- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nem vagyok egy tesztelőstípus, de azért majd összeszedem a tapasztalatokat. Videót 720-bán tud felvenni, a kijelző kópé, ha nem hasonlítom a galaxy-hoz, akkor nagyon jó, szép élesnek és símának látom, az érintéseknél még, gondolom a méretből adódóan, még voltak tévesztések, de ez a gyakorlattal majd fogyni fog. Még mérőprogramot nem töltöttem le, de ez még ma meglesz.
Azért ha tudtod a youTube videót belinkelhetnéd, mert én nem találomra.
Előre is köszönöm -
Pistakiss
őstag
Kösz!
Megvettem, nagyon jó! Ez a méret is jól használható. Szerintem a lányomnak is fog tetszeni. A you tubi-ön nem láttam róla videót. Gondolomra Vodafone smart Tab 7-kénytelen kell keresnivaló, mert én zte-kénytelen kerestem
Ha betennéd a linket jó lenne, mert így se találtam -
Shiwer
csendes tag
Hello!
Tudtok egy videolejatszo programot droidra, ami rendesen kezeli az ekezetes kraktereket? Most BsPlayert használok, de ez nem jeleníti meg azokat. :\
-
Hami33
aktív tag
-
Hami33
aktív tag
De jön hamarosan a Samsung galaxy tab 7.0 plus és a Huawei Mediapad 7 ! Érdemes megvárni a karácsonyi felhozatalt!
-
Hami33
aktív tag
válasz
Pistakiss #7979 üzenetére
Vodafone Smart Tab
The Vodafone Smart Tab 7 and Vodafone Smart Tab 10 tablets have been developed with you in mind. The Smart Tabs have built-in 3G, giving you instant access to our high-speed network. Both are slim and stylish, run on the Android OS, with long-life battery to power the 1.2 GHz dual-core processor for a lasting performance.
OS
Android Honeycomb 3.2
Bearer
3G HSPA
Storage
16 GB, microSD card (up to 32 GB)
Display
7" and 10" WXGA
Camera
5 MP rear, 2 MP front
Processor
1.2 GHz dual-core
Jó kis gép lesz várjuk a Tesztet róla! -
Pistakiss
őstag
Vagy használni nem kezdem, mivel holnap megveszem, aztán egy FR után adom a lányomnak. Hogy a Marketről miért ne lehetne, mert van egy két készülék, amikre nem lehet letöltni. De gondolom, mivel ez nem valami kínai magán behozatal, ezért ez nem lehet gond.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a sebességére, összehasonlítva a Samsungommal -
Pistakiss
őstag
igen ezekkel az adatokkal büszkélkedik, de hol lehetne bővebbet tudni, róla, pl milyen üveg borítja a kjelzőt, a Marketről lehet-e letölteni rá programokat?
Nekem egy Galaxy tab 10.1-em van, a lányomnak venném karácsonyra, sokat utazik busszal és ott jobb lenne, mint az SE xperia mini pro, vagy egy netbook -
tjb007
nagyúr
-
rtom
senior tag
válasz
Oldman2 #7958 üzenetére
Én is a G9-es Archos-szal szemezek, a 80-as mérettel. Összehasonlítva a kevés versenyképes hasonló méretű táblával eddig csak az Acer A100 merült fel, az első Samsung Galaxy Tab már eléggé öregecske hardveresen, így kiesik (nem is értem, miért ilyen drága még mindig). Az Acer akksiidő tekintetében nagyon gyenge, a hardveres részen viszont a benchmark-ok szerint kb. ugyanazt tudja a két cucc. Szal nagyon úgy néz ki, hogy bevállalom az Archos-t.
Pistakiss: linket tudnál dobni? Nem találok új ZTE tab-ot a vodánál.
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A Vodafone-nál megjelent egy új 7"-os tablet, android 3.2-s oprendszerrel. Állítólag ZTE! Valaki tud-e róla valami közelebbit, mert a ZTE oldalán csak a régiek, a V9 és társai vannak. Az ára nagyon jó, 7900 ft-os előfizuval 6900 Ft-ért lehet elhozni. Egyébként még pár adat: kétmagos 1.2 GHz-s a proci, 16 G a háttértár, ami bővíthető MSD-vel -
Neeem, 2 év gari van rajta, ha ezért pénzt mertek volna kérni, szerintem már a seggükben lenne a lábam! (már bocsánat)
Harry: Ha az aktuális "legjobbal" befürdök, nekem nem kell másik, maradok egy jobban bevállt dolognál. Végülis fél évig volt, tudtam valamennyire élvezni, de az újdonság erejét nálam már elveszettete a dolog.
-
harry
veterán
-
Mindig rosszat láttok a kommentjeimben, lehet szarul fogalmazok
Az hogy én csalódtam bennük, még ne jelentse azt, hogy mind rossz, isten ments. Más vígan elvan vele, jó neki, nekem most ezek a tapasztalataim!Az összes eddigi fw-el ezt csinálta, mindig igyekeztem frissíteni a legújabbra. Ja igen, egy ilyen esetben az OTA frissítés se volt kivitelezhető, mindig leállt az elején egy hibával, és visszatette a korábbit. Csak microSD-ről sikerült az előre letöltött frissítő fájlal frissíteni. Az is kalandos volt nem mondom
-
válasz
Luissimo #7962 üzenetére
Július óta van meg, tudok összegezni.
A megléte óta csinálja azt, hogy a böngésző-facebook kliens-galéria megfagy, kilép. Van hogy magával viszi a tabletet és újraindul, van hogy néha csak magától indul újra. És ezt sorozatban egymás után teszi meg, mondjuk egy fél-1 órás használat alatt vagy 2x-3x.
elég bosszantó tud lenni, hogy meg van nyitva 2-3 weboldal és egyszer csak kilép a főképernyőre, a facebook-on nézel egy képet, hozzászólsz, visszalépsz és kilép a progiból, rossz esetben újraindul a tablet. Volt, hogy csak lefagyott magába egy-egy főképernyőre visszalépéskor. Volt hogy a youtube fagyott meg...
beadtam szervízbe, elvitték és 5-6 nap múlva meg is jött. Állítólag az lcd-keretet vagy mit cseréltek rajta. Nem sok sikerrel mert ugyanazokat a hibákat produkálja.
És szerintem kicsit hamarabb merül le dokkolót is használva, mint kéne...Amúgy szép és jó, de úgy érzem, annyi az előnye egy netbook-al szemben, hogy szétszedhető és tapizható a kijelző... És mivel karácsonyra egy 4.3 colos telefont veszek, lehet feleslegessé válik a tablet, főleg ha ennyi baj lesz vele, és cserélem egy fele annyiba kerülő netbookra, ami legalább normálisan működik. Pedig hogy odavoltam a tabletér, ne tudd meg...
-
válasz
Luissimo #7960 üzenetére
Nanana áljunk meg, ha szarnak tartanám, nem vettem volna meg. Az adott darab, ami nekem van, valószínű hibás, pedig 1 hete jött vissza a szervízből, de ugyan azokat a hibákat produkálja! Én ezt az egy darabot szidom!
De a hétvégén megint fognak kapni egy mailt, leírom hogy mehet vissza és most csinálják meg vagy adjanak egy olyat ami rendesen működik! -
Oldman2
nagyúr
Mindig jót mosolyogtam (eddig) a vásárlási tanácsot kérőkön... de most úgy néz ki a fagyi visszanyal, vásárlás előtt vagyok én is.
Mi a véleményetek az Archos G9 -es tabletekről? Szerintem nem rossz áron vannak kétféle kijelzőmérettel is. Tudom nem egy árkategória a kettő, de eddig az xTAB-100 -assal szemezgettem, de most megakadt a szemem a G9-eseken is.
-
Hami33
aktív tag
A tabletek most kezdenek igazán kialakulni normálisan! Ezek szinte mind első generációs gépek kicsit várni kell mire kiforrott használható gépek jönnek ki! Mindenképpen várni érdemes legalább 1-2 hónapig utána beállnak az árak , mert most az egekben vannak!Jönnek lassan a második generációs gépek android 4.0 val és win8 al ! Ezek már jó kis cuccok lesznek!!!
-
Hami33
aktív tag
Szerintem 80 ezer alatt nem érdemes tabletet venni! Sok csalódás érheti az embert ha előtte személyesen ki nem próbálja! Sok a kínai vacak tisztelet a kivételnek! Huawei pl...
-
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tablet vásárlás kapcsán.
Sok böngészés után most egy Alcor Ace nevű táblagépre bukkantam.
A kérdésem az lenne, hogy valaki ismeri-e/ használta-e?
Van-e valamilyen tapasztalata véleménye?http://www.alcordigital.hu/termek/ alcor_ace_tablagep
http://www.edigital.hu/http//www.edigital.hu/Tablet/Alcor_Ace_tablet_(Android)-p284274.html?bid=&partner=10007
A tablet leginkább netezésre kellene, esetleg néha filmezni.
30-35 ezer Ft körüli árkategóriában tudtok-e valami alternatívát?
Még előny ha kapacitív a kijelzője.A wayteq xtab-70 és a ConCorde Tab 7020 szimpatikus... csak mind2 kb 10 ezerrel felette van. Kérdés megéri-e a különbözetet.
Előre is köszi a segítséget. -
szacsee
nagyúr
A WayteQ xTAB -70/100-hoz lehet csatlakoztatni valamiféle billentyűzetet?
Egyik webshopban láttam, hogy pl Point Of View tok/bill kombóját vették meg mellé, csak nem tudom használható-e hozzá. BT billből pedig csak Samuhoz és Almához láttam. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #7940 üzenetére
Több, mint egy éve megjelent, már rég ki is futott...
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Szabónagymer #7940 üzenetére
Erre a készülékre gondoltam. Csak azt hittem, hogy az adott készülékhez külön külön lehet hozzászólni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #7938 üzenetére
Természetesen.
-
Szabónagymer
aktív tag
Ezek a masinák testre szabhatóak úgy mint egy androidos teló? Pl. lehet cserélni launchert?
-
shigg89
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlást illetően. Elsősorban internetezésre használnám, és neten is szeretnék rajta játszani. Az árat illetően maximum 40 ezer Ft-ot szánnék rá.
A segítséget előre is köszönöm!
-
Pizzu
aktív tag
WM8505-ös MID 7
ideális droid verziót szeretnék rá telepíteni
és lépésről lépésre (mert még nem csináltam)
odáig jutottam, hogy microSD FAT32 formázás
tovább nem tudom, nem értem....
-
mArZsi
tag
Zenithinkekről tényleg van valós tapasztalat, ellenben a Cube-ról nincs. Ettől függetlenül lehet az még jó. Ellenben általában az ember nem kísérletezik, ha pénzről van szó.
The choice is yours.A kijelző védelme érdekében egy mezei kijelzővédő fólia sokat segíthet. Rezisztívnél akár alapfeltétel is lehetne, mert ott össze vissza lehet karcolgatni éppen azzal amivel nyomkurászod
Kapacitívnál szerintem inkább hátrány, mivel a hő átvezetést csak hátráltatja. Ráadásul ott nem ceruzával meg tollvéggel esel neki, ergo nem karcosodik.
(#7929) kelzsoca:
Nem WM8650-es.
WM8650-es 600-800 MHZ között ketyeg, a keresett pedig 400 MHZ-es,#7928) Pizzu:
WM8505-ös MID 7 valamely típusa. -
kelzsoca
félisten
Első blikkre ez egy VIA-chipes WM8650-es gép, vagy annak valamelyik variánsa.
(#7927) Vrtboy
Nyilván azért mert az egy ismeretlen noname vacak, aminek a supportja egyenlő a nullával, illetve a készülék sem ismert, magyarul zsákbamacska, persze ha vannak felesleges tízezreid ilyen próbálkozásokra akkor választhatod azt is.
-
Vrtboy
tag
Hát ha ennyire nyomjátok a Zen-t akkor legyen az. Csak furcsálom, hogy nem repültetek rá a Cube-ra. Azt gondoltam volna, hogy az 1GB vs 1/2GB és többi hardveres plusz a Cube javára (akku, GPU, tár..stb..) arra sarkall benneteket, hogy azt válasszátok.
Egyébként még egy dolog eszembe jutott. Gondolom ezeknél a kínai eszközöknél, esélyem nincs hogy a Gorilla Glass-hoz hasonló szintű kijelző védelemmel érkezzen? Kicsit félek, hogy pár hét alatt össze vissza lesz karcolva...-
-
szacsee
nagyúr
Üdv!
Asztali gép mellé szeretnék venni valami kis fogyasztású cuccot netezni, esetleg filmezni, ezért gondoltam Tabletre.
Mit ajánlanátok, ha ezek lennének az alap követelmények:
-ujjal vezérelhető strapabíró kijelzője legyen ha lehet
-netezés, film, esetleg skype, ha megoldható
-GPS, WifiSzámítógép után nem tudom milyen méretűt válasszak, ami nem zavaró hosszabb távon a szememnek.
Külső HDD-t rá lehet kötni ezekre a jószágokra?
Árban rugalmasan állok a dolgokhoz, ha megéri az a + pár ezer ft.
xTAB100 szimpatikus lenne, de GPS kilőve benne, így sajna bukó... gondolom BT GPS vevővel közben eldobálná a cuccot, ami izgalmas is lehet. -
Luissimo
veterán
-
mArZsi
tag
Tablet rendelés senki többet először, másodszor...?
(#7915) Pizzu:
400 Mhz-es tabletből úgy 50 féle van...
Tehát valamit tudni kéne még hozzá, hogy valamilyen irányba el lehessen indulni.(#7908) Vrtboy:
ZT mellett még 1 voks. Már csak azért is mert van rendes support, szoftveres szervizelésbe is tudok segíteni, ha szükség lesz rá. (Reméljük nem)
-
Luissimo
veterán
a ráarakni kívánt oprendszered honnan van egyébként ?
ott nemvolt leírva a boot módja ??
Milyen kütyüről beszélsz pontosan és egzaktul ?Mert vannak kütyünként különböző billentyűkombináciok az indításra.ITT példul konkrétan le van írva egyfajta bizonyos (enyém)tabletre a hogyan s miként !!
Ilyened van ?
Ez minden tabnál más más gombnyomási procedura, tehát gépspecifikus..2. Installation:
- Download the zip/rar then extract the zip/rar to a folder on PC.
- Copy the entire content of the extracted folder to the root of the SDcard.
- With the tablet is off, insert the SDcard in the TF card slot.
- Press the "menu" button and "power" button together until the boot screen and a small line of text appear then release the buttons. Leave the tablet undisturbed. It will turn OFF automatically after the flashing completed.
- Now turn tablet on and enjoy the new firmware. -
Pizzu
aktív tag
Sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni hogy kell sd kártyárol ujrahuzni a gépet
tablet 400mhz
nem tudom hogy kell oprendszert rárakni és azt sem tudom, hogy kell róla indítani ha SD kártyát használok
segítségetek előre köszi
-
mutyuru
aktív tag
Hi!
Nemi segitseget szeretnek kerni tabla gep ugyeben, amit karacsonyra szeretnenk venni.
Hasznalat:
- leginkabb munkara
- Powerpoint, Excel megnyitasa es alap szerkesztese ha lehet
- Wifi
- 3G modem vagy GPRS kapcsolat
- PDF nyitas
- Internet hasznalat
- nem art a tartos aku
- e-mailezesAkinek ajandekba akarjuk adni az epp egy HP netbookot hasznal, viszont sokat utazik es maszkal, igy konnyebb lenne ezt hurcibalni.
En jelenleg egy HP touchpadet hasznalok, amivel meg vagyok elegedve, de a fenti kriteriumoknak nem teljesen felel meg.
Egyebkent ha pl Japanba veszek egy ilyen cuccot, akkor kapok nemzetkozi garanciat, mint az Apple eseten vagy ez nem mukodik? -
Vrtboy
tag
válasz
Luissimo #7911 üzenetére
Köszi a választ. Akkor lehet hogy átpártolok a Zen-re, mert eddig a Cube-al szemezgettem. Bár 70 zöldhasúval többe kerül, de 1GB memóriával jön, plusz van GPU (vagy ez mindegyikben van csak nincs feltüntetve?)
A 4:3 egyébként zavaró a mai 16:9-es ferdeszemű világunkban?
-
Luissimo
veterán
én nem mondtam, hogy hulladék.
SŐT.
csak azt , hogy ne várj Samsung minőséget 180 dollárért, de gondolom nem is vársz.
Nekem egy Dropad A8-am van, februárban lett, azóta már annyi pénzért jobbakat is lehet venni, pl. a Dropad A8x-et. (+GPS, + bluetuti)
Én a 7" mellett tettem le a voksot, mert azt könnyedén zsebrevágom, a 10" már nagylenne, akkora zsebem nincsMondjuk az A8-ban is Samsung cuccok vannak az alaplapon ha szétszeded, tehát még azt sem mondanám, hogy gagyiból van összerakva.
NEKEM, ARRA A CÉLRA, AMIRE HASZNÁLOM, TÖKÉLETESEN MEGFELEL.Tehát téged sem beszéllek le róla, a Zenithink pl. egy jónaktűnő választás , amennyiben:
-tényleg kapacitív,
-tényleg 8 gigás belsővel jön,
-tényleg multituochos
-felbontása érdekes
-tényleg tud USB Host/OTG funkciot
- megkapod 200 dodóért vám nélkül (sajna most kicsit drága a dollár, én még 180-as árszinten vettem a dropadot 180-ért , vám nélkül, azóta megvagyok vele teljesen elégedve -
kelzsoca
félisten
Ezek a gépek semmilyen szinten meg sem közelítenek egy iPad-ot vagy egy komolyabb Samsung tabletet
Továbbá hiába a "kedvező" ár ha se garancia se semmi nincs a géphez, aztán mikor elromlik, küldheted vissza kínába (nem lesz olcsó) továbbá még vámon is megfoghatják stb...
Miért nem veszel itthon tabletet?
-
Vrtboy
tag
válasz
Luissimo #7891 üzenetére
Igazából semmilyen tapasztalatom nincs az olcsóbb kategóriákból. Samu tabot és Ipad-ot használtam már azt tudom hogy sztár, de a videók alapján ami pl. a merimobiles.com-on is van nagyon úgy tűnt hogy kellően folyékonyan teljesítenek ezek a gépek.
Egyébként azt hogy mit lehet telepíteni mi dönti el? Nyilván egyértelművé vált számodra / számotokra, hogy nem vagyok túl expert a témában, de azt gondoltam, ha droidos a tablet, akkor kb. azt csinálhatom vele mint a telefonomon.
Te melyik gépről tapasztaltad, hogy hulladék?
Igazából ez a három gép maradt jelenleg, ha lenne pár perced, véleményeznéd?
-
mArZsi
tag
válasz
notforsale #7900 üzenetére
PÜ repült.
Ezekkel a kérdésekkel ne terheljük a topikot. PÜ-ben keressetek, vagy mail-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged