- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Protekt #7803 üzenetére
Nem találtam én sem, aki javítaná (bár nekem sw hibás volt, de olyan meredek bootloader hibával, hogy azt már ember nem rakta helyre...)
De akinek van pákája, az ezt vissza tudja forrasztani, ha kideríted, hova kell. nem olyan nagy ügy ám az SMD-s nyák forrasztása, csak megfelelő hegy kell hozzá. A kínaiaknál szinte mindenki szebben forraszt -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Bontatlan E olvasó..
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest