- iPhone topik
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Kérdés: aki HKpost-tal kapta a csomagját, mikortól látta a tracking számmal? Mert nekem lassan egy hete adták fel, és semmi...
-
Adamis
őstag
Hali!
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol lehet venni Novo7 Tornados-hoz Screed Digitizer-t (érintőpanel)? Az ownta.com-on találtam, rendeltem is, de folyamatosan hazudnak, már kétszer akartak lehúzni, csak mindig refund lett a vége.
Antelife nem válaszol, ott a kérdés az lenne, hogy amit reklámoznak, az nem Novo7 Tornados digitizer. De akkor vajon jót küldenek, vagy ezt, ami amúgy meg nem használható...
Bajban vagyok, segítség! Köszi! -
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
válasz
stranger2006 #26858 üzenetére
800*480-as felbontással még nem is találkoztam táblában...
-
Adamis
őstag
válasz
stranger2006 #26847 üzenetére
800*600 sem a legjobb felbontás...
-
Adamis
őstag
válasz
cappa72 #26129 üzenetére
és @Tim: valóban így van, de ha jól tudom, akkor alap gyári rendszeren nehezen beállítható, hogy alapból az sd--re települjön. És mi van akkor, ha nagyon kicsi a belső tárhely? Már meg sem próbálja telepíteni pl. a gameloftos játékokat... Nomeg a belső nand sokkal gyorsabb, mint a mSD... De javítsatok ki, ha tévedek!
-
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
válasz
mnbtrew #25938 üzenetére
Kinek melyik méret a jó... Mindenképpen érdemes lenne elmenni egy üzletbe, hogy élőben is lásd, hogy mivel is van dolgod. Ha olvasásra kell, akkor talán érdemesebb a 4/3-s kijelzők között nézelődni, mert a 16/9-es inkább a filmekhez ajánlott. Ezért jó, ha megnézed, kipróbálod. Üzeletek: Auchan, MM, Tesco (ez itt nem a reklám helye, csak tudom, hogy itt vannak kiállítva mintadarabok)
Jah, és olvasásra ajánlott az IPS!
-
Adamis
őstag
Ide is beírom, hátha valaki itt veszi hasznát:
Hogy reggel mennyire fel tudják cseszni az ember agyát! Írtam az ownta.com-nak, hogy jó lenne már, ha egy hónap után küldenék a kijelzőt, amit rendeltem, erre írják nekem a hét elején, hogy feladták, minden szuper! Na mondom, akkor lassan végre jön a csomag. Még azt is mondták, hogy kapok majd egy számot, amivel követni tudom a csomagot, de 3 nap után sem kaptam meg, így írtam nekik tegnap, hogy mi van?
Erre ma reggel ezt az üzenetet kapom:
We are very sorry that the touch screen was broken when the shipping dep. packed it.
It is really a sad story.Now we have not stock.Would you like to wait or refund?
We are looking forward to your confirmation.
Én írtam nekik, hogy most gyorsan refund, amíg be nem panaszolom őket a PayPal-nál! Eltört a csomagolásnál, persze-persze...
Az ownta.com-nak egy bazi nagy MÍNUSZ!!!
Nem tud valaki egy normális üzletet, ami nem ennyire nyomi?
KöszEzzel valakinek volt már rossz tapasztalata? AliExpress...
-
Adamis
őstag
EZT a boltot ismeri valaki?
-
Adamis
őstag
Akinek Ainol táblája van és szeret próbálkozni, annak ajánlom szíves figyelmébe!
-
Adamis
őstag
kb 30 perc, igen. azóta már a feiyu mod megy rajta....
@ Prien: azért ment amúgy 5 napig, mert nem vettem észre, hogy bekapcsolva hagytam...
Amúgy nekem is változik majd a felhasználás, mert ebből fogok tanítani. Egyszerűbb ezt hordani, mint egy csomó könyvet meg füzetet!
-
Adamis
őstag
válasz
Crytek #19927 üzenetére
60 ezer forint volt a tab + visszaküldés + fél hónapnyi idegeskedés (mert ugye elvágtad azt a nyamvadt kábelt, mielőtt bármit tettél/próbáltál volna még)? Hallod, van nekem egy barátom, ő is olyan, mint te. Vagy te vagy az, Pali?
5000-et adok érte! No?
@z0d1AK: próbálják még azért egy párszor, nem? Nem küldik vissza rögtön... Szerintem
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19695 üzenetére
Jaj, bocs: Novo7 Tornado...
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19693 üzenetére
A CM multilanguage... Ha úgy csinálja meg a készítője, ő is kiszedhetné belőle (volt is rá példa). Ainol-hoz például nincs CM sajnos!
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19689 üzenetére
Alapból benne van, de sajnos előfordul, hogy a szerintük "használhatatlanokat" kiveszik. Valóban, a kínaiaknak minek is kellene a magyar nyelv? Csak hát mi is rendelünk tőlük, de ez őket nem izgatja!
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19675 üzenetére
Nevem alatt ott a blogom, múltkor írtam róla tesztet!
Amúgy az előbb kukkantottam rá a tabra, elfeljettem kikapcsolni és 5 és fél napja megy minimális használattal és a fele töltöttség még benne van!
Tetszik!
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19673 üzenetére
Kameráját nem ismerem, de ha a Tornado-ból indulok ki, jó nem lehet. És az enyémben sincs magyar, szerintem abban sem lesz...
-
Adamis
őstag
válasz
alba-regia #19642 üzenetére
Nem mondod, hogy az Apple többségi tulaja a MS?
-
Adamis
őstag
Kitöltve!
-
Adamis
őstag
Ebben nem tud valaki segíteni nekem: aki fent van eBay-en, nem kérdezné meg nekem valamelyik árustól, aki screen replacement kit-eket árul, hogy Novo7 Tornado-hoz létezik-e? Csak ezért nem szeretnék regelni, viszont cserébe nagyon hálás lennék!
-
Adamis
őstag
Aki fent van eBay-en, nem kérdezné meg nekem valamelyik árustól, aki screen replacement kit-eket árul, hogy Novo7 Tornado-hoz létezik-e? Csak ezért nem szeretnék regelni, viszont cserébe nagyon hálás lennék!
-
Adamis
őstag
Szerintetek, ha a leejtett Novo7 Tornado gépemhez a gyárból rendelek meg érintő panelt, akkor fognak nekem küldeni?
Írtam nekik, mert az Ainol nem válaszolt. Kíváncsi vagyok, ők válaszolnak-e...
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés:
Leesett a Novo7 a földre és azóta az panel egy része nem érzékeli az érintést. Gondolom hardveres gond lehet, de vajon a panelnek lett baja, vagy valamelyik kábel szakadhatott meg? A többi része (2/3) tökéletes azóta is, ezért azt gondolom, hogy a panelnek nincs baja, de akkor a vezérlő-elektronika így szakaszonként vezérli a panelt?
Használható amúgy, mert forgatom a tabletet, akkor minden gombot elérek, csak kényelmetlen. Ezért kell nekem egy kis segítség.
Aki nagy elektronikus, segítsen. Akár privátban is felvehetjük a kapcsolatot! Köszi! -
Adamis
őstag
dupla
-
Adamis
őstag
off:
nem kellene megváltoztatni a címben szereplő Apad csodát valamelyik újabb gépre? Szerintem lassan sokan azt sem tudják, hogy mi ez? Áradás utáni apadás?
Már ha meg lehet oldani... De szerintem egy modi meg tudja, nem? Csak kérdezem...
off -
Adamis
őstag
Egy kis cikk az Ainol Novo7 Tornados-ról.
-
Adamis
őstag
Abban segítsen
nekem valaki, hogy
az miért van, hogy
Android 4.0.3-as
rendszeren nagyon
nehezen
kapcsolódik a
wifihez. Van itthon egy hálózatom, ami
WEP-pl van levédve és a telefonom elsőre
rámegy (2.3.7), de a tábla nagyon
nehezen, bár akkor már stabilan rajta is
marad. Csak marha idegesítő, hogy mikor
hálózatot keres, max a térerő, aztán mikor
IP címet kérne, akkor meg lemegy
minimumra. Találkozott már valaki
hasonlóval? És mi lehet a probléma?Ainol Novo 7 Tornados tablet
-
Adamis
őstag
Segítség! Ainol Novo 7 Tornados táblához kellene nekem magyar nyelv. Állítólag (és a leírás szerint is) van benne magyar nyelv, de gyakorlatilag nincs. Letöltöttem a legújabb frissítést, ráeresztettem a gépre, de semmi. Tudok valamit tenni?
-
Adamis
őstag
jövő héten boldog tulajdonosa leszek egy ainol novo tornados gépnek, és azt mondta a mostani tulaj, hogy nincs benne magyar nyelv. ha van ilyen valakinek, mondja már meg nekem, hogy hanyas számú fw-t használja, mert máshol viszont azt olvastam, hogy van benne magyar nyelv. köszi!
-
Adamis
őstag
ainol novo tornado - vélemény? 23-at megér?
-
-
Adamis
őstag
No, mivel elég sokan rendelnek itt Kínából, és nagy rá az esély, hogy kínai legyen a Recovery, ezért gondoltam, beírom a CWM Recovery angol könyvtárszerkezetét, hátha vamzi kollégán kívül másnak is jó lesz:
(fentről lefelé)
-reboot system now
-apply update from sdcard
-no
-yes
-wipe data/factory reset
-no
-yes
-wipe cache partition
-no
-yes
-install zip from sdcard
-choose zip from sdcard
-apply /sdcard/update.zip
-toggle signature verification
-toggle script asserts
-backup and restore
-backup
-restore
-advanced restore
-mounts and storage
-unmount /cache
-mount /data
-mount /sdcard
-mount /system
-mount /sd-ext
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /sdcard
-format /system
-format /sd-ext
-mount USB storage
-advanced
-reboot
-wipe dalvik cache
-wipe battery stats
-report error
-key test
-show log
-partition sdcard
-fix permissions
-power offRemélem segítettem ezzel egy pár embernek, ha ezzel lenne baja. Ha más a könyvtárszerkezet/parancsfa, akkor azért lehet, mert más a recovery. Tehát nem szabad csak és kizárólag erre hivatkozni. Ésszel...!
kulcsszavak a kereséshez: cwm, recovery, kínai, könyvtárszerkezet, parancsszerkezet
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #14454 üzenetére
Megtaláltam!
Íme: Barsuk CWM Recovery for Flytouch 2 Superpad
-
Adamis
őstag
Segítség! Ha megvan valakinek a barsuk-féle CWM Flytouch 2 tabhoz, ne késlekedjen hozzám vágni! Köszönöm! És remélem megvan valakinek...
-
Adamis
őstag
válasz
nightmare13 #12473 üzenetére
GB is telefonoprendszer
-
Adamis
őstag
Üdv néktek!
Probléma a
következő:
GoClever Tab S73
Android 2.3-as
rendszerrel. Ha be
van dugva a füles,
akkor is szól a külső hangszóró. Lehet ez
az Android hibája, vagy inkább hardveres
gond lesz? (én egyébként erre tippelek...) -
Adamis
őstag
Ide is berakom, hátha: Szóval meg lehet-e azt csinálni, hogy tabletemhez usbs billentyűzetet kötve úgy gépeljek, hogy az ékezetes betűket kapásból írja? Mert most az van, hogy spec magyar karaktereknél amerikai kiosztást használ. A tableten anysoft kb hun van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest