- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
akkor a szaggatás kilőve
USB-vel kapcsolatban igazad van, jobb lenne egy egységes aljzat, át számomra ha már usb, akkor OTG is legyen.
ez persze szigorúan magánvélemény.betekintési szögek hogy alakulnak az a100-nál?
összességében szerinted megéri az acer azt a +30.000-t, amit rá kéne dobnom? -
Zorallos
csendes tag
A tábla gépnek vinnie kéne a 3D-s játékokat nem? 800mhz proci és 256 rammal? mert eddig ami 3D-s volt az nagyon akadt esetleg hogy oldhatom meg a problémát?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7593 üzenetére
A villám sebesség annak köszönhető, hogy a honeycomb alapból nagyon jó a hozzá való hardver alatt.
A képpont számot én is valahogy így értettem. A játékok nekem 1280×800 alatt nem szaggattak eddig, egyik sem. A hardver pedig ugyan az. Tehát ha jóval magasabb felbontás esetén is jó, akkor a két kisebb felbontásnál sem lehet baj.
Mit ér az USB? Azt, hogy amíg egy micro USB kábel 500 ft és adatkábelnek tudom használni, addig a Dell speckós kábelét már nem is kapni itthon. Én is ebayről rendeltem 1000 forintért, ami még mindig drágább, mint a microUSB, amit mellesleg a telefonommal is tudok használni.
-
hun_gery
aktív tag
korrekt válasz, köszönöm.
hc-vel a dell, olyan , mint a villám, szerintem szép is.
a képpont alatt azt értem, hogy néha nem hátrány, ha kevesebb képponttal dolgozik egy vas (pc-s hasonlat: egy játék szaggat 1024x768-ban, de ugyanazon a konfigon jól megy 800x600-ban. Szerintem ilyen előfordulhat robot alatt is.)
bár a csatlakozók terén tényleg bajos a Dell, de mit ér az usb, ha nincs otg?
szerintem a betekintési szög alulról gány csak.akkuidőt én sem tudom, annyit nem használtam
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #7575 üzenetére
Az Acer rendelkezik néhány olyan funkcióval, amellyel a Dell nem, így véleményem szerint jobb.
Az egyik volt ugye amit te is említettél, a felbontás. Még nem frissítettem le a Streak 7-et Honeycombra, de már a Froyo is csúnya volt helyenként, elég rossz a betekintési szöge a képernyőnek. egyébként az, hogy kevesebb képpontot kell megjelenítenie a Streaken az Nvidia Tegra 2-nek, itt felesleges szerintem, hiszen ugyan ezt a pocit használják 1280×800-ban is, és ott is tökéletesen megállja a helyét.A másik, hogy amíg az Acer 1 Gbájt ramot kapott, addig a Streakben csak 512 Mbájt van, ami szerintem Honeycomb esetében tud hátrányos lenni. Bár hozzáteszem ismét, még nem néztem a Streaket Honeycombbal.
Amíg a Streak 7-en csak egy speckós csatlakozó van csak, addig az Iconián van micro HDMI és micro USB is, ezekkel könnyebb a kapcsolattartás. A streak 7 előnye, hogy adatkábellel tölthető, míg az A100-hoz külön töltő adapter kell.
Akkuidőben nem volt lehetőségem össze hasonlítani a kettőt, de érzésre is jobbnak tűnt nekem az A100.
(Engadgetes akku idő táblázatban:
Acer Iconia Tab A100 4:54
Dell Streak 7 3:26) -
Zorallos
csendes tag
Esetleg nekem valaki tudna segíteni? nem rég vettem egy MID tabletet nagyon jól működik meg minden csak az a problémám,hogy a 3D-s játékokat nem viszi, mindig amikor elindítom rá akar csatlakozni wifire amikor van rajta net és úgy meg nem tölti le amivel elindulna. Esetleg egy linket tud valaki küldeni amivel frissithetem vagy megoldaná a problémát?
Előre is köszönöm -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Melyik tabletet ajánljátok leginkább ezek közül?
Archos 101 G9
Acer Iconia Tab A500
Asus Eee Pad Transformer TF101
Motorola Xoom
Samsung Galaxy Tab P7510 -
psg5
veterán
Az alábbiról már vannak tesztek?:
Közben találtam csak megzavart hogy ez A500-as néven fut...
Ipad2
Samsung Galaxy Tab 10.1
Iconia A500
esetleg más?Netre, játékra ?
-
surgery
senior tag
Sziasztok egy kis segítség kéne tablet vásárlás előtt állok amire használnám pdf olvasás office olvasás néha egy kis film és internet valami olcsóbb típust szeretnék ami elfpgadható árban van és ezekre a dolgokra jól használható előre is köszönöm
-
hun_gery
aktív tag
de jó, hogy pont ez a téma bukkant fel. streak 7-em van, iconia a100-on agyalok.
Mitől lenne jobb nekem az acer a felbontáson túl? (mondjuk az pont nem előny nekem, mivel a szemem nem szeretem gúvasztani tehát hiába jelenik meg a weboldal teljes szélességében, belenagyítok, meg az se felejtsük el, hogy nem mindegy, hogy 800x480, vagy 1024x600 képpontot kell, hogy megjelenítsen ugyanaz a Tegra SoC)
Dellen gorillaüveg van, az akkuja mindkettőnek halovány
mindkettő ugyanaz a SoC, HoneyComb 3.2, tehát miért jobb _több tekintetben_ az acer? (wifi only verzióról beszéljünk)
----
@losi73: 51-ért nem a vaterán láttál egy bp-i streak 7-est? mert ha igen, akkor itt hever mellettem -
losi73
senior tag
üdv ebben a készülékben milyen gpu van tudnátok ismét segiteni?
Point Of View PROtab 2
-
Torry
addikt
válasz
BLiNk3r #7560 üzenetére
Nincs 100 alatt, de gondoltam, ha már 100 k mehet egy táblára, akkor belefér valamivel több.
Ha nem, akkor a Honeycomb-os tabletek körül nézz szét.
Iconia A500, Asus Transformer, Samsung Galaxy Tab 10.1Esetleg nézhetsz használt Ipad 1-t, mert továbbra is ha tablet, akkor ipad szerintem. Majd win8-al változik a helyzet, az IcecreamS nem hinném, hogy akkorát ütne.
-
hun_gery
aktív tag
szerintem a tegra2-es gépek hibátlanul viszik, de a telechips-alapúak is jók multimédiában.
Ha a gyári player nemis, mobo, vagy rockplayer vinni fogja.egyébként: néhány cikk a témában
-
Julot
aktív tag
Erre tudna nekem valaki válaszolni? Fontos lenne... Köszönöm!
-
stillfecó
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
A kislányomnak vásároltam egy kínai "MID" tip. tabletet.
Android 2.2 van rajta. A gyerek alvó módra tette közben pedig lemerült .
Most nem lehet újra indítani. Csak a kis zöldikét dobja a kijelzőre és ott megáll. Segítsen valaki mit tegyek vele hogy újra induljon?????
Előre is köszönöm -
Sziasztok!
Most adtam el az iPad 2 gépemet és szeretnék egy másik rendszert kipróbálni. Pár gépet néztem ki: Samsung Galaxy 10.1, Motorola Xoom, Acer Iconia A500 és W500. A Samsung márkaboltban megkérdeztem, hogy mennyi hely van a játékok, alkalmazások telepítésére. Azt a választ kaptam, hogy az 1 GB területre lehet telepíteni, a 16 GB az multimédiás dolgoknak van. Na most nekem nincs szükségem a Tabon ennyi zenére, filmre. Az iPadon csak telepítgettem a programokat, az iTunsban mutatta a csúszka mennyi helyet foglal és kész. Azt mondta az eladó, hogy memória kártyára lehet telepíteni, a a Galaxyhoz külön kell egy adapter. Az Iconia A500-ban és a Xoomban ha jól tudom van kártyaolvasó. Akkor ha vennék bele kártyát oda is lehetne telepíteni? Ha így van akkor számomra nincs értelme 32 GB-os Tabot venni mert nem használnám ki. Viszont egy 16 GB-os Tab és egy 16 GB-os memóriakártya jobb megoldás lenne? Még az Iconia W500-on agyalok, de nekem nincs szükségem a billentyűzetre, amihez kell arra itt a laptop és az asztali gép. Köszönöm ha ebben tudnátok segíteni. -
losi73
senior tag
még ennyi hogy ehez a felbontáshoz elég a proci és a sgx540 a jobb minöségü játékokhoz?
-
losi73
senior tag
üdv tudna nekem segiteni abban valaki hogy ebben a tabletben milyen gpu lehet vagy honnan lehetne megtudni?
http://szboeye.gmc.globalmarket.com/products/details/9-7-inch-mid-with-capacitive-touch-screen-1ghz-cortex-a8-processor-256297.html
-
tjb007
nagyúr
Az a helyes ami a disztribútor oldalán is szerepel.
-
Ropman
tag
válasz
gipsztigris #7538 üzenetére
ott a pont
[ ezt nagyon benéztem.. azt hittem ott 70e
] Viszont igen jó vételnek tűnik a dolog.. már most
-
zacsek21
tag
jo reggelt mindenkinek!
hatalmas problema merult fel a minap es nagyon halas lennek ha esetleg tudna valakimegoldast a dologra!
a lenyeg hogy motorolla xoomommal epp root elott allok viszont beckupolni szeretnem...ezzel eddig nem is lenne semmi gond viszont....elkezdtem felterkepezni az accuntjaimai es megdobenve lattam hogy a gmailemre nem tudok belepni sehogy sem mert nem tudom a jelszavam:-( lenyegeben betudok ugye lepni mert a xoom-on ott van a gmail cliens amit hasznalok igy honapok ota nem volt szuksegem a jelszavamra(mindenhol ugyanaz kiveve itt...ironikus:-( ) szoval ha valaki megtudna mondani hogy tudnam visszaszerezni a jelszavam esetlegesen a xoombol azt "kinyerni" valahogy nagyon tudnam dijjazni -
Julot
aktív tag
Hát ez baj! Akkor az Asus kiesett a lehetőségek közül.
Egy kérdés maradt még, amire választ szeretnék kapni. Ahogy a netet olvasom, sok tablet képes lejátszani HD videókat, de nem mindegyik képes h264.-es MKV fileokat lejátszani. Van olyan gép aminek, amiknek ez nem jelent gondot?
-
BLiNk3r
senior tag
Sziasztok!
100k-ig mi most a legjobb választás tablet téren?
Az alap dolgokon kívül fontos a jó kijelző (lehetőleg 10") ill. a hosszú üzemidő. -
Ropman
tag
válasz
gipsztigris #7533 üzenetére
hmmm de jó végre megjelent
a kérdés inkább az hogy miért írják azt A9 aztán meg A8
[ csöppet hibás a kiírás / leírás ]
szerk: itt még olcsóbb
-
gipsztigris
addikt
Azt hittem, hogy drágább lesz! Wayteq xPAD-100
-
Julot
aktív tag
Köszönöm a válaszodat! Erről mi a vélemény? Több ember ajánlotta ezt is akikkel az utóbbi időben beszéltem.
Lenne még egy számomra fontos kérdés. Wi-Fi.-n keresztül csatlakozva a routeremhez, látom-e windowsos home szerveren lévő tartalmakat (Film, zene, kép), és le tudom-e játszani egy androidos táblagéppel? Ha igen, hogyan? Megy simán, vagy kell egy DLNA szerver mint pl a tv.-kben lévő lejátszókhoz?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
Julot -
zacsek21
tag
valakinek otlet honnan tudnek codec packot lehuzni a dice playerhez?
-
z0d1AK
nagyúr
Ezek alapján Acer Iconia Tab A501, Lenovo ThinkPad Tablet.
Egyébként itt is megy háttérben az alkalmazás, viszont egy program letöltése után beállítható automata memória törlés, vagy esetlegesen törlés akkor, amikor te akarod. Akkor nincs elfogyó RAM.MOD: 1 Gbájtot amúgy sem feltétlenül nehéz elfogyasztani.
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de sok kétely van bennem, főleg egy androidos okostelefonnal (Samsung Galaxy S) szerzett negatív tapasztalat miatt. Azt el is adtam hamar, mert nagyon nem jött be (valószínű ritka kevesek egyike vagyok, és bennem van a hiba). Az elsődleges problémám, az volt hogy a memóriában maradtak azok az alkalmazások, amiken már nem használtam és elvileg bezártam, így lassan "elfogyott a gép". Ez a probléma fennáll még a Tabletek esetében is?
Nem tudom van-e egyáltalán az igényeimnek megfelelő gépezet?- 10" felett, de nem sokkal nagyobb
- Felbontása minimum 1280x800
- Wi-Fi b/g/n
- 1080p.-s HD filmek lejátszása.
- HDMI
- USB2.0 vagy 3.0.
- USB.-ről tud-e külső (ntfs fájlrendszerű) HDD.-ről olvasni?
- Windowsos hálozatra tud-e kapcsolódni ? (HD filmek lejátszása főleg innen történne)
- Teljes értékű webböngésző (Flash, stb...)
- Minél nagyobb akku üzemidő
- SD, SDHC memóriakártya olvasó
- Opcionális: GPS, elfogadható minőségű fényképezési lehetőség, beépített 3G modemKérlek benneteket ha van ezeknek a tulajdonságoknak megfelelő készülék, ajánljatok nekem egyet, amit érdemes lenne megvenni!
Köszönettel.:
Julot -
Nara19
aktív tag
Természetesen. Tudnod kell, hogy a Huawei s7 slim egymagos (nem erőgép) és csak 800*480 -as felbontású.
Kényelmesen tudok rajta filmet nézni, a hang sztereó és egész jó. Az Opera Mobile böngészővel (Market-ből letölthető) teljes weblapokat láthatsz, nem csak a telefonos változatot.
Youtube megy.Billentyűzetet nem próbáltam, de az új FW és root után az USB perifériák OTG kábelen keresztül többnyire elérhetők.
Bővebbet a gépről (és őrült tulajaikról)
ezen a fórumon:[link]
Üdv: Nara
-
jjani72
tag
Hali !
Gondolkodom egy x70 - es tablet vagy egyáltalán tablet vásárláson.
Lenne egy lehet hülye kérdésem.Letölteni lehet ilyen kütyüvel ?
Mondjuk ezt:
hxxp://www.filesonic.com/file/1850260391/IMAX-Legends-of-Flight-Half-SBS-3dsbs.com.part1.rar -
z0d1AK
nagyúr
Windowsoson éppen megy, bár ott komoly ergonómiai gondok vannak, hiszen nem érintésre optimalizált a win7.
Eleinte az Acer Iconia Tab W501 is tetszett, aztán rájöttem, hogy hulladék. -
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam Milyen TAB-et vegyek topikot így ide írom meg a kérdésem:
Milyen TAB-et vásároljak?
Az ára nem elsődleges szempont, sokkal inkább a használhatósága!
Sajnos nem nagyon ismerem a különböző oprendszerek előnyeit hátrányait, így ilyen alapon sem tudok szűkíteni. Szerettem volna kipróbálni párat (speedshop, t-mobile) de az a vicc,hogy egy netre kihegyezett eszközhöz egyik helyen sem biztosítottak net elérést. Tehát nem lettem okosabb. Méretről sem tudok nyilatkozni,melyik lenne a legideálisabb, egyenlőre mindegy.DE
Amit biztosan tudok, hogy SIM kártyát fogadjon, széleskörű felhasználást tegyen lehetővé, és adott esetben akár egy PH! TV-t vagy egy híradót meg tudjak nézni rajta (rtlmost, stb.).
Ja , igen és jó akkus üzemidővel rendelkezzen.Remélem létezik ilyen készülék!
Előre is köszönöm!
-
Nara19
aktív tag
Olvastam egy másik topicot, most.
Kelzsoca gyere át a huwi-hoz. -
-
Collos23
tag
Helósztok!
Most szeretnék venni 1 tabletet. Főleg netezésre, filmnézésre, zenehallgatásra használnám. Mindenképp Android rendszerűt szeretnék és persze minél újabb legyen. Hallottam h megjelent a 3.2 Android és valami hasonló gép érdekelne. Meg persze h az aksija is bírja a nyüstölést. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Milyen gépet ajánlatok? 150 ezer forintig érdekelnének! -
consono
nagyúr
válasz
lolchief70 #7501 üzenetére
Erre csak a Microsoft tud választ adni, illetve az adott tablet gyártója. Szerintem nem lesz támogatás a jelenlegi táblákra, nem is a technikai oldal miatt, hanem piaci érdekekből. Ráadásul minden futtatható programot újra kell fordítani, szóval a jelenlegi programok biztosan nem fognak futni.
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az ARM windows 8 támogatás visszamenőlegesen is támogatott lesz egy androidos tableten?
Gondolok például egy Tegra 2 tablet pc-re. Vagy csak a nagyobb teljesítményű, még csak most megjelenő platformok (qualcomm dual core, Tegra 3, Tegra 4) esetén lesz használható?
Illetve ha támogatott lesz az ARM, akkor egy átlagos nem 3d-s (pld. egy online játék Bot programja) futtatható lesz?Köszi előre is válaszokat!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged