-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ismerősömnek keresnék tabletet, ebben kérném a segítségeteket. Nem egy kütyüzseni a srác, csak gyerek mellé meg magának örülne egy ilyennek, szülinapja lesz, gondoltuk meglepjük.
Az ár nagyjából 50k, de lehet ettől kicsit feljebb is menni, de pl. a 120k-s galaxy tab 8 már drága
És itt el is árultam, hogy nagyjából 8"-ba gondolkodunk, 16GB háttértárral, és hogy jól működjön együtt samsung telefonnal. Romolás meg hasonlók tuti nem lesznek, egyszerű alapfelhasználásra kellene az eszköz, nagy előny a teljes magyar nyelv és hogy a gariztatás is relatíve egyszerű legyenElőre is köszi a válaszokat!
-
Helló! Jó rég jártam erre, ám a problémám még a régi
A tavaly júniusban vett Transformer még mindig rosszalkodik a novemberi szervízelés ellenére. Továbbra is fagy galéria-böngésző-facebook-market.
Megint el fogom küldeni szervízbe, a kérdésem csak annyi, továbbra sincs senki, akinek hasonló finomságokat csinálna a szeretett TF101-ese?
Mik a kilátásaim, ha most is rosszul jön vissza, kérhetek esetleg készülékcserét, vagy pénzvisszatérítést, vagy ezekről ne is álmodozzak?Előre is köszi a válaszokat!
-
Picit offolok: Nézzetek fel a marketre, most 10 prémium progi van 23 Ft-ért árulva, biztos találtok valamit ami hasznos lehet
-
Neeem, 2 év gari van rajta, ha ezért pénzt mertek volna kérni, szerintem már a seggükben lenne a lábam! (már bocsánat)
Harry: Ha az aktuális "legjobbal" befürdök, nekem nem kell másik, maradok egy jobban bevállt dolognál. Végülis fél évig volt, tudtam valamennyire élvezni, de az újdonság erejét nálam már elveszettete a dolog.
-
Mindig rosszat láttok a kommentjeimben, lehet szarul fogalmazok
Az hogy én csalódtam bennük, még ne jelentse azt, hogy mind rossz, isten ments. Más vígan elvan vele, jó neki, nekem most ezek a tapasztalataim!Az összes eddigi fw-el ezt csinálta, mindig igyekeztem frissíteni a legújabbra. Ja igen, egy ilyen esetben az OTA frissítés se volt kivitelezhető, mindig leállt az elején egy hibával, és visszatette a korábbit. Csak microSD-ről sikerült az előre letöltött frissítő fájlal frissíteni. Az is kalandos volt nem mondom
-
válasz
Luissimo #7962 üzenetére
Július óta van meg, tudok összegezni.
A megléte óta csinálja azt, hogy a böngésző-facebook kliens-galéria megfagy, kilép. Van hogy magával viszi a tabletet és újraindul, van hogy néha csak magától indul újra. És ezt sorozatban egymás után teszi meg, mondjuk egy fél-1 órás használat alatt vagy 2x-3x.
elég bosszantó tud lenni, hogy meg van nyitva 2-3 weboldal és egyszer csak kilép a főképernyőre, a facebook-on nézel egy képet, hozzászólsz, visszalépsz és kilép a progiból, rossz esetben újraindul a tablet. Volt, hogy csak lefagyott magába egy-egy főképernyőre visszalépéskor. Volt hogy a youtube fagyott meg...
beadtam szervízbe, elvitték és 5-6 nap múlva meg is jött. Állítólag az lcd-keretet vagy mit cseréltek rajta. Nem sok sikerrel mert ugyanazokat a hibákat produkálja.
És szerintem kicsit hamarabb merül le dokkolót is használva, mint kéne...Amúgy szép és jó, de úgy érzem, annyi az előnye egy netbook-al szemben, hogy szétszedhető és tapizható a kijelző... És mivel karácsonyra egy 4.3 colos telefont veszek, lehet feleslegessé válik a tablet, főleg ha ennyi baj lesz vele, és cserélem egy fele annyiba kerülő netbookra, ami legalább normálisan működik. Pedig hogy odavoltam a tabletér, ne tudd meg...
-
válasz
Luissimo #7960 üzenetére
Nanana áljunk meg, ha szarnak tartanám, nem vettem volna meg. Az adott darab, ami nekem van, valószínű hibás, pedig 1 hete jött vissza a szervízből, de ugyan azokat a hibákat produkálja! Én ezt az egy darabot szidom!
De a hétvégén megint fognak kapni egy mailt, leírom hogy mehet vissza és most csinálják meg vagy adjanak egy olyat ami rendesen működik! -
válasz
rewentlow #7857 üzenetére
Oltári, akkor tuti lesz panaszkodás a szervízeseknek!
Megnéztem, ezt cserélték elvben:Replaced Part:
EP101-1B LCD BEZEL ASSY
Azaz egy lcd-keretet cseréltek???
Nemtom hogy hiszik hogy attól megjavulnak ezek a problémák.
Még1 kérdés: a facebook app az elmúlt 2 napban rosszalkodott nálad? Hogy nem töltött be semmit pl, se főoldal, se notification-ök? -
Üdv!
Múlt hét végefele beadtam a Transformert a szervízbe a hibái miatt (progik fagyása, mint böngésző, facebook, galéria, random újraindulás, egy OTA frissítés nem ment fel rá, stb)
Elég hamar vissza is jött (szerda délután), gyanús is volt, és elsőre olvasatra nem is vettem le mit is csináltak-cseréltek rajta. Majd hétfőn átolvasom a papírt. De a hibák nem szűntek meg, megmaradtak! Hogy ezeket vajon egy program csinálja vagy tényleg hibás ez a kis édes, azt nemtudom. Anno kérdeztem, akkor senkinek nem volt baja a sajátjával, de most is megkérdezem: Más nem tapasztal hasonlókat a saját transformerén?Ha hétfőig még jelentkeznek a hibák megint írok a szervíznek, hogy valamit mostmár kéne kezdeni a dologgal...
-
Sziasztok!
Tudtok mondani nekem egy olyan appot, amivel esetlegesen a Transformerben lévő memóriát-ramot tudom tesztelni??
-
Sziasztok!
Elsősorban Transformer és nagy Iconia tulajoktól kérdezném, de végülis bárki hozzászólhat:
Nálatok is le szokott fagyni gyakori rendszerességgel a böngésző-tablet??
Nézegetem az indexet, facebookot böngészőn keresztül, és egyszer csak megfagy, aztán rossz esetben újraindul a tab, vagy csak a böngésző nem indítható el, csak restart után.
Ez napi rendszerességgel jelentkezik nálam, és nagyon, de nagyon nem tetszik, mert pl a telefonom ilyet nem művel (Nexus One).
Már volt pár factory reset is, 3.2-es verzió van rajta, teljesen sima, nincs rootolva, nincsenek fent buta programok se (Advanced Task Killer csak).
Van valami ötletetek, mi lehet a baj oka? Mert lassan oda jutok, hogy mostmár tényleg visszaviszem a szervízbe és megmondom, hogy nézzék át alaposan, mert én ennyi pénzért nem egy "bétateszt" tudású gépet várok el -
válasz
Luissimo #6696 üzenetére
FOTA-n nem ment a frissítés, elkezdtem utánanézni, hogy lehet manuálisan, a firmware-t letöltve frissíteni. Csak az nem volt töredelmesen leírva a Tutorialban, hogy csak és kizárólag microSD kártyáról történhet a manuális frissítés, SD és egyéb usb-s adathordozóról nem. Ezzel szenvedtem fél napot....
És nagyon sokaknak nem egyértelmű, hogy hogyan is működik minden "normális" tablet, de utólag én is tudok nagyon okos lenni...
Mellesleg itt semmi billentyűkombinációról nem esett szó (tutorialban sem)!Továbbra is az a bajom csak, hogy beépített facebook app jelenleg nem telepíthető a tabletre, habár a 3.2 pozitív eredményt hozott, sokkal stabilabb a rendszer, nem fagy ki a böngésző index.hu és facebook alól, és a youtube is akadás és problémamentesen megy, viszi a HD videókat. Egyszóval elégedett vagyok (Végre)!
-
válasz
thomyerk #6692 üzenetére
Nemtudom, az enyém volt-e, valószínű akkor is arra panaszkodtam, hogy FOTA-n nem frissített le, másoknak ment, és ők nem panaszkodtak, talán csak 1valaki...
Annyit tapasztaltam, hogy most nem lassul, fagy be, gördülékenyebben működik.
Bejött egy nagyító-funkciója, ellenben a factory reset után eltűnt róla a facebook alkalmazás, és nem is tudok telepíteni rá. A shazam is megmakacsolta magát, az is azt írja, hogy nem kompatibilis. -
-
Viccesek ezek az asusosok, vagy Androidosok, nemtudom, de csak és kizárólag microSD kártyáról indul el a manuális telepítő, SD-ről vagy más külső tárolóról nem...
Egyenlőre úgy néz ki, sikerült frissítenem, de nem örülök neki, hogy fél napos szentségelés és szenvedés árán... -
Komolyan agyhúgykövet kapok, hogy nemtudom 3.2-re frissíteni a transformert, minden alkalommal megáll a csík, akár factory resetet csinálok, akármi mást
Van lehetőség más irányból megközelíteni a dolgot, vagy kezdjek el gondolkodni egy szervízen? -
Tök gyári, hazai boltban vettem, nem rootoltam (tudtommal
), szóval nem tiszta. Letölti és felajánlja a frissítést, ráokézok, újraindul, bejön a kis android, pörögni kezdenek a fogaskerekek, de szinte azonnal megi is áll, egy sárga felkiáltójel lesz a droid hasán, úgy marad vagy 5 percig, aztán megint újraindul, feláll a rendszer, kiírja, hogy sajnos nem tudott frissíteni, és ennyi.
Hazamegyek első dolgom lesz a mentés, majd a factory reset. A fejleményekről meg majd beszámolok!
-
Hali!
Még mindig nem tudom frissíteni a Transformerem 3.2-re vagy mire (ki tudja hanyadszorra se).
Egyik mentő ötletem az, hogy resetelem a rendszert, hátha véletlen van rajta valami fostos progi ami miatt nem képes a műveletre
Ezzel kapcsolatban csak 1 kérdésem lenne: Esélyes ugye egy factory resetnél, hogy minden, de minden eltűnik a gépről, tehát javasolt egy mentést csinálni?!Üdv!
-
Hali!
Kicsit csalódott vagyok a Transformeremmel :S A Nexus One-on jobban működnek bizonyos beépített progik, mint a tabletes Honeycomb-on. Gondolok itt a beépített böngészőre, ami rendszeresen fagy ki akár facebook, akár index alatt is. A google maps néha random leáll és nem hajlandó újra elindulni, csak egy restart után. A beépített facebook progi is gyengébb mint a mobilos verzió, és mostmár a market is!
Magyarán szoftver szinten kicsit csalódott vagyok
-
-
Jelentem szombaton megjött a szoftverfrissítés a Transformerre (3.1)
Sajnos idő hiányában még nem tudtam tesztelni, de első ránézésre kicsit gyorsabb lett, de a böngésző desktop módban nem tudja vinni a facebook-os beépített játékokat (valami maffiawar talán, haver próbálkozott vele). Más még nincs, ha van valami, és van rá érdeklődés, megosztom -
-
leeann: felejtsd el ezt a töltés-mizériát! A mai lithium-ion/polymer akkukat NEM KELL kisütni, első töltésre elérik a maximális teljesítményüket, és senem tudod túltölteni, mert a töltője avagy az elektronikája ezt megakadályozza, plusz a teljes kisülés/lemerülés ellen is van benne védelem. Magyarán, ne csinálj semmit, használd, akár töltőn van, akár szabadon, nem számít semmit!!!
-
válasz
rewentlow #5314 üzenetére
Szia!
Gratulálok a tablethez, használd egészséggel és nagy örömmel!!!
Ellenben ha nem baj, kérdeznék én is pár dolgot róla:az érdekelne elsősorban, hogy tapasztaltál-e fagyást-újraindulást, leginkább a böngésző használatakor??Főképernyő-váltáskor (ablakok közt) lassulást, esetleges widget-hibát, amit a widget újra felhelyezése persze megold, meg hasonló "bugokat", ezeket leginkább valamilyen grafikai (Játék) program használata után?!
Ja és még valami: Használsz-e Task killert, ha igen, milyet, és mennyi szabad memóriát látsz rögtön bekapcsolás után?!
Előre is köszönöm a válaszaidat
Zodiakhoz egy kérdés még: Írtad, hogy egy ismerősöd megkarcolta a Gorilla Glasst, érdekelne hogyan csinálta, mert elképzelni se tudom
Épp az lenne a lényege, hogy még kulccsal se tudd ezt véghezvinni!
Jaj és még valami, milyen háttérkép-progit ajánlanátok, mert amik nekem vannak (HD wallpaper,etc..), bénán teszik be a képeket, felül-alul, néha oldalt is le van vágva a képből, plusz belenagyítva, ezzel elvesztve a lényegét az egésznek
-
Zodiak vagy valaki hozzáértő tud arra válaszolni, hogy miért látok csak 424 MB szabad memóriát és 133 MB foglaltat a Tansformeren, mikor állítólag ebben 1 GB RAM van? Ez a maradék, a többit megeszi az oprendszer, jólsejtem?
-
Olvasgattam kicsit a 3.1 frissítèsről, és a legtöbb oldal már június elején írta, hogy megjött a főbb tabletekre. Ehhez képest sztem még se Zodiaknak se nekem nem jelent még meg
Erről lehet valamit tudni?
-
Nem értem, ha iPhoneod van miért szeretnél Droidos tablete és mértnem iPadot
Amúgy szerintem a dolog működhet, nekem legalábbis a telefon (Nexus One) meg tudja osztani a netet kábelen vagy wifin keresztül a pc-vel vagy lapossal, valszeg a tablettel is meg tudja. De hogy az iPhone milyen viszonyban van egy Androiddal, na azt nemtudomMa reggel volt egy firmware frissítésem a Transformer dokkolójához, automatikusan jött, fel is ment, de hogy mit javít, na azt nemtudom
-
Igen a laptopszalonban vettem!
Ezzel a problémával (akku töltöttség vesztés) nem foglalkoztam, estére mindig felraktam töltőre (2 napja van meg, ilyen dolgok még nem foglalkoztattak
). De majd esetleg fogom figyelni, amint rájövök, hogyan tudom a dokkoló akksitöltöttségét is megnézni
Gyárilag van rajta egy Polaris office, azzal szerintem mind a 3 kívánt irodai munkát el tudod végezni, ha meg minden kötél szakad, ott a market
Amint lesz valami, leírom, de legkorábban csak holnap, ma este végre sörözés van
-
Elgondolkodtattál
Megnéztem mit csinál 1,8-4,4 gigás mkv file-okkal, na azokkal szenved, van, hogy le is fagy a mobo player, a 4,4 gigásat elindította, de szaggatott picit, pont az élvezhető szint alatt :S
Ellenben az avikkal nagyon jól boldogul, és ha ugyan az a felirat file neve, mint az avi-é, akkor simán hozzácsatolja, a windows 1250-es kódolást használva pedig az ékezetes betűket is megjeleníti
Egyszóval, ha avi-t akarsz nézni rajta, arra tökéletes!
-
Egy 700 megás avit néztem, divx kódolású volt talán?! Minden gond és szaggatás nélkül vitte, fel volt másolva a Movies könyvtárba, és a Mobo Player nevezetű programmal játszottam le.
Való igaz, a youtube-os HD videókat pocsékul viszi, szaggat és küzd velük (HQ beállítások mellett), nem HQ-ban elég szar a felbontás, de viszi gond nélkül. A többivel nem volt gond (pl. egy topgear 10 perces adást néztem most meg vele teljes képernyőn, és nem mondanám hogy szaggatott, vagy legalábbis nem úgy, mint a belinkelt videón!
-
Naív fejjel azt tudom mondani, drasztikus áresés még 1 éven belül nemigen várható, minden gyártó most jön-jött ki a felsőbb kategóriás tabletével, 1-2 évig durva mozgás szerintem nem lesz, hacsak az Epüll nem kezd el szélsebes vágtába, mert akkor a Samsung tuti rohan utána, és a többiek se akarnak majd nagyon lemaradni
-
Akkor a nyelvi akadályok itt nem számottevőek
Frissítés biztos lesz, nem kell aggódni, meg én mostmár türelmes vagyok
Nos a hangszórók minősége, igen
Kicsit dobozhangú, a mély elég mélyen el van dugva, a magas is csak úgy van, nem pont erre találták ki valljuk be. Filmnézésre még simán elmegy (tegnap esti tapasztalat), de sem egetverő hangzás sem egetverő hangerő nem tapasztalható. Ha megnézed nagyfelbontású fotókon, két igen kicsi kis hangszóró van a 2 oldalán, ezektől nem lehet csodát várni. Ha kérdeznék azt mondanám: Elégséges, amire kell arra elég!
Ja ööö: Nem recseg, nem torzít
-
SD kártyát még nem próbáltam (nincs is itthon olyan sztem
), de külső 2,5"-os merevlemezt simán kezel, minden felsorolt problémától mentesen.
A firmware-linket megnéztem, nekem ez a build-szám van fent, amit ír az oldal
De megmondom, kb annyiban zavaró a dolog, hogy ha nem látja a billt, kicsit megnyomod a tetejénél és máris fogja látni.
Most beledugtam egy fülhallgatót is, az is megy, egyből felismerte, és hangja is elég korrekt. Ami vicces: a gyári zenelejátszó nem magyar nyelvű, ahogy a galéria sem, a google maps az magyar, a gmail megintcsak nem, a kameraprogi megint magyar
A youtube is angol, a naptár magyar
Nemértem de vicces/aranyos
Ha valami még érdekel, szívesen megnézem!
-
válasz
hun_gery #4929 üzenetére
Ugyanarra gondoltunk, nem és nem
leeann: Ez az önkényes bezárás lehet önnön bénaságom is, mert az elmúlt órákban nem tapasztaltam a dolgot. És 90%-ban biztos vagyok benne, hogy azért csinálhatja még, mert nem honeycombra lett írva elsősorban a program. Kamerától ne várj sokat, ez nem az a készülék
Hogy mit szeretek benne? Szinte mindent!
És mivel még nagyon új, nem igazán zavar benne semmi. -
Természetesen tudod tapizni akkor is, ha csatlakoztatva van.
Zoomolni meg duplakattintással tudsz tapipadról is
A Xoom szerintem pont nem kiforrott, mert elsőként jelent meg a piacon, a többiek csak utána jöttek, közel ugyanolyan belső specifikációval. Javaslom azt válaszd, -ha az ár e-tekintetben nem perdöntő- amelyik a legjobban tetszik, mind külsőre, mind tapogatásra -
Nem
Billentyűzettel teljes értékű magyar billentyűzetet tudsz használni, mínusz a hosszú í, azt csak az alt+j kombóval lehet előhozni. Minden más gomb megvan. Ha tapi módban használod, ott nincs full qwerty, az ékezetes betűket csak hosszú nyomásra tudod előhozni!
Bocs ha elsőre félreérthető voltam
-
Én a laptopszalonban néztem őket, ott elvben mind2 kipróbálható, persze nem árt előtte egy mailt írni nekik. Más írta, hogy az Árkádban lévő MM-ban van kirakva Acer Iconia, amit lehet tapizni.
Ezen már a kibontás pillanatában 3.0.1-es rendszer volt, magyar nyelv választási lehetőséggel. Csak 1-2 specifikus program nem magyar rajta, minden más (menü, beállítások) magyar nyelvű. Csak a tabletet használva a tapis billentyűzet is tud magyarul (nincs rajta á meg é, azt hosszú nyomással tudod előhozni) és prediktív szövegbeviteles (felajánlja a szerinte odavaló szót).
-
Nem sajna magyar kiosztású nem létezik a ternékből, de a hosszú í kivételével minden megtalálható rajta, szóval egy teljes értékű angol billentyűzet.
A tableten való íráskor meg van prediktív magyar bevitel és egy egész jól felszerelt nyelvi adatbázis is! Persze akármilyen progi letölthető rá, ha valakinek az a szimpatikus! -
A 3G a mobil internetet jelenti, az akkor hasznos, ha nincs a közelben wifi kapcsolat! A Xoom-nak az előnye valóban az, hogy van belőle 3G-s verzió is, de jó drágán, és ugye kell bele venni egy mobilnet előfizut, ami meg drága, ha mondjuk az okostelefonhoz is van már egy (mint esetemben
).
Azért mondtam ezt a másik kettőt, mert a belsejük közel azonos, a Xoom csak annyiból van előrébb, hogy referenciamodellként (remélem jól mondom) elsőként kapja meg az android frissítéseket! A gépelés tableten nem egyszerű, tapasztalatból mondom
Azért vettem Asus-t, mert a dokkolós billentyűzet kimondottan hasznos íráskor! Persze mindenki maga döntse ezt el
-
Igen Asus lett!
Elsősorban azért, mert a laptopot akartam kiválltani vele + ágyban használni, utazáskor.
Osztottam-szoroztam, és ez a dokkoló miatt is jobban tetszett. Szinte csak azzal használom. Ez nekem megért plusz 30k-t, és a 16 óra üzemidő sem annyira rossz + IPS panel és 2 év garancia
Közben rádugtam egy külső usb-s vinyót, és simán kezelte, aminek nagyon örültem! Összességében nagyon elégedett vagyok -
Tiszteletem!
Tegnap óta én is büszke tulajdonosa vagyok egy Transformernek
Elsőre tényleg minden nagyon rózsaszín, de maga a gép nagyon penge!
Sebességre-kezelhetőségre nem lehet panaszom, a hangszórója nem eget rengető, de hát nem arra lett tervezve
Anyagminőségben is perfekt szerintem, nem recseg-ropog, a súlya is pont megfelelő, nem lehet úgymond könnyelműen bánni vele.
A magyar nyelv alapból benne volt, a billentyűzet is erre a kiosztásra állt be. A kijelző meseszép, éles, világos. A kamera felejthető, csak rendes napfénynél lehet vele zajmentes képet készíteni, vaku nincs, de igazából nem is hiányzik
A géppel kicsit nehéz volt összeszinkronizálni, érdekes módon csak intéző alól lehet belelátni, a total commander nem észleli
De van benne távoli asztal kapcsolat, amivel lehet vezérelni a PC-t, ez sztem egy relatíve hasznos fícsör.
Ami még fura, hogy a dokkolóba nehezen akar belemenni, vagyis inkább nem mindig érzi, hogy benne van. Ilyenkor egy kis nyomásra észhez tér, de akkor is furcsa, hisz bekattannak a fülek
Ha még találok hozzá egy használható avi lejátszót, akkor teljesen ki fogja váltani a notebook-otJa még egy kis negatív: néha random kilép 1-2 programból, de ezt betudom annak, hogy még friss z oprendszer és kevés program van direkte ráoptimalizálva.
Remélem tudtam segíteni pár embernek, és bocs azoktól, akiket untatott
-
Hangyányit offolok:
Akit esetleg érdekel egy Asus Transformer vagy Acer Iconia tapogatás, ma leveleztem a [laptopszalon] nevezetű céggel, ahol biztosítottak róla, hogy a Teréz körúti boltban megtudom nézni és tapogatni a 2 terméket!
Bocsi attól akit nem értintett
-
Üdv!
Van ötletetek, hol tudnám a két kiszemeltet:
-Asus Transformer
-Acer Iconia A500Megtapizni, fogdosni, tesztelni?? Már csak ezen múlik a döntés, meg hogy nekem ténylegesen szükségem van-e billentyűzetre 30-40 ezerrel többért :S
-
Még 1 naív kérdés:
Az itthon vásárolt Acer Iconia-n vagy Asus Transformer-en ugye magyar nyelvű a Honeycomb ?!
Mert nem akarok megint úgy járni, mint a Nexus One-al
-
-
Sziasztok!
Lassan talán csak-csak ráveszem magam egy tabletre.
Rövid olvasgatás után leszűkítettem 4 termékre:Galaxy Tab 10.1
Motorola Xoom
Acer Iconia A500
Asus TransformerMindenfélére szeretném használni, net-film-zene-játék-felhasználói progik, stb.
Az ár a lényeges szempont, és az azért kapható teljesítmény-minőség. Meg hogy lehetőleg magyar nyelvű legyen a darab mindennemű haxolgatás-romátírás nélkülMelyik lenne szerintetek a legjobb ár-érték arányban? A Xoom nagyon tetszik, az Iconiáról meg a Galaxyról meg sok jót lehet hallani, ezért is vagyok bizonytalan. Mindenféle építő kritikát szívesen fogadok!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest