- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #7140 üzenetére
Tabrol irtam, a linket nem neztem meg, bocsi
-
ferensz
senior tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #7138 üzenetére
Zsebwifi van telenornal is, csak nem reklamozzak halalra.
-
ferensz
senior tag
válasz
vectra91 #7082 üzenetére
En mobilinternettel egyutt vettem, igy olcsobb volt, mint egy dokkolos transformer, es ami nekem sokat szamitott az a suly, vastagsag, illetve a beepitett 3G modem. Szerintem nem is nagyon van ertelme egy tabletnek mobilinternet nelkul, egy telefon tetheringgel meg ugy sem bir annyit, mint amennyi tablet uzemideje.
-
ferensz
senior tag
Egy kisebb telenoros kalvaria utan en is bealltam az androidos tabletgepek tulajainak soraba egy 10.1-es tabbal
-
ferensz
senior tag
Nem tudja valaki, hogy most milyen 10.1-es galaxy tab van a t-mobilnál? Mert a képeken úgy néz ki hátlap alapján mint a 10.1v, és adatoknál is 3 megapixeles kamera van kiírva, meg előlapi 0.3-as, a 8, és 2 megapixel helyett.
-
ferensz
senior tag
Olvastam teszteket a transformerről, de lenne még egy olyan kérdésem, hogy akinek van transformere annak nem jött elő valami hosszú távú használat alatt érzékelhető idegesítő dolog? Mert ugye nem használják két-három-négy hónapig a cuccot egy teszt alatt. Nem zavaró a vastag szél a kijelző körül?
-
ferensz
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni? A két delikvens, aki között vacillálok az az Asus Transformer és a Galaxy Tab 10.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest