- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Hogy miért van gyárilag rootlolva és miért jó ez nekik azt tőlük kell megkérdezni.
Az A10 -hez nagyon hasonlítani bármelyik kétmagost is felesleges, szóval annál bármelyik felsorolt kettő jobb (100-150% -kal vagy még többel is).
Most már csak az a kérdés, hogy milyen használatról van szó ?
Multimédiás dolgokban az RK3066 dupla olyan erős mint a 4430, átlagos használatnál (internet, zenehallgatás) viszont gyakorlatilag semmilyen különbséget nem lehet észrevenni, plusz ezek a különbségek amúgy is csak a szintetikus tesztekben fognak előjönni.(#18898) Markgx10
Csak a biztonság kedvéért, mielőtt bármit is mondanék betudnád linkelni ezt az oldalt ?
-
Markgx10
őstag
Újabb kérdésem lenne, bár az előzőre senki nem reagált, de hátha most
Van egy hardveraprón vett táblagépem ICOO ICOU7 (7collos, IPS, dual core 1/16GB stb), ezen nem működik a google play áruház, ahogy utánalovastam a neten senkinek, nem csak nekem, ezért kiadtak egy újabb rendszert vagy romot vagy mittudomén minek hívjákot. Ezt a kínai oldalról sikerült is letöltenem, egy rar file.
Valaki le tudná írni a menetét annak, hogy miképp lehetne ezt rátenni, a sok kínai írásjelből sajnos nem tudtam kihámozni semmit. Ja, nem csináltam még soha ilyet, szívesen fizetnék is érte, ha valaki megcsinálná helyettem, de mivel egri vagyok, minimális az esély, hogy valaki helyben tudja.
Előre is nagyon köszönöm, ha ezúttal válaszol valaki
-
mipityu
tag
Tessék egy youtube alkalmazás, ami működik az Aurora II.-n. De ne engedjétek frissülni, mert a frissített már nem műkszik.
Ha minden jól megy holnaptól már nem lesz Aurorám, sőt semmilyen tabletem, lemondtam az U1-et is. Bejött egy kis gebasz. Jövő hónaptól harmadára csökken a mellékesem. Egy ideig tabletek kilőve (amire használom(tam) őket, arra megfelel a Sensation is - olvasni és nagy ritkán 1-2 órát böngészni) :-(
-
ngyjns
tag
Kérek mindenkit, aki ismeri a Navon Platinum 10 10.1-es tabletjét írja már le, hogy allwinner a10 és 1 magos mali400 van benne? Jól használható-e régebbi Gameloft játékokhoz (Asphalt6, Shadow Guardian) az újabbak elindulnak-e rajta? Tesztet látott-e már valaki valahol, magyar forgalmazója van-e? Melyik kínai tablet lett átcimkézve Navon-ra?
-
keszo
őstag
Röviden
dec. óta
-sima W100 májusban megadta magát kaptam csere utalványt
-májusban 2db W100is 3napon belül lett cserélve
-a harmadik W100is 07.23-ig bírta újabb csere utalvány (töltés közben lefagyott, elsötétült a kijelző, meghalt) itt azért jelzem a WayteQ szakemberei mindig udvariasak és segítőkészek voltak
-gondoltam most legyen CC 9.7IPS PLUS ez is 72órás csere garanciában van, szerda-csütörtökre ígérték az újat -
keszo
őstag
Mennyire érné meg egy Toshiba AT100-100-ra beruházni?
Szívok a Wayteq-kel és a ConCorde-dal is
Esetleg alternatíva? -
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18887 üzenetére
Es miert rootoljak a kinai gyartok a "hivatalos" romjaikat?
A smartq romjai is rootoltak.
Irtam,hogy a ten3 erintoje szarakodott,hat rajottem,hogy a goodix vezerlo drivere kinlodik,de most mar megoldottam a problemat.Arrol tud valaki infot,hogy az rk3066,mennyivel jobb hasznalatban mint pl. az A10 vagy az omap4430,stb. Nem arra vagyok kivancsi,hogy jobb,hanem hogy mennyivel.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
GrooveHero #18860 üzenetére
az alap pd10-hez tökéletes a régi nokiák töltője (az a nagyonnagyonpici végű)
(#18885) tjb007
Nekem az Ulock root a pd10-re azt mondta, hogy már rootolva van, akarom-e ismételni. -
tjb007
nagyúr
Kb. semennyire.
(#18871) gps76
Nem egészen így van.
Általánosságban el lehet mondani, hogy ez az előre rootoltság az Allwinner A10 -es tabokra/eszközökre érvényes és nem csak az ICS esetében.
Másnál is előfordulhat de nem jellemző, főleg nem azoknál amikben Amlogic SoC van.(#18873) molnarpeter
Gyakorlatilag nagy valószínűséggel nem fogja megoldani
(#18880) SLYM
Egyelőre csak ennyi ami már ezzel érkezik, persze mint írtam más is megkapja csak ki tudja, hogy mikor.
"mikor érkezik a cucc MO-ra?"
Ebben a formában, azaz PIPO néven soha.
[ Módosította: koxx ]
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Van valakinek információja azzal kapcsolatban, ha pick-pack átvételi pontra kérem a tablet szállítását, akkor arra vonatkozik a 8 napos elállási garancia? Szerintem az nem személyes átvételnek számít, tehát igen, de hátha valaki konkrétan tudja. Kösz.
-
Crytek
nagyúr
Na már jó a nyomkövetés a postánál:
De nem igen frissítettek:
2012.08.06 10:13 Esztergom 1 posta Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.07 18:43 Budapest 1005 Célországba elküldve / Item sent abroadAmúgy ha ők megkapják és javítják/visszaküldik/cserélik/stb akkor arról csak emailben fognak értesíteni vagy a pandawilles profilomnál is lesz valami bejegyzés?
-
fudi2002
nagyúr
A PIPO M1-el én is szemeztem, de nem találtam rendes supportot. Ti találtatok?
-
Osynho
addikt
Valami ötlet, hogy miért lép ki a Youtube alkalmazás? Feltettem a tjb007 kolléga által javasoltat. és a playen találhatót is, egyik se megy.
Aurora II, Aggro 0730 rom van fent.
Másik hülye kérdésem, hogy a Vibert rá lehet bírni, hogy működjön párhuzamosan a telón, és a tableten is? Egyáltalán használható tableten? Feltettem, de ha belépek az egyik eszközön, akkor kilép a másikon.
-
zseko
veterán
válasz
molnarpeter #18875 üzenetére
Ez így ebben a formában nekem is új volt, mert mobilon ez így nem működik.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
molnarpeter #18873 üzenetére
Gyakorlatilag meg van. A felhasználó dolga csak feltenni Superuser appot a készülékre a Playről és általában frissíteni benne az SU binárist
-
zseko
veterán
Előre tudom, hogy hülyeséget kérdezek, de root mennyire várható, elképzelhető a MyAudio tableteknél? (tudom, ha elég népszerű és valaki megcsinálja, de mégis)
-
Crytek
nagyúr
A magyaroknál feladott csomagot csak a posta oldalán lévő nyomkövetésnél tudom megnézni hol jár? Mert sajnos az halott
-
osztraksajt
őstag
válasz
GrooveHero #18860 üzenetére
És nem nagy a 7" GPS-nek? Nekem már a 4,3" is kisüti a szemem este, visszaálltam a 3,5 colosra. Szerintem sokat kitakarna a látótérből is.
-
-
gkevin
csendes tag
Sziasztok!!
Szeretnék segítséget kérni, hogy milyen tabletet vegyek.Ami fontos:
-nagyobb kijelzőjű legyen (min akkora mint az iPad)
-kényelmesen és jól lehessen rajta könyveket olvasni (ebook)
-wifin keresztül lehessen netezni rajta
-tudja kezelni az ssl kódolt honlapot, ami flash alapon működik (ez egy olyan honlap, amihez kell egy ssl kulcs, és csak azután tudod használni, és flash lejátszó szükséges hozzá)valamint az sem ártana, ha a kezelése egyszerű lenne
nem egy kockának kell
Köszönöm
Üdv -
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #18854 üzenetére
Van support, csak ebben a hónapban két frissítés is érkezett rá.
(#18855) zoleee24
Hardveresen a második erősebb, arra viszont amire te használnád mindkettő bőven elegendő.
A Cube Mini -re már van kint a hivatalos oldalukon friss ROM, szóval egy darabig várhatóan lesz rá hivatalos támogatás.(#18856) GrooveHero
Ez belefér a keretbe: [link]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudnátok esetleg ajánlani olyan 7 collos tabletet ami tud GPS-t is? Főként arra lenne használva. Nem tudom most melyikek a jók, láttam 2.2-vel és 4.0-val is, gondolom az ICS-es jobb azért. Olyan 30k lenne rá kb.
Köszi a válaszokat előre is. -
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #18803 üzenetére
ramos w17 pro Ákcijós 108usd ennyiért szerintem ajándék
-
hun_gery
aktív tag
-
gps76
őstag
Kepzeljetek tegnap megjott a Smartq Ten 3-ra a 4.1.Sok uj aprosag van benne,meg teljesitmenyben is sokat javult.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mandarinn #18841 üzenetére
Az Exynos 4210 -ben nem a maximális 400MHz -en jár hanem "csak" 275 MHz -en, az Exynos 4 Quad (4412) -ban viszont már a maximális 400MHz -en jár a Mali-400.
Az RK3066 -ban 266MHz -en jár (egyes helyeken 250 -et írnak) de ez sem kőbe vésett dolog, a gyártók is változtathatnak rajta és akár te magad is (természetesen saját felelősségre).(#18842) Tussky
"150 dollár alattig elektronika eszközre nincs vám+áfa ?"
Na most ez a hivatalos rész, ez még nem jelenti azt automatikusan, hogy bármit is fizetned kéne. 50% esély (ha nem DHL -lel kéred a szállítást) van arra, hogy minden gond nélkül átcsúszik és 50% arra, hogy nem.
"tudnátok ajánlani 9.7-eseket amik megfelelnek erre a célra ?"
Ezek közül lenne érdemes választani: [link], [link], [link]
"nem gáz egy 9.7-es panelnél az 1024*768 ?"
Pont ma volt egy hasonló kérdés amire ugyanaz a válasz mint a tiedre annyi kiegészítéssel, hogy ha vam rá lehetőséged akkor nézzél meg élőben egy ekkora felbontással rendelkező 9,7 colost és döntsd el magad, hogy elég e vagy sem.
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Aki használ Myaudio s9 hez Concorde Tab IPS billentyűzetes bőr tokot, csinálna fényképet róla, hogy milyen vele a gép és feltöltené valahova? Én is gondolkodok egy ilyen tokon..
köszi, Soma
-
Tussky
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Jelenleg egy Wayteq xTab 70-el rendelkezem,ezt szeretném valami IPS paneles masinára cserélni. Ami fontos lenne az a wifi,IPS panel és az üzemidő. Bluetooth,GPS nem fontos Elősorban net+film+olvasásra lenne a cucc,illetve sokat hurcolászom,de még a 10-es méretig ok a dolog.
Az utolsó kommenteket végifutva találtam ezt a Pipo U1-et,ami nagyon szimpatikus,főleg az ára és a felbontás miatt. Ezzel kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne,hogy ha emlékeim nem csalnak,akkor 150 dollár alattig elektronika eszközre nincs vám+áfa ?
Illetve tudnátok ajánlani 9.7-eseket amik megfelelnek erre a célra ? Illetve nem gáz egy 9.7-es panelnél az 1024*768 ? Főleg,hogy a 7-esekben is már 1024*600-800-as panel van ?
Köszönöm!
Tussky
-
zseko
veterán
Be akartam regisztrálni a MyAudio oldalára, de cseszik elküldeni a visszaigazoló emailt.
-
Osynho
addikt
Valakinek van ötlete miért áll le a youtube alkalmazás minden indításnál? Illetve, hogy milyen facebook alkalmazást érdemes feltennem, mert a Facebook for android vmiért nem kompatibilis a play szerint. :/
-
SLYM
veterán
sziasztok, 7 colos jelly bean-es, vagy IOS-es tabletet keresek. melyeket ajánlanátok ezek közül?
-
tvamos
nagyúr
A terepezest egyik sem birja jol. Az a nehany IP minositett tab meg... 800 EUR korul kezdodik.
40-50kHUF korul, 7"-ban valamelyik kinai IPS- ajanlanam. azok eleg fenyesek, hogy latszodjon szabad teren a display. A honi kereskedoktol nem nagyon van, csak sima LCD. Azok kozul a CC 7015 tunik a legjobb valasztasnak... nekem Aurora II van kinabol, amit ajanlhatnek, valami jo tokkal, (esetleg szilikon tokkal,) hogy ne dobald el folyton a csuszos nejlont! (Nekem folyton kiesett a kezembol.) -
F.B.I.
veterán
Most fontam be a hajam teljesen a CC7015-től: először a kijelző kezdett el rosszalkodni, filmezés alatt, aztán játék közben csíkozódás lett (melegszik), most már a wifi is eldobálja magát, hotspotot nem látja még mindig, tegnaptól pedig fogja magát és újraindulgat.
Ebből csere lesz, aztán megválok a Concordetól, sajnálom, azt hittem komolyabb készülék, lehet, hogy egyedi hiba de, hogy 3 hónap alatt jön elő, ezt gondolom nem próbálják megcsinálni, mert ide már kevés lesz egy "újrapasztázom" a procit történet. -
tjb007
nagyúr
válasz
Kvazár #18825 üzenetére
"Az USB-s BT vevőket tudják ezek a tabok kezelni?"
Nem tudják de meg lehet oldani csak épp nem egyszerű, főleg annak aki nem is ért hozzá.
A "jobb cuccok" alatt a inkább az erősebb hardvert értem, a kijelzőfelbontásban még mindig az 1024x768 viszi a prímet de most már kezdenek nagyobb felbontású paneleket is alkalmazni és nem csak 10,1 colon.
Minőségbeli különbséget esetleg még a készülékház anyagában lehet találni, vannak amik teljesen alumínium házat kaptak de jelenleg még mindig a műanyag dominál (abból is szerencsére nem a szemeteskosár minőség)."A kijelző felbontásának a különbségét amúgy nagyon lehet érezni olvasás közben?"
Ez teljesen egyénfüggő.
Nekem például a 9,7 colon semmi gondom az 1024x768 -as felbontással, nagyítás nélkül el tudok olvasni rajta szinte bármit de van akinek a full HD felbontás is kevés mert pixeles. -
Kvazár
őstag
válasz
tjb007 #18824 üzenetére
Igen, én is azt néztem, hogy ami egy Samuban alap cucc, az ezekben ritka mint a fehér holló.
Arról már rég le is tettem, hogy 3G, meg GPS legyen benne, mert azok már annyiba kerülnek, amiért egy Samut is lehet venni használtan. A BT-ról viszont nem szeretnék lemondani.
Bár, lehet arról is le kell majd.Az USB-s BT vevőket tudják ezek a tabok kezelni? (Ha már a 3G-s stick-eket tudják...)
Gondolom a jobb cuccok alatt azt érted, hogy 1280-as lenne a kijelzője meg dual procis, BT nélkül?! Vagy, hol lehetne még a minőségbeli különbséget látni közöttük?
A kijelző felbontásának a különbségét amúgy nagyon lehet érezni olvasás közben? (Filmnézés/játék közben gondolom egyáltalán nem érezni, de nekem nem arra kell.)
Telók esetén pl. nagyon érezni, hogy amit még haver i4s-én könnyedén eltudok olvasni, azt az én N8-amon már teljesen esélytelen és zoom-olnom kell hozzá, meg a szöveget cibálnom oldalra... -
szaszapi
őstag
Itt a C94 - szerintem az ips panel illett volna bele a c97 után.Akik a 4:3 helyett a 16:9-et részesítík előnyben, annak pont jó lett volna.mert minden másban megegyeznek.
-
Kvazár
őstag
válasz
tjb007 #18815 üzenetére
Találtam 3-at, megnéznéd kérlek, hogy melyik lehet használható?
170
Ployer MOMO15N Tablet PC 10 Inch Android 4.0 New 1.2GHz CPU 8GB 2160P HDMI White186
Ampe A10 Tablet PC 10.1 Inch HD IPS Screen Android 4.0.3 16GB Dual Camera 2160P HDMI BluetoothKöszi a helpeket!
-
csibe1
addikt
Valaki rendelt már erről az oldalról?
-
Prien
addikt
válasz
hevizms #18801 üzenetére
Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Ezt nem tudom, tény,hogy nekem a tablet dobozában nem volt semmilyen töltő, hanem külön volt betéve a doboz tetejére. Nem gondolnám,hogy a gyárból eleve Közép-Európai töltővel küldik ki, mert ott még nem tudják,hogy melyik hová megy...szóval én ezt egyértelműen a Spemall figyelmességének tulajdonítom.
De persze árucikkenként nagy eltérések lehetnek azonos bolton belül is. -
laszlohu
addikt
Bármit lehet bármilyen partícióra formázni:
alapból nekem 2 db pendrive - om van,
az egyik fat32 - re van formázva, a kompatibilitás miatt,
a másik ntfs - re, hogy pl. iso kiterjesztéssel pl. 8 GB - os dvd - ket rá
tudjak másolni,
A pendrive - on ki szoktam kapcsolni az írási gyorsítótárazást, ha nincs kikapcsolva.Amúgy az újabb pendrive - ok NTFS - re formázva gyorsabban másolnak, mint fat32 - re formázva.
-
tjb007
nagyúr
"1280x768-as felbontással még nem láttam panelt."
Én sem de ez még nem zárja ki a létezését
Amúgy meg nálad a pont.(#18812) Kvazár
Teclast, Ainol, Ramos, Onda, SmartQ stb.
Lényeg, hogy amiknek nincs semmiféle márkája, magyarán csak annyi a neve, hogy V778AL azokat inkább kerüld. -
mipityu
tag
válasz
Mandarinn #18796 üzenetére
Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
Én inkább megveszem Kínából.
Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém. -
tjb007
nagyúr
válasz
Kvazár #18805 üzenetére
Nekünk (vagyis az átlagembereknek), európaiaknak valóban noname (vagyis annak tűnhet) az összes de ezek ott a Távol-Keleten márkák, sok közülük elég közkedvelt.
(#18806) zseko
"mennyit befolyásolhat az 1280x800 helyett az 1280x768?"
Gyakorlatilag semmit.
(#18808) tope
Biztosan tudja, kérdés az melyek ezek.
-
Hello
A Myaudio 708R tábla PC tudja kezelni a mobilnetet (stick-et) ? -
zseko
veterán
Még mindig csak kérdezek...
mennyit befolyásolhat az 1280x800 helyett az 1280x768? A 1016DCC miatt kérdezem, mert ugyan teszenek a kínai oldalakon lévő tabletek (főleg az áraik), de a még nem elég mély angoltudás miatt nem merek belevágni onnan rendelni, nekem egy kicsit lutrinak tűnik (főleg a garancia miatt). Apró, max. 1-2e forintos kis 'vackokat' már rendeltem, de a 30-50e Ft már más kategória. Mindenképpen 10"-at szeretnék, eddig a Galaxy Tab2 volt kinézve, de ez a MyAudio tetszik és máris csak feleannyiba kerül mint a Samsung. Néztem más tableteket is, de mindegyikkel volt valami, vagy nem 10", vagy kicsi felbontás, vagy kevés háttértár, vagy gyenge. Ezzel már csak az ár a bajom, egy -20e-el kevesebbért nem is gondolkoznék, de még mindig csak feleannyi mint a Samsung..
-
hevizms
addikt
Azért ez nem mindenre igaz.Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Pandawillről még senkitől nem olvastam hogy megkárositottak volna bárkit.
Egyetlen nagy hibájuk van,hogy a raktárkészletüket igencsak titkolják.
Viszont ezenfelül korrektek.
Még év elején rendeltem tőlük Aurorat és csak hitegettek sokáig mert nem volt nekik raktáron.
Mivel sok volt közben a reklamáló,minden Aurora rendelőnek adtak 5$ kupont.
Kihasználtam és rendeltem egy 9$-os tokot 4$-ért.
Közben meguntam a várakozást és visszakértem a tabletvárát,amit vissza is utaltak szépen.Viszont a tokot igy is megkaptam a kedvezménnyel 4$-ért.
Szóval nyugodtan lehet a pandától rendelni,de előtte érdemes rákérdezni hogy van e a készletükön az adott áru,mert ezt tényleg nem kezelik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged