Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Újabb kérdésem lenne, bár az előzőre senki nem reagált, de hátha most

Van egy hardveraprón vett táblagépem ICOO ICOU7 (7collos, IPS, dual core 1/16GB stb), ezen nem működik a google play áruház, ahogy utánalovastam a neten senkinek, nem csak nekem, ezért kiadtak egy újabb rendszert vagy romot vagy mittudomén minek hívjákot. Ezt a kínai oldalról sikerült is letöltenem, egy rar file.
Valaki le tudná írni a menetét annak, hogy miképp lehetne ezt rátenni, a sok kínai írásjelből sajnos nem tudtam kihámozni semmit. Ja, nem csináltam még soha ilyet, szívesen fizetnék is érte, ha valaki megcsinálná helyettem, de mivel egri vagyok, minimális az esély, hogy valaki helyben tudja.
Előre is nagyon köszönöm, ha ezúttal válaszol valaki

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX