- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Mandarinn
üzenetére
Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
Én inkább megveszem Kínából.
Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Orvosi kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX