- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
darky4e
tag
Olvastam a fórumot folyamatossan,de sajnos nem vagyok meggyőződve arról,hogy megéri kínait vennem. 50-60at tudnék költeni rá IPS kijelző 10" és ne akadjon.
Ebayen már sokszor vásároltam, így HP Touchpad,Motorola Xoom,Sony Tablet S is beleesik az árkategóriába.Szerintetek inkább ezek közül válasszak vagy nézelődjek rockchipes tableteket is?
-
devast
addikt
Ainol novo7 fire -t rendelt valaki (rajtam kívül) ?
Az első batch miatt lehet szívni fogok, majd meglátjuk -
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #19295 üzenetére
Ez szerintem ma kerülhetett ki, tegnap még nem volt sehol sem de azt a kutyafáját, ez egy nagyon jó ajánlat ennyi pénzért (már ha nem elírásról van szó).
-
nightmare13
őstag
Nem tudom, de valaki észrevette már ezt azt ICO gépet?
Annyi hátránya van, hogy csak sima LCD-t kapott, nem IPS-t, de az ára kompenzál
-
hdman
őstag
Én is kitöltöttem, jöhet a főnyeremény
-
Moonwolf
senior tag
Teljesebb kérdőív.
-
Adamis
őstag
Kitöltve!
-
szilchi
őstag
Szintén...Aki bezúzza a fikamatyi urakat az dupla nyerési eséllyel indul?
-
sirály69
őstag
Én is kitöltöttem...
-
Sanzaa
senior tag
Na FikaMatyik!
[Kérdőív 2.0]
Ha kitöltitek, nyerhettek vele egy táblagépet.
Nem én készítettem, viszont az én ötletem volt a kérdőív készítése.
És bár én egy ConCorde logós grafitceruzát javasoltam nyereményként, de ők jobb fejek ennél -
szabozeee
aktív tag
Üdv. Az a gondom a samsung tab 2-vel amit vettem, hogy amikor youtubot nézek vagy más online videót akkor elég sokszor előfordul, hogy nem tölti be a videót csak szürke kocka lesz a helyén. Mi lehet a gond?
Zeee
-
zseko
veterán
No van egy jó hírem meg egy rossz, melyikkel kezdjem?
Most beszéltem a MyAudioval, a jó hír az, hogy már ott van náluk a 1016DCC tablet, ma már kezdik is a kiszállítást
A rossz az, nem valószínű, hogy a futár ideér ma így csak kedden kaphatom meg
-
tjb007
nagyúr
válasz
Arménia43 #19272 üzenetére
A 808DCC -ben egy AML8726-MX SoC van ami két darab Corex-A9 -es processzormagot tartalmaz.
Hogy mikor fog megjelenni azt senki sem tudja csak a MyAudio (vagy ők sem).
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #19274 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek a válaszát. Most is tanultam újat. Még egy utolsó kérdés mikor fog megjelenni a 808DCC érdemes előrendelni? (gyártónál v. máshol inkább)
Értem ezt a kis táblázatot elmentem hasznos cucc.
Utobbi pedig rossz hírAzért csak kiadják szeptemberig.
-
Markgx10
őstag
Ezt nem értem. Fényévekkel lassabb az androidos gépeknél? De miben? Amire én használom (filmnézés, netezés, fórumozás) azokban sokkal gyorsabb. Van most is androidos gépem mellette, meg volt is már sok, mert bele vagyok bolondulva, hogy mindig valamit kipróbáljak, volt már Packard Bell Liberty Tabtól (tegra2), vagy (zenithink, ainol, ICOO stb) 5 kínaiig minden, de egyik sem volt gyorsabb, mint a W500. Ezt is itt vettem amúgy a hardveraprón és Win7 Ultimate van rajta (ez volt rajta, amikor vettem, én rá sem tudnám tenni, annyira nem értek hozzá) és minden tökéletesen folyamatosan megy rajta. Persze azt az Acer szar felületet én sem használom, de amúgy nagyon tetszik.
A súlya valóban gáz, nem egy kezes használatra van tervezve, de még épp elviselhető. -
Arménia43
csendes tag
ARM Cortex A9 és Amlogic 8726 ez ugyanazt takarja? Nem vagyok ebben jártas azért kérdezem. Szerintem nem, de azért tájékozodnék inkább
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #19267 üzenetére
Miután Sanza nagyjából egyenlő a Concorde Ph!-s megfelelőjének, így nem meglepő, hogy nekik készül ez a kérdőív.
-
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #19266 üzenetére
A kijelzőt úgy értettem, hogy ugye most vesznek egy mintát, kapnak belőle hasraütésszerűen mondjuk ilyen eredményeket:
7" 15%
8" 35%
9,7-10,1" 50%Ebből látják, hogy a 7" nem nagyon mozgatja meg az embereket, és így nem is terveznek a jövőben ilyen modellt, szóval így értettem a jövő befolyásolását.
(ha jól sejtem, amúgy a Concorde kérdőíve lehet, legalább is facebookon volt valami kérdőív kitéve) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #19265 üzenetére
A kijelzőméret ebből a szempontból azért irreleváns, mert van akinek 7" kell, van akinek 10, illetve van, aki a kettő közt választ valamit.
Illetve az ár az, ami ugye egyértelmű, hiszen sokan nem is a paramétereket, kijelzőméretet nézik, hanem csak az árat. Nekik mondjuk pont mindegy... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
maiden8 #19257 üzenetére
Sehol nem volt szó a kérdőívben arról, hogy egy forgalmazó gyűjt adatot arra, hogy a jövőben valamikor milyen tabletet hozzon forgalomba. Ha erről szól, akkor a kérdések fele alapból szar, mert nagyjából ez az egy kérdés volt, amely tulajdonképpen a távoli jövőben lesz esedékes.
-
atike
nagyúr
MyAudio Series 8 816DCC.... 17-ről 24-re módosult az érkezés...?
Ez most komoly...?
Ááááá... Pedig vártam. Most hirtelen szétkapták a készletet, vagy nem is jött?
-
vamzi
senior tag
válasz
Markgx10 #19176 üzenetére
A lassúságát természetesen androidhoz mérem. Fényévekkel lassabb és bénább. Arról nem is beszélve, hogy a nagy acer feature, hogy 5 ujjal rátappolsz és előjön egy speckó menü, az valami borzalmasan optimalizálatlan és egy nagy diavetítés az egész. A külcsínről nem is beszélve és a súlyáról. A W7 felülete optimalizálatlan az ujjal való buzeráláshoz, ergo legalább 1 egeret rá kell dugjál. Konkrétan jobban élvezem, ha az androidos táblámon keresztül RDP-n buzerálom a laptopomat, semmint a W500-on használjak bármit is natívan.
Viszont arra az egy feladatra, amire nekem kell a munkához, arra jelenleg ez a legjobb megoldás. Most fogunk még 8db-t venni belőle. Viszont a fejlesztők készítik az androidra is a programot.
Nem meggyőzni akarlak, csak a saját véleményemet írom le. Mindenki azt használ, amit szeret, ami jó neki.
-
maiden8
csendes tag
válasz
z0d1AK #19227 üzenetére
"Android 4.1.1
Windows RT.Ez azért elég szűk keresztmetszet, főleg, hogy az Androidnál két féle tabletről beszélhetünk, mint elérhető készülék, windowsnál egyről sem még..."
Miért a máról beszélsz?
Te magad szakértőnek vallod, ugyanakkor ezzel a hozzászólással épp ezt a titulust rombolod le. Van egyáltalán rálátásod egy kínai gyártási folyamatra, időintervallumokat is beleértve?
Abban az esetben, ha mint forgalmazónak nem számít, milyen hardverelemekből összerakott gépet hozol be, akkor igazad van.
Ugyanakkor, ha valóban igyekszel és saját elvek szerint gyártatsz, akkor egy ilyen kínai gyártási folyamat 2-3 hónap Ez a két- három hónap most azt jelenti, hogy reálisan csak ez a két operációs rendszer szerepel ezeknek a gyártóknak a már most kiküldött anyagaiban.
Furcsa, hogy azt mondod nincs a kínaiaknak winRT tabletje. Hát pedig van, igaz ebben a formában kiküldött nvidiás taboknál még az OS nem végleges. De van, hisz ezeknek a minták alapján vágsz bele vagy nem abba, hogy ezt leteszteled és behozod vagy sem.
Valóban valamit is számító és nem összeszerelő kínai gyárban már ma, mai ajánalatikban sem az ICS, hanem a JB van preferálva.
Te magad kritizálnál majd a legjobban október tájékán egy olyan tabot amin még mindig az ICS van nemde? Jól vannak azok a kérdések összerakva, csak van köztük szándékosan olyan, ami mondjuk úgy felesleges.
De ezek is hasznosak ám, mert a 20-25 éves válaszadó például 30 ezerért szeretne csúcskészüléket a 35-40 éves már reálisabban látja a világot és hasonló válaszokra már 60-70 ezret ír. Álmodozni lehet, csak más a valóság. -
gyuri187
csendes tag
Üdv!
Vett már innen valaki PIPO U1-et? Mielőtt megrendelném érdekelne egy felhasználói vélemény. Előre is köszi!
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #19193 üzenetére
Ahhh... csak most latom! Epedve varom a tesztet!
Nekem nem kuld a havered?..
Bocs!
Remelem, hamarosan itt is jon! Ez eredeti a forrastol!..
Lehet, mar nem is akarom visszatartani magam.
(Bar a gyartotol viszolygom, de talan kinotte mar magat az is!)Bar... Majd mondogatom, hogy igazabol OLED-est akarok!
-
tvamos
nagyúr
-
Bagira01
veterán
válasz
Sanzaa #19238 üzenetére
Ennél részletesebb kérdőívre lenne szükség esetleges szokásokkal stb. Mert hát mindenkinek minél olcsóbban a legjobb kéne. Pandawill-es árak nyilván nem hozhatóak itthoni garanciális termékkel,de az ottani ajánlott gépek +5-6k-t nekem megérne az itthoni gari de annál többet nem nagyon. Nyilván egy drágább gépnél fontosabb is a garancia mint egy 20-30k-s belépő tabletnél.
-
Shoo
senior tag
kipróbáltam a reggel vett aktív hub-ot, de nem ismer fel semmit a tablet vele...jó a hub tutira, van ötletetek miért nem megy a tablettel?
-
haris
őstag
válasz
Sanzaa #19225 üzenetére
Kitöltve.
14. Két gép között, melyek egyforma specifikációval bírnak döntő tényező a csomagolás?
Ha egyforma specifikációjú gépek, és az áruk is egyforma, akkor fontos, egyébként az olcsóbb is megteszi.
Amit hiányoltam viszont:
A képernyő felbontásra utaló kérdés. Én 800x480-at és 1024x600/768 -at nem vennék semmiképp. 1280 feletti felbontást szeretnék, de ilyen kérdés nem volt. -
Bagira01
veterán
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bagira01 #19223 üzenetére
Az a rangsor (ami amúgy szerepelt már itt) inkább csak egy eszmefuttatás a nyers adatok alapján, semmiféle adattal/méréssel sincs alátámasztva.
Igen, lényegében mindegy, hogy melyiket veszed (illetve nem mindegy, azt kell választani amelyik szimpatikusabb) mivel amire neked kell bőven elegendő. -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #19225 üzenetére
Kitoltottem...
De nem tudom mire volt ez jo!..
Nem kaptam valaszt a vegen, ki, mire fogja hasznalni!..
Vagy holnap felhivnak a Concorde-os haverek, hogy
"Kedves Tamas! Akkor pontositsunk kicsit!"Azert szarul esett, hogy a display kerdesnel volt az IPS, meg a jo neked a k@k@, csak occso legyen! Mintha mas technologia nem lenne...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19229 üzenetére
Passz, ezt nem tudom pontosan. Ez a legelső Series 7-es MyAudio volt.
-
Sanzaa
senior tag
Töltsétek ki, ha van kedvetek hozzá!
[Tablet kérdőív]
18 feleletválasztós kérdés mindössze. -
Bagira01
veterán
válasz
tjb007 #19209 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy magasabb órajel nem egyenlő azzal, hogy gyorsabb, pc téren már régi motoros vagyok. Itt találtam tech infokat. 128kb vs 512kb cache az valamicskét számíthat, illetve itt van egy rangsor. A10-et webböngészésre jobbnak hozzák ki. Akkor lényegében mind1 melyiket veszem, egyikkel se lehet nagyon melléfogni?
-
Adamis
őstag
Ebben nem tud valaki segíteni nekem: aki fent van eBay-en, nem kérdezné meg nekem valamelyik árustól, aki screen replacement kit-eket árul, hogy Novo7 Tornado-hoz létezik-e? Csak ezért nem szeretnék regelni, viszont cserébe nagyon hálás lennék!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19217 üzenetére
Talán Ghoo -> MyAudio -> CC 7015.
-
Moonwolf
senior tag
Lehet szokatlan kérdés de, mennyire lehet megbánni egy ConCorde 7015 vásárlását?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19212 üzenetére
Igazából a Maxell egy hulladék, legalábbis fogtam mind a kettőt, elég gagyi volt, annál csak az M-Tech tablet volt rémesebb.
MyAudio-val sem feltétlenül volna gond, éppen csak a teljes support hiányzik. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19200 üzenetére
Köszi, akkor már merek venni 4 gigás tabletet is.
Még pár dolog feltűnt. Lesz a tescoban Maxell maxtab tablet 7 és 8 colosban. A 7-es 30k lenne.
Másik, hogy myaudio series 7 708a lenne eladó 28kért(elvileg ez a típus), hogy az megérné(újonnan lenne)?
Sajnos a maxellről nem találtam konkrét információkat, mert az újságban 1 giga ramot írnak meg ics-t, de neten már 2.3-as android van fél giga rammal.
A myaudioról, meg nem találok tesztet. A 708r-re azt írták, hogy kb 2,5 órát bír és 2400-as akksija van, ezzel szemben a 708a-ban 4000-es akksi van, ami szerintem bírná a 4 órát.Elnézést, ha sokat kérdezek, és köszönöm az eddigi és az elkövetkezendő válaszokat is, de én az a típusú ember vagyok, aki ha vesz valamit inkább 100-szor megrágja és a 20 megoldás lesz a jó, minthogy spontán vegyek valamit aztán megjárjam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bagira01 #19207 üzenetére
"az A10-be magasabb órajelen fut a gépu"
Ez igaz de ez a te szempontodból édes mindegy mert úgysem fogsz rajta játszani, legalábbis nem írtad. Amúgy meg a saját tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy nem számottevő a különbség, mondhatni észre sem lehet venni.
"a proci is magasabb órajelű mint az ainol-é"
Mondták már neked, hogy nem (csak) az órajelet kell nézni ?
Azt már most elején elmondom, hogy jobb esetben az a 1,2GHz a valóságot tükrözi, rosszabb esetben pedig csak hazugság, szóval ha bármilyen Allwinner A10/A13 -mal szerelt készüléket veszel akkor számíts erre. -
tvamos
nagyúr
válasz
Bagira01 #19204 üzenetére
Nem... velem nem igy volt.
Mire osszejott a penz a P6200-ra, jott az ICS. Gondootam megvarom, amig ara s jon. De kozben rajottem, kene az 1280x800-as TV. Gyujtottem meg, hogy fussa a P6800-ra. De annyi penzer... legyen akkor quad-core. Az meg nincs meg 7-8"-ben. Vettm hat Aurora II-t. Az mondjuk 100-al olcsobb!Nem tudom. A10-es gepem nincs, M3-as van. Az nem hasznalhatatlan. Ami regebben nalam volt 800x akarhanyas, az meg az volt. Nem tdom. Valaszd, amelyik tetszik!
-
Bagira01
veterán
válasz
tvamos #19205 üzenetére
Csak akkor még nem láttam a hdmi-s ICOO-t ami csak másfél dolcsival drágább
Most vagyok meglőve, hogy melyik a jobb. Mert hát a hdmi se lenne rossz, meg videtelefonáláshoz az 1.3mpx-es front kamera
Illetve azt olvastam, hogy az A10-be magasabb órajelen fut a gépu és a proci is magasabb órajelű mint az ainol-é.
-
pusihusi
addikt
MyAudio Tablet Series9 908A . Sziasztok ezt hogy kell frissíteni? AMyAudiónál megadták a firmwret, meg a frissítés menetét de nem megy.
Köszi Szerintem nekik sem!
-
Bagira01
veterán
válasz
tjb007 #19202 üzenetére
Az a másfél dollár már nem oszt nem szoroz, ha ugyan olyan jó vagy jobb és még hdmi is van rajta
Azért a 130-150$ az már 10-12k felette van a jelenlegi szintnek
Ahogy olvasgattam a topicot, ez tipikus, tablet vételnél, hogy még egy kicsi még egy kicsi és máris annyiért vesz az ember amennyiért nem is akart. Nekem most ez a 23k lesz a lélektani határ innen nincs felfele.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bagira01 #19197 üzenetére
A nagyobb kijelzőfelbontás miatt legyen akkor a Novo 7 Mars.
(#19201) Bagira01
Akkor legyen a D70W
Szépen egyre jobban távolodunk a 20e forintos kategóriától, 130-150 dollárért már kétmagosokat is lehet kapni IPS kijelzővel ami meg még jobb választás lenne."A10-es erősebb a AML8726-M3-nél nem?"
Nem erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged