- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Egyik ismerősöm keres 25 eFt alatt tablet PC-t, elsősorban internet-böngészésre. Fő, hogy erős wifi-je legyen, mert egy emeletről feljebbről jön a net. (Próbáltam az én momo9-esemmel, ment is, de talán akadna valamilyen újabb kütyü ezen az áron, ami tudja.) Ötletek?
-
fa4hu
őstag
válasz
nightmare13 #11367 üzenetére
Tényleg nem rosszak, egy momo9-et használok közel 3 hete ICS 4.0.3-mal, és simán hozza a Wayteq XPAD-70 2.3-as szintjét. Ami még nagyon jó a momo9-ben, az a wifi-vételi erősség és az üzemidő (bekapcsolt és aktívan használt wifi-vel 6 óra legalább).
-
fa4hu
őstag
Beszereztem egy ilyen gépet: [link]
Eddig tapasztalatok:
mellette
- viszonylag jó akkuidő (bekapcsolt wifivel 5-6 óra)
- elfogadható képernyő, felbontás
- erős wifi
- sok tartozék (európai töltő, OTG és USB kábel, fülhallgató)
- vannak fizikai gombok is (néha jól jön 4.0 alatt is), melyek jó elrendezésűek
- a gyári burkoló fólia alatt van még egy védőfólia is
- gond nélkül fut a gyári Market, sok alkalmazást lát, sőt van hozzá még külön javítás a minél több app megjelenítéséhezsemleges
- betekintési szög
- 4.0-ával hirdették, de csak 2.3 volt rajta, nekem kellett frissíteniellene
- egy db hibás pixel
- a 4.0-ának még vannak hibái rajta (pl. képernyőérintés hangja nem működik)
- időnként kicsit akad (talán a 4.0 még nem kellően optimalizált rajta, biztos jobb lenne 1 GB RAM-mal)
- tokot nem adtak hozzá (viszont a tinydeal-en olcsón vehető hozzá, sőt olyan is, ami XPAD70-re is jó) -
fa4hu
őstag
Erről vélemény: [link] ? Nem tűnik rossznak...
-
fa4hu
őstag
válasz
bolcsodal #6197 üzenetére
Amíg működött, addig használtam az enyémet (7"-os). Alapból csak butított Market volt rajta (nem látott minden alkalmazást, de SD-ről telepíthetők voltak a programok), a Flash 10.1-es csak próbaverzió volt, ami a weblapokba beágyazott tartalmaknál állandóan figyelmeztetett. Próbáltam nem próbaverziós flash-t feltenni, de csak a régebbi 10.1-es verzió ment fel, az viszont nem működött a weblapokon normálisan. Youtube-ot, filmeket (SD-ről) normálisan vitte. Az érintőképernyő rezisztív, nem a legjobb érzékenységű, de ennyiért ne nagyon várj mást. Aksiidő wifi-használattal 2-2,5 óra volt. Processzorát 800 MHz-es írják (800MHz CPU 300 MHz-es DSP), de a teljes Quadrant nem futott le rajta kompatibilitási problémák miatt. Most jelenleg egy elrontott firmware-frissítés miatt pihen, ötletet várok a felélesztéséhez.
-
fa4hu
őstag
Kíváncsiságból vettem anno egy erősen gagyikategóriás WM8650-est. Überoid firmware csere során elgépeltem egy fájlnevet (amit az érintőképernyő működéséhez kellett volna kézzel beállítani). Ugyan a frissítés lefutott, de a gép újrainduláskor fekete képernyővel indult, nem jelent meg a droid sem. Esetleg lehet valamit tenni vagy végleg letégláztam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest