Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Csakis Tegra4! Minek adnad alabb? Es ha nem cserelgetni, hackelgetni kell, az a hardware kitart 2 evig, hogy nagyon kivanna a cseret. (Sot, utana is. Nezd meg meg ket honapja olyan hw-ekkel operaltak a kinai tabok, mint a SGT-P1010, es sokan hasznaljak, sot, allitjak, hogy milyan franko, es telhesen jo az, meg bla-bla-bla. En is hasznalok egy ilyet. De a T4-et varom mar!
)
-
tvamos
nagyúr
Nekem is a 0626 van fenn, (a gyari, mert nem bizok a kotyvaszto mesterekben, ugy ereznem, mintha odaadnam nekik a bankkartyamat...) es a 3 nap tesztperiodus alatt en sem lattam gondot. (A gyerek sem szolt, hogy valami gondja lenne, pedig o eleg kritikus!) Csak a touch nem tetszik... de az olyan amilyen.
-
szilchi
őstag
A 4ext recovery-t megpróbáljam?A Play-en 637 Ft.Valaki használta már?Hátha ezzel tudnék backup-ot csinálni.
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19695 üzenetére
Jaj, bocs: Novo7 Tornado...
-
albinolynx
senior tag
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19693 üzenetére
A CM multilanguage... Ha úgy csinálja meg a készítője, ő is kiszedhetné belőle (volt is rá példa). Ainol-hoz például nincs CM sajnos!
-
albinolynx
senior tag
Hm, nézem a wayteq xTAB-70w 7"-t. Ezt meg lehetne venni hazai boltból, garancia végett írom. Árban meg annyi, mint az aurora II.
Procik terén nem értem a különbséget. Aurora II dual core, wayteq single core... ?
(Mondjuk annyira nem érdekes talán, mert nem a gigaHz háború és a hűdesok FPS érdekel...)
Custom romok vannak a wayteqhez is, stb... Ezt meg kell éjjel álmodni. -
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19689 üzenetére
Alapból benne van, de sajnos előfordul, hogy a szerintük "használhatatlanokat" kiveszik. Valóban, a kínaiaknak minek is kellene a magyar nyelv? Csak hát mi is rendelünk tőlük, de ez őket nem izgatja!
-
Fateys
tag
sziasztok.egy gyors válaszra lenne szükségem.holnap vehetnék használtan egy galaxy tab p1000et.tudom h régi darab,de gyorsaságra mit várhatok tőle,
ha egy mai olcsóbb 40-50 ezres kategóriába mérjük?netezésre,alap dolgokra jobb mint egy mai wayteq vagy myaudio tablet? -
-
Prien
addikt
Azok a bizonyos "legendás" Aurora II problémák (felébredés, hangszóró kattogás, akku százalék beragadás stb.) mind a kiszivárgott béta romoknak köszönhetőek, nekem a legutolsó hivatalosan kiadott 0626-os rommal egyik sem jelentkezik.
Ez különös, mert nekem a 0626 Aggro-C van fenn, tehát teljesen a gyári ROM+Root+pár feature, pl.hangerő+ , hangerő - a HOME gomb mellett, százalékos akku ikon.
Mivel már az Ainol-nak is írtak ezen problémák miatt, feltételezem,hogy nem főzelék-hibáról van szó. -
crue
őstag
válasz
lacuska74 #19671 üzenetére
Ebben a fórumtémában megtalálod miről van szó, angol nyelven, képekkel illusztrálva. Ha jártas vagy az ilyesmiben és nem félsz belevágni, akkor nagyon megéri megcsinálni. Azóta nekem wifi problémám nem volt a géppel, se szakadás, se lassulás, semmi. Nagy fájlok letöltése sem gond, az 1,3 GB-os Asphalt 7-et is néhány perc alatt letöltötte a Playből.
Azok a bizonyos "legendás" Aurora II problémák (felébredés, hangszóró kattogás, akku százalék beragadás stb.) mind a kiszivárgott béta romoknak köszönhetőek, nekem a legutolsó hivatalosan kiadott 0626-os rommal egyik sem jelentkezik. -
tjb007
nagyúr
válasz
Magnat #19680 üzenetére
Ugyanaz a Play Áruház alkalmazás van (már amelyiken....) azokon is (és ugyanúgy frissül) mint a Samsung Galaxy S3 -on vagy a HTC One X -en, szóval nincs semmiféle hack. Hogy jogszerűen került e rá azt csak az tudja megmondani aki belerakta, egyébként meg hidegen hagyja a végfelhasználókat, még Google -t is mivel úgysem tud ellene mit tenni meg bevételtől is eshet el ha most keresztes hadjáratot indítana.
(#19684) Prien
Sajnos máshol is odaírnak mindent ami nincs is benne, nem csak pandáéknál.
-
Magnat
veterán
1ébként ezeknél a gps nélküli kínai csodáknál hackelt market/play van vagy hivatalosan felmentésük van a hw követelmények alól?
-
hdman
őstag
Toshiba AT300 16gb,100k 2év garival, tartozékok nélkül, vagy
80-85k 13hó gari, Asus transformer tf101 16gb, angol dokkoló, 10" notitáska, 8gb kari, érintőceruza, tablet tok.
Melyik legyen? Tök el vagyok bizonytalanodva. Tegra2 vs tegra3? Esetleg legyen mégis RK3066? Főleg böngészés és sd, hd filmek 720P-ig.
Komolyan mondom beleőrülök
A Cubetól indultam, a CC 9,7 majd a plus-on keresztül már itt tartok. Tudtam, hogy ez lesz, a végén sosem lesz tabletem.
Azt meg főleg nem gondoltam, hogy tegrás gép lesz. Annak azért örülök, hogy itt a nexus7 legalább orrva szájba elterjed a tegra3.
Adjatok bele mindent.
-
Prien
addikt
válasz
albinolynx #19673 üzenetére
Aurora II-ben nincs magyar nyelv, Playt viszi, van rá pár rom és nemrég egy új kernel is megjelent, amit külön lehet feltenni. Tehát moddolásra van bőven lehetőség. (CyanogenMod 10 béta is van. )
Nálam is előjöttek a külföldi fórumokon emlegetett hibajelenségek:
- alvó módban, kikapcsolt wifinél rövid időnként kattog (speaker pop-up)
- beragadt az akkumulátor kijelző ikon (battery stock error) és ezt a ROM újra feltétele sem oldotta meg. Jelenleg nem látom a töltöttségi szintet, folyamatosan 100%-ot mutat.
- az én gépem "hidegen" nehezen kapcsolódik be, hosszú percekig próbálkozni kell. Ez lehet,hogy egyedi gond, nem tudom, mi lehet.Száma : 120616- valószínűleg ekkor gyártották.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Adamis #19676 üzenetére
GPS, 3G, BT hiánya nem gond aurora II-nél sem. Ha nagyon kell valamelyik, telefon muszájból úgyis mindig kéznél van. Még olvasgatok itt: aurora II
Szerintem rendelek egyet. Itthon 44k, kint 10k-val olcsóbb ahogy eddig néztem, csak nem tudom még mi lenne a vámnál.
Köszi!tvamos: azért a hozzád intézett kérdéseimre majd válaszolj légy szíves! Köszi!
-
Adamis
őstag
válasz
albinolynx #19675 üzenetére
Nevem alatt ott a blogom, múltkor írtam róla tesztet!
Amúgy az előbb kukkantottam rá a tabra, elfeljettem kikapcsolni és 5 és fél napja megy minimális használattal és a fele töltöttség még benne van!
Tetszik!
-
albinolynx
senior tag
válasz
Tyűű, CM10 (JB), okosságok jobbra-balra. Kezd nagyon tetszeni a kütyü ennyiért.
Adamis: mi a problémád vele, írj róla légy szíves! Nagyon érdekel a véleményed, akár elfogult, akár nem.
-
Adamis
őstag
válasz
Kameráját nem ismerem, de ha a Tornado-ból indulok ki, jó nem lehet. És az enyémben sincs magyar, szerintem abban sem lesz...
-
albinolynx
senior tag
válasz
tvamos #19672 üzenetére
Oh, nem vagyok HC excel felhasználó. Adásvételek nyilvántartására használom, elég primitív módon. Ne kövezzetek meg, most jutott eszembe, egy ideje a google excel-jét használom...
Aurora II így elsőre tökéletes is. Gondolom kamerája jó sz@r. Akksival hogyan bánik? Play-ről megeszi a programokat? Kernel, rom cserélhető esetleg? ICS miatt van magyar nyelv is ugye? (engem nem zavar, barátnőm tudná értékelni, bár nagyon fejlődik)
(Privátban elküldhetnéd honnan rendelted.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
albinolynx #19662 üzenetére
Szerintem az Excelnek nincs igazan jo alternativaja. Illetve, ha pl. az open office tablazat kezeloje megfelel, akkor Androidra is talalsz megfelelot. Nekem nem jott be egyik sem, de valami azert van.
Legjobb vetel kinabol... legfeljebb legkevesbe rossz...Ha nem varsz sokat, ott az Aurora II... nekem az van, a gyerek jol el van vele. Vagy most jon a Flame, de az gondolom nehezebb lesz, a vas hatlap miatt. Viszont a display-e bejon... 1280x800.
En a Nexus 7-et varom. Szerintem be is ujitok egyet, ha rendelheto lesz.Szerk: Linux alatt is a MS Excelt hasznalom, Wine-al. Meg akkor is, ha neha kilepeget.
(#19671 ) lacuska74 válasza crue (#19596 ) üzenetére
Nemreg meg videot is linkeltek be, hogy kell javitani! Olvass vissza! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
albinolynx #19666 üzenetére
Best buy tablet nincs, valami mindig hiányzik
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
albinolynx #19664 üzenetére
Igazán minőségi tabletet újonnan nem kapsz 50 alatt, csak kínait...
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
albinolynx #19662 üzenetére
Galaxy Tab 2 7.0 esetleg? Ugyan olyan, mint a P5100, csak 7 colos, az ára sem vészes, 70- ért már van újonnan.
-
albinolynx
senior tag
Még csak tapogatózok, de nagy valószínűséggel laptop - mobil mellé vennék magamnak egy tabletet. Amit eddig tapasztaltam, az egy samu P5.100. Alapvetően semmi gondom vele, csak túl nagy, kényelmetlen szerintem kézben használni.
Van egy kindle 3-as olvasóm, ennek a mérete szerintem pont ideális, de lehet a kettő között van az arany középút.Android a telefon révén jó barátom lett, így ezzel szeretném használni. Az se baj, ha lehet "mókolni" egy keveset a rendszert. Nem tudom, hogyan meg a kernel-, rom csere...
Hétköznapi használatra szeretném, 99%-ban wifi-hez csatlakozva. Ezért fontos szempont lenne a minőségi wifi egység. Szeretnék rajta filmeket nézni, olvasni, böngészni. Excel, ebay, vatera kezelése ne legyen probléma.
Igazából nem tudom milyen HW illene. Telefonom egy SE W19i, ennyi illene tabletbe is minimum, ha nem több...
Játék telefonon egyelőre nem fogott meg, tabletnél viszont lehet kipróbálnék ezt-azt. Nem elsődleges szempont...Minőségi terméket szeretnék, bár ha van bevált "best buy china" az is érdekel. Szeretném minél olcsóbban megúszni. Ha írtok jó pár ajánlást, akkor nagyjából be tudom majd lőni az árkategóriát is.
Mit ajánlanátok?
-
medica
senior tag
Androidra melyik vírusirtó jó? Zoner?
-
Bagira01
veterán
válasz
devast #19650 üzenetére
Aurora II-re itt is FT5206GE1-et írnak
-
Bagira01
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19645 üzenetére
Ezért is várok vele, legyen valami tapasztalat róla. Keret nem lényeg, fém ház is csak azért mert tetszik
Ha jól tudom ez éppen hátrány szokott lenni pl wifi szempontjából mert leárnyékolja vagy valami ilyesmi, mintha vmelyik transformernél is olvastam volna hasonlót. Ha műanyag reped, ha fém horpad, egyik se jó. Vigyázni kell rá amennyire lehet. Kopp-kopp de nálam minden egyben van/volt és remélem lesz.
-
Adamis
őstag
válasz
alba-regia #19642 üzenetére
Nem mondod, hogy az Apple többségi tulaja a MS?
-
Bagira01
veterán
válasz
Chaser #19643 üzenetére
Viszont a A II-ről már van info, hogy milyen gondjai vannak. Azt azért, nem hiszem, hogy a flame hibátlan lenne.Itt egy összehasonlító video. A keret itt is műanyag szóval ha pottyan akkor reped, monduk az már régen rossz ha bármelyik a sarkára esik
(#19642) alba-regia:A google lesz az új apple és mindenki sír majd..
-
rocket
nagyúr
válasz
alba-regia #19642 üzenetére
Es mindkettot megveszi a Google
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19640 üzenetére
Nekem mind1 mikor veszem, valszeg csak bohóckodnék vele aztán tovább adnám, bár ki tudja
Viszont most már tuti flame lesz, kijelző az nagyon jó, lehet itt már a touch elektronikán se spóroltak. + BT, fém ház, nagyobb akku, nekem ezek megérnek némi felárat. Tulajdonképpen nekem is 10" körüli kellene, aztán lehet mégsem. Majd ha kezemben lesz a flame akkor tudni fogom. Viszont 10-esért annyit nem adok amennyit jelenleg elkérnek olyanért amilyen nekem kellene - kb flame tudású -.
-
Bagira01
veterán
válasz
Chaser #19639 üzenetére
Vári lehet, én is kb 3 hónappal ezelőtt akartam tabletet venni, aztán nem lett belőle semmi, akkor még csak 215Ft körül volt a dollár. A flame enegem azért nem izgat annyira, mert én 9,7"-osat szeretnék, csak most még nincs elég pénzem, mert közbe notit is kell vennem. Ez a kijelős mizéria, egy kicsit visszavett a lelekesedésből. Jó lenne, ha pár tulaj írna gyártási számokat és tapasztalatokat, hogy csak a koraiak voltak gyengébbek ilyen téren vagy nem is javították a hibát.
-
Chaser
legenda
-
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightshadow #19618 üzenetére
Ttorrent az egyik torrent kliens Androidra.
Vannak torrent remote alkalmazások is.
A youtube letöltő alklmazások ki vannak tiltva a Playről, de a Tubemate alkalmazásnak pl. saját webhelye van, ahonnan ingyen letöltető és rendszeresen frissítik is. -
rocket
nagyúr
Elozo hozzaszolasban a tipusnal Firet irtam Flame helyett, majdnem ugyanaz, de megse
-
rocket
nagyúr
válasz
Chaser #19633 üzenetére
Jol latom akkor a gyari support nagyabol nulla az Ainol Novo tabletekhez,
a webolalukon eleg szegenyes a letoltes szekcio.Ainol Novo Fire kijelzoljerol:
"Chimei Innolux N070ICG-LD1 IPS touch panel, which is also used on Huawei Mediapad, is one of most attractive parts: 1280*800 resolution, 89 degree angle from every side, 400 brightness and 800 contrast."
-
keszo
őstag
válasz
z0d1AK #19579 üzenetére
én most a tf101-gyel tudom össze hasonlítani
méretben 2mm-rel hosszabb az at100 magasságban szinte nincs különbség
mind kettő 10.1" (25,7cm) képátlójú, akkor ez most azt jelenti hogy sokkal kisebb a kijelző mérete, függetlenül hogy 1280x800-as mind kettő
Vagy akkor ezt most hogy kel érteni?
-ha ugyanakkora a kijelzőjük, akkor az at100 kerete 1mm-rel szélesebb hossz irányban mint az asus-é, magasságban meg elhanyagolható (0,1mm)Tudom macerás vagyok
bocs! -
rocket
nagyúr
válasz
Chaser #19630 üzenetére
Panel kulonbseget eszre se vettem, akkor csak emiatt tunt olcsonak
Felbontas 1024x600 mindkettonel.
150 fokos betekintesi szog a Icoo D70Pronal meg a TN+Film panelekhez kepest is keves, akkor ez kiesett.
Pandan az Aurora2 10$-al dragabb csak es 2x akkora a flash, igaz nem Rockhip van benne, hanem Amlogic es a Mali csak 1 fregment procis.Hirtelen jo arunak tunt az Icoo D70Pro, de mostmar latom, hogy megse jo az ara
Pipo U1 nem lenne rossz 150$-ert, csak sajnos supportja nincs, es Foxxconnal a minoseg ellenorzesen megbukott kijelzokkel szerelik, magyarul nagy szazalekban garantalhato a pixel hiba, aztan lehet kuldozgetni vissza kinaba.
-
-
rocket
nagyúr
Vajon mitol ilyen olcso az Icoo D70 Pro?
Tesztek egyelore nincsenek, es felhasznaloi tapasztalatot se talaltam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
nightshadow #19626 üzenetére
Amit a mai készülékek tudnak azt tudni fogják az 1-2 év múlva érkezőik csak addig bármi történhet (megvesz mindet a Google, eltűnik az Android, becsődöl a Microsoft stb.), ezért sem érdemes nagyon beszélni róla.
(#19627) Chaser
3700mAh -s az akku az Aurora 2 -ben, szóval kisebb.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #19622 üzenetére
Én bayről venném, ott megbízható eladótól 144$ most a legolcsóbb - van aki 280-ért is adja
- . De a BT jó lenne, mondjuk ha szeretnék később egy billt is mellécsapni. Akkor az ne kanócos legyen, szóval lehet flame lesz a végén. A fém házikó is tetszik, nagy akku is, azt mondjuk hirtelen nem tudom hogy az A2-ben kisebb van-e.
-
nightshadow
veterán
válasz
tjb007 #19623 üzenetére
Senki sem fogja neked tudni megmondani, hogy 1-2 év múlva mi lesz, szóval erre a témára majd akkor lesz érdemes visszatérni ha már közvetlenül a vásárlás előtt állsz.
Mindenkinek köszönöm a választ. Csak azért kérdeztem most, mert azt gondoltam, hogyha már a maiak is tudják, akkor 1-2 év múlva is tudni fogják, de valószínűleg egy Windows 8-as tablet lesz majd a megfelelő a Microsoft Office miatt.
-
zebede
őstag
válasz
finecsa #19605 üzenetére
Nekem gTabletem van. Nagyon elégedett vagyok vele, egyetlen hibája talán a kicsi betekintési szög, de ezt már megszoktam. Bőven kárpótol érte a teljesítmény, röccmentesen megy rajta bármelyik játék.
Van rá ICS is de most CM7 GB van rajta, proci 1400MHz-re húzva, atom stabil. Antutu Benchmark 6680-pontot ad.
Nem tudom mi érdekel... kérdezz bátran
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
1. Léteznek ilyen alkalmazások de nincsenek egy szinten az asztali verziókkal.
2. Igen, ilyenek is léteznek Androidra.
3. Lehet torrentezni és BitTorrent is van.Senki sem fogja neked tudni megmondani, hogy 1-2 év múlva mi lesz, szóval erre a témára majd akkor lesz érdemes visszatérni ha már közvetlenül a vásárlás előtt állsz.
-
Chaser
legenda
válasz
1-2 év múlva ha eddig nem is tudták tudni fogják
Office-szerű dolog már most is van, reader is. Torrentet meg downloadert nem tudom. De 2 év múlva ilyen ütemű fejlődéssel?
szerk: z0d1AK: Oké, van akinek semmi sem elég. Én a magam részéről pár ezressel adnék azért többet hogy jobb legyen a touch rész. Nekem csak hobbi célra kell, nem sürgős, van időm várni...az idő nekem dolgozik
Mindenekelőtt nekem a legfontosabb a megbízhatóság, ips kijelző, ár..többi csak utána jön.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #19617 üzenetére
"Tényleg érthetetlen hogy pont azon mért spórolnak...lenne pár ezressel drágább sztem senki nem bánná azt a felárat. "
Ennek ellenére olvasni nap, mint nap azt, hogy nincs-e xy 30 ezres tabletnél olcsóbb, ami ugyan ilyen jó, meg ugyan azt tudja, stb. Csak olcsóbb legyen..... -
nightshadow
veterán
Sziasztok. 1-2 éven belül le szeretném cserélni az asztali gépemet, csak még nem tudom, hogy mire. Soha nem volt okostelefonom (hamarosan szeretnék egyet), androidot is csak egyszer kezeltem pár percig, így ha hülyeséget kérdezek, akkor előre is elnézést kérek. Elsősorban internetezésre kéne valami, de nemcsak arra.
Kérdéseim, a következők:
1.Androidos tabletekre van-e olyasmi szoftver, mint amilyen a Microsoft Office?
2.Számtalan egyéb segédprogram (pl. Winrar, YouTube downloader, Adobe Reader, stb) fut-e rajta?
3.Egy androidos tablettel lehet-e torrentezni? A bittorent nevű program fut-e rajta?Vagy mivel ezek elsősorban Windows környezetben futnak, ezért majd a Windows 8 tabletek lesznek erre alkalmasak, ha egyáltalán? Vagy érdemesebb notebook-ot venni ilyen célra?
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #19615 üzenetére
Persze-persze nem öröm. Tényleg érthetetlen hogy pont azon mért spórolnak...lenne pár ezressel drágább sztem senki nem bánná azt a felárat. Részemről böngészés nem nagyon lenne, játék se, szóval nekem belefér. Ha a $ nem drágul pár hét és 30k alatt be lehet szerezni, annyiért meg nem kérdés hogy megéri.
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
Mankó
veterán
MyAudio Series 8 808DCC tulajok: Szívesen olvasnánk tesztjeiteket, véleményeiteket az új tabletről. Ne tartsátok magatokban! Aki megteheti videó is jöhet.
ED fórumját már végig böngésztem, de az még édes kevés tapasztalatok terén.Ott írták, hogy nagyon meleg a hátlapja. Gondolom egy tok ezt megoldhatná. Más gépeknél is előfordul ez a jelenség?
-
Chaser
legenda
válasz
devast #19597 üzenetére
Akkor valszeg én olyan vidiket néztem amikben már az újabb vezérlő volt. Mindenesetre annyi pénzért tudását tekintve nem rossz gépezet még a régebbi touch vezérlővel se. De már a flame-mel szemezek
Olyan verziója nincs ezeknek amiben van GPS is, 3G az nem is annyira lenne fontos, de BT+GPS jól jönne. Flameben már van BT, talán a következőben már GPS is lesz?
-
finecsa
tag
Sziasztok!
Volt/van valakinek Viewsonic Gtablet-je?
Lehet vennék egy ilyet, de Magyar oldalakon nem igazán találok róla információkat. -
hdman
őstag
Toshiba AT 300-hoz mit szóltok?
JB gondolom várható rá, de mennyire jó a Toshiba supportja? Még nem volt ilyen termékem. Egyáltalán a magyar képviseletük hogy áll, tud erről vki vmit?
-
Fateys
tag
válasz
szilchi #19600 üzenetére
Leírtam,hogy mire használnám főleg
böngészés. Igen,60-ért nem is vennék 100is-t,de hozzá tudok jutni 45-ért 1év garanciával,viszont mivel nem feltétlen a kijelző a fő szempont,inkább a teljesítmény,gyorsaság,nem biztos,hogy jobban járok egy 100is-el,mint egy 70w-vel,vagy hát nem tudom,várom,hogy vki meggyőzzön,hogy 100is sokkal gyorsabb és nem csak a kijelző a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest