- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Milyen tabletet tudnátok ajánlani az alábbi feltételek szerint.
4G/LTE
8-10"-os kijelző
munkára kellene, nincs hardverigényes feladat
max.100k
Új hazai bolti vásárlásEgy Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 4G/LTE volt megelégedéssel használva, de sajnos összetört a kijelző.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Néztem az összefoglalót és a 30-40ezres kategóriával szemezgetek. Csak annyit szeretnék, hogy ebben az árkategóriában melyik az amelyik a legajánlottabb. 7éves gyereknek kellene ami biztos, hogy főleg játék lenne rajta. Nem szeretnem ha főleg bosszúságot okozna és nem játékot rajta. Szerintem elég lenne max.7-8", de ha a legajánlottabb 10" akkor attól sem zárkózom el. Nem feltétlenül akarom kihasználni a 40k-t, de ha szükséges akkor addig még elmegyek.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van egy Asus Memopad 7-es táblagépe a gyereknek. Használhatatlan lett, mert már annyi alkalmazás került rá rengeteg felugró ablakkal wifit folyamatosan bekapcsolta és a rengeteg előugró ablak miatt még a gyári beállítások visszaállítását sem tudtam megcsinálni. Be volt kapcsolva az automatikus visszaállítás is amit nagy nehezen kikapcsoltam. Most power + hangerő fel után wipe cache törlés majd fr volt. Most elkezdeném újra beállítani és hibaüzeneteket dob fel folyamatosan googleplay alkalmazás leállt, valami BBM hiba. Most kellene csinálni a google fiók beállítását. Közben egyéb képernyőket is feldob amiből vissza gombbal ki tudok lépni. Adjon meg jel azonosítót(lehet nem ez a megfogalmazás), meg valami elfelejtett jelszó kérésre alkalmas ablak. Most is megjelent felül egy Mobile manager kiírás majd visszalépett a fiók beállításhoz. Most még egy music player ablak jött fel amivel telepíteni lehetne. Mintha önálló életet élne. Ez lehet kicsit hülyén hangzik. Közben feljött valami fast cleaner ablak is. Tehát olyan mintha valami "beégett" volna a rendszerbe, pedig még csak addig jutottam, hogy a wifit beállítottam.
Kicsit hosszúra sikeredett, de akinek lenne tippje mit csináljak vele, vagy hogyan lehetne normális életet lehelni bele az kérem segítsen.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene.
Max.20-25k-ért szeretnék venni valami táblagépet 7"-os mérteben. Ebből az árból kellene kihozni a legtöbbet. Mindenképpen új és hazai boltból a gari miatt.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretnék egy olcsó táblagépet amin a subway surfers akadás nélkül fut. Mit tudnátok ajánlani?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ilyen gépet szeretnék venni játékra, netre esetleg néha filmnézésre, valamint mivel úgy látom van benne GPS is így az is lenne ritkán használva.
Hazai boltból ennyiért tudtok jobb, megbízhatóbb tablet-et ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gyereknek szeretnék tabletet venni, mert az előző elromlott(Concorde one tab 16gb) Helyette szeretnék venni másikat.
-kijelző lehetne ugyanilyen 7"-os, de megfelelő ár esetén nagyobb is
-mindenképpen garanciális készülék kellene, tehát használt sem kizárt, de ami használtnál még fontos számomra, hogy lakóhelyemen tudjam átvenni személyesen
-itthon vásárolnám
-játék, internet minden amire egy 10éves gyereknek szüksége lehet
-az ár az egy sarkalatos kérdés, de nagyon max.50k, de inkább jóval olcsóbban szeretném megúszniA segítséget előre is köszönöm.
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni. Ismerősöm szeretne gyerekének tabletet vásárolni karácsonyra, de sajnos nem vagyok otthon ezekben. Mit tudnátok ajánlani egy 9-12éves gyereknek amivel nem csak a nyűg lenne hanem normálisan tudnák használni.
árkategória:20 nagyon max30 ezer
méret:mivel az ár már meg is határozta így 7"
wifi legyen mindenképpen.Másban nincs semmi elképzelés inkább az ár az elsődleges szempont. Tudom nem sok, de ennyiből szeretnék kihozni. Amit eddig néztek az valamilyen navon 7"-os tablet 29900-ért lesz most az MM-be, de nincs itthon szórólapom nem tudom milyen a neten meg nincs fenn
Várom a válaszokat, segítséget ha lehet konkrét tipussal.
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mi a véleményetek erről ? Jó választás lehet. Jó tudom rendeljek kintről ennyi pénzért sokkal jobbat kapok, de nem szoktam külföldről rendelni valamint nekem fontos lenne, hogy hazai gari legyen és ne kínlódás legyen ha valami van vele. Mondjuk nem fontos a 10" lehet kisebb is akkor pedig ehhez mit szóltok? Egyáltalán a 20k különbség megér 20k-t.
Még nem volt tabletem csak most adtam a fejem vásárlásra.
-
bozsozso
őstag
Mondod PayPal, megadsz egy előre erre nyitott, vagy már meglévő régi bankszámla számot
Ez mi? Ilyet még nem használtam így nem is tudom milyen bankszámlák alkalmasak erre. Halottam róla, de csak annyit PayPal. Na biztos most sokan nevetnek de ez van.
Na meg én a nyelvi hiányosságok miatt is tartok tőle, mi van ha a fordító hibázik? Levelezés minimális angol nyelvtudással, hogyan valósítható meg? Gariztatás esetén mennyi a posta vissza? Mi történik ha sérülten érkezik?
A regisztráció a legkevesebb .
-
bozsozso
őstag
Hát annyira nem ismerem a tableteket, de amire használnám az a következő lenne:
net,
néha filmnézés valamint játék, de nem ez az elsődleges
kisebb táblázatok, diagramok nézése szerkesztéseami nem lenne gond, ha könnyű lenne
7"-nál ne legyen kisebb
az árához képest zökkenőmentes használat
ha lehet ICS
nem fontos, de jó lenne hozzá billentyűs tok
ha lehet akkor market ismerje fel
nem lenne rossz ha magyar lennemindenképpen kapacitív kijelző
4-8Gb belső memória
procit, memót nem tudok mit írni mi szükséges ezek zökkenőmentes használatáhoznem zárkózom el a használttól sem, de az a baj, hogy mindenképpen személyesen akarom átvenni ezért csak itt a lakhelyem közelében kellene lennie
gari ha használt akkor is legyen legalább pár hónap rajta és ha lehet ne kínába kelljen küldeni javítattni hanem itthon javítsákhát lehet kicsit csapongóan de kb. ennyi lenne. vagy lehet ilyen nincs is erre kevés a keret? bár többet nem nagyon szeretnék adni érte ezért nem írtam 10"-t mivel az ahogy néztem 60k-nál kezdődik
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
max. 40k-ért milyen tabletet tudnátok ajánlani?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Sim kártyás táblagépet tiltanak a szolgáltatók nem fizetés esetén? Csak azért kérdezem, hogy mennyire kell körültekintően eljárni ilyen vásárlásakor.
-
bozsozso
őstag
válasz
CoolBoy323 #15588 üzenetére
Az MM oldal kezdőlapján fenn van napi akcióban. Pl.: a miskolciban reggel még volt kb.8-10db.
szerk.: és itt már tegnap is fent volt az oldalon és ezért is kezdtem el tegnap utánna érdeklődni, de tegnap még érdemi választ nem kaptam
1-2 tapicskolásból nem tudtam eldönteni milyen lehet. Elsőre a sebeséggel semmi gond nem volt vele.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek tapasztalata az alábbi tablet-el?
MYAUDIO SERIES 8
Megéri az árát? Ha valakinek van ilyen akkor üzemidő mennyi lehet?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék megtudni, hogy a tablet-hez kapható-e valamilyen dokkoló? Vagy létezik egyáltalán ilyen? Még jobban is mutat esetlegesen mintha csak úgy leteszem tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest