- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
Bagoly mondja verébnek ... Most nincs mosolygó, mint az előbb.
Olvasd el a hozzászólásodat ,amire reagáltam és az enyémet is és rájössz ...
Azt sem értem mi alapján képzelted bele az én hsz.-embe, hogy jobb az aurora?
Szerinted ki kötözködik? Én nem szoktam és most akármit válaszolhatsz - részemről ez a vita lezárva.Csak érdekességképpen: volt Acer A500-am, de eladtam és _nekem_ az AuroraII jobban bejön.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tjb007 #17798 üzenetére
Igen, kb ugyanott. A bökkenő ott van, hogy a legolcsóbb vevő 7.56$ ebayen, amiről szintén nem tudom, hogy megfelel e a követelményeknek. A CC97ips topicban Kuter fórumtárs szerint az sem felel meg, mert ő utánanézett és csak MPEG2 dekódolást tud(azt ne kérdezd, hogy nézett utána)
Erre az volt a válasz, hogy mindegy milyen dekódolást tud, attól felismeri a belföldi MPEG4 jelet is. Szóval erről megoszlanak a vélemények. -
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #17791 üzenetére
Ez egy erdekes velemeny. O jobban szereti az N70-et, mint a N7-et. Ez elgondolkodtato...
Mivel nem jatszom rajta, azt nem fogom tudni, beszaggat-e.
Egyszeruen nem akarok mokolgatni vele. Legyen jo, amikor megveszem, ha elromlik, javitsa meg a szerviz. Szerintem mas is van igy vele. A gyari frissitest is csak, ha nagyon muszaly. -
tjb007
nagyúr
válasz
Sanzaa #17787 üzenetére
Veszel egy MCX - Coax átalakítót (kábeleset vagy simát) és meg is van oldva.
(#17788) The.Bali
3G -s 9,7 -es itthon nem kapható (még), maradnak a 7, 8,9 és 10 colos példányok.
7 colosból a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100) érhető el beépített 3G -s változatban míg a 8,9 -ből a Samsung Galaxy Tab 8.9 (P7300).
10 -es a legolcsóbb a ConCorde tab 10.1 bruttó 65e forintért. Az elvárásaidnak úgy ahogy megfelel(het) de a VGA felbontású előlapi kamerától túl nagy minőséget nem kell várni.
Most jön egy nagy árszintbeli ugrás, Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500) bruttó 130e forintért és Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100) bruttó 140e forintért. Ezek jóval komolyabb hardverrel rendelkeznek mint a feljebb említett ConCorde de mint látszik ennek meg is kérik az árát."ezekbe a 3G-s táblagépekbe bele lehet tenni T-Mobile-nál vásárolt netcsomagos SIM kártyát is és pl a DIGI-nél vásárolt Telenor-os SIM kártyát is egyaránt?"
Ha nem valamelyik szolgáltatónál veszed akkor bármelyik SIM kártyával működnek mivel kártyafüggetlenek.
(#17789) jFox
m1, m2, Duna, Duna 2
Nagyon más nem lesz ezeken kívül abban sem. -
z0d1AK
nagyúr
Csak kezdem érezni a Google Nexus 7 csábítását, 160 fontért rendelek is a napokban majd egyet szerintem, csak keresek hozzá valami jó szállítási lehetőséget.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
mind másban jó.
Nexus 7mellett: support, főzött romok, gyári támogatás, erős hw
Ainol/Cube/window mellett: ár/érték arány, egész jó közösségi támogatás, egész erős hw, otg, hdmi, micro SDNexus 7 ellen: bővíthetetlen sd-vel, hdmi hiánya
Ainol/Cube/window ellen: gari nehézkes, support mandarin, gps/bt max. mókolva megy, ha egyáltalán.35.000-ért nem rossz értékek ezek a window n70-től:
.................Nexus 7.....Galaxy Tab 7.7....Transformer Pad Infinity....Window N70
Vellamo......1,706........1,215.....................1,573.....................................1,650
Sunspider...1,711........1,993.....................1,745................................... 1,829
0.9.1
GL Egypt.......63...............47.......................... 75.......................................102
Off(fps)
CF bench ..11,620.......7,135.....................8,357.....................................8,921I compared my Window N70 with a comparison of the nexus 7 with some upponents on engadged.
The Window N70 does perform very well, and i use it more than my nexus 7 which I bougt in the UK.
Quadrant score of nexus 7 is about 3700 and Window N70 scored 4200. In the browsermark the nexus 7 scored 114268 and the de N70 131563.
The screen of the Window N70 is outside more usefull and brigther than Nexus 7 and wifi reach is also better than the Nexus 7.Én pl. megvettem anno a kínaiak (Herotab, Rena3, valami noname) után a Dell streak 7-et, meg a Smart Tab 7-t, és mégis azt mondom, hogy legközelebb Kínából veszem a window n70-et, vagy a smartq k7-et, mert _számomra_ nem nyújt annyival többet egy brand-elt kínai, vagy egyb márkás cucc, mint amennyivel magasabb az árcédulája. (A különbözetet meg egyéb dolgokra fordítom) _Én_ elmókolgatok vele, belefeccölöm azt a néhányszor 10-20 percet. (Bár ha pl. egy Galaxy Tab-ot vennék, szerintem tuti, hogy azt is romolnám, ott is nézném az xda megfelelő fórumát, szóval még időt sem sokat nyernék.)
------
6210-en nem fog idegesíteni, ha majd egy friss játék beszaggat?
Mert engem a víz leverne, az tuti, ha 70-ért lagot látnék valami játékban. (bár amennyit én játszani szoktam...) -
tvamos
nagyúr
válasz
mipityu #17769 üzenetére
Nem ertem, hol jobb az Aurora II mint a Nexus 7!
Arrol szol ez, hogy egyesek bizonygatjak az igazukat, es probalnak belekotni a masikba! Hogy az o Sved fizetesebol, hogy a beepitett embere valakinek... mert csak az O velemenyuk lehet jo, vagy mervado!
En is megvettem a 6 havonta kinait, de mar tudom, ha akkor megvettem volna az akkor jo gepet, akkor most 1 eve hasznalnek egy P6210-et, es nem azon tornem a fejem, hogy mire csereljem az Aurora II-t, mert ez nem az igazi...
-
jFox
addikt
válasz
tjb007 #17785 üzenetére
Ezt írják a honlapon: "Összesen 2000, hazai és nemzetközi csatorna vételére alkalmas."
Ebből gondolom, hogy van néhány magyar is benne.TheBali: ha szolgáltatónál veszed akkor az valószínűleg nem független. Bár valki nem rég említette, hogy a szolgáltatónál vásárolt Huawei az független volt.
Ha boltban veszel egyet az jó esélyel független. -
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Milyen táblagépet érdemes választani, ha az alábbi szempontok dominálnak választásánál?
- Android OS legyen rajta (eredeti OS-ével lesz használva, nem lesz mókolva)
- Internetezésre lesz használva, ezért legyen minél nagyobb a felbontása
- Skype lesz az elsődleges felhasználási terület, ezért legyen benne jó minöségű első kamera is
- 3G és WiFi támogatás egyaránt. (táblagépbe tehető SIM kártya lehetőség)
- jó anyaghasználat
- hozzá való tokot M.o-on is be lehessen szerezni
- adott szempontokhoz képesti legolcsóbb gép legyenSzeretnék lehetséges gép javaslatokat kapni 9.7"-osra és 10/10.1"-os kijelzősre egyaránt, mert ha nincs nagy eltérés árban közük, akkor a nagyobbat választanám.
+kérdés: ezekbe a 3G-s táblagépekbe bele lehet tenni T-Mobile-nál vásárolt netcsomagos SIM kártyát is és pl a DIGI-nél vásárolt Telenor-os SIM kártyát is egyaránt? Tehát függetlenek? És be lehet állitani ilyen APN pontokat vagy miket? (pl. a DIGI-nél pár éve ez volt: internet/*99***1#)
Köszönöm előre is!
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanzaa #17782 üzenetére
dvb-t vevő 12usd
cc7020+dvb-t
vigyázz, a dvb-t vevőhöz nem lesz magyar support+gari -
Sanzaa
senior tag
SPB TV? Az bárki számára elérhető.
Valamelyik nap láttam az egyik webshopban 30ezerért összecsukható hordozható DVD lejátszót beépített DVB-T vevővel. USB csati is volt rajta. Azt hiszem Orion volt. De egy tableten csak királyabb lenne
Ha esetleg tudtok linkelni a fentebb említett chipek valamelyikével ellátott coax csatis DVB-T vevőt, ne fogjátok vissza magatokat. Ebay, tinydeal, pandawill jöhet -
Sanzaa
senior tag
Biztosat nem tudok írni. A ConCorde 9.7 IPS tabletemen CyanogenMod9 van és ez már támogat elvileg a néhány DVB-T vevőt rendszerszinten.
[maiden hozzászólása a lényeg és a linkjei]
A DVB-T vevő sem mindegy, hogy milyen. Az alábbi chipek valamelyikével kell rendelkezzen: DiB0700, AF9015, IT913x, AF9035 and RT28XXU
Ebből legingább az Afatech AF9015 az ajánlott.
Azon kívűl olyat kell venni, ami támogatja a itthoni MPEG4 dekódolást, nemcsak az MPEG2-t.
Meg érdemes Coax csatisat is venni, bár nem muszáj.
Némi pletykát olvastam tegnap, hogy a ConCorde Elektronik Kft saját égisze alatt lesz tán saját márkás DVB-T vevő. Ebből következik, hogy akár valamelyik tabletjük gyári romjába vagy frissítésébe belerakják annak driverét. Reméljük igaz lesz.
Én is rajta vagyok az ügyön, a kellő driverek megvannak, csak az USB-S DVB-T vevőt kell beszerezni.
Kínából rendelhető már beépített tv tuneres gép, bár azok alá jellemzően fostalicska hardwert raknak. -
tjb007
nagyúr
válasz
Erneszto #17777 üzenetére
Ezeknek a nagy részét már tudni lehet.
Augusztus 1 -től lesz megvásárolható, először a MyAudio saját webshopjában majd ezt követi az Extreme Digital, Media Markt és Auchan.
Lesz bevezető akció amiben a 16GB -os 5000 forinttal lesz olcsóbban kapható, ez egész augusztusban érvényes lesz vagy amíg az első szállítmány el nem fogy. -
Erneszto
tag
Szerintem többen is várjuk az infokat.
Ami engem is érdekelne a 808-as típussal kapcsolatban mikortól lehet elérni, lesz-e a beígért 5.000- forintos akció augusztustól, lesznek e újabb modellek a közeljövőben, terméktámogatást terveznek vagy nem?
Egyelőre ennyi jutott eszembe. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Ma délután olyan 2-3 körül bemegyek a MyAudio-hoz érdeklődni a tab-okról. Ha valakinek van kérdése az szóljon és kifaggatom őket.
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy családtagom hosszú időre kórházba került, és kellene neki egy Tablet, amint netezni, TV.-t nézni tud. Fontos lenne a TV. én usb DVB-T tunerre gondoltam, csak nem tudom melyik tabletet érdemes megvenni, és melyik DVB-T sticket, amik biztosan jól működnek együtt. Azt is figyelembe kell vennem, hogy nem egy informatikában jártas emberről van szó, tehát kezdetleges felhasználói tudással rendelkezik. Költséghatékony megoldás érdekelne!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
Julot -
mipityu
tag
válasz
tvamos #17766 üzenetére
Svédországban élve osztanám a véleményed :-)
Ha itthoni jövedelemből kellene megélned, akkor is ezt mondanád?
Arról nem beszélve, hogy nálam egy termék sem húzza 6 hónapnál tovább.Még a DVD olvasók elterjedése idején halottam egy véleményt, amit magamévá tettem: minek vegyek egy drága, kevesebbet tudó (pl. ebben az esetben SD kártyás bővítés hiánya) készüléket - fele-harmada áron veszek egy noname-et és ha tönkrement, meguntam veszek egy újabbat. Te még mindig a korlátozott tudású márkásat használod, amikor én már az újabb, modernebb, többet tudó "noname"-et :-)
-
Crytek
nagyúr
-
Vovi1
aktív tag
Kérésre ismét kipróbáltam a Max Payne-t. ExFAT-ra formázott 16 Gb-os kártyán futtatva az újabb Fw-vel tökéletesen működik! Folyamatos kép, síma üzem, azonnali reagálás stb. Szóval megy, előírás szerint. A játék használja az egeret és a klaviatúrát is, de képernyőről is vezérelhető.
-
thetan
aktív tag
-
Prien
addikt
válasz
thetan #17753 üzenetére
Igen, elég nagy dilemma (vagy épp nem is annyira), mert a nálunk 90 ezres Nexus 7 és a kínában 150 dolláros (kb.36 ezer ft) Window N70 vagy Aurora II ugyanazt a célt szolgálja, netezni, játszani, könyvet olvasni már tökéletes a kínai is. Ráadásul külföldi hobbi rommerek rendre készítenek hozzájuk romokat.
1 év múlva meg vehetsz újat Kínából, akkor már mondjuk csak 30 ezerért 4 magosat.
Akinek meg nem számít az ár, az úgyse kispályázik Kínával. -
thetan
aktív tag
A korábbi eszmefuttatásokat áttekintve tényleg dilemma, hogy olcsó vegyen-e az ember kétséges support nélkül, vagy drágábban támogatással. Egyetértek azzal aki írta- hogy annyira gyors a fejlődés, hogy félév, max évenként cserélni kell ha haladni akarunk a fejlődéssel. És bizony emiatt nagy a használt gép áresése- már ha eladható lesz egyáltalán. ezért nem mindegy mennyiért lehet hozzájutni
-
-
thetan
aktív tag
válasz
thetan #17749 üzenetére
Persze ezen a téren tudatlan vagyok, csak nemrég kezdtem a tablettel foglalkozni - és igy semmi tapasztalatom az igy megrendelt termékek tényleges használhatóságáról és minőségéről. Így a képek és a leírások alapján nagyon kecsegtetőek - csak hát a kézhez vételkor derül ki a valóság
-
sirály69
őstag
A pandán a Cubeu30gt 219 $ !
-
Vovi1
aktív tag
válasz
hun_gery #17739 üzenetére
Még az eredeti fw-vel próbáltam a Max Payne-t, elindult, de ehhez gyenge a vas! Szaggatott, nem folyamatos a játékmenet. Próbáltam többet - nem emlékszem már melyikeket, némelyik megy, némelyik nem. Szerintem ez alapvetően szoftver probléma, át kell írni a buld.prop-ot. Amúgy a fruit, a temple run, riptide, pinball ride és több hasonló kiválóan megy, akár egy rajzfilm. Nem játszom tableten csak próbálgattam a határokat. Flash folyamatos, akár a Tv.
Én most a K-7-et venném, ez a legjobb a piacon, szerintem. (bár ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz) Néhány apróság:2 mag, GPS, rádió, fm transmitter!, IPS panel, BT, 8 Gb, HDMI. Jön rá a Jb.
Gyári adat, hogy az ára 173 $ + gondolom a szállítás. Talán még nem is forgalmazzák külföldre.Én is készítettem - szimpla dugócsere - munkahelyre töltőt,- cipelem a jószágot - egy kiérdemesült ZTE routeré volt. Ha a polaritás helyes, nem lehet gond a lényeg, hogy 2 ampert tudjon, mert az újabb kütyük már igénylik a nagy áramot gyorsabb töltéshez. A töltők lényegében kapcsoló üzemű tápok, ha jól tudom rövidzárt, fordított polaritást el kell viselniük. Én még nem találkoztam szétment töltővel, van tucatszám a fiókban.
-
Shoo
senior tag
válasz
Mandarinn #17740 üzenetére
Írd meg a CC fórumába és lehet az lesz a válaszuk, hogy:
Kedves Mandarinn!
Várj türelmesen még 1-2 hónapot és meglesz.
(#17737) VMatteo
Miért akarnál bármit is törölni a gépről? Nem win, hogy le lehessen pusztítani, kicsi a tárhely, ezért szerintem automatikus, hogy nem nagyon van felesleges cucc rajta...
-
Mandarinn
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
+1
Írnál a smartq és a gameloft címek, illetve a max payne viszonyáról, ha van ilyen tapasztalatod?
(én a k7-el szemezek, de szeretnék néha gameloft ill. nagyobb játékokkal játszani)sanzaa: mindenki azt vesz amit akar. A személyes álláspontom az, hogy _nekem_ nem éri meg a felárat az, amit a magyar gari/support nyújt, ha egyáltalán. Számomra ezek eldobható/fogyasztási cikkek, egy év után cserés, ezért ha azt kibírja, jó, ha nem, akkor szívás, mint Crytek esetében, de ez benne van a pakliban, ezt is "megveszed" az olcsó árral együtt. Ki mit preferál.
Egyébként ha Kína így halad, pár év, és a sok nagynevű/nagymultú gyártó megnézheti magát. -
VMatteo
őstag
miket törölhetek gond nélkül a CC7015-ről? Es file e-rel dolgoznék
-
h-yle
addikt
FYI az én U30GT-m tök jól működik Evolution Prime rommal, a szutyok hangtól és a töltés közbeni hülyeségektől eltekintve.
És NEKEM így megfelel, mert ezekről a hibákról tudtam, és bevállaltam őket. Ha nagyon zavar majd megbuherálom a hangot, és veszek másik töltőt, legalább lesz mivel szöszmötölni.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Sanzaa #17733 üzenetére
Május elején már elegem volt a W70-esből, gyenge kijelző, hardver, hiába a remek support. Akartam venni egy új, akkor megjelent CC-t. Több mint egy hét alatt nem sikerült intézni a hitelt, a szállítást stb,-vidékre. Gyorsan visszamondtam, nem bántam meg. Átnéztem a választékot- utólag- és sokkal jobb gépeket láttam olcsóbban. Az én igényeimnek leginkább megfelelő SmartQ Q8-at rendeltem meg, a gyári boltból.
Sima levélként megkaptam 8.-9. napra! Nagyságrendekkel veri a W-t, 2 mag TI OMAP, HD panel, 1 Gd RAM stb. + 15 e Ft-al volt több, mint amennyiért eladtam az előzőt. Rögtön rá lehetett tenni a 2. számú frissítést - a kiadás után 2-3 héttel már megjelent! Szívtam a roottal,a Play-al, nem ment a flash, néha lefagyott. A 4. (!) 4.0.4 frissítés már tartalmazta a root-ot, megy a Play. Most egy módosított program fut, by SlateDroid, minden része kitűnő, teljes értékű. Folyamatos üzem 6-7 óra, készenlétben napokig elketyeg. Hamarosan kész lesz a Jelly Bean. Jó, bár ehhez nem mérhető a gyári fórumuk, nyafogtam ott is, gyorsan válaszoltak - mondjuk hülyeséget, de mindegy, a gesztus a lényeg.
Nem mondom, megszenvedtem vele amíg sikerült magamra formálnom, -kösz Kelzsocának is - de ez saját szoc. probléma. Nehezen megy a mandarin. Sajnos ebben az árban ilyen minőségű gépet itthon nagyon nem lehet kapni.
Hardveres gondom nem volt, ha már közel két hónapot kibírt, nem is várható, nem érdekel a garancia. Ha totálkáros lesz, kuka, ennyiért nagyon megérte. Egyébként valószínű, hogy egy év múlva elavul, el kell passzolni és kell venni egy akkor korszerűt.
-
off: ha kellene, kb 3 telefonhívás után lenne egy olyan fényképezőm ami tud rendes videót csinálni és/vagy videokamerám. de ehhez az kellene, hogy a fórumra irkálás helyett felvegyem a telefont és elkezdjek tárcsázni. pedig nincs összesen 300 szám sem a telefonkönyvben azok 90%-a is céges partner....
igen, már engem is zavar ez a nyüglődés itt az U30GT-vel kapcsolatban.
nem lehetne, hogy legközelebb csak akkor kelljen erről itt olvasnom amikor MEGOLDÓDOTT?!
on -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17732 üzenetére
A brandeltet úgy értettem, hogy rányomják a logójukat a kínaira amit összerakattak, kicsit csiszolgatnak a szoftveren és utána árulják. Mögé meg garanciát és a már agyon emlegetett supportot biztosítják.
Nem összekeverendő a vodafone vagy az edigital ügyinézése a w vagy cc saját garis ügyintézésével. Én is szívtam már a vodás garival, amíg annál a szolgáltatónál voltam. Hiába multicég, a kanyarban sincs ehhez a két céghez képest.
Egyébként mi van akkor, ha 10 hónap után összefossintsa' magát a kínai csuda masina? Akkor is visszaküldöd? (Csak kérdezem)
A wayteq és a concorde természetesen 8 nap után is kicseréli a hibás példányt, ha nem javítható, mivel egy év gari jár hozzájuk. Nem is értem, hogy merülhetnek fel ilyen nyilvánvaló kérdések benned. Ha a garancia hamarosan lejár és esetleg már nem forgalmazzák azt a típust, akkor a kezedbe nyomnak egy újat, ha nem tudják javítani. Hallottam ilyen sztorit pl. egy renegát WayteQ Xpad100-ast cseréltek egy Xtab100S-re.
Vagy a CC korlátozott darabszámban beszámítja az új IPS+ árába a régi IPS-eket.
Hidd el, jönnek az emberek téríteni a többi fórumba is. A fórumok ilyenek.
Nem kell elnézést kérni, mert az original csájna tableteket részesíted előnyben. Nagyon jó okod van rá és semmi baj nincs ezzel. A baj azzal van, hogy sokszor személyes sértésnek veszitek, ha valaki az alábbi két cég termékét ajánlja helyette vagy kiáll azok előnye mellett.
Mellesleg nyugodtan megnézheted a hszeim, nem csak a cc termékeit ajánlom. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanzaa #17730 üzenetére
Veled mi van? Megcsípett egy darázs? Kicsit kilóg a lóláb...Olvastad te már a topic címét?
Pihengess szépen, árulgasd inkább a konkord táblákat (amikkel amúgy nincs bajom, csak tudjuk már helyén kezelni a dolgokat).Illetve nem szívesen fizetek 30-40-100% felárat egy szitázott feliratért, legyen az konkord, vagy vétek, vagy akármi... tudom, tudom, de a garancia, meg a support, meg minden.... blablabla.
Mint írtam, az itthoni árhoz képest rendelek kínából jóformán 2-t, és akkor még pótalkatrészem is van
"Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra."
A konkordra gondolsz, mint "brand"-elt gép?
lol... világmárka... ennyi erővel a cube/window/ainol is az, csak azokat meg a világnak ezen a részén ismerik kevesen, bezzeg Ázsiában.
és 8 nap után?
egyébként Read-only vagy?
Írtam, hogy milyen sokan telepanaszkodták -jogosan- a megfelelő fórumot a Smart Tab 7 garanciális dolgai kapcsán. (20-30 nap ügyintézés, mismásolás, sumákolás) Pedig az egy márkás gép, egy nagy _hazai_ szolgáltatótól...Azt nem sikerült elolvasni?Másnap itt van?
Mert náluk nincs előrendelés, meg "rendelésre" felirat sehol, mi?
Ha nekem sürgős, DHL hozza a motyót, fizetem az ÁFA-t, vagy megrendelem UK-ból, és még így is valószínűleg jobban vagyok, mint ha itthon veszem meg. (márkás terméknél meg szinte biztos)
3-4 napot meg itthon is elszöszölnek a rendelésemmel, ha úgy van.
Kinyílt világ... tudod... internet...Egyébként meg én kérek elnézést, hogy képbe helyeztem magam a külföldi vásárlásokkal kapcsolatosan, és így a zsebemben hagytam egy nagy kupac pénzt az elmúlt években.
Azért meg had ne kérjek elnézést, hogy a slatedroid-os, xda-s fórumokkal ugyanolyan jól elboldogulok, mint te/más a konkord magyar nyelvűjével.
Egyébként nincs itt kifordítva semmi, nézz rá a topic címére.
A vétek, meg a konkord fórumába se mennek az emberek téríteni, hogy az ainol/cube/window stb a király, olyat kell venni blablabla... -
VMatteo
őstag
CC 7015-re lesz András 4.1? Filmet nézek pendrive-ról, de ahányszor megállítom (kikapcsol a képernyő is) mindig ki-be kell lépnem az MX palyerbe, hogy elinduljon a film. Ez szoftveres bug? A kijelző védő fóliát ti rajta hagytátok?Mert sztem eléggé rontja a minőséget, de félek hogy nagyon karcolódna, csak nem gorilla glass mint a Defy
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Hogy nektek mennyire igazatok van! Teljesen megvilágosodtam
Mindjárt rendelek is egy gépet Kínából, mert az angolom olyan jó, hogy a Slatedroidon találtam hozzá egy csomó fórumot, így a support rész megoldott. Meg van egy csomó szabadidőm, hogy hajnalban elérjem a kínai ügyfélszolgálatost, mert aki napközben van, az nem tud szart sem.
Sőt megnézem a NAV és a posta oldalán a vámkezelésre és a külföldre történő postázásokra utaló ismereteket. Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra.
A slatedroid olvasgatásával meg fejlődik az angolom is és nem kell a magyar hivatalos topicjába történő regisztrációval.
Elnézést a cinizmusért, de ezzel szemléltetném, hogy sokszor ki vannak itt fordítva a dolgok...
Egyébként nincs bajom a kínai rendelésekkel, de a belföldinek is megvan az előnye. -
Prien
addikt
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Én meg azzal egészíteném ki, hogy a tábla megérkezése után volt ott nála valami kísérletezgetés a töltővel, elvágta a gyári töltőt,stb, mókolt valamit, aztán lehet,hogy ezzel hazavágta az akkut vagy valami chipet a masinában...Szigorúan magánvélemény.
Használunk jópáran már kínai táblát itt, tudjuk,hogy az összkép nem annyira rossz, sőt, mondhatni korrektek a kínaiak. -
hun_gery
aktív tag
válasz
r3dsnake #17725 üzenetére
azért az is jópofa, hogy a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /" topicban egy felhasználól eírja egy elsőszériás gépének a nyomorát, erre kezdődik a füttyögés, hogy "ugye-ugye, a kínai tábla, ugye-ugye, bezzeg a konkord, meg a vétek csudatáblái blablabla..."
Pedig azért a mostanság kapható kínai táblák azért már közel sem a rezisztív 128mb-os wm-es csodák szintjén mozognak.
Crytek megszívta. Van így. Attól még sokan örülnek az olcsón, hazai support nélkül vett gépüknek.
A garanciális dolgokról:
Emlékszem én még arra, amikor megvolt a smart tab 7-em, és a saját topikjában mit össze nem szívtak a szerencsétlen userek a garanciális ügyintézéssel... ott is volt egy hónap, néha másfél, mire helyretették a dolgot. (nincs raktáron cseredarab, nincs is baja atáblának, blablabla, ment a mismásolás.)Részemről inkább 2db ainol aurora II, mint egy galaxy tab 2
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17714 üzenetére
Csak fekete van és van android emulátor, azzal tudsz gépen androidozni....
-
Taklberry
csendes tag
hali,
valaki, aki használ Ipad 2-őt ossza meg velem legyen szíves a tapasztalatait.
alap info:nem volt még apple cuccom, de nagyon akarok venni egy ilyet.A fő kérdés: Az Itunes-en kívül, ahol tudomásom szerint vásárolhatóak a zenei és film file-ok lehet-e egy sima wifi-s kapcsolaton keresztül egy pl.: központi szerverről filmeket, zenéket letölteni.
A háttértárra tudok-.e a pc-n keresztül fogyasztási célból bármit feltenni és azt megnézni, elolvasni?
Előre is köszi.
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17716 üzenetére
Igen, én is ezt írtam, hogy vannak, akik portolják, de lesz hivatalos kiadás is x86 alapon, hogy AMD/Intel procival szerelt gépekre is legyen valami
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17709 üzenetére
Nem írtam akkora hülyeséget: x86
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17709 üzenetére
Köszi, akkor be kell érnem a feketével. Az androidot meg csak kíváncsiságból kérdeztem.
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17707 üzenetére
Hülye kérdés nincs, csak hülye válasz
1) Tudtommal egy színben van csak.
2) Vannak portolások, talán érdemes megvárni az x86-os androidot, ami szintén érkezik majd (ha eddig nem jött még meg)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #17706 üzenetére
Nem ők a hülyék, azért mert a világ tele van hülyével. Szerintem rengeteg ember keresi fel őket, hogy hibás az áru, holott csak töltőre kellene tenni, be kellene kapcsolni vagy meg kellene nyomni egy gombot a cuccon. Az meg tökmind1, hogy egy potenciálisan elmeroggyant ügyfél mit állít - lehet a fele se igaz mert sík hülye hozzá és keveri a szezont a fazonnal. A videó nem hazudik (ráadásul abban is lehet vmi, amit a kolléga mondott - azaz ők is csak videó ellenében tudják gariztatni).
Tényleg nem értem miért folytatsz keresztesháborút a PandaWill ellen. Csinálj egy videót telefonoddal - látszik amennyire látszik, aztán probléma letudva. Nem hiszem, hogy FULL HDban fogadnák csak el anyagot. Úgy érzem narráció sem szükséges, ha normálisan levideózod a hibát.
-
Krissz5435
aktív tag
Két hülye kérdésem is lenne:
1) A Concorde 7015 kapható más színben a feketén kívül?
2) Az android felrakható asztali gépre is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest