Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz Dragon3000 #35958 üzenetére

Nem szoktam ilyen hosszan tesztelni, már csak azért sem, mert még a lightosabb load-al dolgozó tesztek sem a mindennapos használat során várható hőmérsékleteket mutatják.
    Pl. a CPU-Z teszt - aminek szerdán 83 fok volt a teteje ennyi idő alatt - is kb. 10 fokkal melegebb hőmérsékleteket produkál, mint ami játék, vagy videó konvertálás, Adobe Premiere használata közben várható.
    És főleg ilyesmire használom ezt a gépet.
    Amúgy még megvan a Brocken is, tehát tök szívesen futtatnék pár hosszabb tesztet, de pasztám az még nincs, illetve egy több órás teszt ilyen melegben gyakorlatilag dzsungellé változtatná az egész lakást, főleg úgy, hogy mellette folyamatos használatban van egy másik, erősebb procival szerelt gép is, 1.5 méterre onnan...
    Viszont a 7-8 perces tesztet ma hajnalban megint lefuttattam, így hogy 18 fokra hűlt a levegő odakint. Alaposan átszellőztettem a lakást, és 76 fok volt most a teteje.

#35957 Create

Valóban igen jó hűtő volt, de kíváncsi voltam, mit tud egy ilyen ár/érték bajnoknak kikiáltott
    AIO, ami a tesztek alapján a sokkal többe kerülő Corsair/NZXT cuccokat is veri.
    Egyébként úgy összességében véve elégedett vagyok, a másik, melós gépbe ennek a 360-as verzióját fogom tenni az 5900X-re.

#35956 toto111

3 évvel teljesen elégedett lennék. Mire elér az "életciklusának" végére a hűtő, addigra meg sanszos, hogy megint jön valami ár/érték bajnok cucc, amire érdemes lehet majd váltani.

Új hozzászólás Aktív témák