- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #42314 üzenetére
Mind2-t láttam élőben, és nekem grafikailag a Ghost jobban bejött.
belinho: Ha odafigyeltél volna bármikor is egy kicsit arra, amit írtam...
Biost nem modolok, mert nincs rá szükség, különben sem tudnék 4 profilt elmenteni benne, és tetszés szerint váltani, akkor pedig pont, hogy annyi a takarékosságnak és a hűvösségnek, mivel lényegében csak a hűtést lenne értelme átállítani.
Virturól en bloc állítottátok, hogy szar, hogy csak AMD-vel, azt ti nem hittétek el nekem.
Ja, és valóban értek hozzá, nem kevés embert a bios modra is én oktattam (legalábbis a bő 15000 látogatóra gondolva, akik annak idején olvasták a cikkeimet még a 3870-időkben.
Szóval másutt áruld a spanyol viaszt.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #42347 üzenetére
Én azért is vittem vissza többek közt a VGA kártyát első körben, mert mikor betettem és feltettem a drivert majd restartoltam, nem jött be a kép, csak fekete képernyő, és a bill ledje csak villogott egyet aztán megint egyet stb. Hazahoztam a cserekártyát, ugyanez volt
Beszartam nemtudtam hogy miez, de nem húztam újra a wint. Feldobtam a biost, feltettem a driverből a legujabbat, utána már ment a bootolás utáni felállás. Nem értem. Lehet amúgy többen jártak így.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #42342 üzenetére
Szerintem nincs
Add nekem a VGA-t
AM miért akar mindenki bioszt frissiteni a kártyán? a boltba is ezt mondták vagy mi? Vagy valahol rávan irva a papirra hogy kell? MEg aztán mért csak az asus oldalárol letöltött driver a jó. A sima AMD nem jó?
Am mért veszi le mindenki az SLI híd védőjét? Vagy Crossfire csati védőjét...Neked is HÖDÖMI vel lesz összekötve?
-
mexel
veterán
válasz
Dany007 #42338 üzenetére
Egyrészt próba, meg nem akarok lassabb kártyát drágábban mint egy gyári 7870 OC. Nekem az a kártya tetszett, a sebessége pont jó volt. Ezért úgy voltam vele, ha a 270-es megy egy 7870OC szintjén (1050Mhz) akkor megtartom a 270-est, ha nem akkor veszek egy 7870-et. Mivel úgy tűnik ez alulfeszelve is megy 1050-en elég hűvösen, így marad egyelőre.
Ez szerintem nem igazi tuning, mert nincs feszemelés, csak arra az órajelre teszem ahol ezek a magok valójában mennek. A 270-es inkább egy lejjeb húzott darab, csak hogy legyen mit eladni. Nem hiszem hogy válogatott magok lennének akár a 7870-ekben akár a 270x-ekben. Kb 1080-ig mindegyik el szokott menni.
Itt annyi van hogy 1100 vagy feletti tuninghoz kellene feszt emelni, de az egy tápcsati talán kevés lehet, bár nem biztos.Ha majd jön a GTA5 akkor derül ki igazán milyen kártyára is lesz szükségem
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42312 üzenetére
na én is kipróbáltam BF4 alatt
itt már bizony 95-99%-on van vga
proci az ilyen 70-80% de volt úgy felszaladt 90%-ra is
ultrán 4xAA-val szépen megy...(single)
Viszont ami aggasztott kicsithogy volt egy rész ahol felszaladt az fps-em 300-ra valami bejátszás volt és elég ocsmány hangon elkezdett ciripelni a kártya és elég hangosan, vagy a proci ?! ezt kb 5 másodpercig csinálta, aztán annyi abbahagyta , volt megint egy rész , ez már játék közben ,de ez nem sokáig tartott , aztán utána nyúztam még 1 félórát de semmi , csend , semmi hangja..
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dany007 #42312 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem nálam,hogy megy a BF4 ultrán+4*AA-n,az OC-s 7850-el (1150/1350) és ezeket az értékeket kaptam.
Frames: 12851 - Time: 305731ms - Avg: 42.034 - Min: 38 - Max: 66
Sztem nem rossz értékek,egy 270x-hez képest.
És megnéztem a Ghost-ot is max grafikán 4*MSAA-al ,és ezeket kaptam
Frames: 12355 - Time: 160120ms - Avg: 77.161 - Min: 62 - Max: 108
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Dany007 #42314 üzenetére
Szerintem Crysis 3 és a BF3-4 viszi a pálmát még mindig. Far Cry 3 is nagyon szép, de az a grafikus motor nem annyira realisztikus, látszik mindenen hogy "mű". Ami még jó szerintem a Metro Last Light, Tomb Raider, Hitman: Absolution, Sniper Ghost Warrior 2 (Cryengine 3) meg talán az AC IV. A Skyrim is szép a maga kategóriájában.
-
G4RWIN
tag
válasz
Dany007 #42303 üzenetére
Egyáltalán nem vagy bunkó, meghallgatok, kiváncsi vagyok minden véleményre.
Semelyik pesti bolttal nincs tapasztalatom, viszont másik topikban írtak olyat, hogy kb. 30 negatív vélemény kitörlődött pcx -nél (karácsony környékén), azért ment el tőle a kedvem.
Ismerősömnek van pozitív tapasztalata iponnal, garanciális probléma miatt, ami háztól-házig garanciával olcsón ment.Ha jól nézem iponnál, 2k val drágább viszont adnak hozzá 1 játékot, nekem ez még beleférne.
Tuningolni nem szeretnék, nem is értek hozzá.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42278 üzenetére
Nos hát , az a helyzet, hogy nem nagyon van olyan játékom amivel normálisan kipróbálhatnám
AC4 van , de az meg ilyen 50-80% -on tekeri a vga-t proci meg 60% körül mozog , Batman arkham origins az is szintén így megy., ütősebb game kellene ,mint pl a battlefield 4 vagy a cod ghost.,na de holnap leszedem valamelyiket mert kíváncsi vagyok erre én is mit is tud igazából ..szerk.: közben az AC4 -en még kipróbáltam azt , hogy mindent fullra húztam ,minden élsimítást így volt kb 14-19 fps-em , viszont a kártya kihasználtsága 87% volt max a cpu meg 30-50% , na ez hogy van ?
nem vágom
-
Womb
senior tag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dany007 #42212 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a minőség viszonylagos!
A mai felfogásban a minőség fogalmába már az ár is beépül, mert hiszen a megbízhatóság mellett szoros összefüggésben van a kimeneti kívánalommal!Én mindig törekedtem a legjobb ár/értékű alkatrészek beszerzésére, és ez ezentúl is így lesz, mert még soha nem csalódtam a legagyizott márkákban sem! (giga, asrock, és most végül is a Sapphire VGA is megérte az árát)
Ha nem számítana a pénz, akkor persze nekem is valami ASUS lapban ASUS Geforce VGA dolgozna SLI-ben I7 procival.(#42214) BogyóBP:
- pont ezt mondtam én is!
Mondjuk azért abban az esetben a VGA gyártó is tehet a meghibásodásról, ha egy adott pozícióban nem a megfelelő specifikációjú alkatrészt használja, tehát ha pl. az adott alkatrész nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint amit az alkatrész gyártó garantál, hogy huzamos ideig elviseli azt. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Dany007 #42202 üzenetére
Itt a topikban is a Sapphire nyerne, de a PH!-n kívüli világban viszont biztosan! (esetleg még a Giga)
Azért egy PH! tag jó eséllyel nem vesz pl. mercury tápot, és VGA téren is általában többet áldoz a minőségre, mint egy átlag user.
Bár az is igaz, hogy a minőség is nagyon relatív... egy Codegen táp is elketyeghet 10 évig hiba mentesen, ami a vevőjét teljesen elégedetté teszi, hiszen a pénzéért megkapta a kívánt minőséget, míg egy FSP is bekaksizhat pár nap használat után, amivel a vevője nem lesz túl elégedett...Egy VGA gyártó sem engedheti meg magának, hogy eleve hibás alkatrészt építsen be. A tűrésekkel ill. a biztonsági túlméretezésekkel persze lehet játszani a megbízhatósági határig... azonban mégis inkább alkatrész gyártási széria hibák okozzák a legtöbb gondot a megbízhatóság terén, amibe viszont bármely márkás VGA gyártó belefuthat (és igen, globalizált világunkban minden VGA gyártó szinte ugyan azon néhány nagy alkatrész gyártótól szerzi be az alkatrészeit... legalábbis a passzív alkatrészeket tekintve) és nem biztos, hogy a minőség ellenőrzésük során fény derül rá.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007 #42186 üzenetére
Értem, hogy lehet hibázni, csak ez már vicces. Tehát az, hogy a reset gombra nem reagál a gép, az elég durva. Jó mondjuk ez az én speciális esetem, de pl. a Steve féle hibák sem elhanyagolhatóak. Az meg, hogy nem tud az AMD normális drivert csinálni új szériás kártyára, szerintem nonszensz. Legalább ismerjék el, hogy igen segghülye emberek dolgoznak a driver részlegen, és sok a driver hiba, de rajta vagyunk a dolgon. Vagy valami...
Sry ha nagyon megsértődöttnek tűntem, hajlamos vagyok túl komolyan venni a dolgokatAzért remélem, én is megoldódik. Megtörtént most a driversweeperes driver csere, kíváncsi vagyok, remélem most már minden jó lesz
(#42192) rígel
Mint már írtam, ezelőtt a 7870-es BS hibán kívül csak és kizárólag jókat hallottam a Sapphire-ről. Nem egy tökéletesen berendezett high-end gépbe lett vásárolva a cucc, csak egy szerény kis masinába, ezért nem akartam Asus kártyát. Na meg a mérete, és a tápcsatik száma miatt...De bocsánat Mr. Tökéletesség, hogy meg mertem szólalni és elvárom a minőséget
(#42193) Grave444
Hát a reset gombot nem is a driver számlájára írtam felCsak érdekes dolog
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007 #42180 üzenetére
"Ezért nem kell elvárni semmi pluszt vagy hibátlan működést." Ezt te sem gondoltad komolyan
(Nyilván nem a pluszra, hanem a hibátlan működésre gondolok)
Megpróbálom akkor driversweeperrel letörölni a 13.11-et, hátha segít. Pedig szépen eltávolítottam catalyst control centerestől, mindenestőlDe le lettem ugatva egyébként így hirtelen pedig többen is írták, hogy ennyiért az ember elvárna hibátlan működést... Azért ez a kategória már erős középkategória, itt már szerintem nyugodtan elvárható a minőség, és a hibátlanság...
Alaplap/Chipset driver most lett feltéve a legújabb, mikor beraktam a kártyát, azzal nem hiszem, hogy gond van. Ram sem lehet rossz, fél éves alkatrész, meg mint már írtam nv-vel minden hibátlan voltNa akkor tényleg bepróbálok egy driver sweepert aztán meglátjuk..
-
-
-
mexel
veterán
válasz
Dany007 #42127 üzenetére
Közben megszűrtem a topikot a témára, valóban sok hibát olvastam a sapphire 270x-ről. Azt hiszem azt javaslom majd vegye meg 44600-ért a 7870-est, és húzza fel 1100-ra ha lehet. nem hiszem hogy legalább 1-2 évig ne legyen még jó az a kártya, főleg nem full hd-ban és főleg annyiért. Nem sokat játzik a srác, csak kellene egy kártya, ha játszik akkor legyen
Mivel én fogom elhozni a boltból, előtte letesztelem mit tud
Mondjuk 47-48-ért van sapphire 270 is, de alapon kb egy szinten van a két kari.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #42038 üzenetére
Már többször írtam hogy a 270 és a 270x közötti differencia felhúzva az alapórajelek közötti különbség töredéke lesz. A 270 abszolútértékben jobban tuningolható, hisz ugyanaz a chip alacsonyabb órajelen. Lehet hogy a 270x-élre a jobban húzható chipek kerülnek, de ebben sem hiszek.
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #42053 üzenetére
Nekem pont megfelelt, és pont a megfelelő időben találtam rá. Ennél jobb ár-érték arányú kártya nem nagyon van az olyan kártyák között, amelyek képesek megfelelő vizuális minőséget produkálni élvezhető sebességgel. Máskülönben vsz. egy GTX760 csücsülne a gépemben. Valamiért nem nagyon kapni sehol már. Most max. 280X-re lehetne lecserélni, de +30k-ért nem érné meg a minimális teljesítmény-különbözet.
kovsol: Amennyire én utánanéztem (ill. i920-am volt is) HT átlag +30%-ot dob a teljesítményen (de ha vmi nem kezeil, akkor semmit), az AMD moduljai kb. 60-at, és Intellel ellentétben utóbbit azok az alkalmazások is 4 magnak érzékelik, amelyek a HT-t nem. Ilyen szempontból az AMD "2 magos" megoldása jobb, inkább tekinthető az FX- is egy "gyöngus" 8 magosnak.
-
törölt tag
válasz
Dany007 #41864 üzenetére
Most még egyszer tesztre szántam magam. Megpróbáltam tuningolni a karit. Hiba sehol sincs tuning alatt sem,csak a fentebb írt mapon bf4-ben,minden más szépen hiba nélkül megy szintén, csak sajnos nem bírja a karim a tuningot. Ami persze nem is baj!!! Ezt csak azért mert ezt még nem próbáltam.
Szerintem ez driver gond. Tovább nem foglalkozok vele.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #41823 üzenetére
Igen-igen
Néztem az oldalt, köszönet érte, sajnos "rengeteg" van felsorolva...2-3 ember megnézte a saját kb össz 8játékán..és ezt leírták egymásnak h szerintük melyikbe mükszik
Persze tudom h a cf nem arról szól..vagy fog szólni h beteszem majd a 2. kártyát és 2x annyival hasít és én leszek a köv. nobeldíjas..., de a vége úgyis az lesz h annyira sjátbőrőn tapasztalnám, párhét és szerzek még 1 kártyát
Újat nemakarok venni, és ez még a 69xx karik elötti időkból származó nagy-nagy vágyam, hát hajrá. -
belinho
senior tag
válasz
Dany007 #41772 üzenetére
Ez mind szép és jó, amiket linkelgettél, csak az a baj vele, hogy szinte az összes VGA limites beállítás, szóval itt nem is nagyon fog megmutatkozni a CPU-k közti különbség.
Meg a tesztek nagy része 7970, Titan és társai, szóval egy kisebb kártyával közel sem fogsz ilyen magas fps értékeket kapni, szóval visszább kell venni a beállításokból, úgy meg már előjöhet a CPU limit.
Meg azért van közte nem egy mai játék is,szóval én nem vonnék le olyan nagy következtetéseket, hogy mi-mire elég.
Annyiban egyetértek, hogy játékhoz inkább erős VGA kell, és ha kevés a pénz akkor inkább azt a VGA-ra kell költeni. -
FragMaster
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Előfordulnak érdekességek. A gtx460-am egy két nüanszot leszámítva ingerszegény volt ebből a szempontból, de aztán ~ a tavaly márciusi whql után olyan anomáliákat produkált, hogy hihetetlen, visszatéve azt a bizonyos drivert, vagy korábbit jó volt. Ok, nem egy mai darab volt az már, de a támogatás elvileg hivatalos. Most meg a hd7870 mellett megint unatkozom
-
kovsol
titán
válasz
Dany007 #41788 üzenetére
Pedig én imádtam a kis fx6100-t is, de sc2-ben harmatos volt 3vs3 vagy 4vs4 multiban. Bf3 ban jól hasított. Viszont nem bántam meg a cserét, jó mondjuk messze ára alatt tudtam venni intelt.
Viszont nagyon nem szeretem amikor ki van jelentve, hogy xy proci elég a zx vga karihoz. Ez sokkal összetettebb kérdés, mint azt sokan gondolják.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Dany007 #41776 üzenetére
De ezek nem CPU éhes progik. Csak azt próbáljuk mondani, hogy ha valami tényleg használja a procit ott nagy a különbség. De amiket linkeltél ott nincs különbség 8 és 4 magos között. De megnézel pl Crysis 3 cpu tesztet ott van. Nyilván kismillió játék van aminek elég a 4 mag, de van ahol kevés. Ezért szoktuk mondani a BF3 multit. Ott nagyon laggol az egész játék ha kevés a proci. Ha valahol a proci kevés azt sokkal jobban megérezni mintha a vga megy maxon. vga kevés akkor valamivel kevesebb az FPS, de ha a proci akkor ott mikrolag beugrik és az cefet idegesítő. Látszólag hiába van meg az fps.
-
kovsol
titán
válasz
Dany007 #41772 üzenetére
Nekem volt tuningolt fx6100 és azt cseréltem 3570k-ra. Látom, hogy amivel én játszok ott messze jobb az intel. Fx kb egy apu szintján van.
Amúgy meg 7750 is elég fix 60fps-re, csak kompromisszuá kérdése. Az én 7870xt kártyám mindenhol elég 60fps re csak pár dolgot alacsonyabbra kell állítani, és észre se veszed a külömbbaéget a látványban.( #41773) tailor74: grat, megtaláltad a legkevésbé cpu igényea szintetikus tesztet.
-
válasz
Dany007 #41772 üzenetére
Nem tudom ez segít-e ,de teszek ide egy képet ,amin látszik az a10 5800k kihasználtsága , a vga kihasználtsága ,és az éppen aktuális fps is valley-ban....
Továbbra is tartom a nézetem ,miszerint egy 5800k is elég egy 270x (280x) mellé full hd felbontásra..
Az is tény ,hogy én multit nem játszom, valamint "csak" kb. 20 játék volt mostanában a gépen... -
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41765 üzenetére
Én engem azért gondolkodtat el a dolog mert rengeteg fajta felépítésüt láttam már. Ahol lakom ez már egy nagyon régi panel kitudja legalább 50 éve benne vannak a falba a villanykábelek és nemtudom mit dolgozik vissza a monitor 220V os részére. Ezért gondoltam hogyha van egy árnyékolt kábelem ami úgy gondolom az árnyékolástol és szigeteléstől vastagabb is, akkor zavarmentesebb képet adhat mint egy földigiliszta vastag cucc. Néhánynak még "2 nagy bunkót" is láttam a végén, de a legtöbbnek nincs ilyen.
Nameg aztán én úgy értem a kép vibrálását hogy mintha kicsi lenne a képfrissités pedig megvan a 60hz..Erre mondj valamit szaki
Ezt mivel lehet kiküszöbölni.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41765 üzenetére
Mégis van piaca a több tízezres kábeleknek, és ha van piaca, akkor értelme is.
Mégegyszer mondom, hogy a józan ész szerint így gondolom én is ahogy te, és így is van. De innentől pszichikai kérdés. Ha valaki jobbnak gondol egy 30 ezres kábelt, mint egy már minőséginek mondható 5 ezreset, annak úgysem tudod megmagyarázni. Vájt fülű/vájt szemű ember mást lát és hall, mint az átlagember -
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41759 üzenetére
Szóval ha a jel tisztán és egészben átér a kábeleden akkor a képe ugyanolyan tökéletes lesz, mintha egy 20 ezer forintos hdmi kábelen vitted volna át a jelet.
Hogy ne mindenben értsünk egyet
Elméletben igazad van, én is és mindenki más is így gondolja, a gyakorlatban mégsem így van. Nézz csak be az ezzel foglalkozó topikokba. -
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Én úgy vettem észre, bár ezzel lehet most lavinát inditok, hogy az Nvidia szebb képet ad, mig az AMD nem. Namost hogy ez a kivezetés vagy épp a kábeltől függ e azt nemtudom. Tény hogy nagyon sokszor van olyan érzésem mintha a kép vibrálna de lehet hogy ez csak az összekötő kábel nyamvadt minősége okozza vagy valami más amiről lövésem sincsen. Mindegy így vagy úgy de Nvidiánál valahogy ezt nem találtam annyira észrevehetőnek, de AMD kártyánál mindig megvan a szivás
Mondjuk alapjában aztsem értem hogyha a kártya 1.4 es HDMI-t támogat, akkor a monitoron mért csak 1.3 as HDMI van.. Lövésem sincs mi lehet a különbség de lehetséges hogy a szabvány miatt mivel 1.3 as kábelt használok ráadásul nem túl drágát (ilyen 1-2 ezres tétel) az okozza ezt.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41753 üzenetére
Akár TV-t, okostelefont, autót, házat, vga kártyát stb. veszel mindenben van kockázat, bármelyik gyártót választod. Emberek tervezik, emberek által tervezett eszközökkel gyártanak mindent, nincs tökéletes dolog, amit ember alkot. Ez van,ezért van a garancia. Bármelyik gyártó bármelyik termékénél bele lehet futni hibás termékbe, csak a valószínűségben vannak különbségek.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007 #41465 üzenetére
Ettől még jó játék, én másodjára viszem végig és leköt, hangulatos
Grave
Oké, csak próbáltalak megcáfolni, hogy kisebb felbontáson nem lesz kisebb FPS. Ettől függetlenül szerintem is hülyeség 7970-et venni kis felbontásra.
De akkor ha azt kihajtja a 3470 1680-on akkor a 270x-et is ki kell, hogy hajtsa, ugye? -
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41300 üzenetére
Sztem meg igen mert valószinü azok a nagykerek akik a legolcsóbb áron veszik a termékeket oda kerülnek a hibás cuccok, mivel valamiért olcsóbbak vagy a szállitás hanyagabb vagy nemtudom lényegtelen ez már részletkérdés, aztán azok a boltok akik ebből vesznek azoknál kötnek ki a hibás cuccok. Értem ezalatt nem csak a VGA kat hanem az alaplapokat is. Én már vettem ugyanabbol a boltból kétszer egymás után is hibásat. Tapasztalataim szerint sajnos a H....ker és az Aq..a bolt az akitől a legtöbb hibás termékeket vettem
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Dany007 #41050 üzenetére
Hát, az egyedi meghibásodások gyártónkénti arányát talán a nagyobb szervizek/boltok tudnák megmondani, de igazából nem is ezzel van a baj, mert mindegyikből bele lehet nyúlni... ami lényegesebb, az a széria hiba, mert sajnos mire kiderül, addigra nagyon sokan bevásárolnak a hibás darabokból.
Most a Sapphire valóban elszúrhatott valamit az R9 270X kártyáknál, és sajnos ez valószínűleg széria hiba lesz.... amiben most kivételesen én is érintett lehetek... talán én leszek a következő áldozat!
Mondjuk nem olyan nagy tragédia, csak még januárig húzza ki! -
-
sakal83
addikt
válasz
Dany007 #40953 üzenetére
A hang szubjektív dolog. Nekem idleben néma tápom van. A ventik visszavéve minimumra.
Ezt követően vettem észre, hogy a vinyó is elég hangos. Kapott egy szigetelést, de nagyon sokat nem ér.
Minél halkabb géped volt, annál nehezebb a kicsit hangosabb új elemet elviselni. Pl. a 7200-es vinyó nekem már elképzelhetetlen a hangja miatt.
Már ssd-re vágyok, de az 1 tb-os még drága nekem.
Pontosan ez van a jobb hangkártyákkal és erősítőkkel is. Visszalépni nehéz...
-
Pancsermeste
őstag
-
LógaGéza
veterán
válasz
Dany007 #40953 üzenetére
Direkt a szigetelés miatt vettem FD Define R4-et
Van 3db 14-es FD Silent Series venti benne, a PSUban egy 135mm-es ADDA, és egy 12-es Arctic F12 Pro a Corsair H50i-n, ami a VGAt hűti. Mielőtt száműztem a régi 500-as Samsung vinyót belőle, annak a kerregése volt a leghangosabb
Kiváncsi leszek most mit ad majd hozzá a WindForce3 -
Tarill
őstag
válasz
Dany007 #40900 üzenetére
ez a 4. sapphire kártyám, lekopogjam még egyikkel sem volt semmi gondom, sőt... ez a mostani meg nem tudom mi volt, egyenlőre nyúzom tovább és ha megint produkálja a hibát akk levideózom és visszaküldöm garanciába. de ha lehet akkor nem 270x-et fogok kérni ink ráfizetek egy nagyobbra...
-
LógaGéza
veterán
válasz
Dany007 #40897 üzenetére
Én se szerettem a Gigát, de az OS X miatt most alaplapból kellett egyet vennem, és mit ne mondjak, kellemeset csalódtam benne.
A Sapphire meg nállam eddig úgy volt, hogy nagyon jó, meg minden, erre most olvasom amit irsz... Akkor miben bizzak? Végül rádobok még egy tizest, és veszek egy XFX-et, az hátha megbizható még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest