- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dark KillerX #42319 üzenetére
De mindig elcsodálkozok, hogy hogy kaptok ilyen értékeket Ghosts alatt. Ez single vagy multi? Multiban ha átnézel a Whiteout nevű pályán vagy a Prison Break-en egy távcsővel, garantálom, hogy 30 körül lesz a min. FPS
-
Dany007
veterán
válasz
Dark KillerX #42319 üzenetére
Jajaja! De egy rendesen húzott 7850 az már = 7870-nel. A 270x meg csak egy "picit" húzottabb mint a 7870.
Tehát ezek közel vannak egymáshoz.
Plusz valószínű, hogy a kollegánál - ahogy majd nálam is - a proci lesz a visszatartó erő. Jó, mondjuk a FX6300 annyival nem előzi meg az 5800k-t, de annyival viszont simán, mint amennyit az fps-ek tükröznek. : )
Tehát szvsz ezt is figyelembe kell venni.@Grave444:
Kinek mi.
Volt olyan játék amivel max 20 percet tudtam tolni egyhuzamban aztán ki kellett lépni "Pihenni".
Skyrim szerintem nem az én világom, bár rá tudok kattanni az ilyesmire is.
Az FC3-ra meg kíváncsi leszek, mert az FC2 féle "menj ide és ölj meg mindenkit végtelen ciklusban" igen hamar unalmassá vált. Kb a játék negyedéig bírtam.Az időtartam meg relatív.
Én szeretek lassan játszani. Szépen, megnézni a grafikát, a környezetet. A harcokat is átgondoltan, minél kevesebb lövést kapjak stb... Szal szeretem beleélni magam.
Manapság hogy több gameplay videót nézek sokszor kiábrándító. Mintha agyatlan ész nélküli lövölde lenne az egész. Pedig egy MW se az volt- teljesen-. Tehát semmi valósághoz való kötődés. Ki a nyílt terepre azt írtani akit látsz. Az, hogy közben téged is szarrálőnek kit érdekel amíg van hp... És kb átfutnak így a játékon. Na ez nem az én stílusom. : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest