Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sakal83
üzenetére
Szoktam hallani én is a vinyót, de csak akkor amikor nagyon dolgozik valamin. Az meg elég ritka. Vagy hogy is mondjam... A vinyó általában csak akkor megy ha valamit dolgoztatok róla úgy komolyabban. Másolok, telepítek 1-1 program indításakor ilyesmi...
De alapvetően netezés, zenehallgatás közben nulla hangja van. Ha meg filmezek akkor értelemszerűen a film hangja jócskán túlszárnyalja a vinyó hangját, játéknál szintén. Szóval nem teljesen vágom hogy ez milyen helyzetben lehet tényleg zavaró. Hosszasabb másolás alatt igen, telepítés alatt igen. De ezeken kívül?
Jó, most megnyitottam egy office-t és hallottam 1 tizedmásodpercnyi hdd hangot meg ugyanennyit mikor becsuktam.De most este van és csend. Napközben asszony 3 méterről nem vette észre, hogy már rég bekapcsoltam a gépet, és szólt h lécci kapcsoljam be. Mondtam hogy már negyed órája megy a gép...
Majd meglátjuk mennyire fog zavarni a dupla ventis 270x. Bár igazából nem tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest