- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz sakal83 #40966 üzenetére
Szoktam hallani én is a vinyót, de csak akkor amikor nagyon dolgozik valamin. Az meg elég ritka. Vagy hogy is mondjam... A vinyó általában csak akkor megy ha valamit dolgoztatok róla úgy komolyabban. Másolok, telepítek 1-1 program indításakor ilyesmi...
De alapvetően netezés, zenehallgatás közben nulla hangja van. Ha meg filmezek akkor értelemszerűen a film hangja jócskán túlszárnyalja a vinyó hangját, játéknál szintén. Szóval nem teljesen vágom hogy ez milyen helyzetben lehet tényleg zavaró. Hosszasabb másolás alatt igen, telepítés alatt igen. De ezeken kívül?
Jó, most megnyitottam egy office-t és hallottam 1 tizedmásodpercnyi hdd hangot meg ugyanennyit mikor becsuktam.De most este van és csend. Napközben asszony 3 méterről nem vette észre, hogy már rég bekapcsoltam a gépet, és szólt h lécci kapcsoljam be. Mondtam hogy már negyed órája megy a gép...
Majd meglátjuk mennyire fog zavarni a dupla ventis 270x. Bár igazából nem tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs