Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz mexel #42339 üzenetére

Történetesen egyetértek Grave444 kollegával.

"Nekem az a kártya tetszett, a sebessége pont jó volt."

Akkor mért adtad el? Vagy most nem értem. Azt mondtad volt egy 7870-ed. Okés. De akkor most mért vettél "helyette" egy sima 270-et? Tényleg kb u.a. a kettő.

De tényleg az van amit az előttem szóló írt. 270-270x-7870 egy kutya. Minimális a különbség fps-ben. De tényleg, amiket én néztem teszteket, ott ilyen 2-3 fps volt a max, esetleg 5.
    Ha érdemben is erősebb kártyát akarsz akkor a következő lépcsőfok a 280x. Zöld oldalról meg a 770.

Más.

Közben nekem meg ma megjött a 270x. Állatul néz ki nagyon. De tényleg nagyon brutális élőben. Gyönyörű szép, igényesnek tűnik. És 800g tömegű. Piszkosul nehéz. :) A képek nem adják vissza ezt a szépséget. :) A hűtő borításról elsőre azt hittem, hogy fém. Annyira szépen megvan munkálva annyira szép a felülete...

Kíváncsi vagyok hogy fog szerepelni. Azon gondolkodtam, lehet 3Dmark mellett én is nyomatok valami Vally Unigines tesztet hogy a proci a lehető legkevésbé szóljon bele a végeredménybe.

Ja, úgyhogy klubtag lettem! :D :C

Beszerelés után úgy tervezem, hogy első dolgom lesz felrakni az Asus oldaláról leszedett legújabb drivert. Utána mentek egy biost egy kollegának mert megkért, hogy mentsem le neki az eredetit. Utána felrakom az új biost, majd a GPU Tweek programot. Ez a terv. Rendben van ez így szerintetek?

• Grave_444

nagyúr

válasz mexel #42339 üzenetére

Nagyon sok értelme lenne 270-ről 7870-re váltani. Komolyan néha olyan baromságokon szarakodnak az emberek. :C Tudod te mennyi FPS beli különbséget jelentenek ezek az 50MHz-es különbséget?

Új hozzászólás Aktív témák