Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Történetesen egyetértek Grave444 kollegával.
"Nekem az a kártya tetszett, a sebessége pont jó volt."
Akkor mért adtad el? Vagy most nem értem. Azt mondtad volt egy 7870-ed. Okés. De akkor most mért vettél "helyette" egy sima 270-et? Tényleg kb u.a. a kettő.
De tényleg az van amit az előttem szóló írt. 270-270x-7870 egy kutya. Minimális a különbség fps-ben. De tényleg, amiket én néztem teszteket, ott ilyen 2-3 fps volt a max, esetleg 5.
Ha érdemben is erősebb kártyát akarsz akkor a következő lépcsőfok a 280x. Zöld oldalról meg a 770.Más.
Közben nekem meg ma megjött a 270x. Állatul néz ki nagyon. De tényleg nagyon brutális élőben. Gyönyörű szép, igényesnek tűnik. És 800g tömegű. Piszkosul nehéz.
A képek nem adják vissza ezt a szépséget.
A hűtő borításról elsőre azt hittem, hogy fém. Annyira szépen megvan munkálva annyira szép a felülete...Kíváncsi vagyok hogy fog szerepelni. Azon gondolkodtam, lehet 3Dmark mellett én is nyomatok valami Vally Unigines tesztet hogy a proci a lehető legkevésbé szóljon bele a végeredménybe.
Ja, úgyhogy klubtag lettem!

Beszerelés után úgy tervezem, hogy első dolgom lesz felrakni az Asus oldaláról leszedett legújabb drivert. Utána mentek egy biost egy kollegának mert megkért, hogy mentsem le neki az eredetit. Utána felrakom az új biost, majd a GPU Tweek programot. Ez a terv. Rendben van ez így szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hollow Knight és Silksong
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A képek nem adják vissza ezt a szépséget.