- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
Ránéztem erre az erőforrás figyelőre de olyan kínai hogy csak na. Igazából semmilyen program nincs fent amivel össze akadhat mert 2 napos a Windows. A BF4 előbb ment fel rá mint a vírusirtó
Egy Asus 4890-el fogom megnézni a gépemet. Ha ez megoldja a dolgot a kártyával van valami.
-
nomad138
tag
Ez nem Internet lagg. A kettő még csak nem is hasonlít egymásra. Feltelepítettem a másik HDD-re de ugyan az a jelenség. És elég szomorú hogy ilyen gépen beakad egyszer kétszer. Nekem nem szokott most pedig csinálja
Ha az egyéb összetevőimmel van baj akkor azt egy gyengébb kártyával is produkálni fogja? Érdemes kipróbálni a többi összetevőt egy gyengébb kártyával?
-
Dany007
veterán
Én is azt mondom, hogy inkább használtan egy 7870 2GB vrammal.
Az 1600x1200-as felbontás jóformán ugyanakkora mint a full HD. Ugye 1600x1200 az annyi mint 1,92 millió pixel. Az 1920x1080 pedig 2,07 millió pixel. Így gyakorlatilag minimális a különbség. Tehát nyugodtan veheted azt, hogy full HD-ben fogsz játszani.
Oda meg azért kell a 7870 2Gb-os vramja. A jövőben meg még inkább kelleni fog. Ha nem lenne ilyen alacsony sávszélessége ezeknek a kártyáknak akkor én még a 4GB-os verzióra is beruháznék. De ugye ezeknél az jobbára fölösleges.
Főleg egy i5 4670 mellé már illik egy izmosabb kártya. -
Steve198310
őstag
Ahhoz már kell a 2GB. Úgy mond elkél itt ott. Mivel játszanál mert ügy e az is befolyásolja, hogy 1-2 GB. Ha már szeretnél BF ezni mert sokan azt veszik alapul ahhoz kell a 2GB. De egy Metro LL vagy Bioshock ahhoz elég duzzogva. De a AC4 is már kajom asszem 1,1-1,2GB körül. Most nem tudom megmondani mert nincs karim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest