- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Pancsermeste #42215 üzenetére
Persze, csak nem mindegy az a bizonyos valószínűség. Én meg kitartok emellett. Minden termékbe kerülhet hibás alkatrész, meghibásodhat bármi. De ennek a valószínűsége változó. Felhasznált anyagminőségtől, technológiától függhet.
Nekem nagyon nincs kedvem garanciális szarságokkal szenvedni, várni stb... nincs nekem erre időm. Ezért megérte a felárat az Asus. Persze csak ha hibátlan lesz.
Ezzel is próbálom minimalizálni a szo...ás esélyét.
Jelenleg - mikor én rendeltem - kb 5 ezer forint különbség volt a legolcsóbb Sapphire és az Asus Top verzió között. És mivel több évre tervezem ezt a VGA-t, minimum 2 de valószínű lesz abból 5 is, ezért ennyi pluszt nekem megért.Tehát én úgy vagyok ezekkel a nagyobb értékű termékekkel, hogy általában hosszútávra vásárolom őket. Nem úgy mint a "nagy gamerek" akik évente cserélik a vga-t. Ezért nem akarok párezer forinton kockáztatni. Ezért is fizettem pluszban 1 év cseregaranciát a pcx-nek. Ha gond van a kártyával pár napon belül cserélik, garantáltan. Nem kell megvárnom a több hetes bevizsgálási procedúrát. Ez is plusz biztosíték arra, hogyha mégis van valami akkor a lehető legkevesebbet szívjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest