- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
AAntii #23089 üzenetére
Erre van külön topic. Mind a két procinak van előnye és hátránya is, meg kell vizsgálni kinek mire van szüksége, és mekkora a keret rá. Én amúgy továbbra is maradok a 3570k procinál. Annó volt fx6100@4Ghz procim, tudom a mostani amd procik egy szálon már javultak kb 10% -t, de én még így se tartom meggyőzőnek az egymagos teljesítményt, én csak ezért váltottam intelre.
-
kovsol
titán
válasz
AAntii #23086 üzenetére
Szerintem az i7 csak játékra nem éri meg a felárat. Ha intelt akarsz akkor szerintem bőven elég egy 2500k vagy 3570k. AMD vonalon meg fx8320 -t vennék és jól megcibálnám 8350 szint fölé. i3 ban nem gondolkoznék, akkor már ott az olcsó i5-2300 vagy 2400 használtan.
Mod: közben javítottál 3770 ről.
CPU ár/érték meg engem nem érdekel. VGA kártyánál megnézed melyik ami kell neked, utána a CPU -t olyat kell venni ami egyensúlyban van a VGA kártyával. Nem izgat, hogy lehet 1FPS -t olcsóbban kirajzolok egy i3-2100 al, ha a vga kártya meg 60-70% on jár abban a játékban amire vettem a kártyát.
-
HSM
félisten
válasz
AAntii #22769 üzenetére
Épp ezt írtam... Nem minden "problémás" alkatrészt tartalmazó kártya hibás, márpedig minek hívjanak vissza 10 kártyát, ha abból csak 3 hibás, valamint itt ugye nem áll fenn az a probléma, mint a Toyotánál, hogy emberek halhattak volna meg. Ha nem jó, gariztatod, és szép napot. Más kérdés, hogy itthon a garanciális ügyek intézése hogy néz ki a gyakorlatban, de hát erről nem a Sapphire tehet...
-
raggg
senior tag
válasz
AAntii #22699 üzenetére
Nem értek hozzá, de ahogy én látom:
Visszahívni az összes darabot rettentő költség - nyilván visszahívás után vagy bezúzzák őket, vagy javítják (ez utóbbi is óriási költség lehet). Inkább azt mondja Mr. Sapphire, hogy "Figyeljetek öcsém - hagyjuk kinn, hátha 10-ből 5 jó, a maradékból meg aki úgy érzi visszahozza garanciásan, de lehet, hogy nem is foglalkozik vele.
Nyilván a fentieknek marketing szempontból elég rossz hatása lehet, de nem értek hozzá.
-
Arkennys
addikt
válasz
AAntii #22699 üzenetére
Hát, már egy textilüzemben is 6 jegyű azonosító volt minden anyagtekercsen, ahol dolgoztam, vissza tudták keresni, pl melyik nap milyen számú tekercsekből csináltak az Audinak, és melyiken más márkának belső kárpit elemeket, stb. Gyanítom, ez informatikai vállalatnál még szigorúbban megy (vagy kellene, hogy menjen). A lényeg, hogy itt is mindig tudták, mi hol és hová került. Valóban átgondoltabb lett volna a visszahívás, és talán nem is lenne ez a félelem a zafírtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest