- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Játékfüggő az tény.
Néztem én is Starcraft2 valamint skyrim teszteket. Na ott tényleg kevés a proci! Nyilván ezeket majd kihagyom.
Asszem linkeltem bf4 multit is. Igaz ott i3-3220-van a tesztben ami kb egy 5800k. Látszik a különbség, kb 20%-kal több fps-t tud az i7 3960x mint az i3.A microlag tényleg egy érdekes kérdés. Ezért is vártam nagyon Tailor kollega beszámolóját.
Vajon mennyire van nála jelen. De ő azt mondta hogy nem tapasztalt microlagot azokban a játékokban amikkel eddig próbálta. Hiszek neki na. Persze ő se multizik.
-
katt777
félisten
Linkeltem sebességtesztet.
Nekem volt mind2, és ha kihajtottam a VGA-t, 0.1FPS-szel sem volt gyorsabb az Intel az AMD-nél, vagy éppen az Intel az Intelnél. Sajnos a userek 90%-a nincs tisztában azzal, hogy a grafikai minőséget mire állítsa egyáltalán a teszteléshez, és még közzé is tesznek ilyen "teszteket".
Példa: Volt E5800-am, kihajtottam vele a GTX560-at (tuningolva), ugyanezeket az eredményeket kaptam tuningolt i5 mellett is, minden játékban, amely nem volt képes 2 magnál többet használni, pedig nem 1 kategória a 2 proci. 4 magos prociknál ilyen eltérés nem lehet. -
katt777
félisten
Szintet írtam, nem fix teljesítményt. Volt ilyen i7-em, le lehetett szabályozni, főleg, hogy nem csak a szorzó állítható, mint a mai szaroknál (akár AMD, akár Intel, előbbinél meg a turbo is teljesítménycsökkentésre jó csak. Ugyanaz a gyakorlati sebesség viszont többféle kombóval is előállítható.
- = Zk = -: Van, aki szereti kiméricskélni, pl. én is. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, és örülök is neki, ha valaki ad viszonyítási alapot, én is ezért tesztelgetek, holott játszhatnék is éppen. Van, aki meg megveszi a cuccot, és még a grafikai beállításokkal sem törődik (de CPU-limit, az van
).
-
Dany007
veterán
Hm hogy a fenébe lehet az? Ennyire lefogta a proci? : o
Csak mert múltkor beszéltem valakivel itt a fórumon aki Q9650-nel nyomtam mellette GTX760 - kb 7870 szint, kicsit felette - és lazán futott 50-60fps-sel a BF4. Persze ultrán.Mondjuk ha multiban mérted akkor lehetséges, az előző példám Single-re szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest