Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
-
Dany007
veterán
válasz LógaGéza #40896 üzenetére
Túl sok volt itt a fórumon a negatív tapasztalat. Meg amúgy se voltam sose Gigapárti. Bár ez nem párt kérdése, egyszerűen sose volt olyan kártyám. MSI-t meg Asus-t viszont már sok-sok éve használok sok sokféle termékben problémamentesen. Árkülönbség minimális.
No meg a Giga 3 ventis verziója már tényleg nem férne el nálam.Szal ez nálam kb annyi, hogy Asrock alaplapot se vennék soha. Pedig állítólag jók már és én se tudok semmi érdemi indokot ellene felhozni. Egyszerűen elvből... Ott is inkább MSI / Asus-t pártolom.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz LógaGéza #40898 üzenetére
Igazából minden típusból kilehet fogni szart. Nehéz megmondani melyik a jó és melyik nem.
A Sapphire lehet tényleg azért tűnik ilyen szarnak mert azt veszik a legtöbben. Fene tudja. De mivel nincs eget rengető különbség a márkák között ezért ha nem muszáj én inkább a kevesebb problémásat veszem.
Amúgy a 7870-nél a bs hiba egy elismert hibajelenség volt a Sapphire-nél ami más gyártókra nem volt jellemző.Persze linkeltek be sokan Asus-os hibákat is, de azok többség "mindössze" ventiprobléma, zajos / hibás venti volt.
A legjobb megoldás utána nézni külföldi oldalakon is az adott példánynak. Elolvasni külföldi teszteket, rákeresni fórumokban stb... Legyen szó bármelyikről.
Mert pl mikor a 7870-est néztem nekem is megtetszett az XFX verzió. Viszont néztem róla egy tesztet ahol szépen kiderült, hogy az egyik legjobban melegedő kártya. Ráadásul fps-ben se nagyon tud többet, mint mondjuk a Sapphire kártyája ami viszont közel 10-15 fokkal hűvösebb. Úgyhogy akkor elment a kedvem attól a típustól is.
De ettől még a 270x-ük jó lehet, nem néztem utána.Szóval nem tudom melyikben bízzon az ember. Én az Asus Msi párosban még nemigazán csalódtam. De abból is kilehet fogni sz..rt.
-
LógaGéza
veterán
válasz LógaGéza #44905 üzenetére
Úgy látszik megszünt a probléma - vagy legalábbis jó ideje nem jelentkezett. Mint kiderült, legtöbbször akkor történt ez az eset, ha a Chrome-ot használtam. Frissitve a böngészőt a legújabb Beta verzióra elmúlt a probléma.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Dany007
veterán
válasz LógaGéza #45149 üzenetére
Én azért itt még mindig inkább valami alaplapi inkompatibilitásra gyanakodnék.
Ahogy előttem is mondták, ezek a kártyák alig fogyasztanak 10-12W-ot idle. Elméletben egy tápcsatiról is el kellene hogy menjen.
Attól nem fog többet enni a kártya idle hogy felrakja a drivert. Viszont hardveres ütközéseket idézhet elő...Első körben szvsz kérje kölcsön a haver tápját akinél ment a vga. Ha azzal gond nélkül működik akkor táp hiba. Ha nem akkor deszkát kéne cserélni. Ha másik deszkával és táppal is fagy akkor..... visszaküdném a kártyát a p...ba.
-
juve600
nagyúr
válasz LógaGéza #45149 üzenetére
mi három különbözö táppal próbáltuk.,mégse volt jó
utánna beleraktuk az én konfigomba, abban se volt jóezért lett vga csere,holnap kapja meg a másikat,remélem az már jó lessz,de nem mert mégegy r9-280x toxicot venni,hanem r9 -270x gaming msi lessz helyette
ja nála az volt a szép hogy a toxicot is cseréltette már egyszer,mindkettőnek ugyanaz volt a baja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest