- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
danati
senior tag
-
Szpisti
addikt
Azért ez nem leves, nem ugyanaz... Itt a légáramlat a lényeg, az meg így is, úgy is fennáll, merem állítani, ha van különbség, elenyésző lehet... A mivel leves felületét fújjuk, szinte belefújunk, persze hogy hamarabb lehűl, mintha elszívnánk a levegőt róla...
Persze nem akarok vitát nyitni... Majd egyszer csinálok egy ilyen Mugen2 venti elhelyezés tesztet... -
Szpisti
addikt
Meg az se árt, ha az ember nézi, hogy a ventin feltüntetett nyilak merre mutatnak...
Lehet hátul a venti, csak akkor fordítva kell felrakni, hogy a lamellákról szívja el a levegőt a hátsó ház-venti felé... Mikor reaper ramok voltak fent nem fértek el jól a ventik alatt, akkor kellett hátrarakni a mugen ventijét... -
agemate
addikt
Nekem Chieftec GPS450 tápom van és a 12V-os ágon (nekem is 14-15A) limitbe ütközik a CPU és a VGA, pedig "csak" egy hd 4850-es kártyám van. szóval ha kártyát vesz, azt az ötletet kaptam, hogy ne a tápod kábelére csatlakoztassa, hanem egy molex-pcie csatlakozóra, azt is külön kábelbocskorra kötve.
ez nagyon off volt, bocs
-
SirKero
őstag
Köszönöm a választ
Ha minden jól megy ebbe a házba fog menni. -
kd1988
csendes tag
Hát 3.8 ghz en is csak a 3 d mark fut le. de ha a prime 95 öt futtatom akkor megadja magát. elnéztem mert valamiért visszaállitotta magát alapra aztán hülye fejemmel alapon futtattam a prime 95 öt hát ugy persze stabil volt
De nem tudom hogyan tudnák egy jo beállitást 3.8 on hogy stabil legyen neheéz beállitani .
Nem tudsz egy megközelitő beállitást? -
hahajdu
aktív tag
dejó
és még egy láma kérdés: am2+-os lapba rakhatok ddr3-as memóriákat? (nem baj ha ddr2-ként működik egyenlőre) A mostani ramjaim ugyanis 2*1gb 667mhz ddr2 amit előbb utóbb úgyis frissítenék. Ha meg már AM3-as procit veszek akkor vennék mellé ddr3-at, hogy ha később lapot cserélek akkor minden passzoljon
bocs ha kicsit off
-
beta
aktív tag
Ok, pontositok.
Megolvadhat, rossz esetben meggyulladhat a csati/gep/stb, ha terheled a procit orakig es nem eleg neki a 4pin. Azert is irtam 95w-ot, mert el tudod erni a 140w-ot egy olyan procival is konnyeden. 1-2 magot unlockolsz, kis tuning es mar meg is van.
Tuning nelkul is hatareset a 955, tuninggal meg en biztosan nem hagynam ott orakig primeozni a gepet egy 4 pines csatis tappal.
-
calvin20
tag
THX! Úgy még nem próbáltam. Nem volt rá időm. Mihelyst lesz rá időm nekiülök és megpróbálom elérni a 4Ghz-t.
Lenne még egy kérdésem. A DDR3 1333as memória órajelét így is növelhetem 1600, h emeltem a CPU órajelén? Mármint stabil lesz a cucc? Feszt szerintetek mennyit kell nekik adni?
-
Romvr
őstag
Nálam eddig AMD Athlon X2 futott nVidia GF8800GT-vel minden probléma nélkül asztali masinában. Ez után is AMD-nVidia lesz majd (csak még nem döntöttem el milyen.)
Az ATI driverekről: Mióta föltettem a 9.9-es katit a Batman AA lelassult nem szaggat, hanem egyfajta általános Bullettime szált az egész játékra. a Wolfenstein szaggatni kezdett (az NFS meg változatlanul nem indul el
), illetve a F.E.A.R. 2 PO is belassult. Ja és megvolt az első kékhalál a grafikus driver miatt, illetve az első "váratlanul lecsatlakozott driver" hiba is a Win7 alatt. A 9.8-as katival minden hasított szóval ment is vissza.
-
Pero
senior tag
mert pár hszel később írtam, h nem azonos NB freki mellett letttek mérve, nálam az 1333 cl6 azért is ment jobban mert nálam 2,4GHz-n ment az NB, míg a másik esetben csak 2GHz-n, és eddigi tapasztalat szerint többet nyersz NB húzással mint akár egy cl7 ről cl6ra váltással.
-
nebancsa
senior tag
-
LordDarkness
aktív tag
-
g50v
csendes tag
Ezeket még nem néztem ezért köszi. Különben a kérdésre a válasz igen.csak még nem most mert még megvárom az rv890 és azzal tolom ha az nem jön hamar akkor két 4770 cf-ben.(olcsóbb mint az 4890 ,de 10-20% gyorsabb.Szerintetek ehez a laphoz elég lesz egy msi G65.És hogy ekkora géphez melyik táp lenne a jobb 1. [link]
2.[link]
A válaszokat köszönöm -
Májsztró
addikt
Ez igaz ,hogy a 3 magos is elég lenne. Bár a befektetéshez mindenképpen meg kéne válnom a fényképezőmtől. És akkor már a négymagos is beleférne az árfekvésbe. Azért gondolkodom csak rajta. Bár egyenlőre még azt sem döntöttem ,hogy a fényképezőmet eladom. De az tuti ,hogy X2-ről váltani kell valamire. Még intelben is gondolkodtam, de az túl sok macera , másik lap is kéne akkor
-
jones965
Modder
Az én eredményeimre egyenlőre várni kell, mert ezt egy fórumtársunknak szereztem, majd Ő publikálja az elért eredményeket a hétvégén, az én procim csak a jövő héten lesz meg, viszont akkor én sem leszek adós ezen a téren.
Na közben látom Oliverda elárulta hogy övé a proci, hacsak megnem gondolom magam
audi100td: -akkor változtass nick nevet -
yodee_
őstag
hali!
[ezen] eredmények mennyire hitelesek? ezek pillat tesztek vagy valamennyire stabilak is ezen az órajelen? ja és a lényeg hogy mennyi az esélye hogy 4g körüli eredményt kihozzak belőle úgy hogy azt tartósan használjam játékra meg miegymásra. most tervezem hogy veszek egy 940es be-t de nemtom melyik teszteknek higyjek... a jelenlegi 5000+os be-m 400 mhz húzást enged... így nemtudom mennyire alapozzak arra hogy be a proci.
köszi a válaszokat
-
Vincsó
aktív tag
Az írást olvastam már korábban
Amúgy azért kérdezem ezt mert most veszek lapot memót stb. és nem tudom eldönteni, hogy milyen memória is legyen. 1066 DDR2 vagy 1200 DDR2. Nyilván a 1200-as lenne jobb de azt nem nagyon találok 4GB-os KIT-ben... Elég lesz az 1066 Mhz-es is?
-
bnss
veterán
HERR Z tapasztalatából indultam ki én is. A 95W-os CPU rendben is van, de ha tuningolsz - akár alapfeszen - nő a teljesítmény felvétel az órajel emelésével arányosan.
Nem olyan nagy költség, főleg, ha az emberben van egy kis kreativitás. Ha pedig nagyon igényes, akkor még mindig ott van pl. a Thermalright HR-09-es sorozata 4-5k környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- Formula-1 humoros
- Mobil flották
- Elite: Dangerous
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest