- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
-
Cadal
őstag
válasz
subaruwrc #14765 üzenetére
ejh.. jól megy ez az X4 975-ös.
Ez egy sima mezei példány, amit leemeltek valami boltnak a polcáról, vagy esetleg valakinél feltűnt a benne rejlő potenciál és megkért hogy teszteld le mit is tud valójában a proci. Amúgy szép nagyon.
#14768 subaruwrc: Huu, az nagyon kemény. Akkor igencsak jók lehetnek léggel is a 975-ös Phenom II-es procik... Így még szebb az eredmény. Grat.
-
reset
senior tag
-
Storms
őstag
válasz
subaruwrc #9735 üzenetére
HerrZ-től vettem amiket ott leirt azokon a beállitásokon használom én is. Ezért kérdeztem hogy, ACC-t Auto-ra tegyem vag ymire meg az Active Core Control, Spread spectrum stb...
Eddie141
Az az érdekes hogy csak most kezdte csinálni ezt hogy lekapcsolt a gép magától, a gép oldala már a ház megvétele óta (4 éve) nincs feltéve. Tápra viszont én is gyanakszom már az is kb 3 éves( Trust Dual Fan 570W), régen Q6600-at szépen vitte tuninggal is, meg az A64 X4 620 at is, mondom eddig semmi gond nem volt, tegnap óta csinálja miután BIOS-t frissitettem 1.3-ra.
-
-
-
-
Droid9
csendes tag
válasz
subaruwrc #9128 üzenetére
Nekem is ez lenne az első ilyen próbálkozásom.
Nem emléxem, hol olvastam egy cikket, talán pont itt, abban az easyboost-ot nagyon dícsérték. A többi "instant" tuningbeállítást nagyon nem javasolták, mindegyikkel fagyás a vége, de ezt kifejezetten jónak tartották.
Igazán mint, mankót használnám a manuális beállítások előtt -
gyori222
csendes tag
válasz
subaruwrc #9123 üzenetére
csak azért kérdezem mert, ha alapbeálitásra rakom a feszkot akkor az everest szerint 1.31v-on megy. de én át állitottam 1.34voltra és igy is max 1.31-et mutat az everest.
de volt hogy huztam és stabilan ment 1.4volton is. ugyanojan hövel szinte csak 1-2 fokkal volt nagyobb. -
Zoli-206
senior tag
-
éN79
addikt
válasz
subaruwrc #8867 üzenetére
Ezekszerint az NB-t egyáltalán nem kell feszelni, pedig mintha alapból a cpu-éval lenne azonos az értéke.
THX a választ, gyűjtöm az infot, én ilyen nagy sebességek elérésében nem is gondolkodik a kétmagosból előállított Phenom II-vel, viszont adott sebességhez keresem a legalacsonyabb feszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest