- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Zoli-206 #9489 üzenetére
Igen, ez érdekes is lehet. Nemtudod, hogy a 280-as/295-ösben van-e ilyen támogatottság?
Mert sajnos én renderben nem veszem észre a különbséget egy esetben sem
Sajnos én még nem tehetem meg, hogy csak egy teszt erejére beszerezzek egy 5800-ast, és összevethessem, de hátha gondol majd ránk valaki -
Eddie141
senior tag
válasz
Zoli-206 #9477 üzenetére
Sajnos csak quadro kártyákkal tudtommal, vagy fermi-vel, mert azon vannak összevont számító egységek. Bár lehet, hogy közrejátszik egy kicsit a vga is, de nem észrevehető mértékben. Benn a cégben van két gép, mindkettő teljesen azonos, csak az egyikben egy 8400GS Van a másikban meg egy 285GTX (elég nagy a difi tudom, de nem is ugyanarra vana kettő
) és renderben nem nagyon látni különbséget, szerkesztésben viszont annál inkább!
(#9483) atila2: Nekem 4gb mushkin dobog pontosan ebben a lapban, pont ez a hűtő alatt
Simán befér, csak ilyen dominátor meg corsair oc2 feeling nem
Nem annyira látszik, de pont a hűtő alá tettem be a ramokat, hogy ne is látszódjanak. Még lefelé is kellett tolnom a ventit a gyári helyéről, hogy ráfeküdjön, tehát gond nincs
-
Lacc88
senior tag
-
Eddie141
senior tag
-
szatocs
őstag
válasz
Zoli-206 #9133 üzenetére
OCZ, Corsair?
945-ből van BE is? Nem feltétlenül tuningolnk én, sőt hamarabb cserélek procit, mint tuningolok. De ez a 945 alapon is elég lenne szerintem legalább 2 évig, ha meg húznám, kb 3-5%-ot jelentene max gondolom. Annál meg egy VGA cserével jóval többet is ki lehet hozni, játékhoz nem a proci lesz a szűk keresztmetszet gondolom.
-
Kroni1
veterán
válasz
Zoli-206 #8944 üzenetére
C4 már nem lesz szerintem, mert a C3 is elég jól sikerült és vsz már csak a thubanra meg a többi uj fejlesztésre koncentrálnak. Igen ezen én is gondolkodtam, simán levihették volna az alapfeszt 1.3V-ra, de gondolom tutibiztosra akartak menni. Ez igy annak jó aki a feszt nem állitgatja csak a szorzóval babrál, ő örülni fog hiszen az 1,4V-ra mondhatja h alapfeszen megy 3,6-3,8GHz-et..
-
antikomcsi
veterán
válasz
Zoli-206 #8386 üzenetére
Mihez képest sokallod? A kinti hőmérséklethez képest, valóban meleg jelenleg, amúgy meg teljesen rendben van. Másrészről annak az x7-es háznak a "szellőzése" a proci hűtésenek szempontjából szerintem fabatkát sem ér. Ehhez képest, meg még szinte alacsony is a hőfok.
És igen, ha húzod ott leszel majd 60 fok fölött.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Zoli-206 #8333 üzenetére
Igen, de ne olyat rendelj ami most is van rajta, hanem nagyobb légszállításút.
Ez a venti elsősorban halk üzemre van kitalálva, ezért kell 2db. nagy légszállításúra cserélni, amit kedvünk szerint használunk. Ha "csönd" kell, akkor letekerjük, ha pedig extra hűtés, akkor fel tekerjük őket.
Scythe ventiből egy ilyen kell, de inkább kettő, és az 1900-as változat. Igaz brutál hangja van, de cserébe hűt is. Amikor nincs rá szükség le kell venni a fordulatot ~900-ra, úgy nem hangos.
Kérdezd meg engusz-t Ő tud segíteni, ha érdekel.
-
Szpisti
addikt
válasz
Zoli-206 #8330 üzenetére
Én egy prime tesztre gondoltam, mint abban a hozzászólásban tettél közre ami miatt kiindult ez az egész ventillátorosdi...
Amúgy azt a hőfokot én is magasnak találom, (igaz én alulfesszeltem a 965 C2-met 1.3000V stabil alapórajelen) nekem max. 46 fokra megy fel, kb 670-es Mugen venti fordulatszámmal, és 12-es első és 8cm hátsó ház hűtővel (amik lassan, 5V-al mennek...) -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
Zoli-206 #8316 üzenetére
Én még elkötegelném azt a rakás kábelt valamerre a venzi elöl, meg ha esetleg nem volna, akkor tegyél be egy ventit a ház elejéhez (elvileg ki van alakítva a helye, vagy ha ott nincs, akkor az oldallapon) ami a levegőt beszívja a házba, nekem attól lett lénygesen hűvösebb a proci... Meh a vga kari is egy kissé...
-
Azazael
aktív tag
válasz
Zoli-206 #8254 üzenetére
Hat igen a venticsere az eleg nehezkes, bar azert ra lehet fabrikalni egy masikat. En amikor vettem akkor 6900 Ft volt, ugy voltam vele, hogy 3 ev gari, annyira nem lehet rossz. Tobbi AC hutovel is jo tapasztalatom van, nem zajosak, szepen mennek 3-4 ev utan is.
En csak ajanlani tudom, nekem nagyon bevalt, meg mugen 4000 Ft-tal dragabb, ha azon meghal a venti azis legalabb 3000 Ft, akkor az cserevel mar 15. ebbol meg kapsz 2-ot annyiert.
-
Azazael
aktív tag
válasz
Zoli-206 #8228 üzenetére
Hali!
En most egy arctic cooling freezer xtreme-t hasznalok, az 2,9 cm-rel alacsonyabb a mugennel, elvileg befer a giga hazba (az 18,5 cm szeles ha minden igaz).
Hutesi teljesitmenyben abszolut jo, arban is egesz jol all (8000 Ft kornyeke).
Nekem egy PhenomII 945-ost hut, 3,7 Ghzen futkoraszik 1,35V-on 50C korul loadon, idleben C&Q-val 22 fok AOD szerint (a szobahomerseklet 19C).
Plusz kellemesen csendes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest