- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #9517 üzenetére
Az lesz...GB lapokhoz nem kevés ilyen fix van bios szinten.
Minden létező portot kipróbáltam...post screenen nem jelenik meg (csak a bill, meg most a gb egerem), az eszközkezelőbe felismeri, hogy van vmi csatlakoztatva, de mi azt nem tudja. Ha kihúzom bedugom akkor felismeri a win és használható...de restart után ugyanez a helyzet. Szal remélem javítják a dolgot...
-
szatocs
őstag
válasz
Oliverda #9196 üzenetére
Mindegy mondjuk, ha nem lesz BE, mert úgy sem tuningolnám szeritem. Viszont ha 2k differenciál van, akkor még megérné szerintem a nagyobb. Nem lenne egetverően gyorsabb, mint a 945, de legalább 30W-al kevesebbet fogyasztana (nem sokat számít, szinte semmit, de a szemnek jobban esik), mint a 955BE.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #8363 üzenetére
Crosshair III Formula: kezdettől fogva kb. 10-15 fokkal melegebb volt benne a proci, mint kellett volna, aztán szépen lassan már 70-80 fokon postolt és egyszer csak nem indult többé..az én procimat belerakva ment egy darabig. de inkább visszaküldte mind a kettőt garba. addig vett egy M4A79T Deluxe-ot + egy C2-es 965-öt. közben visszaküldték a 965-öt, hogy semmi baja és tényleg! Ebben a lapban faszán megy (leszámítva, hogy droppol a lap, mint a disznó!!). Aztán a 40k-s lapban 2 nap után elszállt a LAN. C2-es procit már eladta, a C3-at kiteszteltük (bár a droppkirály lappal nem egyszerű) és megéri cserélni.
A láb égetés nem tudom mennyire gázos, de hibátlannak tűnik a proci
-
jones965
Modder
válasz
Oliverda #8201 üzenetére
A válaszod más megközelítésben ugyan, de tartalmilag az álltalam leírtakat támassza alá.
Jelenleg nincs olyan megjelenítő ( hétköznapi használatban), ahol ezek a kártyák megmutatnák a tudások javát.
Egy dologban viszont igaza van Motion_Blur-nak, az olcsóbb phenom hozza a drágább i7 teljesítményét a játékokban. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Oliverda #8004 üzenetére
Attól függ melyikhez lesz elfogadható lap.
ddr2 felé hajlanék mert az olcsóbb, és alig van különbség legalábbis ahogy elnéztem pár tesztet.
webserver meg távoli kliens stb-re kéne a gépe.
940be 955be
lap m-atx-es kéne.
Ram meg 4gb ddr2/ddr3
int vga nem baj ha van.Mod: lesem eddig miket ajánlottatok.
Attól függ hogy am2+ vagy am3 lesz hogy melyikhez találok elfogadható lapot.Ez az msi tetszik már csak egy ár kéne rá.
-
jones965
Modder
válasz
Oliverda #7962 üzenetére
Jószándékú ember mindíg akad.
Egyébként mi bajod van az említett lappal? Jelenleg az egyik legjob tuning lapjuk, bár még mindíg a dobozában van, nincs még összeszerelve.
Nehogy azt írd erre, hogy maradjon is ott!(#7985) old gray[/B]:-hát valóban, nem a legolcsóbb kategória és lehet hogy 2 AMD konfig is kijönne az árából, de én mindíg olyan konfigurációkat próbáltam-próbálok összeállítani. ami a határok feszegetése szempontjából előnyös lehet, és moddolás szemszögéből sem utolsó. Valamint mivel én vízzel hűtöm a hardverek túlnyomó részét, többek között ezért is választottam ezt a lapot a meglévő blokkok használhatósága kapcsán.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Oliverda #7932 üzenetére
akkor ink nem mutatom a linket, Antikomcsi kisegített!
ezekszerint rosszul tüntették fel, ennyi. bocsánatot kerékAntikomcsi: köszönöm
#7931: vagy itt tanyáznak a PH-n Ők is...
7935: igen, erősen túlárazott. sztem ebből "bazár" lesz
(nekem sem ártana tárhelyet bővítenem, de a "mellékvágányon. mivel a samuk erősen kattognak gépstartkor)
-
szki
őstag
válasz
Oliverda #7886 üzenetére
Ez szuper!! Akkor már csak egy HD5970-et kell szereznem meg egy 27"-os monitort, és 2560x1600-ban mehetnek a játékok 3,1 GHz alapórajelen X4 B50 procival!!!!
Gondolkoztam, hogy veszek X58 lapot meg i7 930-as procit. De inkább marad az AMD konfig, és egy jó monitort veszek tavasszal. Aztán nyáron majd jöhet a HD5870 v. 5970...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Oliverda #7886 üzenetére
Ez baromijó
Ilyenkor örülök hogy megvettem jó áron. Pedig i7 felé kacsintgattam már (dehát borzasztó áron mérik)
Amúgy melóra használom, videóvágni, renderelni, konvertálni. Nekem bőven elég ez a teljesítmény... (a studióban úgy is van 10 Mac Pro + renderfarm) Tehát melóra is érdemesebb venni egy jó VGA-t, és reménykedni benne, hogy a fő videós progik is kihasználják majd a GPU erejét. (Ati Avivo Converter iszonyat sebességgel tömörít egy HD4200-on is ...HD 5850 mit fog művelni nemtudom
5870-ről láttam egy tesztet, hogy alázta az i7 procit jóval videókonvertálásban)
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7841 üzenetére
a hatmagos procival az a gond, hogy kicsi az eselye, hogy jo ar/ertek aranya legyen. a masik, hogy 45 nanon baromi kazan lesz.
osszel kellett volna vennem i5ot ddr3al, csak vartam hogy az 5800 melle befut a fermi is, es inkabb azt akartam kiprobalni. ez a q6600 mar ugyis elbukta az aranak nagy reszet, igy igazan mar vesztenivalom nincs rajta. tuningolva pedig meg mindig egy olyan 1.5x gyorsabb gepet rakhatok max ossze jo sok penzert... ez meg nem sok. en szivesen aldozok sokat a gepre, csak akkor lassam is a differenciat. azt hiszem tulsagosan elore mentem ezzel a q6600al anno
felraktam a legujabb biost a 780g lapra is - ott is van mar c1e. kb 5%ot lassit a c1e a videolimites reszeken! erdekes, hogy ahol tekerni kell, ott nem. ami meg erdekesebb, hogy directcompute benchben ez 15%... csodalkoztam, hogy miert lett kevesebb hirtelen.
de tuti nem ez volt a gond 785nel, mert ott sem alap biosbeallitas.
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7839 üzenetére
igazad van, csak akkor mar nem eri meg q6600rol valtani. igaz igy sem
azert mertem batran belevagni az integralt videos dologba, mert anno 2.5 eve a q6600hoz egy g33as giga lapot vettem - nem a video miatt, hanem mert akkor "minieromuvet" epitettem (kicsi antec matx hazba). az semmivel sem volt gyengebb, mint a "nagyok". a mostani p45 szvsz szarabb lap, mint az a g33as volt - baromira bantam, hogy lecsereltem cf rendszer miatt.
az amd sajna htpcbe se valt be igazan - a hw jo, csak a tamogatasa ratyi, egy ion alapu cuccal sokkal elobbre lennek, azt nativan tamogatja az xmbc.
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7835 üzenetére
nah akkor patthelyzet
igy mar nem jo bolt nekem a p2. szamitottam egy 10-20% sebessegelonyre, meg alacsonyabb fogyasztasra. sebessegben azonos kb igy szolid tuninggal, fogyasztasban meg idleben vagyok elobbre. amit varnek egy masik laptol meg egy be procitol kapnam meg. hetfoig asszem eldontom, hogy a q6600ot vagy a p2ot tartom meg. csak az ara miatt valasztottam a p2ot, meg hogy ddr2 - ha ramot is cserelek, akkor i5ot veszek.
q6600bol ne tuning nelkuli eredmenyt nezz, ahol 266os fsb van es alacsony orajel. itt egy @3.6os. [link] en is hasonlot tapasztaltam. ott porog az amd, ahol kijon a kes es a mem elonye. ahol a proci szamit, ott clocktoclock sem lenne nyeregben.
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7812 üzenetére
majdnem azt vettem, de nincs rajta firewire kimenet. a htpcmhez meg studiokartyat hasznalok, amihez kell. ettol fuggetlenul lehet visszakuldom a lapot, mert nagyon nem erdekel, hogy miert nem jo
idle fogyasztasban van egy ~6w hatranya a c1e hianya miatt. mast nem nagyon tapasztaltam. tuningban is tovabb megy, bar ez sem tul acelos: 265ig bootol.
955be c3ak meddig mennek nagy atlagban?
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7806 üzenetére
a 780g - erdekes levelezesem volt a gigaval, ugy kellett oket felvilagositani, hogy milyen proci megy a lapjukban
beta biossal jo volt mar. azota novben adtak ki hozza rendes biost.
a lap a ludas... ezzel a 780gvel rendesen megy a pcie, nincsen belassulas.
mar csak az a kerdes, hogy ez a lap rossz, vagy tipushiba.
-
arn
félisten
válasz
Oliverda #7715 üzenetére
igy sincs a kivancsisagon kivul tobb racio egy q6600ot 925re cserelni, igy nem akartam sok penzt lapra kolteni. meg a 770es volt a kepben, de ha esetleg eladom a kartyat, idolegesen jo az integralt video. ill a htpcben 780g van, csinalnek azon egy frissitest, ha valtom a jelenlegi kombot.
* probaltam az integralt videot teljesen letiltani
* legujabb bios, azelott nem allok neki a a tuningnak
* a pcie sebesseget nem neztem - auton, hagytam, az utobbi x lapomnal sose maszott el. itt jellemzo? a szorzoja 16x, arra figyeltem (ez volt az elso, ami eszembe jutott). -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Oliverda #7695 üzenetére
Értem, csak ki akartam ezt zárni, mert most úgy néz ki sikerül belőnöm egy "stabil" (idézőjel azért, mert még csak két órás small FFT teszt megy) 3,6-t 1.35V mellett, és ha elkezdem tuningolni az NB/HT-t 300 ref clock mellett akkor biztosra tudjam, hogy esetleg ezek miatt instabil és nem a kisebb szorzó miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Google Chrome
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest