- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
-
pepusos
senior tag
Ha az NB frekit bármennyivel emelem, nem indul a gép. Már 2200on sem. Azért akartam neki feszt adni, hátha az a baja, de mivel nincs cpu nb videm, így nem tudok. egyszóval fogalmam sincs mit csináljak
Egyébként meg épp fordítva van... mármint a ramok szorzóján akarok emelni, mert 1066os ramok, és csak 800on mennek stabilan. Megemelem a szorzót akkor prime lehal. Adok neki feszt, akkor megy, de idő után megint lehal. Erre mondták nekem, hogy emeljem NB frekit, meg adjak neki kis feszt...és ez az amit nem tudok megtenni, mert nincs cpu nb videm.
-
pepusos
senior tag
-
pepusos
senior tag
A ramok alapból 5-5-5-18as időzítéssel mennek, átírtam 5-5-5-15re és emeltem a ramfeszt 2,3-ra, hogy 1066MHzn menjenek. Kell esetleg még mást is állítanom ramoknál? Prime alatt legutóbb kicsit kevesebb fesszel 50 perc után fatal errorral leállt. Most ezen a feszen 40 perce megy, várom mi lesz. Azért akartam NB frekit és feszt emelni, mert állítólag ramok miatt kell.
-
sith7
félisten
értem, köszi
más:
Az normál üzem, hogy +400 mhz cpu emelésnél 3,4 helyett 3,8 - ra, 1,3875 fesszel, 10 perc játék után 60 fokos a cpu, és a magok is ?
Ninja 3 - mal hűtöm, alul van a fenti, plusz van felette egy 12 - es is ami kiszívja a levegőt a házbólMúlt héten lett összerakva a gép, frissen pasztázva
-
megema
őstag
Köszi! Inkább ez volt a nyerő.
Ezek szerint AMD-nél van értelme a Windowsos beállításoknak. i7-et is állandóan teljesítménycentrikuson használtam, de ott visszavette így is. X4 965 BE viszont nem veszi vissza magát, szóval így az igazi.
Nekem 800 MHz-re szabályoz most vissza. Ezt lehet esetleg állítgatni?
-
Xaels
félisten
Köszi. Bios-ban este néztem 1.456V a Vcore (alap nem nyúltam hozzá) a hütő 950-1000körül forgott és úgy volt 39fokos. Alulfeszeléssel még nem próbálkoztam, de akkor valószínüleg az enyém is lemegy majd olyan hőfok közelébe. Nem mintha a 38-39rossz lenne számomra csak rég volt AMD procim(Athlon XP 2000+) és gondoltam jobb ha rákérdezek.
-
csdm
senior tag
Hali!
Ugyan, köszi a hozzászólást. Nos arra gondoltam énis, de még sose szedtem le, nicns nagyon gyakorlatom, és kerestem másféle, jobb hűtőket. Találtam egyet, de attol félek, hogy ha azt beteszem, nem lesz helye a vga-nak, PÜ-ben elküldöm ne itt offoljunk! Köszi hogy írtál ! -
reset
senior tag
-
antikomcsi
veterán
Ezek a paszták altalában nem ezüstöt tartalmaznak, csak így hívjuk őket, hanem ezüst-oxidot, ami viszont nem vezeti az áramot.
Athlon procikon nem volt kupak, és jópárat láttam, ahol a hidak és az smd alkatrészek úsztak az ezüstpasztában.
(#8525) Zeush
Igen, több kell, de azt nem a proci közepére kell tenni egy pukliba, hanem egyenletesen szétkenni a kupakon. A bordának pedig jó passzentosan kell állni a helyén, a venti a ház eleje felőli oldalon legyen, és a ház háta felé tolja a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest