Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
Motion_Blur #11846 üzenetére
csak az a baj most mértem ezt a hőfokokat félek nyáron már kevés lesz ez a hütö
-
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur #11828 üzenetére
Milyen hűtőd van? És milyen proci?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11806 üzenetére
Jövőre meglesz a 10GHz is szerintem.
-
@matthew@
őstag
válasz
Motion_Blur #11406 üzenetére
Hát van benne valami, bár a dolog olyan h a proci hűtő fölött van a trafóm ami alulról felfelé szívja a levegőt és ezzel már az előlről-hátra mozgó dolog necces, na meg persze én is nézegettem a mugen2-t és van még1 hasonló ettől a gyártótól asszem a ninja valahányas de azok neccesen vay eggyáltalán nem férnek be a házba, legalábbis ha jól néztem a méreteket, a házam 18 cm széles kívülről és belül kb. max. 16 cm van a lap és a ház fala között... úgyhogy most teljesen elbizonytalanodtam, az a Gran Kama és mellé előre-hátra 1-1 12cm-s venti megoldaná, vagy ez sem lenne tökéletes?
-
@matthew@
őstag
válasz
Motion_Blur #11404 üzenetére
Hát akkor jól gondoltam én is ezt olvastam csak meg is akartam erősíteni a dolgokat, gondoltma h a 60 fok az sok végképp h még nyár sincs akkor sztem 80-90 köré is fölmenne.
A házam nem egy profi darab, de arra nincs kedvem költeni, arra gondoltam h elöl mivel csak 1 meghajtóm van és még alatta van 2 hely kiszedem a borítást és vmi áteresztős cuccot teszek a helyére, gondoltma kis lyukakkal ellátot fém (szerű) lapra vagy ilyesmire és már előlről is szellőzik rendesen, bár most is van elöl egy 12sc-s entihely ami lyukacsos de a ház "fal" előtte van jó alulról így is szívja be gondolom a levegőt, de az nem sok --> barkácsolok egy kicsit.
Ami meg a ventit illeti: mint írtam elégé alap házam van 18 cm széles és a 212+ nem is menne bele max neccesen, azzal nem próbálkozom, TX3-ra meg mondtál CPU hűtős topikban h hangosabb és nem is annyira jó, ezért egy Scythe Grand Kama Cross felé hajlok, amit kb. 10e-ért meg is kapok, ez egy nagyon halk ketyere és hűti a lapomat és a ramok fölé is belóg, 14 cm-s venti van rajta, csak jókat olvastam róla:[link]
Szerinted ez OK lenne rá? -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11351 üzenetére
Szarúl van megírva...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11346 üzenetére
Azért érdemi a gyorsulás. Bár nem hinném, hogy minden játéknál ennyire jelentős lenne. Érdemes lenne, majd patch-el is megnézzed. Amúgy mennyire terheli le a magokat?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11346 üzenetére
Hogyan mértél? Fraps?
Amúgy állítólag a közelgő patch már optimálisabban fogja kihasználni a sokmagos procikat.
4. Optimisations – We have made better use of multi-core processors in general, which will lead to better framerates on higher end machines.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11342 üzenetére
Akkor bizony 5870-ednek kevés alapon a 965 itt.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Motion_Blur #11338 üzenetére
Mekkora fps-ekről van szó konkrétan?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #11338 üzenetére
igen...a magasabb cpu orajel kicsit jobban kordában tartja az FPSt...a minimum fpst illetően
ha meg hozott még plusz FPSt is, akkor nem volt "kihajtva" az a VGAszámát nem tudom én hányszor futottam már bele hasonloba
intel és AMD részen is...volt olyan is, h lement IBT...prime...aztán mozillát nyitottam és kékhalál -
Badi82
tag
válasz
Motion_Blur #8405 üzenetére
Féltem, hogy ezt fogjátok mondani
Akkor vennem kell egy hűtőt. Esetleg tudnátok ajánlani, amire nem megy rá a gatyám?
( 5-7 ezer )Előre is köszi!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #8362 üzenetére
A két lap hogy sz*rt be? Az egyik az a proci láb égető volt?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #8360 üzenetére
Ő nem tuningol? Vagy hogy fűzted meg?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #8358 üzenetére
Eladod a C2-t vagy ráfizetsz?
-
válasz
Motion_Blur #8350 üzenetére
Vízzel tervezem hűteni.
A lényeg, hogy 3,8 fölött már feszelni kell elég rendesen. -
válasz
Motion_Blur #8348 üzenetére
Hmm... Mennyit mennek akkor 1,4-1,45-el?
-
SirKero
őstag
válasz
Motion_Blur #8321 üzenetére
Szerintem az a biztos ha megnézed a dobozon lévő vonal kódot. Alatta ott az szám ha ez van rajta : OPN: HDZ955FBGM és a proci kupakján is ez van akkor biztos C3-as.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Motion_Blur #8303 üzenetére
Meg elég rossz helyen is van szellőzés szempontjából kb 2cm van az asztal és a gép oldala között
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8292 üzenetére
Akkor nincs mit csodálkozni.A gyári ventit cserélni kell, és a másodiknak sem gyári ventit, ha "látványos" eredményt akarsz.
Az 1900 fordulatos slip stream a minimum scythe-ból. Persze hangja az van, de ezért kell az előlapra kötni őket, mert 960-1000-es fordulatra beállítva nem vészes.
(#8293) Steven
Váááááá
Ezt gyorsan felejtsd el.
Megküldenéd 2.175V-al a proci nb-t?
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8285 üzenetére
Milyen típusú ventiket raktál fel rá?
-
beta
aktív tag
válasz
annak h idleben nem megy lejjebb orulni kene, a mugen erdeme h 1 ventivel is ilyen jol teljesit..
nagy legszallitasu ventikkel sokkal tobbet szamitana a push/pull, mert nagy a lamellak kozott a tavolsag ahogy a z600nal is.
-
Oliverda
titán
válasz
Elég szellősek a Mugen lamellái. Szerintem ezért nem számít annyit a 2. venti.
D1rect: Nem hiszem.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #8269 üzenetére
elég primitív lapokban (pl az enyémben) is van LLC, de sokan nincsenek tisztában mire való/miért van a "vdrop" [link]
érdemes elolvasni -
simlisgumis
tag
válasz
Motion_Blur #8269 üzenetére
Erre (#8242) old gray kérdeztem ezt (#8251) simlisgumis Erre is kérhetnék ilyen kimerítő választ? Igy tanulok legalább!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #8244 üzenetére
Attól függ mivel hűtötték...
-
_Zsolt_
tag
válasz
Motion_Blur #8188 üzenetére
Hali.
Jó hogy írtad múltkor a linket hogy honnan rendelted a mugen2 hűtőt, mert én is megrendeltem és szintén rev B-t kaptam.
Szerintem így nagyon jó ár érte. -
jones965
Modder
válasz
Motion_Blur #8193 üzenetére
Kár hogy vga limites az összes teszt mind a 2 platformnál.
Ekkora felbontásnál mindegy hogy milyen 4 magos proci számol a vga alá, ha a szükséges órajelet tudja. Jelen esetben skálázódásról sem nagyon beszélhetünk egyik procinál sem.
Alacsonyabb felbontásnál már inkább. fleSs nem véletlenül tesztel alacsony felbontásoknál processzort. -
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8193 üzenetére
Nagyon köszi, akkor szerintem megvan a válasz!
-
milomi
tag
válasz
Motion_Blur #8112 üzenetére
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8112 üzenetére
Egész jól néz ki így beszerelve a Mugen(ke).
Majdnem olyan szép, mint amilyen gólt nyomott ma a Vujo, a Paksnak.
-
agemate
addikt
válasz
Motion_Blur #8103 üzenetére
Igen, sajnos még a 955-re is kevés a gyári hűtő, prime95-nél 65-ig ment.
Játékoknál eddig max 61-et tapasztaltam, de általában beáll stabil 58-ra.
Ez tulajdonképpen még rendben is lenne, ha a hűtő nem ordítana 5400rpm-en..Mit csinálna ez a proci egy rosszul szellőző házban...
-
Kartács
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8103 üzenetére
Jaja, nekem gyári hűtővel (igaz 3,8ra húzva), de Prime alatt 65fölött izzadt szegényke... (főleg fűtött szobában).
Kamával ez olyan 51 fok. -
Kartács
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8092 üzenetére
Nem tudom, de gondolom C2 mert nincs a lentebb említett számkód meg felirat, amúgy Novemberben vettem szóval nem régi.
Viszont 1,5v-on 3,9-nél kifagy a dolog a felé meg nem szívesen emelném akkor...antikomcsi: Grand Kama Cross hűtő szóval a hűtéssel nincs gond
-
jones965
Modder
válasz
Motion_Blur #8092 üzenetére
Pl. ha töltesz fel akkor lesz. Viszont viszonyítási alapnak jó, hogy közel egy éve a C2 steppingből mit lehetett kihozni.
-
Cadal
őstag
válasz
Motion_Blur #8059 üzenetére
Attól függetlenül, hogy más típusú a procink, kb hasonló a tudásuk:
C2-es 550BE @X4 3800Mhz 1,44V
load 51C TRUE-val ~1000rpm-en. (a hűtőn két venti van)1 óra small fft. még később folytatom magasabb fordulaton.
És a ma délutáni próbálkozás: 4200Mhz validra. -
Kartács
aktív tag
válasz
Nekem is 965@3.8GHz - 1,425v
+ Grand Kama Cross hűtőidle: 35 fok (venti: 700as fordulaton)
100%-on Prime nyúzóval: 50 fok (1200on)Bika ez a hűtő
Tuning kérdés: Mennyit bírnak ezek a 965ösök mert 1.5v-on kipróbáltam 3,9GHz-en, de Prime kicsinálta már kék halállal.
Valaki tudta tovább nyúzni valami tapasztalat?
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #8069 üzenetére
Óóóóó, hát akkor ez b@kszott jó eredmény, nincs min izgulni.
Két brutál ventivel, meg egy pár füldugóval mégjobb lesz.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Nem gyengus, teljesen rendben van. Mitöbb, ha a környezeti levegőd valóban 23 fok, akkor még mondhatni tök jók is. Ha meg a gyári ventivel használod, akkor egyenesen kuvajó.
Főleg ha csak egy van rajta.
Ezek jobb hőfokok 2-3 fokkal,mint nállam a ninja2-vel a jégveremben.
Nállunk csak 20 fok van.
Igazából sok múlik a ventin. Full terheléshez 2db. kell és nagy légszállításúak, mint pl a scythe slip stream 1600/1900 fordulatos változatai. Netezéskor le kell tekerni őket ~1000-es fordulatra, amúgymeg feltolni őket maxra. Az 1db. gyári ventihez képest akár 4-5 fokot is hozhat prime alatt.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #7994 üzenetére
Én már azt hittem, hogy egy H50-et veszel majd. Erre meglepsz minket a jó öreg Mugennal.
Egyébként jó cucc, de a gyári venti helyett, elkél rá két slip stream az 1600-as vagy 1900-as verzióból.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #7978 üzenetére
Sőt, még az is lehet, ha az Ő prociját tennéd be a Te lapodba, életre kelne.
Vagy nagyon nem látom a képet, vagy nem olyan vészes az a lábikó.
(#7979) Oliverda
Vajon, hogy jöttek rá mi okozhatja a hibát?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7966 üzenetére
Fasza. Biztos rosszul érintkezett a foglalatban található érintkezőjével ezért kissé megnőtt az ellenállása és felizzott. A foglalat nem olvadt meg?
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #7963 üzenetére
Leírnád szóban is, hogy mit nézzek a piros körben.
Hosszú volt a nap, már nem látok rendesen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #7942 üzenetére
Én a CM V8-ba lettem szerelmes.
ha sikerül összehozni a 965 BE-t, akkor a Zalmanom eladásra kerül. és szerintem nem is veszek másik zalmit. drága mulatság, ahhoz képest, hogy.... -
Zoli-206
senior tag
válasz
Motion_Blur #7942 üzenetére
Ez a második biztatóbbnak tünik
, köszi utánnajárok
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #7904 üzenetére
Akkor Te szerencsésebb vagy, hogy az 1.4V-osból kaptál.
Egyébként én is elsőnek egy másik lapban, próbálnám ki azt a procit, ami a haverodé. Sőt, ha lehet még másik tápot is használnék. Őszinte legyek én még nem láttam így procit meghalni. Ami persze nem egyenlő azzal, hogy nem is lehet.
Viszont laphoz és táphoz már volt szerencsém hasonló jelenség mellett.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7904 üzenetére
Nem az alaplap döglött meg? Próbálta másik lapban?
Ilyen tünetekkel baromi ritkán hal meg egy AMD CPU. 100.000-ből egy mondjuk.
-
Aryan
senior tag
válasz
Motion_Blur #7818 üzenetére
Értem köszönöm a választ, Msi deszkák ennyire jók Amd téren, mert több ember gépében is az van. Intelnél elégé antitunigosak voltak.
-
SirKero
őstag
válasz
Motion_Blur #7792 üzenetére
Most beszéltem vele azt mondta hétfőn kap árút és akkor lesz neki belőle. Nagy valószínűséggel már a C3-ból kap. Hétfőn hívom és ha ok a dolog megyek is érte
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7786 üzenetére
...ha nem vinnék természetesen.
SirKero: A legrosszabbak is elmennek 3.5-3.6-ig még a régebbiek közül is.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7607 üzenetére
Én mértem.
4.0GHz@1.51V = PWM előtt: ~181W
...tehát ha mondjuk kb. 90%os hatékonyságú a PWM akkor ~163W-ot kajál a CPU ilyen állapotban.
Ja, a Prime futott közben.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7605 üzenetére
Még ha jobban is lehet majd őket húzni a plusz 50 százaléknyi mag azért oda fog tenni a fogyasztásnak.
Mondjuk az tuti hogy ezeknek alapból valamivel alacsonyabb lesz a feszültségük mint a 955/965-nek. 1.25-1.30 körülire tippelem max.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #7603 üzenetére
Adj neki valami hideget egyből kevesebb fesz. kell majdni neki.
A C2-től ez olyan normál eredmény szerintem. Egy átlag C3-mal +100MHz egy jobbal meg +200MHz. Ugyanezekkel vagy nagyon hasonló feszekkel.
"Hogy érhetek el nagyobb órajelet? Magasabb szorzóval, vagy nagyobb ref. clock-al?"
Elvileg tökmindegy.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7571 üzenetére
Elég forró volt mikor megnéztem.
Beállítottam s biosban hogy 70 fok felett riasszon, de nem csinált semmit.Még marad a bios frissítés, aztán ha nincs más ötletem, marad.
Elég új típusú alaplap, lehet majd később jönnek frissítések amik felismerik pontosan a szenzorokat.Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #7566 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
válasz
Motion_Blur #7520 üzenetére
Nekem ilyen feszel 3,9-en megy még a valid, de a prim nem bír 2 órát.
Úgy hogy sok értelme nincs nálam
Te a szerencsésebbek közül vagy. -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #7522 üzenetére
Még megteheted
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #7520 üzenetére
Az NB-frekit miért nem toldad fel?
-
Caudillo
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7484 üzenetére
Hello
köszi a választ. most néztem Everestben, hogy 27°c-osak a magok. az szerintem jó. tesómnak a core2duo procija is ennyin megy.
amúgy az van, hogy nem veszem észre azt, hogy jobb lenne a gépem teljesítménye.
ezt megoldhatja egy operációs rendszer újra install? XP-t használok. néha amikor újra indul a gép, akkor hibásan jeleníti meg a win betöltést meg előtte az asus m4n72-e feliratot az indító képernyőn.meg ami tesóm szerint fura hogy ő a core2duoval(6420, 2.13Ghz) ugyanilyen kingston hyperx 800mhz-es 2gb ramokkal mint az enyém az everest memória olvasánál 6800MB/mp körüli értéket kap, addig én a phenom x4 9600-al csak 5063MB/mp...
ez elég érdekes vagy nem??? és minden ilyen tesztben a középmezőnyben vagyok az ott felsoroltakhoz képest... -
AMD X2
senior tag
válasz
Motion_Blur #7444 üzenetére
Akkor írjunk 5 fokot a minőségibb pasztára , 5 öt meg a jobban sikerült felrakásra!
-
AMD X2
senior tag
válasz
Motion_Blur #7442 üzenetére
Paszta ugyan az? Lehet most eleve tökéletesebb volt az elosztás is.
Azért az a durván 10 fok nem semmi. -
eladohardver
őstag
válasz
Motion_Blur #7407 üzenetére
sajna ezek a feszek nem minden lapnál igazak... én lapomban pl 1.3 V kell stabil 2600 NB hez, illetve 3880 nál már felkell toljam 1.425-re (igaz, az előző procimmal többet kelett adjak neki 2600nb nél 1.4 )
-
old gray
addikt
válasz
Motion_Blur #7407 üzenetére
Az a táblázat nem az igazi, hiszen a 2GHz NB frekihez alapból 1,175V fesz. társul.
Elég sok hasonló táblázat van, de széles tartományokban mozognak az értékek, pl.:
-
antikomcsi
veterán
válasz
Motion_Blur #7390 üzenetére
26 fokos szobában nem sokkal.
A mugen 2 re is 2 venti kell, lehetőleg egyik se a gyári legyen, henem két nagyobb légszállítású schyte venti. Jól lehet őket szabályozni, legalábbis nállam előlapról.
1000-es fordulaton alig van hangjuk, 1500-1800-on pedig bitang jó a szállításuk.Nyáron nekem is felkúsztak a magok 61-62 fokra, amikor 26-27 fok volt bent, ha feltoltam a feszültséget 1.45V fölé. Igaz Ninja 2-vel mértem, a mugen 1-3 fokot tud hozni ezen.
-
old gray
addikt
válasz
140W-os TDP-jű proci, emelt órajellel és ami még fontosabb a fesz.-t is emelted... nem kell csodálkozni ezen az értéken.
Vegyél Xigmatek S1283-at 7700Ft-ért, best buy, igaz nem szép de legalább csúnya.
-
válasz
Ez maghő?
-
eladohardver
őstag
válasz
Motion_Blur #7356 üzenetére
22-én rendeltem 965-ös procit, mailben előtte azt írták iponból hogy c3 at kapnak a nagykertől... Bementem és c2-steppingest kaptak. Aszondja majd jövőre...
-
antikomcsi
veterán
válasz
Nos, nálluk semmiből sincs raktáron semmi.
Ha odamennél és kérnél bármit, pl egy procit nem kapnál, mert nincs.
Csak az át nem vett, és cserélt termékek vannak ott egy darabig. Egyébként csak az van ott, amit valaki megrendelt, és elhoztak a nagykerből átvételre.
Ezért azt se tudják megmondani, hogy tulajdonképpen milyen lesz az a proci, amit hoznak, hisz attól függ, mi van éppen a nagykerben.
-
toyone
őstag
válasz
Remek. Köszi
-
válasz
Motion_Blur #7249 üzenetére
Odadörgölni az i7 tulajok orra alá.
-
eladohardver
őstag
válasz
Motion_Blur #7249 üzenetére
Ugyanarra amire 3.9 en 1.53V on nem elég a c2es procim...
sajna anno még gtx280 at is visszafogta...
-
válasz
Motion_Blur #7235 üzenetére
Most tettem be a kistestvérét a Platinumnak, gyári értékeken egy rossz szó nélkül indult.
Nulla szívás.mod: ahogy nézem, azért ez még a régebbi, és kell neki 1,9-2V.
-
cabron
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7235 üzenetére
OCZ-vel úgy olvastam, h voltak problémák AMD mellett
-
válasz
Motion_Blur #7105 üzenetére
Lol. Az milyen, hogy a BE olcsóbb 3K-val az IPON-ban.....
Haverod mit rendelt? -
válasz
Motion_Blur #7061 üzenetére
Mi volt előtte?
-
Silcsi
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7017 üzenetére
C2-vel ez nagyon jó eredmény!!!
-
Lacc88
senior tag
válasz
Ismerős a háttér ... nekem is mintha ez lenne !
Szép eredmény ! Reméljük sikerül stabilizálni !!! -
válasz
Grat.
Lehet tudni ilyen 3.6-3.8 körül milyen fesszel megy stabilan? -
jones965
Modder
válasz
Üdv a 4 Ghz-ek klubjában. Nem is vészes a feszültség, amivel elérted.
-
AMD X2
senior tag
válasz
Szép eredmény ez így is!!
Biztos stabilizálni tudod 3800-On kisebb fesszel!
Hűtés milyen ? -
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6978 üzenetére
-
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
Én inkább drukkolok a mákhoz.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6966 üzenetére
Stepping. Bench stabil 4.0GHz-re még talán van esélyed de Prime stabil-ra léghűtéssel és elfogadható feszültséggel szerintem nincs. Persze C2-ből is akad pár ami viszi de ahhoz már übermák kell.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
Nem lesz vele gond de a 4GHz-ről ne nagyon álmodj. 3.8 viszont szerintem meglesz, esetleg mákkal 3.9.
-
Overlocker
veterán
válasz
Motion_Blur #6961 üzenetére
Én tudok egyet. Ma megnézem 4 magosítható e.. majd megy privi..
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6961 üzenetére
Nem. Ez lutri. Tehát vagy igen vagy nem. A 100% az a pretested ami természetesen ezért kicsit drágább is. Pl. itt lehet hozzájutni ilyesmihez. Amennyiben aktuális az infó akkor még van is neki egy.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6959 üzenetére
Nem ocssó'... Amennyiben pár hét vagy hónap múlva cserélnéd C3-ra akkor én biztos nem adnék most ennyit egy 955-ért, mert úgy le fog menni az ára mint a huzat. 10K-val olcsóbban van négymagosítható 550 BE amivel szinte ugyanezt meg lehet csinálni csak idővel jóval kevesebbet lehet bukni rajta.
-
toyone
őstag
válasz
Motion_Blur #6953 üzenetére
Néztem, de más árkategória.
A G.skill-ek vannak olyan árban 20-25 közt. amit még ki tudok fizetni.
Mert így talán ki tudom gazdálkodni egy X4 955 árát.
Meg az 1.9V sok lenne a későbbiekben, ha esetleg Intel részre váltanék. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6948 üzenetére
Azt hogy nem biztos hogy annyit megy AMD mellett is...
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6943 üzenetére
ezek a G.Skill Ram-ok core i5, és i7 ramokhoz vannak kalibrálva, fel van tüntetve.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6943 üzenetére
Lehet inkább a CL7-es 1600-as kit-et kéne erőltetni?
A Dominator sem rossz de azt sem egyszerűbb beszerezni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6941 üzenetére
Az OCZ élettartam gari mindenképpen rajta lesz bárhol veszed.
Esetleg még kérdezd meg Ősembert.
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6936 üzenetére
Végül is az árat nézted, és az is egy lényeges szempont. amúgy tényleg nincsenek szinte említésre való külömbségek, ebben a kategóriábann.
Viszont felesleges az F3-16000-es ramot megvenned, mivel 790FX-el soha nem fogod kihajtani, ha már extra ramot akarsz akkor szerezzél be 15000-es modell, az talán ami még megéri túlhajtásban, de nem tudom hogy MSI-vel hogyan alakul.(#6937) Oliverda : Nincs tapasztalatom ez ügyben, lehet hogy igazad van.!?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6938 üzenetére
Amennyiben AM3-ra is ilyen szögben lehet felfogatni akkor szvsz szinte biztosan elfér.
RAMoknak meg inkább ezekből ajánlanék ha már rászánnál 30K körül, csak ezeket nehezebb beszerezni.
Bár csak 3trémárk.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6932 üzenetére
Ebben a kategóriában nincsenek túl nagy különbségek. Ugyanazzal a hűtéssel és CPU-val (és feszültséggel) meg RAMokkal szerintem még 100MHz sincs a lapok között. Esetleg RAM tuningnál jöhetnek elő nagyobb különbségek modultól függően.
Amúgy összességében jó alaplap. Az elrendezése elég jó. Ami különösen jó az az hogy az északi híd nem közvetlenül a foglalat alatt van hanem eltolták balra. Most hirtelen nem jut eszembe semmi különösebb negatívum vele kapcsolatban. Pár millivel közelebb vannak a RAM slotok a CPU foglalathoz mint az ASUS-ok esetében, de ez csak böhöm hűtő esetében jelenthet problémát.
Ja, a mellé adott OverclockingCenter meg GreenPowerCenter nevű windowos-os bohóckodásokat el kell felejteni.
Tidus: Hát ha szívem szerint azt válaszolnám akkor már egy jó ideje nálam sem lenne meg ez a lap.
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6932 üzenetére
Szerintem, szíve szerint Oiverda is azt válaszolná neked, hogy rosszul választottál,
.
Annyira azért nem rosszul. Viszont milyen Ram-okat fogsz benne hajtani? -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6929 üzenetére
Végül miért nem a Crosshair lett?
-
Senki9876
tag
válasz
Motion_Blur #6924 üzenetére
nem is 18 hanem 16. án lesz nek raktáron 5850, 5870 :de miert eppen HD3450?
hát már ennyire rosszul csak nem áll Mo. raktár készlete Ati grafokból. Vagy igen?! -
Senki9876
tag
válasz
Motion_Blur #6909 üzenetére
Hat ez van hmm...
De mindehol ez a helyzet. pl Szlovakiába 18. -án erkeznek meg a 5870 ek, de itt meg jó a helyzet, mert Angliába meg váró sor van sok helyen. Ha pl bemennék egy üzletbe es venni szeretnek 1 db 5870 est, akkor kb 2 hetet kene rá várni. mintha személyre szabva készítenék
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #6911 üzenetére
Anno tőle vettem az 940-es procimat. Nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest