- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
bajusz15 #2533 üzenetére
Jó az a Duke Nukem NEVER kép!
Na de komolyan, ne őríts már meg!
Nyugodtan állítsd fel a feszültséget egyel. Ha 1.376V-on fog menni az 26 ezred volttal több, mint a gyári. Nem lesz baja ne aggódj. Ezt nem is lehet igazán feszültség emelésnek nevezni.
Nézz vissza pár hozzászólást, és meglátod, nekem is pont annyin megy.
(#2539) Oliverda
Szeptemberben 33K-ért vettem az asust, most meg 46.
790GP-vel, szerencséd volt, mert nagykerből hoztad, 1-2 hétig tartott a 30-32K-s ársáv, ha jól emlékszem, aztán jött a blöff. Viszont egy olyan linkelt UD3-as lapon elgondolkodtam az irodába, ha még igp is lenne benne nem is kéne gondolkodnom. Egész jó lenne a 6400+-al szerintem.
-
jones965
Modder
válasz
bajusz15 #2533 üzenetére
A 0,04 V-t nem igazán lehet nagy feszültségemelésnek nevezni. Azt hogy valójában milyen mértékű fesz kerül a procira, a feszültségszabályozó áramkörökön, a tekercseken, valamint és legfőképp a felhasznált kondik minősége határozza meg. Ezért van, hogy bizonyos lapok adott feszérték mellett drop-olnak.
Ahogy Oliverda is írta, nyugodtam adhatsz a procinak 1,44 v-ot, nem lesz semmi baja..
-
antikomcsi
veterán
válasz
bajusz15 #2518 üzenetére
Az még nem plusz fesz, ahogy néztem, Nállad alap érték alatt van a vcore.
Azért mondtam, hogy legalább az alap 1.35V-ra told fel. Nyugodtan feljebb állíthatod, semmi baja nem lesz a plusz 0.03V-tól.
Max stabilan fog menni a proci, bár lehet, hogy a kékhalacska a memóriák miatt volt most is.
Ha a sárga bordás ramod van, akkor az eléggé feszültség érzékeny. Állítsd 2.2V-ra, 5-5-5-15-re ganged, 2T időzítést, frekit 800-ra, HT szorzót 8-ra.
Így a proci 3500MHz-lesz, memória 1000MHz, HT pedig 2000MHz.
-
Cadal
őstag
válasz
bajusz15 #2303 üzenetére
Hűha, hosszú lesz az az aláírás 5 sornak nem?
-
Konfigos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest