- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
Nico Bellic #9503 üzenetére
Én még várnék ezzel a 8xx chipsetes lap vásárlással, sok alaplap csak be van harangozva de még nem kapható, és az ár érték arányt sem tudni.
-
Tidus
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #7664 üzenetére
Telepítsd fel a TurboV-t és ott látni fogod. Ha Crosshair lapod van tudod miről van szó, aztán ballaghatsz vele felfelé.
-
Tidus
addikt
Üdv, mindenkinek. és B.U.É.K.
Közel egy hónapig nem jártam a P.H.-n és a topikban.
Látom a C3 Stepping láz még mindig tart.
Olvasok visszafelé, és falom az infókat! -
Tidus
addikt
válasz
Oliverda #6981 üzenetére
Az is meg volt, de elveszett,(tuning, rendszer omlás) viszont ami jár az jár.
Egyébbként rájöttem egy technikára, hogyan lehet léggel extrém magas órajeleket elérni.
Viszont tőled semmit nem látok, csak kritikát és érvelést.
Annak idején az én (mert már kifizettem) OCZ Ram-jaimat is tesztelted, de semmire sem jutottál velük MSI-vel, nálam mentek, x3, x4 teszten az 1600MHz-s reaperek. -
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6978 üzenetére
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6943 üzenetére
ezek a G.Skill Ram-ok core i5, és i7 ramokhoz vannak kalibrálva, fel van tüntetve.
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6936 üzenetére
Végül is az árat nézted, és az is egy lényeges szempont. amúgy tényleg nincsenek szinte említésre való külömbségek, ebben a kategóriábann.
Viszont felesleges az F3-16000-es ramot megvenned, mivel 790FX-el soha nem fogod kihajtani, ha már extra ramot akarsz akkor szerezzél be 15000-es modell, az talán ami még megéri túlhajtásban, de nem tudom hogy MSI-vel hogyan alakul.(#6937) Oliverda : Nincs tapasztalatom ez ügyben, lehet hogy igazad van.!?
-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur #6932 üzenetére
Szerintem, szíve szerint Oiverda is azt válaszolná neked, hogy rosszul választottál,
.
Annyira azért nem rosszul. Viszont milyen Ram-okat fogsz benne hajtani? -
Tidus
addikt
válasz
antikomcsi #6629 üzenetére
Azért itt nálunk AMD usereknél mindig zajlik az élet. Mert ott fent mindig kitalálnak valami újat, (mizériát). Már lecsengőben van a magosításos projekt, erre jön ez a C3 Stepping, takarékos tuning őrület.
De legalább fejlődünk, ami a lényeg. -
Tidus
addikt
A 33. és a 44. heti 965-ös példányok tuti C3 Stepping-esek. mert valszeg tudnák szerezni, néhány darabot de nem lehet felbontani próbára, csak bontatlanul teszt nélkül lehetne elvinni.
-
Tidus
addikt
Hy.
Nem rég válltottam Phenom II.-re, és egy problémám merült fel amit nem bírtam orvosolni!
Minden teszt, és stabilitás, ok! Viszont a Cpu magok hőmérsékletét nem látom, előző proc.-nál láttam!
Alapbeállításban megy minden!
Mi a hiba? Milyen beállítást eszközöljek? -
Tidus
addikt
Hy!
Ne haragudj hogy megkérdezem, de te a holdról jöttél, és erre a topik-ra kattintottál véletlenül, v. mi van?
Én sem vagyok egy profi, és sokat kell még tanulnom, de a kérdésed nem semmi, és pont itt!
Ezt bevezetés képpen olvasd el, végig! Aztán kiderül belőle még mit kell! Úgy hogy ha van időd, ha nincs, nyugodtan olvasgass, megéri! -
Tidus
addikt
válasz
mirkokovi #3781 üzenetére
Nálam húzva szokott így csinálni, amikor netezgetni lehet de, dMark v. stabilitás tesz nem igazán fut végig! Mivel valamelyik beállított érték a határeseten lebeg!
mindenképpen Bios news, aztán visszaállítva adj neki egy dMark vantaget, v. 06-ost aztán ha belefagysz finomíts Biosban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest