- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezer thx
!
Nagyon tetszik a lap, de nekem 2 db Pci-e foglalatra semmi szükségem, nincs valami olyan aminek csak egy van-->olcsóbb és minden másban ugyan az?!
Jah és olvastam olyan lapról is ami referencia clock állítása mellett is kezeli a c&nq-t, nem lenne baj ha tudná ez is
!
-
Okés, mit ajánlasz helyette /már mint alaplap helyett max 25K/?!
(sb750 híf sem baj ha van benne
Illetve a 3,5 Ghz elvileg, kis szerencsével fesz emelés nélkül megy!
A visszaosztást ismerem, a kérdésem a működésére vonatkozott, hogy a fentebb említett példában menni fog-e?!Köszike
!
-
-
mi az az IGP ?
erősen cod4 cod5 -t nyomja,Clan Base,meg minden.szóval kell neki az FPS.
ezért kellene olyan proci ami megküldi rendesen a vga-t.
viszont ő nem fog proci-vga-t tuningolni,nála minden alapon megy.
ezért kellene vmi erős párositás a vga alá.
sztem 790-es deszka lesz,már csak az a kérdés melyik proci legyen.várni már nem akar,pedig mondtam neki én is.
most hónap elején bevásárol. -
CHIPman
nagyúr
Ha túléli a 3Dmárkot, akkor abban többet hozhat a konyhára alapon, mint 3maggal húzva...
Játékra meg elég a 2 mag is, mert úgyis csak annyit használ maximum.
Amúgy már lehet magyarországon is kapni AM3-as lapot(ASUS M4A79 Deluxe-53k, csak most pont elfogyott ott, ahol kérdeztem)
-
jones965
Modder
A valós procifesz 1,5 V, a memók 2,06 v-ot.
Everest szerint
Oliverda:így már jó ? -
Tibord
senior tag
-
Konfigos
őstag
Keresem az igazit
Már eladtam vagyis vasárnap viszem fel Miskolcra a kedves vevőnek
3 lap közül fogom az egyiket venni.Vagy a foxconn lap nándikától,vagy Asus m3a79t deluxe vagy Asus m4a79 deluxe. Utobbi kettő finom is szólva drága apróba meg hogy találok az esélye kb egyenlő a nullával.Ezért lehet a foxconn lesz ideiglenesen amíg nincs ud4p legalább megnézem mit tud egy denebbel
-
stratova
veterán
Bocs, az előző dupla volt így gondoltam adok némi értelmet ennek is.
Ha valaki tudná esetleg, hogy CAD-ben mely Phenom I Phenom II proci van párban a Q8200-zal még mindig örülnék neki. Van valakinek sejtése, hogy kb. meddig lesz támogatott az AM3? Mert akinek szánnám 2004-es gépet használt mostanáig változatlanul. -
antikomcsi
veterán
Nincs előírva, ez így van, és ha jól rémlik nem azért nincs mert lusták voltak a skacok, hanem azért, mert éppen egy vga tesztet készítettek. Az sem kis munka volt, és időben sem 3 perc. Teljesen érthető, hogy emellett nem volt idejük plusz egy tesztre. Gondolom most viszont éppen ezen dolgoznak, és ha "normálisan" akarják megcsinálni, mert azért úgy szokták, az is egy kis idő.
Lehet már éppen szerkesztés alatt van az iromány, és holnap-holnapután fent is lesz. És abban is igazad van, hogy aki kicsit olvasott a neten, vagy itt a topikban, az nagy csodát, már nem fog benne találni.
-
antikomcsi
veterán
Tele vannak ilyen lapokkal a boltok.
Egyébként ez nem a 17K-s kategória, hisz átszámolva 40K fölött van, mivel ajánlott árára, én 230 dolcsit találtam.
Egyenlőre nem tudok versenybe szállni, a kis 3750MHz-em meg senkit nem érdekelne itt Oli 4+kicsi GHz-e után.
Próbálok majd mahinálni jövőhéten a hűtéssel, aztán meglátjuk mi lesz, de tartok tőlle, hogy nem én kaptam a legtuningosabb procit.
És egyenlőre ezt a biost is elég rossznak tartom, mindíg ellenőriznem kell a vcore-t, mert nem minden esetben azt adja amit beállítok, és az érdekessége, hogy cpu szorzó függő a dolog.
-
old gray
addikt
Ez is jónak tűnik! De Nándika bazárja... sajnos nekünk volt nézeteltérésünk és soha többet nem fogunk bizniszelni egymással. Más beszerzési forrás?
Árcsökkenés-téma: én arra gondoltam, hogy jönnek az új AMD cpu-k ezáltal a régebbiek ára csökken, a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére is megfigyelhető ez a tendencia, nem?
-
tomika
aktív tag
Jogos, jogos!
De minden számítógép tápegységen keresztül veszi fel az áramot.És engem nem feltétlenül érdekel, hogy a PSU hatásfokát is bele kellene venni. Mert az nem fog valós értéket adni.
Sajnos nem említik a PSU típusát a tesztben...Viszont a második linkben szerepelnek a procik saját áramfelvétele, abba szerintem nem szól bele a PSU.
-
Konfigos
őstag
Van egy olyan érzésem hogy én rohadtul félre voltam informálva ebben a dologban
Én úgy tudtam hogy ezek a pwmek.Legalábbis ezt mondták nekem régebben én meg azóta ebben élekDe ez tényleg erős főleg egy 3850 vga-hoz ami amúgy megjavult miután szétszedtem
.Jó lesz nekem valami 95 wattos példány egy ud5p deszkában
-
Konfigos
őstag
Azért annyit csaltam ám tegnap a prime alatt hogy odatettem a gép oldalához egy szobaventit
Mondjuk ez a vízre ugyebár nincs hatással de az alaplapnak kellett mert hiába van borda a feten a pwmen nincs és szerintem amiatt is indult ujra a gép mert az túlmelegedett úgyhogy biztosra akartam menni.Majd még este délután nyomok egy prime-ot 3850mhzről aztán majd feltöltöm.Egyébként erős nekem ez a proci maximum februárban eladom és veszek majd az akkor megjelenőkből
-
Konfigos
őstag
Ha végét nekem szántad akkor marad a 3.8 1.470 volton.Elég stabil az is bőven
Tehát ami menjen a listába az:
És csak Valid: 4050mhz 1.580V aztán majd ha lesz időm jővőhéten csiszolok még az eredményen.
Apropó lett valami azzal hogy megírják a batch-okat?
-
Oliverda
titán
Gyanítom hogy ezeknél a prociknál hamarabb fogja bemondani a lap az unalmasat (ref. clock - "FSB") mint maga a proci. Amúgy egész jó a RAM késleltetés az 1600/CL9-hez és a kezdeti BIOS verzió-hoz képest. 3000MHz-es NB-vel és 2000/CL7-tel fog majd beinudlni az igazi móka.
Valóban úgy fest hogy egyelőre nyoma sincs C3 stepping-nek...
daa-raa: Írok a lapok topikjába.
-
Oliverda
titán
Lehet hogy utólag szoftveresen állított feszt.
-
Konfigos
őstag
Papiros gari van rá az a4teambe de ha ott nem vennék vissza ajánlom neki hogy ő vegye vissza mert ez igy kb kuka.Valszeg csak a szenzor ment ki benne mert nem érzem melegnek a kártyát amikor 100fokot ír ki rá de akkor is pörgeti a ventit mint a meszes és visít rendesen mert ő ugy tudja hogy forró nagyon
-
Konfigos
őstag
Hát lehet.Pedig nagyon szépen megy 1300mhzen is akár nekem is de hiába ha nagyon nem tetszik a confignak
Én szerintem beszerzek valami Reaper memória kit-et és reménykedem hogy emiatt nem ment 4ghz fölé
Egy kis eredmény még:
3dmark06 cpu score: [link]
Cinebench10:[link]
Viszont sajnos úgynézki hogy bekell szereznem még 1 dupla radit mert múltkor jó 10-15 fokkal hűvősebb volt a proci mint most hogy az alaplap full vízhűtéses.
Más: beszart a 3850 karim valszeg szarul vettem már meg csak most derült ki mert ahogy leterhelem 100fokos lesz rögtön tehát ki kellet vennem a gépből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest