- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
- = Zk = - #26004 üzenetére
Én egy CM blizzard t2 vettem az is bőven elég, a ventit kell róla ledobni mert nem szabályozható.
-
HERR Z
veterán
válasz
- = Zk = - #26002 üzenetére
tudjuk az alapfeszét? alulfeszelni akarod-e?menyyi $-t szánsz rá?
freezer64/cm tx1-2-3, ekl cold tower a minimum, ha alulfeszeled 1.25-1.3V körülre akkor le tudod szabályozni őket, vagy elég kisebb hűtő is(picit) -
whiteman0524
aktív tag
válasz
- = Zk = - #17663 üzenetére
Akkor te egy szerencsés kivétel vagy
De a viccet félre téve, valóban biztosan van egy két olyan hely ahol értenek is a gépekhez. De általában véve nem érdemes szervízbe vinni a komplett gépet, mert nem tudnak vele mit kezdeni. Én csak ezt akartam mondani. Lehet hogy az alapszabály kicsit erős volt, de ez a lényeg
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17327 üzenetére
esetleg, ja
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17325 üzenetére
Akkor miért is itt?
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17314 üzenetére
Az X6 is Deneb? Ja, nem
-
Lacpac
őstag
válasz
- = Zk = - #17321 üzenetére
Amit a második képen látsz, ott is kell állítani + az automatic fan speedet be kell pipálni a program főablakában.
Nekem is macerás volt, nem volt kellemes rájönni a működésére. nekem egy jó másfél óra volt, 0 segítséggel. Persze az első fele csak ész nélküli kattintgatás, és anyázás, és nagyon csúnyákat mondás a progira, és a fejlesztőjére is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #17320 üzenetére
reatart, belépek speedfan-ba, és máris 100%-ra visít a venti
eddig klafa
hát, megoldva. de macerás. nekem legalábbis. asszem visszaállok VOLTAGE-re. ezt jegelem egyelőre. -
Lacpac
őstag
válasz
- = Zk = - #17312 üzenetére
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #17316 üzenetére
A proci hűtőmet az alaplap vezérli. A többit viszont én manuálisan egy Zalmann MFC1-el. Korrekt cucc. Még a ház világítását is arról kapcsolom.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #17314 üzenetére
De a "kupakhőt" a deszka szenzije méri. Az annyira nem rossz. Nálam csendben működött a venti.
Szabályzásra ha nincs PWM-ed, én akkor is a kézi megoldást mondanám.
-
lsc
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17308 üzenetére
A voltage állás van a 3 tűs ventikhez.
-
Lacpac
őstag
válasz
Vagy a speedfan, sokkal jobban be lehet lőni vele a fordulatot, mint a bios-ban.
Hőmérséklet alapján lehet vele szabályozni. -
Gyufaaa
veterán
válasz
Azon tutira az van
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #17306 üzenetére
Ebben az esetben, hogy nem tudsz beállítani hőfok küszöböt, inkább a ford.szám szabályzót használd szerintem, ha halkan akarod "berregtetni". A Feszes cucc nem tudom mi alapján állíthatja, ha manuálisan nem lehet neki megadni értéket. Ha manuálisan lehetne, akkor meg kellene jelenjen a 2 feszültségi lehetőség, amin a ventik szabályozhatóak.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #17303 üzenetére
PWM-re tedd. Hőmérsékletenként szabályozni fogja a ventit. Akkor egy másik opció alatt keresd a hőfok szabályzását.
Szerk.: Természetesen akkor, ha PWM-es a ventid. 4tű
Közben lesem a BIOS-od. Valóban nincs sehol lehetőséged. Akkor pedig hagyd a deszkára és nézd meg, hogyan teljesít a gyári beállítással.(#17305) Lord Vader: Lehetséges, hogy gyárilag magasabb értékre van belőve a hűtési teljesítmény. Ha pedig AUTO-n van jelen felállásban, akkor a feszhez mérten is állítja. Másra így nem tudok gondolni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
- = Zk = - #17265 üzenetére
oli és abu az elméletek és az amd reklám császára, azért ne hasonlítsuk már őket Fieryhez
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17234 üzenetére
milyen hibák ?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #17234 üzenetére
-
FST200
tag
válasz
- = Zk = - #17025 üzenetére
oks , akkor mindenképp majd letisztítom rendesen! köszi!
köszi szépen előre is - tuningnál akkor majd mindenképp megkereselek
-
FST200
tag
válasz
- = Zk = - #17023 üzenetére
nem lesz nagyon odaszáradva a régi ? vagy szilviával simán lejön ?
szóval vékony rétegben úgyhogy befedje, de ne is ússzon, oks köszi ,ezt megjegyzemigen , érdekel mindenképp,miért?
-
apollo12
veterán
válasz
- = Zk = - #16960 üzenetére
oldal ház nélkül
-
Crossfit007
senior tag
válasz
- = Zk = - #16948 üzenetére
Tudom hát.
De legalább nem punnyadt a topic addig sem. -
Crossfit007
senior tag
válasz
- = Zk = - #16944 üzenetére
Hát igen, ha Fraps-el veszem fel nem tudom megcsinálni a füst effektet, ami szenya youtube minőség miatt alig látszódott.
De azért ismerjétek be, bedőltetek kissé néhányan!! -
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16933 üzenetére
Pont ide.
Én is égettem már meg lapot is, ezért magyaráztam csak. Felpúposodott a nyáklap a proci körül a 6000+ kicsináltaA proci túlélte, akkor.
Kár, hogy nem tudom hol vannak a fotók.apollo12: Majd jön!
Most tuningolja a lapost, mert lassúnak érzi -
apollo12
veterán
válasz
- = Zk = - #16785 üzenetére
fullhad ban igen
-
Crossfit007
senior tag
válasz
- = Zk = - #16785 üzenetére
3.4-3.5 környékén már igen.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #16772 üzenetére
Hát ami az aláírásodban van
(#16773) Crossfit007: Én már alig várom
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #16768 üzenetére
Jah. Tényleg. Már abban voltam, hogy meg van a várva várt jövevény...
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16768 üzenetére
Ott a 3870-be te is elbeszélgettél vele.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #16758 üzenetére
De lehet! OD-ben tudod állítani! Még azt is, ha be van kapcsolva a TC, az is mennyit kapjon max.
-
oz82
senior tag
válasz
- = Zk = - #16756 üzenetére
Hmm.
Inkább magát tette hírhedté.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #16753 üzenetére
Áhh. Híres lett.
Legalább is a topikon belül.
-
Colos1
őstag
válasz
- = Zk = - #16713 üzenetére
Nekem egyszer azt javasolta valaki, hogy tegyem Autora a feszültségeket...akkor inkább nem kell, mert felteszi 1,4V -ra, de az NB -t is a marhája, ezért ki sem próbáltam, hogy úgy működik-e.
Én is sokáig azt hittem, hogy stabil alapfeszen, 3500MHz -en
De a 26.6 -os Prime a "test 2" -nél megbuktatta BSOD -vel.
Mérgemben 2 lépcsőt, +0,025V -ot adtam neki, így 1,375V -on megy. (Ez még C2 -es)
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
- = Zk = - #16707 üzenetére
Ezt csak akkor tudom elfogadni indoknak, ha a gépet semmi másra nem használod mint játék.
Én nem használnék egy olyan gépet aminek a processzorra számolási hibákat vét, és most nem az instabilitásra teszem a hangsúlyt. Nem egy videót, tömörített állományt láttam már crc -snek, hibásnak, mert nem kitesztelt, húzott géppel készítették. Magyarán ha hibázik, tönkre tehet dolgokat, és ez anyagi kárhoz is vezethet ha pl egy munka sérül meg. Szóval én mindenképp fontosnak látom azt, hogyha húzok egy gépet, akkor prime al teszteljem. -
Bohir
tag
válasz
- = Zk = - #16707 üzenetére
A DIRT első részével tasztelek, az Neon Engine-re épül.
DIRT 2 alatt van ugyanaz a motor, mint a GRID-nél (EGO 1.0, ami asszem a Neon továbbfejlesztése)
F1 '10 alatt is előjön a hiba, az meg EGO 1.5.Szerintem írni kéne erre a motorra épülő rendszerstabilitás-tesztet.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
- = Zk = - #16700 üzenetére
Dirt3 az semmire nem jó ilyen téren de szerintem a grid se jobb.. volt hogy be is akadt egy pillanatra a gép úgy hibázott a proci meg prime ba 37 perc után hibázott. De a dirt3 meg hiba nélkül futott..
Annak idején a 3dmark2001 jó volt ram tesztelésre. De szerintem a 2 óra prime olás az szükségeltetik. -
Bohir
tag
válasz
- = Zk = - #16700 üzenetére
Én a DIRT-öt és egy rakás Far Cry 2 Benchmarkot.
Prime-t csak hőmérséklet-ellenőrzésre. Már meguntam órákon át bámulni a semmitmondó ablakot.
Ha instabil, DIRT-nél első pálya alatt bekékülök.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16527 üzenetére
Neked a CnQ-val van bajod és "FSB"-vel akarsz tuningolni?
Ha feszt állítasz akkor sincs már CnQ?Írd már le pontosan milyen esetekben nem működik a CnQ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16442 üzenetére
Amíg nem rakod fel a legfrisebb biost, veled nem állok szóba.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16422 üzenetére
A Crysis2-őt csak egy példának hoztam fel, mert egy olyan játéknál ahol 70-80 az átlag fsp, nem igazán számít még +7 +8 fps. De ha a Cry2-őt ultra grafra húzod és alig 25 fps-t produkál, akkor kell elővenni a kitesztelt max vga tuningot és egy 2.6 - 2.8-ra húzott NB és 4.0GHz-es proci órajellel már akár 35-40 fps-nél jársz.
A Dirt3-nál mind1, mert egy alapórajeles proci is hoz 70-80 fps-t. Nekem ezért is van 2 profil kitesztelve, van 1 a 24/7-es használatokra, és van 1 az extrém esetekre.sith7:
mivel a proci szerencsére elég jó tuning alany, nem nehéz vele aránylag jó eredményeket elérni.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
- = Zk = - #16422 üzenetére
Én mit össze nem szenvedtem az NB-vel, tudjátok...
De a végső, amin Large FFT Prime stabil az 2860MHz, ezen is elég jó eredményeket produkál már, megnézek ehhez egy betonstabil 4290-es proci órajelet, ha 4 órán keresztül hibátlanul lefut ezzel a Prime, akkor királyság van. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16420 üzenetére
Magasabb fps. Átlagban 5-6, néha 7-8 is lehet. Egy Crysis 2-nél, mikor épp 25-30-al vánszorogm ott már fellökheti 31-36 környékére, ami már nagyon hasznos.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16406 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod rögtön az F10D-t is. Ha valami nem tetszik benne, utána felrakhatod még az F9-est is, de szerintem nem lesz vele gond.
Ha jól látom, az F9-től támogatja az AM3-as Phenomokat.mod: természetesen a frissítés előtt, ajánlatos mindent visszatenni alapra.
Nekem ez van, az F12A van rajta.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16404 üzenetére
Mert attól a számú biostól támogatott a procid. A korábbiak még nem támogatják, az újabbak természetesen igen. Csak ott már nem írják, mert 1x már leírták.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16402 üzenetére
Szerintem nem mered frissíteni a biost, mert nem csináltad még, és félsz, hogy elbaszod.
Pedig nagyon egyszerű, a gigának van saját bios flash progija, winből a 10 éves fiam is megcsinálná.
Attól, hogy béta nem kell tartani, az enyémen is az van. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16400 üzenetére
A physx score alapórajeles NB-vel alig éri el a 4100 pontot, sokat dob rajta. Érdemes foglalkozni a tuninggal, ezek a procik arra születtek.Neked is már rég fel kellett volna pattintani a legfrissebb biost, és odacsapni annak a 940-esnek.
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16396 üzenetére
Melyikre?
Azt is jó lenne tudni -
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16394 üzenetére
A fesz az rendben van Normal-on (Auto-ról volt szó)
Fentről lefelé az auto helyére. -
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16389 üzenetére
1 - 17,5
2 - 10 (ez alap)
3 - fogalmam sincs mi a picsa lenne ez
5 - 200
6 - 100
7 - 10 (ez megint alap)Ha marad a ref clock 233-on akkor
1 - 15 (3495Mhz)
2 - 10-el stabilnak kellene lenni ha nem akkor 9
3 - továbbra sem tudom
5 - 233
6 - 100
7 - 9a többi jó
norbi0604: ezt nem lehet egyben?
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16384 üzenetére
fotó a biosról és megmondjuk itt mire kell állítani, ebben semmi különös mincs.
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16381 üzenetére
Az nekem is megy, azt én sem adom.
Ezek inkább biztonsági teendők azért, hogy ne adjon neki annyi feszt amennyit csak akar, mert képes úgy túlfeszelni, hogy észre sem veszed és simán kinyírja a lapod.Nekem már égett szét lapom
Jó még a 6000+-os időből mikor szegényt szétkergettem.
Baj abból ha nem teszteled de hibátlan abban amire használod abból nem lehet, legfeljebb megáll
-
Gerisz
addikt
válasz
- = Zk = - #16375 üzenetére
Olvasd el Te is.
Azt nem nehéz megtenni, hogy ami mellé van írva pl fesz érték azt beállítod auto helyett.
A PCI-E frekvenciát 100-ra.
Az NB HT szorzót is fixre.
Ez a minimum. -
Crossfit007
senior tag
válasz
- = Zk = - #16366 üzenetére
Hát én nemtom, nekem régi procinál csinált olyat, hogy játékokban CnQ miatt nem teljese órajelen ment, hanem mondjuk ilyen 2.4-en... és úgy microlaggolt az egész, mint a fene...
Bár lehet kipróbálom ennél a procinál is, hátha nem fog rakoncátlankodni. -
apollo12
veterán
válasz
- = Zk = - #16361 üzenetére
bios frissités megoldaná a problémát vagy a win7 állisd be:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése : speciális energiaellátási beállítások módosítása-PCI Express ki és a processzor energiagazdálkodása és ott lehet beállitani
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
- = Zk = - #16179 üzenetére
Jah most raktam fel a legújabbat.
Amúgy akkor is csinálja, amikor nem csinálok semmit Prime közben.
Lehet megtévesztett, de úgy tűnik mintha a hőmérséklethez képest csinálná.
Amikor eléri az 57-58 fokot, akkor lekapcsol, és amikor lement 53 ra, akkor folytatja.
De ilyen beállítások nincsenek is a biosban. -
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #16176 üzenetére
Megint zajlik az élet. Megjött egy pár "vérpistike"?
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16062 üzenetére
PC Healt Status
-
powermause
tag
válasz
- = Zk = - #16050 üzenetére
..a PhenomII 940BE lekapcsol 65C' nél.
Nem vár az semmire se...
-
apollo12
veterán
válasz
- = Zk = - #16050 üzenetére
hát láttam olyat hogy egy 940be 1.5volton 70Cfokon megy neki 24/7 ben
2éve megvan neki a proci
-
rumkola
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16040 üzenetére
))
FSB mindent gyorsít (nb, ram, alaplap kom.) szorzó csak a cpu-t.
FSB-vel tuningolt proccc ugyanolyan órajelen gyorsabb, mint a szorzóval tuningolt. -
rumkola
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16032 üzenetére
Más lappal működik a 18-as feletti szorzóval BE proci mellett a CnQ? Fura, azt hittem nem működik...
Mellesleg FSB-vel menj 18 felett, ha az még kevés neked. Nekem is BE van, de nálam alap dolog, hogy FSB a maxig amit bír, és csak utána nyúlok a szorzóhoz -
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16035 üzenetére
MA-770-UD3P
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16032 üzenetére
Én most feltoltam 18,5-re és ugyanugy működik a C&Q
-
rumkola
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16027 üzenetére
van benne, cool&quiet control néven az advanced bios features-ben
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #16024 üzenetére
hihetetlen
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #16022 üzenetére
Nekem a 770 - en volt ... a 790 - en nincs ?
Most a 880 - on is van, igaz kikapcsoltam mert a fent említett programmal használom a procit -
Ger_man
senior tag
válasz
- = Zk = - #15986 üzenetére
Hát nem tudom... de akkor minek fejlesztené az AMD, már a 4.0.4es verziónál járunk
Én amióta megvan a 720BE-m, azóta AOD-vel van tuningolva, kb másfél éve.
Egyébként, más tuningot, értsd memória időzítés, avagy NB órajel, feszültség, ezeket a biosban állítom, csak a CPU szorzóját illetve a feszét az AOD-ban.
-
Ger_man
senior tag
válasz
- = Zk = - #15966 üzenetére
Szia,
Nekem GB MA790X-UD3P-s lapom van, nekem sem működött a CnQ F7-es Bios-okig, ha elállítottam a szorzót... de még régebbi biossal is működésre tudtam bírni a CnQ-et ha AMD OverDriveban tuningoltam.
Sőt hozzáteszem, (még az új Bios-szal is! - F7b) ha Biosban plusz feszültséget állítok, akkor a beállított fesz emelés értéke minden feszültség értékhez hozzáadódik a különböző órajelek melett:
Egyszerűbben, ha pl +0.1V adok a CPUnak, akkor nem csak loadban adja ezt hozzá az alapfeszemhez (1.325V), hanem a 800mhzes feszültségértékhez is (1.024+0.1=1.124V lesz), ami nem jó lássuk be... Megoldás még mindig: AMD OverDrive , ott marad 1.024V -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15980 üzenetére
A 940BE tuning a 10 éves gyerekeknek is megy.
Ha valami nem ok, feldobsz 1-2 képet a biosodról, és kitaláljuk közös erővel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15978 üzenetére
Ha egy 200x18-at elérsz alapfeszen, 2.0, 2.2-es HT és 2.4-es NB-vel, már nagy lépést tettél annak az irányába, hogy ne kelljen egyenlőre másik procit venned. A 6870-est is nyugodtan berakhatod mellé. Bár szerintem itt meg egy 6850-essel megint csak jobban jársz, mert ezekben elég sok tuning rejlik, és jóval olcsóbban kapod meg az alap 6870-es szintjét.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15976 üzenetére
Ennyi próbát szerintem megér. A bios frissítés kb 5 mp. Giga laphoz van windows-os progi is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15974 üzenetére
Jelenleg egy AM2+-os DDR2-es Giga 786G lapban használom a 955-öst alulfeszelve, és ahogy mint korábban is írtam, 18,5-ös szorzóig van CnQ. 19-nél már nem veszi vissza.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15970 üzenetére
Nem, valami 780-as Asus lap volt, nem emlékszek pontosan milyen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #15970 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #15960 üzenetére
igazad van
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15964 üzenetére
Alapfeszes tuningnál mitől nőne a fogyasztás? A CF eleve egy hatalmas fogyasztó, ez már rögtön ellentmond az előző állításodnak.
Mi a gond a lapodba a CnQ-val? nekem 18.5-ös szorzóig működik. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15962 üzenetére
De gondolom még most is ezt a procit használod, és ha már egy BE procival rendelkezel, egy alapfeszes 24/7-es tuning szerintem kötelező.
Már csak amiatt kérdezgetlek, mert nem hiszem, hgy azzal a 6 magossal sokat nyernél. Különösen játékban nem. Ha naponta 7-8 órán keresztül renderelsz, akkor hajrá, de szerintem gondolt át azt a cserét. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #15960 üzenetére
A 940-es gondolom megy 3.6-on még emberi feszen, a HT-t és az NB-t mennyire tudod feltornázni?
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #15958 üzenetére
Akkor mi van az aláírásodban ?
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #15953 üzenetére
Jól sikerült kis proci
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #15947 üzenetére
az szép, nekem 3.6 volt a plafon
-
bozont
veterán
válasz
- = Zk = - #13886 üzenetére
''ugyanis AM3/DDR3 kombóra majd a Fusion csodákkal szándékoznék átváltani''
Ezzel a mondattal. De szerintem is tök felesleges lecserélni, inkább próbálkozz egy kis tuninggal, az 5770-hez bõven elég lesz, a 6870-hez is jó lesz, bár marad egy kis tartalék a kártyában. Így még látványosabb lesz majd a gyorsulás egy Fusion rendszerrel. -
Borokafa
őstag
válasz
- = Zk = - #13886 üzenetére
Tényleg jó régen jártál erre
-
easy...rider
őstag
válasz
- = Zk = - #13884 üzenetére
6870-hez is elég a proci.
legfeljebb kicsit tuningolhatsz, 3200-3400ig de nem feltétlen szükséges -
Torry
addikt
válasz
- = Zk = - #13884 üzenetére
Akkor kb már kérdésfeltevésnél megválaszoltad magad
Fusion jó dolog lesz. Legalábbis nagyon remélem -
Torry
addikt
válasz
- = Zk = - #13881 üzenetére
Szerintem felesleges, főleg az 5770 mellé.
Ha már csere, várd meg a Bulldozert és akkor lehet választani Bulld vagy Sandy között az eredményeket látván. -
04ahgy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #11263 üzenetére
Ha 3,6-3,7GHz-et visz a 940-ed, akkor felesleges, a 965 sem tud többet, max. kicsivel. 5770CF kicsivel marad el az 5870-től, tuningolva, nagy felbontásban elegendő alá a 3,5GHz órajellel operáló Phenom II.
HGyu
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #8040 üzenetére
Persze, van.
Kukkants be AMD-ékhoz, ez mind C3.
(#8041) DeckardCain
Azért a termonukleáris jelző a TDP-re kissé erősnek tűnik.
-
agemate
addikt
válasz
- = Zk = - #8040 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy hónap elején itt témában volt, hogy igen, van.
-
Oliverda
titán
válasz
- = Zk = - #8003 üzenetére
AM3-ba majd hogy megy bele a 940?
-
Oliverda
titán
válasz
- = Zk = - #7968 üzenetére
Miért lenne kuka? Le kell gariztatni. Amennyiben nagyon akadékoskodik a bolt akkor pedig el kell küldeni az AMD-nek.
Motion_Blur: Ez egyáltalán nem biztos hogy a CPU hibája volt de persze nem lehet 100%-ra állítani ezt sem. Lehetséges hogy egy kicsit rosszul zárt a foglalat ezért az egyik tápellátásért felelős láb (ami megégett) nem érintkezett tökéletesen ezért nem szerette a nagy tuningot és az azzal járó terhelést. Mivel tökéletlen volt az érintkezése ezért megnőtt az ellenállása, így amikor megkapta a maga 100 ampres kis kraftját akkor f@szán felhevült. Még az is lehet hogy a láb és a tokozás közötti vezeték nem tökéletes de ezt csak a gyárban tudnák megmondani.
Hasonló probléma jött elő nagyobb számban (asszem a Foxconn foglalatos) LGA-1156os lapoknál. Íme egy kis ízelítő:[link]
Na ez nem 100.000ből egy volt és párszor vitt mindent.
-
Cadal
őstag
válasz
- = Zk = - #7968 üzenetére
....kivéve ha Helkis nem tudja megcsinálni. (Már ha még foglalkozik ilyesmivel.)
#7972 - = Zk = -: [link]
#7956) jones965: Szomorúan olvasom a dolgot én is, de remélem legalább láthatunk tőled ismét igényesen elkészített gépet/moddingot.
-
eladohardver
őstag
válasz
- = Zk = - #7929 üzenetére
Nincs sima 965
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #7934 üzenetére
Viszont én is megnéztem, és ott elég drága, 10K-val több, mint máshol.
Bár nekem sajnos vinyót kellett vennem, mert kifogytam a tárhelyből
így a proci vásárlás most várat magára.
-
Oliverda
titán
válasz
- = Zk = - #7929 üzenetére
Nem létezik belőle sima.
-
SirKero
őstag
válasz
- = Zk = - #7924 üzenetére
Nekem nincsenek hátsó gondolataim ,biztos akkor értek rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest