- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csiga8
senior tag
-
old gray
addikt
Nagyon jó lap, de lelke van! Kissé kiforratlan a BIOS-a, néha megmakacsolja magát mint v.mi hisztis p.csa. Nekem most az legújabb F3F BIOS-al stabilnak tűnik, de pl. úgy vettem észre, hogy a feles szorzókat nem szereti, nem a legalkalmasabb X3 cpu esetén a 4. mag aktiválására. 1-2. ram-foglalat használata esetén instabil volt a gép, a 3-4. slotot használom. Tuning terén Nr. 1.(főleg NB freki emelésében), igaz ~1,45V felett instabillá válik a tuningos rendszer...nem tudom miért. Lehet elfogy a cpu-t tápláló áramkörök "ereje"? Magasabb eredményt értem el 1,4V-al mint 1,5V-al.
2db pcie 16x 2.0 csatival rendelkezik, CF esetén 8x 2.0-ként funkcionál. Az utolsó pci foglalat itt is bugosnak tűnik, erre nem rég jöttem rá (x-fi gamerrel problémák voltak)
Hopp, Bluegene-nek címeztem volna.
-
Oliverda
titán
Pfff... ez vicc. Fejleszteni képtelenek csak az F6 billentyűt ismerik. Remélem hogy ez az utolsó "csúcskategóriás" AMD chipkészletük. Nem örülnék neki hogyha a csúcslapok ismét nForce-ra építenék AMD helyett. Ellenben ha nem lenne újabb chipset akkor ez a veszély megszűnne.
-
leviske
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy akkor végül is a 950 után tényleg 10-es léptékben fognak-e haladni...
Ha 5-ösével haladnának (mint a 920 alatti procik esetében), akkor sokkal tovább juthatnának az órajelekkel. Az pedig nem kizárt, hogy 2010-ig tudnak annyit csiszolni a Deneben, hogy meg legyen az első 4GHz-es referencia órajellel üzemelő processzoruk.
Bár tény, hogy a 3,5GHz-es max jóval reálisabb, mint az én gondolatmenetem.
(#2366) DeckardCain: Amennyiben tuning nem lesz, szerintem elég egy 780G-s lap is. Pl: ez, vagy ez. Szerintem.
-
Crytek
nagyúr
AMD Phenom X4 II 950 (4 x 3.1 Ghz)
AMD Phenom II X4 960 (4 x 3,2 Ghz) AMD Phenom X4 II 960 (4 x 3.2 Ghz)
AMD Phenom II X4 970 (4 x 3,3 Ghz) AMD Phenom X4 II 970 (4 x 3.3 Ghz)
AMD Phenom II X4 980 (4 x 3,4 Ghz) AMD Phenom X4 II 980 (4 x 3.4 Ghz)
AMD Phenom II X4 990 (4 x 3,5 Ghz) AMD Phenom X4 II 990 (4 x 3.5 Ghz)
LOL na itt meg is látszik amd nem kicsit pénzéshez
Ilyeneket minek ad ki??? Jó pár láma venni fogja de sima 940-es ami olcsobb mint ezek lazán felpöccinti 3,5-ig azt kész.
-
bnss
veterán
Kíváncsi leszek ,hogy a 950-en kívül a többi megjelenik-e vagy a cikkíró fikciója. Mindenesetre aki tuningol, annak nem biztos, hogy pl. a 990 lesz a legjobb választás. Ettől függetlenül örvendetes lenne, ha ilyen alapórajeles Phenom II processzorokkal büszkélkedhetne az AMD.
-
-
Gerisz
addikt
De akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. Ha nem tudod használni 4Ghz-en mert annak 1,6V-kell akkor kakukk. Az Intel-t lehet bassz.
Remélem nem úgy lesz az még, csak olyanok mint amik az én procimról voltak tesztek, hogy 1,5V-on se megy 3.2 fölé. Aztán szerencsére 3370 1,34V-on(nem csak nekem). Jaj de várom már.Bon3ss: Gondolod
Mod: De akkor is mé nem bírta
-
Atocha
senior tag
A képen 1,168V van, ami az 1,2V -hoz közelit, de te 1,6 illetve 1,8V-ról beszélsz.
Csak mert vagy én értek félre valamit, vagy te.A különbség az 1,2 és az 1,6 között 4 tized.
Most komolyan... én nézek be valamit vagy ti?
Mert az 1,168V szerintem abszolút nem sok.
[Mert itt] az intelnek 1,368V-ot adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest