- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Infrással mértem, az még elment, de a gyári borda volt rajta, ami még kisebb, mint emlékeztem, mert ez mégcsak nem is a hőcsöves volt. Elég nehéz volt, mert sehol nem lehetett normális "fogást" venni rajta a mérőponttal.
Az a baj, hogy azt tudom, hogy a 4 maghoz 0-át ír, de volt aki a sima core hőmérsékletet látta. Erre hátha lett volna valami tipp.
Az oké, hogy feszemelés nélkűl nem menne többet, de azért az bíztató, hogy egy 2 magos proci, feszültség csökkentéssel megy 4 magosként 3.5GHz-en. Brutto 20K-volt, kiskerben, ha azt nézzük jobb, mint egy 965 C3-alapon, hisz gyakorlatilag féláron ugyanaz.
-
-
Cadal
őstag
Pont Ti linkeltetek eredményeket, és még ott is tisztán látszik, hogy még az DDR3 1333Mhz CL6 is gyorsabb, mint az DDR2 1066Mhz CL5. Nem értem miért mondod, hogy kb 1600 cl7 felett hoz gyorsulást a DDR3
-
Cadal
őstag
AMD-s rendszereknél elég szépen meglódulnak a memória teszt pontok az NB órajel emelésével. Van egy sor tesztem, ahol ezt az everest ki is mutatja ezt (aztán hogy másban megmutatkozik-e azt egyenlőre nem tudom.)
CPU: 3100Mhz (15,5x200)
Memo: 1600Mhz 7-7-7-20 1TNB 2000Mhz
NB 2200Mhz
NB 2600Mhz
NB 2800Mhzés van néhány korábbi 1333Mhz-es teszt is
Szerintem érdemesebb magasabb órajelen járatni lazább időzítésekkel, emelt NB-vel, mint szűkebb időzítésekkel.
Ez pedig Oliverda 1600Mhz 6-6-6-18 NB2800Mhz-es eredménye. (utólagos engedelmével
)
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Őszinte leszek!
Ha már DDR3-at veszek akkor nem azért a 2-300 Mhz miatt CL7-ben.
Vagy rendes 1800 vagy a felett vagy semmilyen.Mert akkor inkább a DDR2 CL5-ben!
Nem látom értelmét 1333-on.
Éppen ez a bajom,hogy arra senki nem fog tudni mondani semmit,hogy melyik lapban milyen jó ramot tegyél,hogy az olyan legyen amit el vár az ember! Az meg megint nem állapot,hogy vegyél 5-6 garnitúrát mire egy beválik!
De mint említettem nem vagyunk egyformák!
Lehet túl magasra tettem a lécet a DDR3-al való elvárásomnak! -
SimonYana
addikt
Igen Tőle!
Szerintem elég kaki ram.
Utáltam is azokat a ramokat mint az állat!
De a 120 ezres dominátort kinyírta az akkori Asus lapom, így vennem kellet másikat.
Mivel a legelsők közt voltam aki DDR3-ra váltott , tudnék mesélni,de ezt inkább hagyjuk....
Legyen elég annyi , hogy vissza váltottam DDR2-re.Ha valaki nem ért velem egyet , nem gond. Az csak DDR3-azzon!
Lehet AMD-ben is kipróbálom majd,de ez még egyáltalán nem biztos..És mit szólsz a nagy 3Dmark különbséghez?
-
SimonYana
addikt
Én sem akarok veszekedni főleg olyanon aki , még maga sem tudja mit szeretne.
De egyben egyezik a véleményünk.Inkább 955 BE-re hagyjon lét és a lapon ramon fogjon kicsit! DDR3-as-hoz nem nyitok vitát,mert csak Intel 775-ben ismerem és i7-ben.
Azt hogy milyen ramot vetél 4gb-ot 15-ért nem tudom,de ha kézalol azt ne vedd alapul.
A kingmaxnak is 12 körül van darabja az 1600-as 2 gb-nak. -
SimonYana
addikt
Azér nem adok igazat!
Egy Gigabyte sAM3 GA-MA790FXT-UD5P 40 rugó és egy jo DDR3-as ram is 30 rugó a 4 gb.
DDR2-es ramot 20 rugóért kapsz vagy olcsóbban és a lapom is 25.
Akkor itt már 25 rugó az árkülönbség! Ez már egy HAF 922 -es ára!
És nem veri halálra teljesítményben a te általad mondott DDR3-as rendszer az enyémet!
Ha valaki szűkösen van lével nem hinném,hogy a DDR3-as a jó vétel!
Attól a 955-még a DDR2-esel is nagyon jó teljesít!
Ja.... és később tud váltani ha lesz rá és meg van őrülve hogy DDR3-asa legyen! -
TomiLi
addikt
Köszönöm szépen!
Hát főleg játékra kellene.... Néztem A csúcs procit, de az nagyon drága, és nem tudom, hogy va-e értelme???? Amd Phenom II X4 955 B.E
Ha jól tudom, akkor egy Phenom II X3 720 B.E.-t is 4 magossá lehet varázsolni, nem?
Hát nem tudom melyik legyen.... Help Please -
Joshi
titán
Na látod ha megy mind a 4 mag akkor had menjen, ki kell hozni a lehető legtöbbet minden hardverből mert azzal hogy megvásároltad a terméket már le is húzott a gyártó.
ui.: ne te legyél hálás azért hogy megvásároltál egy terméket, hanem a gyártó aki ebből profitál. Egy percig se hidd hogy a két szép szemedért kapod azt amit megvásárolsz.
-
Joshi
titán
A 4 közelebb van a 4-hez mint a 3, mert az én X2-em tényleg X4-ként üzemel a te X3-hoz képest ráadásul ugyan azon gyártósoron készül ahol az X4 955 mivel az is..
Ja nem szeretnék élcelődni ezen, csak ennyi erővel én is ideírhattam volna a régi X2 5000BE procim eredményeit, kvázi annyi köze van a topik témájához mint egy Thunderbirdnek.
Peace! -
old gray
addikt
Nem tudom, mert 3,6GHz-n használom 24/7-re, ez az órajel csak a tesztekhez kellett. De majd ha eladásra meghirdetem egy pár órás prime-al bizonyítva lesz a legmagasabb stabil órajel.
sith7: annyit adsz neki amennyit akarsz. Az egy dolog, hogy az AMD ajánlása szerint 1,425V az "egészséges".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest