Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
jah wprimeot fel sem raktam. 9.659 sec. elég érdekes hogy ezt produkálja 4ghz-en is, 80mhz emeléstől mind a 4 magon nem gyorsul egy ezredet se
szép a valid, nemhiszem hogy el tudom érni, de majd még ma próbálkozom.valami mégiscsak van az fpo-ban, mert kb ugyanazt tudja az én procim mint amit a neten olvastam róla, szóval minimálisan csak lehet következtetni.
-
antikomcsi
veterán
Mondjuk én még nem is találkoztam ilyennel, lehet csak rosszul olvasta ki a progi.
Vagy valami gebasz lehetett a lap biosával.(#8450) Gabor970
Miért?
Ha valamit nem jól vagy félreértelmezhetően írtam csak mond. Ha nem mondod, hogy mivel van a gond, nem tudom elmondani, hogy mit akartam mondani.
-
Ren Hoek
veterán
Bocs a dupláért, de leírom:
jobb gomb a flash videon, settings->display ful->enable hardware acceleration. Ha be van kapcsolva kapcsold ki, ellenkezo esetben kapcsold be. Nalam ez szokott segiteni.
Nem is a driver volt a gond,hanem ez! Bevolt kapcsolva a Hardware Acceleration, és emiatt szaggatott...
Phenom II BE 955 nagyon durván elrendezi
20%-on megy csak 1080p Youtube HD esetében
Ennél több egyszerűen nem értem minek kell, ha valaki nem filmiparban dolgozik... 35K a proci...
-
Ren Hoek
veterán
Hello, köszi igen próbálgattam... Végül megoldottam a dolgot, a videókártya volt a ludas. Mert a Graphics card ból a HD4200 sorozathoz töltöttem le 9.12 hotfix drivert, meg ugye Asus DVD-n ami volt.. egyikkel sem volt jó.
A megoldást az jelentette, hogy véletlenül rákattintottam AMD.com-on a Motherboard / Integrated -re... és ott van külön HD4200-nak. Na ez volt a jó.. de amire rájöttem
Témához kapcs:
C1E ki van kapcsolva nálam biosban... 1 hsz-ben olvastam, hogy energia saver cucc.
Ezt megéri bekapcsolni? -
-
Acheron
őstag
Ezek szerint még lámább vagyok, mint gondoltam, nem tudtam, hogy ugyanaz a modell több alapfesszel is a piacon van...
egyébként az 1,325 -öt láttam egy oldalon, nem tudom, miért írtam mást... Mindenesetre a plusz terhelésről és a C2 vs C3 alapfeszes frekvenciákról szóló kérdés még áll.
A válaszokat előre is köszönöm!
Re.: eladohardver (#7284)
Köszönöm az infót. C2 -től úgy tudom, ez nem rossz eredmény. Alapon mennyit ment maximum? -
-
antikomcsi
veterán
Most csak 180W.
3600-on megy 1.4V-al 3800-hoz meg már 1.53V kell neki, ezért így nem is használom, csak egy teszt erejéig ment. De látszik, hogy a feszültség emeléssel bődületesen nő a fogyasztás. Bersz ez egy első szériás 940BE.
(#6893) Oliverda
Azért amikor be volt kapcsolva a hybrid power akkor 94W volt. Na ott ment igazán a green nf power.
-
-
eszakas
őstag
Ez csak a 965-re vonatkozik ezt nem nagyon értem, A 955-is eléri azt a szintet?
Having said that, we recommend that AMD users looking at buying this powerful graphics card make sure that they have a Phenom II X4 processor that is clocked at 3.0GHz or greater. Most Phenom II X4 processors are capable of overclocking to 3.0GHz and beyond, while the more high-end options, such as the Phenom II X4 955 and 965 processors, come clocked at 3.2GHz and 3.4GHz respectively.
While we hardly expect there will be many users trying to pair a $600 US graphics card, such as the Radeon HD 5970, with a budget processor, it is nice to see that the sub-$200 US processors are up to the task. The Intel Core i7 920 proved to be more than powerful enough at $280 US, while the AMD Phenom II X4 955 will work just as well at $165 US, giving users plenty of great options.
-
-
Cuccmaster
csendes tag
Onnan gondolom, hogy L3 hiba, mert 3 magosan amikor már csak az alap magok maradtak (1-2-3) és az L3 a kódolási hiba ugyanúgy megmaradt, azért a feszt megpróbálom
A feszültségekkel meddig merészkedjek?
Utoljára az Athlon 1700+-omat húztam 2600+-ra tehát a tuning témából kiestem picit... -
atesz1974
tag
Ne haragudj, de hogy is jön ki ez a"20-30" Amperes áramerősség egy 140 Wattos procinál?
Elárulom a képletet: P= U x I ,ebből kifolyólag jó nagy zöldséget írtál.Egyébként a beillesztett képen sem a vezeték keresztmetszetével volt gond, hanem melegedhetett a csatlakozó, majd lassanként valamilyen felületi ellenállást kiváltó oxidrétegféleség alakulhatott ki, így egyre jobban melegedett, és szép lassan leégett...
-
Cadal
őstag
Ha már úgyis szó van róla ismét, gondoltam belinkelem mások véleményét is.
-
Cadal
őstag
-
Fiery
veterán
Mi sem feltetlenul az Intelt hozzuk ki gyoztesnek. A 11 szintetikus benchmark metodusunk kozul 3-nal a referencia listaban AMD processzoros konfig szerepel a lista legelokelobb helyen. De egyebkent meg nem a mi hibank, hogy a legnagyobb teljesitmenyu processzorokat jelenleg az Intel gyartja. Az EVEREST pedig az abszolut teljesitmenyt mutatja, nem az ar/teljesitmeny vagy a teljesitmeny/fogyasztas aranyat.
Minden egyeb EVEREST-es kerdesre szivesen valaszolok az EVEREST sajat topikjaban, ne offoljuk tovabb ezt a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest