- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Szorzózár mentes proci tuningolásánál (amikor ugye csak a szorzót emeled) nem kell sehova sem állítani a ramokat. Maximum a gyári értékeket érdemes beállítanod a biosban.
Ezekszerint még mindig nem olvastad el az írást, pedig ez is le van írva: Amennyiben nem nyúlunk a referencia órajelhez, akkor CPU tuning esetében többé nem kell figyeljünk az NB, HT, RAM órajelekre
-
Cadal
őstag
A legegyszerűbb, mivel Black Edition procid van, ha a szorzót állítod a biosban x19-re (17-ről lépésenként "CPU Clock Ratio") Ha itt nem stabil, akkor kell egy kis + feszt adni a procinak (biosban "CPU Voltage Contro"l) a feszt is lépésenként add, és teszteld hogy mikor lesz stabil.
Ha nincs kedved biosban turkálni, használhatod az AMD OverDrive™ nevü progit, amivel windows alól pofon egyszerűen tuningolhatod a procit és finomhangolhatod a dolgokat. Érdemes átböngészni ezt a kis progit, mert elég okos és sok mindent meg lehet oldani vele újraindítgatások nélkül is.De mégegyszer mondom, itt sokkal jobban le van írva minden: KLIKK.
-
Cadal
őstag
3,8Ghz az már egész jó eredmény, ha valóban stabil. Hogyan érted el azt a frekvenciát? A szorzót emelted 19-re illetve a procinak adtál-e +feszt? A hőfokok is elfogadható szinten vannak.
A ramokkal mi a gond mit nem tudsz beállítani?Amúgy én is a Bercsényibe jártam és 11 éve végeztem de a nevem nem írom be ide
-
Gabor970
addikt
csak annyit, hogy 4,5??? ó, hát az mindenkinek megvan alulfeszelve. Nem lesz azzal gond. Szerintem kedjed azzal, hogy körülnézel a folyékony nitrogénes hűtések témakörében. Ha az megvan, hozzá is kezdhetsz a tuningoláshoz
Cadal fórumtársunk szerintem a maximumot segítette, az a két cikk alap, hogy egyáltalán elindulj. Ennél többet azzal segítene, ha elmenne hozzád és megcsinálná, Gondolom ehhez vagy szokva, hogy valaki megcsinál mindent helyetted, ha apuci már ilyen király masinával dobott meg karácsonyra.
-
Cadal
őstag
Csak egy icike - picikét kellett volna visszaolvasnod!
Itt van két link, ahol elindulhatsz. KLIKKJah és a 4,5 Ghz még a zsír profiknak sem megy, sajnos
#7614 kd1988: olvasd el, legalább az első írást a linken, és sokkal közelebb kerülsz a dolgokhoz.
~3,8 - 4,0 Ghz egy jóbb procihűtővel.
Ha nagybetűkkel írsz, az kiabálást jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest