- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ez Gigabyte ezüst paszta, a másik meg a 'default' fehér takony volt.
Illetve most csak a proci közepére tettem egy nagyon kicsit. Eddig mindig szépen elkentem az egész procin a pasztát a bankkártyámmal, de szerintem sok volt rajta és nem érintkezett rendesen a kupak és a hűtés talpa. Jah, ez a 10 fok nem semmi!
-
beta
aktív tag
a gd70 topicba mar tettem be par teszteredmenyt, de jon majd tobb is
hogy a NAGYOK mit hoznak ki a procibol hamarosan kiderul, mert hetvegen Oliverda fogja tesztelni a procit
-
beta
aktív tag
hofokokat nem nagyon neztem 4400en mert csak validaciora kellett, a stabil mukodestol eleg messze volt...
itt egy video a hutesrol, tobbi info az adataimnal
-
miresz
veterán
Az UD3-as revizió v.2 -es verzió már sb 710-es déli híddal van ellátva most raktam össze egy ilyen gépet 720-al és működik rajt a 4. mag is annyi hátránnyal,hogy nem tudsz cpu hőmérsékletet mérni.de prime 95 lefuttatva,stabil! De persze ez cpu függő is ki kell fogni olyan cpu-t amin teljes értékü a 4.mag is mert nem mindegyik alkalmas rá.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3
-
Acheron
őstag
Köszönöm az infót. Érdekes, ez 125W TDP osztályú. Ez alapján mégis benéztem valamit, azt gondoltam, hogy a revízió váltással együtt lesz meg a TDP osztály váltás is 95W -ra. Ezek szerint ez utóbbi csak jövőre esedékes, és Oliverda #6155 és #6157 infói szerint ebből nem lesz BE. Szomorú, mert addig tuti nem akarok várni a procicserével, és a BE is preferált. Ezek szerint egy 125W -os C3 BE -t kell levadásznom.
-
- = Zk = -
félisten
-
Tom5
addikt
1,5V mellett ilyen hőmérsékletek?!
Nagyon jól szellőzik a házam, jól is van fent a hűtő de közel nincsenek ilyen eredményeim. Bár igaz előlapi panellal van szabályozva a venti, nemhinném, hogy 2000-et pörög a venti, de akkor is. Még ha lesz időm majd tesztelem a kicsikét és keresek valami ideális beállítást. 3,6 körül normális fesszel. Elég lenne.
Más: alaplapnál. ACC funkciókat 4 magos proci esetében mire állítsam?! Normal vagy hybrid? Számít az ACC valamit fix 4 mag esetében?!
-
szki
őstag
Akkor Te már használod az asus bios 3 magosra okosító funkcióját!
Remélem a többi alaplapgyártó is hamar kijön ezzel a funkcióval! A X2@X4 B50-em mellett van egy olyan X2 550 BE-m is, mely nem 4 magosítható. De remélem 3 magosnak jó lesz!puszta: a 955 BE proci gyári hűtőjének felfogatás macerás. Szerintem se érintkezik rendesen! Van egy kis vájat, amibe a lefogatónak bele kell illeszkednie... Tedd fel újra!
-
Gabor970
addikt
o, nálam majdnem mindíg nyitva van egy-két asztal online :-) Most is egy versenyben vagyok, egész jól állok, majd kiderül persze a végére.... Élőben egyszer versenyeztem, az jó volt. Pesten az Aréna plázában volt egy nagyobb verseny, online (Everestpokerről) lehetett bejutni.
No de bocsánat mindenkitől a nem ide való témáért! -
Gabor970
addikt
lehet azt gondolja, kaphat egy ugyanolyan procit más név alatt, mint ami most van +10000Ft-ot. Sosem lehet tudni, nekem egy haverom mindent olyan áron el tud adni, hogy a hajam az égnek áll. Ma eladott egy 72cm-es Samu CRT TV-t 30.000 Ft-ért. Lehet, valakinek majd mégis megéri a plusz pénzt a 955 számozás.
-
- = Zk = -
félisten
-
Tom19
tag
Helló!
Annyit csináltam hogy az FSB-t 215Mhz-re változtattam, így 2200Mhz a HT és NB frekvencia, és 3,4Ghz a proci, 860Mhz a RAM.
Mindez alapfeszültségen, és a CINEBENCH több magos tesztelője lefutott rajta.
Az lenne a kérdésem hogy az NB voltage control és a CPU NB VID miket takar?
-
dzso22
senior tag
Üdv AMD X2
sajnos tudtam ez lesz a válasz de nem voltam benne biztos
brutál erős tényleg az amd chipset ami nagyon tetszik csak a kártyájuk nem nagyon jön be.
Erősek az tény
de nagyon hangosak. és nem olyan jók a driverek.
fél éve nvidiás voltam és az érezhetően kifinomultabb de ez saját vélemély
Köszi a segítségedA prociteszt azért késik mert már leadtam a rendelést 2 hete de még csak emaileket kapok a bolttól hogy a beszerzés alatt a hűtő legyek türelemmel.
-
Zé_Mester
őstag
bár már ott tartanék.
nem tom mivan, a lap nem szereti ha szigetelem
pedig már olyan 3dmark eredmények lennének hogy a szemem is kiesne, de így hogy átázik nem igazán lehet alkotnide nem adom fel, hamarabb fog megdögleni, mint hogy én békénhagyjak neki
jones965 : kedd este már lesz valami eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest