- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
válasz
Balathruin #56897 üzenetére
Na akkor most mi a valós? Én is kérdeztem itt nemrég hogy meddig nem gáz az NB hőfoka akkor mindenki azt mondta nem gáz még a 80-90 fok sem.
-
akela91
addikt
fx8120
Beüzemeltem az új alaplapot Gigabyte GA-990XA-UD3 rev 3.0 , az ASROCK 990FX ex.3 után az állam a földön keresem.4.4GHZ prime 1.32, simán. Egyelőre ennyi elég is nekem, Északi híd 56fok CPU: 54fok 10 perc után.
SEMMI throttling, nem veszi vissza az órajelet, egyenletesen 100%-on pörgött a proci minden szála végre.Kimondhatatlanul örülök. Asrock: soha többet.
Meddig mehetek el északi híd hőmérsékletben? (rá van irányítva egy 12cm fan)
-
Whysperer
addikt
válasz
Balathruin #56893 üzenetére
Úgy ,hogy a levélben írták ,hogy most is letölthetem a win 10-et [ a nem véglegeset ],de nyáron is megkapom..de ezt a verziót is letöltetem ,ha szeretném.. ezt írták.
-
Whysperer
addikt
válasz
Balathruin #56891 üzenetére
Jó de a microsoft is nyarat mond.
-
Whysperer
addikt
"Az AMD-nek hála megtudtuk, hogy a Windows 10 július végén fog megjelenni, ám a Microsoft még nem erősítette meg a dátumot. Te váltani fogsz?" [link]
-
doboka98
tag
Heló! Jött egy lehetőség, hogy megéri-e nekem lecserélni fx6300-amat egy fx8150-re. Kapásból jónak tűnt az ajánlat, de utána néztem és teszteknél fx6300 jobban teljesített (főleg játékoknál). Eleve ezt visheraért vettem, megéri lecserélni a pildriverre?
-
Whysperer
addikt
Elnézést csak tegnap 18 órát dogloztam. Leírtam mért és kicsit kiakadtam,hogy hazajöttem, belépek a kedvenc topicomba és rögtön azzal indult az olvasás miután az intel nv gépem behalt,hogy az AMD egy nem jó és nem hajt ki stb. ezt meg azt, mikor engem az mentett meg és nem is volt hátrányba munkában. Nem így írok a munkahelyemen. Ráadásul a csoda csere Iphone-on ahol mondatonként reboot van...OMG.
-
-
do3om
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #56866 üzenetére
Ennek a videonak mi a lenyege/ertelme ?
-
rambustibi
őstag
gta5
full hd high beállítások -
válasz
Whysperer #56845 üzenetére
Most nem azért na de. Az audiban melózok ott szédelegnek a T systemesek van köztük egy srác ö mondta hogy soha többet nem vesz rühes intelt ... vesz FX et az intel helyet azt ennyi +10 fps van a két proci között és szív állandóan .. nagyon be van rágva az i5 ösére...nem tudom mi lehet a baja nem merültem bele de ami tény az tény amd nem kényes a progikra az intel meg igen...
-
ViZion
félisten
válasz
MiklosSaS #56859 üzenetére
Az ilyen "mindentkikapcsolok" beállításnak mi értelme? Mit mutat meg? Mert ez nem valós, ki kapcsol ki minden árnyékot, élsímítást, etc???
Ebből kiindulva a 8×AA+Ultrát nézve az FX köszöni jól van. Valami életszerűbb, kompromisszumos beállítást csinálhattak volna azért.
Megkaptam a watch dogs-ot, valamikor letöltöm és tesztelem (magamnak). VGA limitem lesz, de sebaj.
-
ViZion
félisten
válasz
Whysperer #56854 üzenetére
Ami igaz az igaz: a helyesírásod botrányos. Gondolom nem copywriter vagy, vagy nem újságnál dolgozol
eeegen, valamit kezdened kell(ene) vele, mert ez alapján minősítenek. Ha ilyen titoktartós helyen vagy, akkor gondolom már szóltak érte. A munkatársamnak (ez is titoktartós hely, erősen
) én kinyomtattam egy igekötős segítséget... ügyfeleknek ír, tegye jól. Mert nem csak magát, a céget is képviseli, aminek a megítélésén javítani folyamatosan az én feladatom... OK, helyesírás miatt még nem volt pénz levonás, ronda beszédért már igen.
-
Whysperer
addikt
válasz
norbert1998 #56851 üzenetére
Értem Norbi Intel + NV-m van bent otthon meg AMD + ATI és AMD fan vagyok!
Olyan helyen dolgozom hidd el értek hozzá... nem a hardverhez ,de ahhoz igen ,hogy bent látom ,hogy tud futni egy játék Intelen is meg AMD és nem értem a végén miért vannak így véglegesítve ,hogy ott egy FX 9xxx és videoban is core 6 0%-on fut mikor amúgy meg nem! Tényleg csak titoktartási szerződés miatt nem fejtem ki pontom erről,de akkor is bosszant,hogy és nem kérheted ,hogy mondjam azt ,hogy rossz meg jó stb mikor látom ,hogy tud jó lenni másik .
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Ehhh, fele annyi idős vagy, mint a jogosítványom.
DonSass: +1
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Jo van az ugy ahogy van. Mindenkinek van egy kedvence es nem art senkinek...amennyit fikazzak az AMD-et neha kell egy FX-lovag is.
Mindenki tudja hogy az i7 gyorsabb mint az FX...ezen kar vergodni. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsivaagoo #56849 üzenetére
Nem azon van a hangsúly, de ha elküldjük melegebb éghajlatra a Gyintel fanokat, akkor a totális AMD fanokat is legalább kicsit halkítsuk el. Nem én vagyok az első, aki panaszkodik a kolléga AMD megszállottságára, annak ellenére, hogy nem nagyon ért a dologhoz. Nem szarkazmus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest