Új hozzászólás Aktív témák

• asdf2

tag

válasz egyedülülő #33581 üzenetére

Engem is, csak más topikokban mindenki erről beszélt, gondoltam hátha valaki tudja itt mi a tuti, és ráírjátok, de nem.:)

Köze nincs a procihoz, de érdemes az új béta drivereket feltolni a vidikaridhoz, az ilyen nagy FPS-droppok szinte megszűnnek. Amúgy nagyon proci limites a játék, valamit nagyon mellélőttek, ugyanis FX egy laza reggeli neki, de még 3770k se tartja az iramot... Grafikától függetlenül szaggat. :(

(#33588) ZS3NI: Látod a gépemet, ilyen proci+7950 overclockkal, és minimumon alig jó... Még tényleg nagyon sokat kell optimalizálni, de főleg valami multis dolog lehet rossz, mert a VGA-t maxon se eszi el 50 FPS körül... Tehát full procilimit. Szerintem lesz még jobb ez, de egyenlőre azthiszem inkább BF3-azok.:)

Fogyasztáshoz: Szerintem mielőtt megveszed a procit tisztába kerülsz vele kb mennyit fog enni egy pl.: intel... Másrészt számít milyen órajelen illetve fesszel játszol. Azért undervoltage alapon elég sok wattot eltűntet.
    Illetve érdekelne, nincs valami rosszul beállítva? Mert nem hiszem, hogy ennyi pluszt dobott rá hó végén... Bár őszinte leszek, nekem annyit fűt a gép télen, hogy a szobában nem is fűtök.:)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák