Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gwolf
csendes tag
Sziasztok!
A Linuxhoz felhasználói szinten értek, komolyabb rendszeradminisztrációt nem végeztem még rajta.
A következő a problémám:
"Örököltem" egy Linux szervert rendszergazdaként. Két dolgot ismerek, az IP címét és a root hozzáférést.
A munkaállomások beállításaiból látom hogy fájlszerverként üzemel, illetve IMAP és SMTP szervernek is ez van beállítva az Outlook Expressben.
Ezen felül SSH van rajta.
Fel szeretném deríteni a szervert. Leginkább a levelezés érdekel. Pontosan milyen levélküldő és postafiók üzemel rajta, annak mi a konfigurációja.
Tudtok ebben segíteni? Hogy induljak el? Érdekel még hogy van-e rajta valamilyen webes admin felület (webmin)?
(A régi rendszergazda elérhetetlen, a Mars felé tart, meghalt... stb.... ) -
bambano
titán
válasz
Rickazoid #14796 üzenetére
az ipv6 erőltetését továbbra sem értem, senki nem használ olyat.
"Egyébként nem tudok róla, hogy lenne korlátozás, hogy mit köthetek rá a modemre.": *MINDIG* van, nem korlátozás, hanem bejelentési kötelezettség. Más kérdés, hogy melyik szolgáltató milyen technológiával oldja ezt meg.
-
Rickazoid
addikt
válasz
bambano #14794 üzenetére
Átírtam a MAC címét a kártyának. De a dhclient kimenete továbbra is hibát jelez:
Listening on LPF/eth0/00:1d:72:02:db:2e
Sending on LPF/eth0/00:1d:72:02:db:2e
Sending on Socket/fallback
DHCPREQUEST on eth0 to 255.255.255.255 port 67
DHCPREQUEST on eth0 to 255.255.255.255 port 67
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 4
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 10
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 14
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 17
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 8
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 8
No DHCPOFFERS received.
Trying recorded lease 192.168.16.100
PING 192.168.16.1 (192.168.16.1) 56(84) bytes of data.
--- 192.168.16.1 ping statistics ---
1 packets transmitted, 0 received, +1 errors, 100% packet loss, time 0ms
No working leases in persistent database - sleeping.Ráadásul a 192.168.16.1 a routerkonfigurációk webes felületének IP címe.
De sosem volt regisztrálva router MAC cím a szolgáltatómnál szerintem, eleve ez a router itt sem volt, amikor beállították a netet, akkor direkt a gépre lett kötve a modem. Egyébként nem tudok róla, hogy lenne korlátozás, hogy mit köthetek rá a modemre.
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy most dobtam föl az Ubuntu 12.04-et egy 64 GB-os Samsung 830 SSD-re akkor milyen beállításokat kell eszközölnöm a rendszeren hogy kíméljem az ssd-t? Kezdő linux felhasználó vagyok!
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
bambano #14787 üzenetére
A dhclient kimenete:
Internet Systems Consortium DHCP Client 4.2.3-P2
Copyright 2004-2012 Internet Systems Consortium.
All rights reserved.
For info, please visit https://www.isc.org/software/dhcp/
Listening on LPF/eth0/00:1d:72:02:db:2e
Sending on LPF/eth0/00:1d:72:02:db:2e
Sending on Socket/fallback
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 5
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 14
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 11
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 21
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 10
No DHCPOFFERS received.
No working leases in persistent database - sleeping.Ehhez annyit találtam, hogy a konfigurációs fájlhoz hozzá lehet adni ezt:
interface "eth0" {
send dhcp-client-identifier 01:aa:bb:cc:dd:ee:ff;
}
ahol aa:bb:cc:dd:ee:ff a LAN kártya MAC címe.. de nem használt.Néztem még Arch Wiki és egyéb Wiki oldalakat, eljutottam a zeroconfig, mondom biztos nem ez kell nekem, de azért adtam neki egy esélyt, engedélyeztem az IPv4LL-t, erre a dhcpcd kimenete ilyen lett:
dhcpcd[6370]: version 5.5.6 starting
dhcpcd[6370]: eth0: waiting for carrier
dhcpcd[6370]: eth0: carrier acquired
dhcpcd[6370]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[6370]: eth0: sendmsg: Cannot assign requested address
dhcpcd[6370]: eth0: checking for 169.254.138.131
dhcpcd[6370]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[6370]: eth0: using IPv4LL address 169.254.138.131
dhcpcd[6370]: forked to background, child pid 6392De:
ping -c 3 google.hu
ping: unknown host google.huKell a DHCP, de hogyan, ha azzal nem kap IP-t?
Ha felrakok egy Windows 8-at, annak a viselkedése utalhat bármire is? -
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Van egy laptopom, annak a D-Sub kimenetére rákötök egy monitort, átmegy a kép, jó minden, csak a film nem. Elindítok akármelyik lejátszóban egy filmet, a laptop kijelzőjén megy, a monitoron fekete az ablak. Valaki tudna segíteni, mit csináljak?
-
Rickazoid
addikt
válasz
bambano #14785 üzenetére
Mit értesz azon, hogy ha nem megy a hálózat?
Egyébként megnéztem egy Ubuntu live alól, szintén nem kapcsolódik. Raktam rá egy dhcpcd-t összehasonlításnak, az ezt írta nekem:
ubuntu@ubuntu:~$ sudo dhcpcd eth0
err, eth0: timed out
warn, eth0: using IPV4LL address 169.254.213.104
ubuntu@ubuntu:~$ dhcpcd.sh: interface eth0 has been configured with new IP=169.254.213.104És ennyi, de kapcsolat nem jött létre.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Siriusb #14782 üzenetére
Van Windows leírás: dugja be a kábelt és működik. Röviden ennyi. XP-s beállításnál annyi van, hogy új kapcsolat hozzáadás > TCP/IP Tulajdonságok > automatikus IP > auto DNS szerver kérés.
Egyébként a router még nem volt itt, amikor be lett regisztrálva a modem, akkor a gépről is működött. És nincs korlátozva, hogy milyen gép csatlakozhat rá, mármint a modemre. -
Siriusb
veterán
válasz
Rickazoid #14780 üzenetére
Esetleg a router mac címéhez van regisztrálva a szolgáltatás, azért működik csak arról.
Sajnos azt nem tudom, egy kábelmodemnél mik a pontos kívánalmak a kapcsolat felépítéséhez.
Esetleg ha a szolgáltatód weboldalán van pl. egy windowsos leírás, abból ki lehet indulni. -
Rickazoid
addikt
Egy egyszerű kérdés: Hogy kell kábelmodemmel internetre csatlakozni? Az egyszerű válasz, hogy bedugom a kábelt, a networkmanager csatlakozik és kész. De nem csatlakozik, Wicd sem, nem kapnak IP címet a modemtől. Megpróbáltam terminálból, erre ez a dhcpcd kimenete:
dhcpcd[2573]: version 5.5.6 starting
dhcpcd[2573]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[2573]: eth0: broadcasting for a lease
dhcpcd[2573]: eth0: no IPv6 Routers available
dhcpcd[2573]: timed out
Namost erről sehol nem írnak és nem is találtam semmit. Ez most azt mondja nekem, hogy a modem IPv6 címet használ és az Arch Linux ezzel nem tud mit kezdeni vagy az Arch akar IPv6-os címet, de a modem nem érti? Networkmanagerrel megpróbáltam kikapcsolni az IPv6-ot, úgy se jön össze a kapcsolat.
De ha beiktatok egy WLAN routert, akkor minden úgy történik, ahogy kell. Bedugom a kábelt a routerbe ami már fent is van a neten. -
BeeNiTTo
tag
kis gépigény miatt le akarom szedni a puppy linux-ot..
de nekem nagyon fontos a képszerkesztés..
puppy alatt megy a photoshop vagy van valamilyen hozzá hasonló tudású szoftver linux ra??? -
klambi
addikt
fura a particio is mert úgy van hogy sda 1 ugye a rendszer sda2 extended és ezen belül sda 5 az hogy lehet?
-
Rimuru
veterán
(#14759) MacCaine: NTFS-nek jó az a rövid UUID.
klambi: Nézd meg úgy hogy fstab-ban ntfs-3g írsz az ntfs helyére, esetleg ha még nincs telepítve akkor rakd fel az ntfs-3g csomagot.
-
-
klambi
addikt
# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc defaults 0 0
# /dev/sda1
UUID=4b054689-bcde-438c-ab21-cdfbb6e30339 / ext4 rw,errors=remount-ro 0 1
UUID=4070751E70751BBA /media/adat ntfs defaults 0 0
utolsó sort raktam én bele, de ha kitörlöm akkor sem jó, meg annyi hogy átneveztem gpart ban a kötet nevét mert új kötet volt -
klambi
addikt
kicsit elrontottam valamit az fstab-ben mert azt írja ki mikor csatolni akarom a másik particiómat hogy nem vagyok root, ezt mivel tudom orvosolni?
-
-
Siriusb
veterán
válasz
maxima #14742 üzenetére
i5-2450M + Radeon 6490M. IGP jól működik. Nyílt ati driver vgaswitcheroo - val átkapcsolás esetén lefagy a gép az X újraindításnál. Catalyst-ot még nem sikerült felhegesztenem, elvileg a 12.6 már támogatja a xorg 1.12-őt.
Gyári SLED 11-ben lévő catalyst-tal persze megy a dGPU is.Szerk:
(#14743) CPT.Pirk
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalyst126legacyproducts.aspx -
ViZion
félisten
válasz
maxima #14742 üzenetére
régebben a dual-vga notikra panaszkodtak, ezen kívül nem tudok mást. Esetleg ha valami ritka wifi modult fogsz ki, akkor lesz bibi. Múltkor ilyesmi volt, de csak annyi volt a hiba, h felrakta a nyílt drivert, de zártak között is volt, engedélyeztem és összeakadtak. Zárt kikapcs, restart, műXik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
maxima #14742 üzenetére
Nekem régebbi intelesem van, simán megy. Havernak 5-ös v. 6-os szériás radonnal szerelt laptopja van, semmi gondja nincs vele, faszán megy a zárt driverrel.
Akkor lehet gond, ha két vga van, és kellene köztük váltani. Valamint az AMD dobja a 4000-es szériától visszafelé minden régebbi vga támogatását minden platformon, így ilyet már ne vegyél.
-
maxima
tag
Sziasztok!
Laptopon linuxot használó fórumtársak tapasztalataira lennék
kíváncsi, hogy van-e és milyen kompatibilitási probléma, melyik
tipussal?
Elsősorban a videorész érdekel, az IGP-s ill dedikált kártyákkal
szerzett tapasztalatok.
Köszi előre is. -
klambi
addikt
mint ben van indítópult, azt hogy tudom megoldani hogy a gmail notifier is induljon automatikusan, nem tudom milyen parancsot kell neki megadni....
-
426os
őstag
Sikerült Wine nélkül működésre bírni az abevjava-t. Még egyszer köszönöm a segítséget.
-
426os
őstag
Köszönöm az információkat
-
Jester01
veterán
Linuxon a directory elválasztó jel az előre per /.
Ez az egyik dolog. Másik dolog, hogy az sh kompatibilis shellekben (parancsértelmezőkben) a zárójelek speciális karakternek számítanak, ezért őket meg kell jelölni (escape) ha azt szeretnéd, hogy a shell ne értelmezze őket. Erre a visszaper \ (backslash) szolgál. Ugyanez vonatkozik egyéb speciális karakterekre is, különös tekintettel a szóközre és társaira. Ha az egész argumentumot egyszeres idézőjelek (aposztrófok, ') közé teszed, akkor nem kell a visszaperekkel bajlódni (feltéve, hogy nincs aposztróf a szövegben). -
rybank
senior tag
válasz
klambi #14733 üzenetére
fstab? nem ilyen egyszerű? Mivel párszor már elcsesztem az fstabom, inkább telepítésnél lőttem be ezeket. Ha muszáj lenne, egy live USB kíséretében megtanulnám jól belőni. De nem ördöngősség, csak nem tudom mit rontottam el.
(#14734) Atapi - Neked pedig, ha csak egy helyes útvonal megadásra van szükséged szólj, mert leírom.
-
Atapi
senior tag
nálam (ubi 12.04x64, wine 1.4) ezzel fut le (szerintem) rendesen egy kreált teszt bat (legalábbis a bash nem panaszkodik, és egy echo parancs is sikeresen végrehajtódik a futás során):
wine cmd</home/eva/.wine/drive_c/Program\ Files\ \(x86\)/abevjava/abevjava_start.bataz elérési útvonalban a \ perjelek a speciális karakterek előtt azért kellenek, hogy az utasítás feldolgozása során a bash tudja, hogy azok csak karakterek, nem pedig utasítások.
lehet, hogy kisebb fáradság lenne egy sun java beüzemelése a rendszereden, és az abevjava javás változatának telepítése.
-
klambi
addikt
szevasztok!
linux mint 13-ban auto csatolást szeretnék beállítani, ezt mivel tudom megtenni?
-
426os
őstag
wine start /home/eva/.wine/drive_c/Program\ Files\ \(x86\)/abevjava/abevjava_start.bat
Ugyanaz, amit te is írsz, csak a felhasználót és batchfile nevét írom át.
A rendszer pedig Linux Mint 13 "Máté" x64Amúgy ha már itt tartunk, lehet hülye kérdés, de itt linuxnál miért számít, hogy a per jelek merre állnak? Illetve miért kell perelni a zárójeleket?
-
426os
őstag
Azt hiszem valami nem stimmel a wine-vel, mert bármilyen parancsot adok neki terminálból (pl.: wine -help), akkor az előbbi screenshot-hoz hasonló dolog fogad. Magát a wine-t a szoftverkezelővel szedtem le, nem értem mi baja.
-
426os
őstag
A parancssort a wine mappájában lévő cmd.exe-re értettem. Ha ezt elindítom és ebben adom ki a parancsot, vagy az abevjava mappájában lévő bat-ból készített exe-t indítom, akkor minden gond nélkül, simán elindul a program. De ha terminálból próbálkozom (akár az általad megadott paranccsal, akár bárhogy máshogy kombinálva, természetesen a felhasználónevet átírva), akkor a következőt kapom:
Ezután nem történik semmi.
-
MasterMark
titán
Ezt találtam:
For Chrome
sudo gedit /usr/share/applications/google-chrome.desktop
Change line from
#Exec=/opt/google/chrome/google-chrome %U
TO
Exec=/opt/google/chrome/google-chrome --disk-cache-dir=`/tmp/ram/`a 'gedit'-et kicseréltem 'nano'-ra úgy bejött. Ha minden igaz így jó?
-
426os
őstag
Nem működik.
"bash: szintaktikai hiba "(" váratlan token közelében"
Több programmal is lefordíttattam a batchfile-t és egyikkel sem működik.bambano: Azért Wine alatt csinálom, mert amúgy egyszerűen nem tudom feltelepíteni. Többféle leírás alapján is megpróbáltam, az egyikkel sikerült, el is indult, de mivel régebbi volt frissíteni kell. Az viszont nem megy, mert behal közben.
-
ntomka
nagyúr
válasz
MasterMark #14719 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14719 üzenetére
A képen jól van. A ramba nem fog települni, de cachelni be tudod oda irányítani. Én nem szeretem a Chrome-ot, mert fapados, és annyira nem is gyors, mint az hangoztatják, de biztos át tudod irányítani a ramba. FF-et simán át lehet.
-
Atapi
senior tag
-
426os
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok a Linux-asztalra (Linux Mint) parancsikont készíteni egy windows-os exe-ből? A program a .wine/drive_c/program files (x86)/abevjava mappában van. Ha az asztalon indítóikont hozok létre az nem indítja el. -
MasterMark
titán
válasz
CPT.Pirk #14715 üzenetére
Jól írtam be?
# /etc/fstab: static file system information.
#
# Use 'blkid' to print the universally unique identifier for a
# device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices
# that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
# / was on /dev/sda1 during installation
UUID=ae3ba817-3e2e-4bfa-8abc-abff09e952ff / ext4 errors=remount-ro,noatime,nobarrier 0 1
# swap was on /dev/sda5 during installation
UUID=5cbc34eb-2e69-4b1a-a2b0-8b016328ab91 none swap sw 0 0
none /tmp tmpfs nodev,nosuid,noatime,size=256M,mode=1777 0 0 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14714 üzenetére
/etc/fstab
pl. ha nano szöv. szerkesztőt használsz, akkor sudo nano /etc/fstab a treminálba.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14712 üzenetére
Gonolom igen, ha liliben választható xubival a presistent.
ramdisk:
Ezt a sort kell hozzáadni az fstabhoz, 1024 helyére a neked kellő értéket. Restart után már rögtön meg is lesz, amit szeretnél ide cacheltetni, annak csak meg kell adni a /tmp-t
none /tmp tmpfs nodev,nosuid,noatime,size=1024M,mode=1777 0 0
A másik két dolog még egyszerűbb, csak a root fájlrendszer sorában az opciókat ki kell bővíteni a noatime és nobarrier szavakkal.
Itt látszik a 3 dolog egyben, hogy hova és hogyan kell beírni őket: [link], az egyéb eltérésekkel ne foglalkozz.
Normális gépen is másodpercekkel gyorsult a boot, szóval egy penen valszeg még jobban ki fog jönni a hasznuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14710 üzenetére
A lili létrehoz egy állományt a penen, amiben a fájlrendszer egy része R/W módban lesz, a többi marad Read only. Ha csak kiírod az isot, akkor ilyen nem lesz.
Gondolom van másik mód rá, keress rá googleben. -
MasterMark
titán
válasz
ViZion #14708 üzenetére
Xubuntut megprobaltam de nagyon lassu volt, most Lubuntut probalom ez nagyon jonak tunik, de nem tudom hogy kene ezt is persistetn modban inditani. Az Ubuntut a Linux Live USB Creatorral tettem fel pendrivera, az beallitotta a persistent modot. Most Power ISOval csak siman kiirtam pendrivera, es igy ott az inditomenuben nincs ott a persistent mod. Gondolom ezzel a Linux Live USB Creatorral ezt is megcsinalna, de az valahogy mast is csinal rajta, es lassabb lesz az egesz.
A feladat siman csak internetezes lenne es film nezes. A gep egy 2.6os Celeron 1 GB RAM. Elszallt benne a vinyo, es gondoltam pendriverol megoldanam valahogy ideiglenesen.
A lenyeg hogy lehet beallitani kezzel, hogy persistentben induljon?
-
BluEyes
őstag
válasz
MasterMark #14707 üzenetére
Puppy linux (Lucid) [link]
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14707 üzenetére
A legtöbb LiveUSB "csak" annyit tud, mint egy CD-s változat, tudomásom szeerint csak Ubuntu-alapúaknál van "persistence", ami megőrzi a beállításokat. Volt még valami, amit próbáltam, az külön mappából tudott cuccokat betölteni minden induláskor, de "az nemaz"...
Amúgy mi lenne a feladat, milyen HW van alatta, melyik disztró és asztali környezet szimpatikus Neked? Ha bírja a gép, és van kedved kipróbálni, akkor Xubuntut javaslnék. P III (nem elírás!!!) gépen, hurka procival, valami AGP VGA-val elindult a 12.04 Xubuntu, pedig még a grub is hisztizett a VGA miatt.
-
MasterMark
titán
Mivel sehogy nem sikerült beállítani a Chrom-ot, ezért találtam egy ilyen hogy Chrome Linux, felraktam pendrivra, de csak Live mód van benne. Hogy lehet a beállításokat elmenteni? Gnome-os vagy mi.
-
MasterMark
titán
Na ezt a slax-ot felraktam, ez jónak tünik, de utólag hogy tudok telepíteni Chrome-ot?Azt hiszem rájöttem...
-
Vladi
nagyúr
válasz
MasterMark #14702 üzenetére
slax erre lett kitalálva. A weboldalán össze is tudod állítani a szoftvereket, és már azt töltöd le ami kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ez disztró független dolog, állítsd be az fstab-ban a dolgokat, hogy ne mentse a hozzáférési időket, ne legyen barrier meg hogy a /tmp a ramba kerüljön.
-
ViZion
félisten
válasz
Xubuntu, Lubuntu elsősorban ezeket javaslom a kezelhetőség miatt... Ha ezeket lassúnak találod, akkor lehet lefelé lépdesni: Slax, Puppy, Tiny Core, DSL, ilyesmik.
De én azt szoktam mondani, h inkább egy lassú Xubuntu, mint egy gyors Tiny Core... -
MasterMark
titán
Valaki tud valami egyszerű Linux-ot ami nem akadozna béna gépen?
Pendrive-ról persistent módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest