Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Ja, bocs, az USB-s részt az elnéztem. Arról fogalmam sincs.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem.
OpenOffice-t használok, és egy szöveges fájlt szerkesztettem. Csináltam benne módosításokat, majd elmentettem (*.doc formátumban), megnyitottam újra, és amiket módosítottam, nem mentette. Valamint megnyitottam Win XP-n a dokumentumot MS Office 2007-el, és hát elég máshogy nézett ki. Tabulátorok máshogy, volt egy kép, az is máshol jelent meg. Én rontottam el valamit? Vagy mi lehet a hiba oka? Azért ez elég komoly hiba, ha mondjuk üzleti ügyben szerkeszt valamit az ember, aztán a végeredmény meg más lesz ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest