Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Egy egyszerű kérdés: Hogy kell kábelmodemmel internetre csatlakozni? Az egyszerű válasz, hogy bedugom a kábelt, a networkmanager csatlakozik és kész. De nem csatlakozik, Wicd sem, nem kapnak IP címet a modemtől. Megpróbáltam terminálból, erre ez a dhcpcd kimenete:
dhcpcd[2573]: version 5.5.6 starting
dhcpcd[2573]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[2573]: eth0: broadcasting for a lease
dhcpcd[2573]: eth0: no IPv6 Routers available
dhcpcd[2573]: timed out
Namost erről sehol nem írnak és nem is találtam semmit. Ez most azt mondja nekem, hogy a modem IPv6 címet használ és az Arch Linux ezzel nem tud mit kezdeni vagy az Arch akar IPv6-os címet, de a modem nem érti? Networkmanagerrel megpróbáltam kikapcsolni az IPv6-ot, úgy se jön össze a kapcsolat.
De ha beiktatok egy WLAN routert, akkor minden úgy történik, ahogy kell. Bedugom a kábelt a routerbe ami már fent is van a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest