- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #32957 üzenetére
Ennél jobb és működő megoldást nem találtam:
\newcommand{\keepvalues}{% \edef\restorevalues{% \parindent=\the\parindent \parskip=\the\parskip }% }
https://tex.stackexchange.com/questions/45028/cancel-undo-a-setlength-parindent3ex
-
Siriusb
veterán
Latex-ben (pdflatex) megoldható, hogy csak egy bekezdésre vonatkozzon egy beállítás?
\setlength\parfillskip{0pt plus .6\textwidth}
\setlength\emergencystretch{.1\textwidth}
Ezt szeretném csak egy bekezdésre érvényesíteni. -
Siriusb
veterán
válasz
Archttila #32882 üzenetére
No, a miheztartás végett telepítettem még egy képnézegetőt, annál sem jó a rendezés, szóval nem a Simple Gallery a ludas, hanem az Android.
Szerk.: Gallery-ben kiválasztás után Fix Date taken value rendezi a helyzetet. Lehet a fátum formátuma nem megfelelő, de ennek a kinyomozását már rád bízom.
-
Siriusb
veterán
válasz
Archttila #32879 üzenetére
Kipróbáltam Androidon, néhány fotót külön szedtem, az egyiket szerkesztettem, majd az exif-ben a Date taken-t visszaírtam az eredetire, mert szerkesztéskor elveszett. Hiába állítom a sorrendet (Simple Gallery) Date taken-re, akkor is a módosítás szerint rendezi. Lehet ez valami android probléma lesz.
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #32877 üzenetére
Hogy láttad volna?! Utólag szerkesztettem, mert fejből nem ment, utána kellett néznem.
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #32875 üzenetére
De igyekezett valaki megelőzni.
-
Siriusb
veterán
válasz
CPT.Pirk #32767 üzenetére
Ez a gyógyhatású változat, latin nevén Archea Vulgaris. Megtalálható otthonokban és irodákban, általában árnyékos helyen lelhető fel. Megfelelő körültekintéssel kell alkalmazni, jó kezekben idegnyugtató, görcsoldó, ám rosszul használva dührohamot és trágár beszédet okoz.
-
Siriusb
veterán
válasz
CPT.Pirk #32762 üzenetére
Ez lett az új, talán egy kivétellel nem fogadtam el a felajánlott értéket:
Contents of temporary file /tmp/maxperfwiz/99-maxperfwiz.conf:
vm.swappiness=10
vm.vfs_cache_pressure=75
kernel.nmi_watchdog=0
vm.dirty_ratio=3
vm.dirty_background_ratio=3
vm.dirty_expire_centisecs=3000
vm.dirty_writeback_centisecs=1500
Contents of temporary file /tmp/maxperfwiz/66-maxperfwiz.rules:
ACTION=="add|change", KERNEL=="nvme[0-9]*", ATTR{queue/scheduler}="none"
ACTION=="add|change", KERNEL=="sd[a-z]|mmcblk[0-9]*", ATTR{queue/rotational}=="0", ATTR{queue/scheduler}=
"mq-deadline"
ACTION=="add|change", KERNEL=="sd[a-z]", ATTR{queue/rotational}=="1", ATTR{queue/scheduler}="bfq"
-
Siriusb
veterán
Szia!
Biztos, hogy szükséged van kártyára, integrált egység nem elég? Nekem már vagy 10 éve nincs külön videokártyám, de ez persze felhasználásfüggő.
Idáig mindig intel procim volt, idén váltottam AMD-re, nos, nem bántam meg, meg vagyok elégedve az integrált GPU-val, persze nincs is, amivel különösebben terhelném. -
Siriusb
veterán
válasz
Dißnäëß #32647 üzenetére
Vagy a find-dal, vagy az fd-vel kellene, én kezdek átszokni ez utóbbira.
Például valami ilyesmi:
fd -e txt -x rm
.
Először mindenképpen a -x rm nélkül teszteld le!-e, --extension ext
Filter search results by file extension ext. This option can be used repeatedly to al‐
low for multiple possible file extensions.-x, --exec command
Execute command for each search result in parallel (use --threads=1 for sequential com‐
mand execution).Note that all subsequent positional arguments are considered to be arguments to the com‐
mand - not to fd. It is therefore recommended to place the -x/--exec option last. Al‐
ternatively, you can supply a ';' argument to end the argument list and continue with
more fd options. Most shells require ';' to be escaped: '\;'. This option can be spec‐
ified multiple times, in which case all commands are run for each file found, in the or‐
der they are provided. In that case, you must supply a ';' argument for all but the last
commands.The following placeholders are substituted before the command is executed:
{} path (of the current search result)
{/} basename
{//} parent directory
{.} path without file extension
{/.} basename without file extensionIf no placeholder is present, an implicit "{}" at the end is assumed.
Szerk.: de lassú voltam, amire mindent bemásoltam.
-
Siriusb
veterán
Hejhó!
Samsung 980 nvme firmware-t frissíteném.Samsung iso USB-ről bootolva nem is találja az eszközt.
fwupdmgr szintén nem hallott róla.
Két lehetőséget találtam még:
https://wiki.archlinux.org/title/Solid_state_drive/NVMe#Firmware_update
https://blog.quindorian.org/2021/05/firmware-update-samsung-ssd-in-linux.html/Ti melyik módszert ajánlanátok?
-
Siriusb
veterán
Üdv!
Samsung 980 SSD-nél a AES256, TCG / Opal IEEE1667 hardveres titkosítás ugyanolyan megbízható, mintha LUKS partíciókat hoznék létre? Úgy veszem ki, hogy korábbi firmware-eknek voltak gyengeségei, de azokat már kijavították. Sebességben van észrevehető különbség a két módszer közt egy Ryzen 5700G proci esetében?
-
Siriusb
veterán
Huh, rdiff-et már el is feledtem, hogy létezik.
Köszi, kipróbálom a javasoltakat, úgy nézem, végülis mindkettő tudja, amit kell, így első nekifutásra nem láttam át, egy konkrét fájl változatait hogy tudom kilistázni velük, de majd kiderül.
Mindkettő elegánsabb megoldás, mint az enyém. -
Siriusb
veterán
Hátha valakinek van jobb ötlete a megvalósításra: a héten kitaláltam, hogy egy könyvtárról automatikusan napi szinten készítek "incremental backup"-ot tar-ral. A lényegi rész:
tar -cJvvg $UTVONAL/$SNAR -f $UTVONAL/$TAR -C /mnt/blabla konyvtar &>>$UTVONAL/$NEV.log
A cél az, hogy könnyen vissza tudjam keresni, mikor változott egy fájl és megtekinteni a korábbi verziókat, amit a log-ból könnyen ki is tudok nyerni. Ami piszkálja a csőröm, hogy akkor is létrejön egy tömörített állomány, ha nem volt változás, s eme állomány csak a könyvtárstruktúrát tartalmazza. Van valami olyan kapcsoló, amivel ezt az üresjáratot el tudom kerülni? Vagy jobb megoldás?
-
Siriusb
veterán
válasz
sh4d0w #27124 üzenetére
Néha jó, ha hamar jönnek az újdonságok.
Régebben a pulseaudio-t irtottam tűzzel-vassal, de kényelmesebb volt beletörődni. Systemd-nél is szívtam a fogam, de aztán ráhagytam, jöjjön, aminek jönnie kell. A kisebb ellenállás irányába mozdulok.(#27128) ubyegon2
Azért nem sokáig volt fent az az ominózus csomag az AUR-ban, hamar kiderült, hogy vaj van a füle mögött. Talán egy pdf olvasó volt? -
Siriusb
veterán
Mint említettem, nálam elvétve okozott csak problémát a frissítés, tehát ez - véleményem szerint - nem kerékkötője a tiszta Archnak. Viszont a grafikus telepítés miatt valóban előnyösebb lehet a Manjaro, bár én a tiszta Arch-t részesítem előnyben.
(#27121) Speeedfire
Én a KDE-vel nem tudok megbékülni, Cinnamon-t találtam a számomra legmegfelelőbbnek Openbox után. -
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #27118 üzenetére
8 éve tértem át Ubunturól Arch Linuxra és a közelmúltban egy fél évre elkalandoztam Debianra, de vissza is álltam Archra (Debian túl unalmas
).
Az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés gondot okoznak a frissítések, nagyon ritkán kell kézzel belenyúlni, de ilyenkor a hírekben mindig leírják a teendőket.
A rendszer feltelepítése vihet el sok időt, ha valaki nem tud terminálban eligazodni, illetve nem tudja, hogy mi minden kell egy kész rendszerhez, viszont a wiki a telepítésen is szépen végigviszi az embert.
Mivel az Arch wikije szenzációs, a legtöbb felmerülő kérdésedre már kész választ, útmutatást találsz. Így hát véleményem szerint, ha az elején hajlandó vagy időt és energiát rászánni, Arch Linuxszal egy folyamatosan friss rendszered lesz és kevés energiát fog elvinni ennek a fenntartása. -
Siriusb
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat!
mtp módban van a telefon, ezzel is csatlakozik pcmanfm szerint. Windows alatt működik a telefon, azt mondják.
Itthon a saját telefonomat rádugtam az arch linuxra, simán megy belső tárhely, sd kártya is. Mondjuk bftpd-t használok saját részre, lehet oda is azt kellene felraknom? Vagy Airdroidot oszt csókolom. -
Siriusb
veterán
Adott egy debian + lxde. Mi a bánatért nincs jogom megnézni egy felcsatolt androidos telefon fájljait? Pcmanfm-ben megjelenik a telefon, könyvtárakban lehet lépkedni, de pl. egy fényképet már nem enged megnyitni.
/etc/fuse.conf-ban ki van kommentelve a user_allow_other sor.
fuse group nincs, de a gugli szerint nem is kell. -
Siriusb
veterán
válasz
CPT.Pirk #23415 üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok. Köszönöm válaszod. Lehet mutatok egy-két képet, és dönetenek az xfce és lxde közt.
Az ilyen automatikus frissítésektől félek, de ha ilyen pozitív tapasztalatod van vele, tényleg meg kellene próbálni.
(#23416) brickm
Ubuntu? Határozott nem.Elég volt két év belőle, azzal kezdtem a linux ismerkedésemet.
-
Siriusb
veterán
Egy régebbi gépre, amin XP fut, fel kellene rakni valamit, ami stabil és nem kell macerálni (nem akarom karbantartani
).
Még mindig a debian a jó választás? Melyik verzió? Xfce jó lesz asztali környezetnek, remélem még mindig nem túl erőforrás-igényes? Ha jól tudom, csak CD író van benne, szóval vagy CD méret, vagy pendrive-ot kellene készíteni, remélhetőleg boot-ol róla. -
Siriusb
veterán
Tud valaki ajánlani DVB-C tunert?
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #22271 üzenetére
Mégis az új alaplap volt a ludas az USB3-mal. Ha letiltom az Intel USB3.0 Mode-t, a probléma megszűnik, a szkenner rendesen működik. Hiába USB2-es porton volt csatlakoztatva.
Most az a kérdésem, a rendszer melyik része problémázik, mi az, amit egy nyamvadt windows le tud kezelni és a linux nem?
-
Siriusb
veterán
Hátha tud valaki irányt mutatni (legalább azt, melyik hídról ugorjak...):
Samsunc SCX3200 multi nyomtató, scanner behülyült. Ha először kiadom a scanimage -L parancsot, felismeri a scannert. 2 másodperc múlva már nem találja.
Kínomban már kipróbáltam w7-tel virtualboxban, simán megy. Splix és samsung unified driverrel is ugyanez a helyzet.
Log, ha kell: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=197887
Jelenleg úgy vélem, itt lehet a négylábú elásva, legalábbis másra nem tudom fogni:
arch kernel: usb 3-12: usbfs: interface 1 claimed by usblp while 'scanimage' sets config #1Köszönöm, ha valaki tud valami okosságot mondani.
-
Siriusb
veterán
Adott az Openbox, xscreensaver és egy külön userként futtatott skype, akinek kb. csak ahhoz van joga, hogy a skype működjön.
Azt szeretném megoldani, hogy ne kapcsoljon be a képernyő kímélő egy videóhívás során. Egyelőre az jutott eszembe, hogy 5 percenként lefutna egy script, pl. xdotools-szal megnézném, fókuszban van-e a skype és ha igen, kiadnék egy xscreensaver-command -deactivate parancsot.
Ha van valakinek jobb ötlete, ossza meg velem, legyen szíves. -
Siriusb
veterán
Tudtok olyan videó szerkesztőről, amivel lehet manipulálni a felvételeket (pl. színkorrekció), mint fényképek esetén a Gimp-et használva?
-
Siriusb
veterán
Ezt olvasva először röhögtem. Utána elolvastam újra, mert biztos voltam benne, valamit félreértelmeztem. Végül magamba roskadtam, hogy mennyire sz@r a rolling release modell, egy őskövület van a gépemen.
█▓▒░siriusb@arch░▒▓██▓▒░ Wed Dec 17 10:54:10
~/ head /var/log/pacman.log
[2010-06-18 13:22] installed filesystem (2010.02-4) -
Siriusb
veterán
Ciki, de nem jöttem rá, miként valósíthatom meg, hogy regex-szel töröljem azokat a sorokat, amik nem egy bizonyos szóval kezdődnek:
/^((?!így_kezdődik_a_sor))/Megcsináltam kézzel, mert nem volt sok, de azért légyszíves világosítsatok fel a jövőre való tekintettel. Kösz.
-
Siriusb
veterán
Elöljáróban: KDE-t nem használok. A teljes képernyős videó lejátszáson kívül hirtelenjében más nem jut eszembe, ami megakadályozná a képernyőkímélő aktiválását, hacsak pl. Caffeine-t nem használsz.
Mivel pontosan nem tudni, mikor jelentkezik nálad a probléma, esetleg megoldás lehet még az xscreensaver telepítése.
-
Siriusb
veterán
Kell a végére a per jel, itt szoktak elvérezni, mert nem értik a jelentését. Amennyiben nincs a végére biggyesztve, maga a könyvtár a forrás ill. a cél, ha jelen van, akkor pedig a könyvtáron belül található fájlok!
Feladattól függően én a --delete kapcsolót is használom.
-
Siriusb
veterán
Picipuha oda teheti magának a skype-ot, ahová gondolom... Most már a 4.2-vel sem lehet bejelentkezni.
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #20445 üzenetére
Nincs semmi gond a tabbal, de a fenti videó keres a bash history-ban is.
A ctrl+r is keres
-
Siriusb
veterán
válasz
N0zer0 #20028 üzenetére
Nálam a skype külön felhasználóval fut, akinek kb semmihez nincs joga az audio/videón kívül, különösen ahhoz nincs, hogy a fájlrendszerben mászkáljon.
Igaz, Teamviewer-t sem használom, amióta root-ként kell futtatni a daemon-t. Lehet túlzottan paranoiás vagyok, de akkor sem kap egy ilyen malware, mint a skype, szabad kezet.Nem látom át, a skype telepítése miért lenne olyan időrabló, de ez a szép a linuxban, mindenki úgy oldja meg a szükséges feladatokat, ahogy az neki tetszik.
-
-
Siriusb
veterán
Ha esetleg más is használ néha skype-ot és nem akar Pulseaudio-t, ne frissítsen 4.3-ra, mert ez a verzió már csak Pulseaudio-val működik.
-
Siriusb
veterán
válasz
sh4d0w #19794 üzenetére
Én ebből azt veszem ki, hogy hiába dumo-olod a header-t (jujj de szépen mondtam
), vagy teszi bárki is rá a kezét, ha nincs jelszavad, semmiképpen nem tudod feloldani a titkosítást. S szerintem ki sem tudod csak úgy cserélni a header-t egy másikra, mert az csak az adott partícióhoz jó.
-
Siriusb
veterán
Ha valaki futtatni akarná a Flashtool-t, de libusb hibába szalad, itt a megoldás.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
Most untam meg a postai feladóvevények kézzel írogatását.
GIMP-ben megcsináltam a mintát, de mivel (gondolom) a karaktereket képként kezeli, kicsit csúnyácska nyomtatáskor. Valami jó ötlet a megoldásra, hogy szép is legyen és kényelmes is? -
Siriusb
veterán
válasz
Claude Leon #19487 üzenetére
Na igen, gnome3 sem igazán jött be nekem, de a KDE akkor is valamiért ősellenség számomra.
Unity-vel nincs tapasztalatom, ahhoz nem tudok hozzászólni. -
Siriusb
veterán
Véletlenszerű tartalommal generáltam egy fájlt, majd rsync-kel létrehoztam egy másolatot:
rsync -v proba.bin proba2.bin
proba.bin
sent 2,097,743 bytes received 35 bytes 4,195,556.00 bytes/sec
total size is 2,097,152 speedup is 1.00Módosítottam a proba.bin-t, majd:
rsync -v --inplace proba.bin proba2.bin
proba.bin
sent 2,097,618 bytes received 35 bytes 4,195,306.00 bytes/sec
total size is 2,097,031 speedup is 1.00Ebből hámozd ki, amit akarsz.
Szerintem nem csak a változást küldte. Mondjuk egy 2 GB-s fájlnál ez hamar kiderülne már csak abból is, milyen hamar végez. Md5sum jó lett.
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #19268 üzenetére
Most találtam egy opciót, amivel még nem találkoztam: --inplace
This option changes how rsync transfers a file when its data needs to be updated: instead of the default method of creating a new copy of the file and moving it into place when it is complete, rsync instead writes the updated data directly to the destination file.Viszont:
The option implies --partial
...Using the --partial option tells rsync to keep the partial file which should make a subsequent transfer of the rest of the file much faster.Én ezt úgy értelmezem, hogy a célban lévő fájlnak / fájl töredéknek meg kell egyezni a forrás azonos részével.
Szerk.:
Ezt már tényleg ki kellene próbálni, teljesen elbizonytalanodtam. -
Siriusb
veterán
Egyrészt a többesszámra kellene figyelni:
the differences between the source files and the existing filesMásrészt:
Rsync finds files that need to be transferred using a "quick check" algorithm (by default) that looks for files
that have changed in size or in last-modified time. -
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_ #19086 üzenetére
Idézek az rc.xml-ből:
<application class="VirtualBox">
<desktop>2</desktop>
</application>Szerk.:
Kis segítség -
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_ #19048 üzenetére
Mindenkinek más a szokása, de az Openbox menüjét viszonylag keveset használom. Ami nagyon kell, az gyorsbillentyűn van, a többit pedig kupfer-ből indítom, illetve gyakran dokumentumokat is onnan nyitok meg.
Ha már tint2-t használsz, esetleg nézz rá a gsimplecal-ra naptár ügyben, nálam az van bedrótozva, ha a dátumra kattintok:
# Clock
time1_format = %H:%M
time1_font = Sans Bold 8
time2_format = %A %b %e
time2_font = Sans 8
clock_font_color = #FFFFFF 60
clock_padding = 4 4
clock_background_id = 3
clock_lclick_command = gsimplecal -
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #18486 üzenetére
Ellenőrizted a könyvtár jogosultságokat?
-
Siriusb
veterán
GPT ext4 partícióhoz miként lehet a partíció előttről üres helyet hozzáadni, tehát méretet növelni úgy, hogy a kezdő szektor változik?
-
Siriusb
veterán
Van itt egy kapitányi rangban tevékenykedő őrült
, aki KDE-t (és éppen Chakrát) használ. Néhány ember, velem együtt, nem igazán rajong a KDE iránt.
Ezen kívül még a Manjaro-t szokták javasolni, de nem tudtam még annyira unatkozni, hogy szemügyre vegyem.Egyszóval a fent említett illető biztosan szívesen fog segíteni.
-
Siriusb
veterán
Én két végletben gondolkoznék: ha kevés időt akarok rászánni: Debian. Amennyiben bátor vagyok, szeretnék mélyebben megismerkedni a linuxszal, teljesen a saját ízlésemre alakítani a rendszert, s mindenből a legfrissebbre van szükségem és azonnal: Arch Linux.
Egy véleménynek ez is jó. -
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #17792 üzenetére
iwconfig man-ban találtam:
ap
Force the card to register to the Access Point given by the address, if it is possible. This address is the cell identity of the Access Point, as reported by wireless scanning, which may be different from its network MAC address. If the wireless link is point to point, set the address of the other end of the link. If the link is ad-hoc, set the cell identity of the ad-hoc network.
When the quality of the connection goes too low, the driver may revert back to automatic mode (the card selects the best Access Point in range).
You may also use off to re-enable automatic mode without changing the current Access Point, or you may use any or auto to force the card to reassociate with the currently best Access Point.
Example :
iwconfig eth0 ap 00:60:1D:01:23:45
iwconfig eth0 ap any
iwconfig eth0 ap off -
Siriusb
veterán
Legyen érdemi hozzáfűzni valóm is: én sem találtam semmit arról, miként lehetne mac address alapján csatlakozni. Viszont eszembe jutott az, ha a wireless listában külön lenne bejegyzés mindegyik AP-nak, amelyek gyengék, azokat vedd ki az automatikus csatlakozásból. Ha a KDE networkmanager mindenképpen csak egy AP-t tüntet fel, próbáld ki ideiglenes jelleggel a wicd-t. Több ötletem nincs.
És jó nyaralást kívánok, nettel vagy anélkül! -
Siriusb
veterán
válasz
bencsikgab #17782 üzenetére
Merevlemezeken partíciók találhatók, tehát ha valamelyiket csatolod, az így néz ki pl: /dev/sdd5. Ezért mondtam, hogy /dev/sdd az egy pendrive-ra hivatkozhat, nem egy HDD partícióra.
Miért fontos neked a betűjel, ha egyszer UUID-vel azonosítod, még mindig nem értem. Mire kell neked azután a betűjel, ha már egyszer felcsatoltad a kötetet? -
Siriusb
veterán
válasz
bencsikgab #17778 üzenetére
Most nem arról van szó, hogy UUID-t akarsz használni? Légyszíves döntsd el mit akarsz. A /dev/sdd max egy pendrive lehetne...
Amennyiben megcseréled a csatlakozókat a merevlemezeken, nem ugyanazt a betűjelet fogod kapni, ezért kell UUID-t használni.
Jelszót is beírhatod egy fájlba, ill a crypttabban a none a fájl útvonala helyén bekéri a jelszót.
S fogadd meg a tanácsot, olvasd el a man-okat, hogy tudd, mit csinálsz. -
Siriusb
veterán
válasz
bencsikgab #17776 üzenetére
/etc/crypttab:
nagyontitkos UUID=akármi /itt/a/keyfile/etc/fstab
/dev/mapper/nagyontitkos /media/nagyontitkos ext4 defaults,noatime 0 2A /media/nagyontitkos könyvtárat hozd előre létre. UUID-t ki tudod találni, s gondolom keyfile-okat használsz, nem jelszavakat, bár ha jól emlékszem, már nem lehet a crypttabban pucéron jelszót tárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest