Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Poco F7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
ViZion #14708 üzenetére
Xubuntut megprobaltam de nagyon lassu volt, most Lubuntut probalom ez nagyon jonak tunik, de nem tudom hogy kene ezt is persistetn modban inditani. Az Ubuntut a Linux Live USB Creatorral tettem fel pendrivera, az beallitotta a persistent modot. Most Power ISOval csak siman kiirtam pendrivera, es igy ott az inditomenuben nincs ott a persistent mod. Gondolom ezzel a Linux Live USB Creatorral ezt is megcsinalna, de az valahogy mast is csinal rajta, es lassabb lesz az egesz.
A feladat siman csak internetezes lenne es film nezes. A gep egy 2.6os Celeron 1 GB RAM. Elszallt benne a vinyo, es gondoltam pendriverol megoldanam valahogy ideiglenesen.
A lenyeg hogy lehet beallitani kezzel, hogy persistentben induljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest