- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
bambano #32826 üzenetére
Unknown cipher type 'killall'
-c alatt gondolom commandra gondoltál nem cipherre, de úgy sem jó:
lighthttpd: no process found(Egyébként -C a command.)
szerk.: Azért nem volt jó mert el lett írva, ez működik:
ssh ... -C sudo killall lighttpd
Nem tudom az eredeti példában miért volt a bonyolult kikeresgetős megoldás.
-
MasterMark
titán
válasz
lionhearted #32824 üzenetére
Igen, gondoltam hogy ott van a gond, de azt hittem van olyan idézőjelezés amitől nem fogja behelyettesíteni. De a backslash-el úgy néz ki működik így escape-elve. Köszi.
-
MasterMark
titán
Ezt hogy idézőjelezzem hogy működjön?
ssh -i $privKey $sshUser@$target "sudo ps -e | grep lighttpd | awk '{print $1;}' | sudo xargs kill; sudo /usr/sbin/lighttpd -f /etc/lighttpd/lighttpd.conf"
-
-
MasterMark
titán
Ha már btrfs, ha a scrub egy nvme ssd-n olyan 5-10 MB/s akkor ott mi a gond?
-
MasterMark
titán
válasz
fatpingvin #32143 üzenetére
Azt hiszem PHP amiben ez benne van, de csak a belső rész érdekelne. Nem tudom szemmel visszafejteni az AWK-t, és nem bírom futtatni, hogy jó programozó módjára trial and error alapon kitaláljam.
De látom hogy van benne valami /mnt/user, tuti ez szűri ki ami nekem kéne.
szerk.: Bár lehet az csak a /mnt/user/appdata-t veszi ki és tökre rossz vonalon vagyok.
-
MasterMark
titán
Tudna valaki segíteni értelmezni, hogy ennek melyik az a része ami korlátozza, hogy melyik share-ről kérje le az infokat? Úgy gondolom csak az /mnt/user látszik, de nekem ott van egy symlinkem amit az smbstatus a feloldott path-ján látja, nem a symlink path-ján.
$plex = $_POST['plex'];
$filter = $plex ? "^(smbd|$plex)" : "^smbd";
exec("LANG='en_US.UTF8' lsof -Owl /mnt/user 2>/dev/null|awk 'NR>1 && \$1~/$filter/ && \$5==\"REG\" && \$0!~/(\/mnt\/user\/appdata\/|\.AppleD(B|ouble))/{print \$2,\$1,\$7,substr(\$0,index(\$0,\"/\"))}'",$data);
exec("LANG='en_US.UTF8' smbstatus -f 2>/dev/null|awk 'NR>4 && \$1~/^[0-9]+$/{if(\$2!~/^[0-9]+$/) print \$1,\$2,\$4; else if(\$6!=\"NONE\") print \$1,substr(\$0,index(\$0,\"/\"))}'",$smb);Képtelen vagyok lefutattani terminálból úgy, hogy ne mindenféle syntax error legyen a vége.
Csak az eleje megy a pipe AWK előtt.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
Mr Dini #32108 üzenetére
Csak egy alias ha meg akarom nyitni a soros porton a router konzolját. Viszont van hogy elfelejtem killelni a screent és akkor teljes kavarodás lesz hogy melyik karaktert melyik screenbe teszi, nekem meg csak sokára esik le, hogy azért esik szét a kép, mert otthagytam egy másik screen-t.
A lényeg az lenne hogy ha detacholom akkor automatán killelje a processt ami ottmarad.
szerk.: Nem direkt rakom háttérbe, sőt azt akarnám pont elkerülni. De amivel ki tudok lépni Ctrl+A+D az a háttérben hagyja.
-
MasterMark
titán
Hello,
Van egy ilyen sorom a profilban:
alias consoleport="screen /dev/ttyS0 115200 ; killall screen"
A végén a killall screen nem fut le sehogy, próbáltam || is. Gondolom mert a screen fut tovább csak háttérbe rakom.
Úgy tudok a screenből kilépni hogy: Ctrl+A+D ami nyilván csak detacholja a screen-t, nem bezárja.Valami ötlet erre?
-
MasterMark
titán
Hello,
Erre tudtok mondani valamit? A TRIM miatt csinálja, ahogy olvasom nem mindig szereti a vezérlőt.
Az SSD: Patriot Viper VPN100 Vezérlő: Phison E12 (PS5012-E12)
Kernel: Linux 4.19.56-Unraid #1 SMP Tue Jun 25 10:19:34 PDT 2019 x86_64 GenuineIntel GNU/Linux
szerk.: Egyelőre kikapcsoltam a scheduled fstrim futtatást.
-
MasterMark
titán
Köszi mindenki.
Az IPv6 probléma lenne a fontosabb, ha bárki tud bármit akkor írja. Keresgettem a gyári config fájlokban, de nem találtam egyértelműen meg. Manual meg ilyesmihez nem nagyon van, csak annyi, hogy az UI-n kapcsold ide vagy oda.
-
MasterMark
titán
Üdv, két kérdés:
Ha
rm -rf "$dir"
parancssal törlök dolgokat, az visszaállítható valahogy utána? (Opredszer szinten gondolom, nem utólagos adatvisszanyerő progikkal. Like lomtár.)Hogy tudok több IPv6 címet definiálni. Egy prefix delegation-nal beállított kéne, és egy DHCPv6 / fix cím. (DUID-ot se találtam meg.)
Unraid az oprendszer, Slackware alapú, de saját konfigfájlokból áll fel.
Köszi.
-
MasterMark
titán
Tudnátok olyasmiben segíteni, hogy hogy tudnék unraid-re egy drivert felrakni?
Slackware alapú, SuSE meg RedHat-re vannak gyári driverek. RPM-ben van, nem tudok vele mit kezdeni. De nem is értem itt hogy működik ez a driver dolog.
hpdsa
kellene amúgy. -
MasterMark
titán
válasz
DrojDtroll #27371 üzenetére
Inkább legyen egy VPN a 443-as porton.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #27281 üzenetére
Ok, ez is megvan, én vagyok a béna úgy hagytam a session-öket. Azt hittem ctrl+a, ctrl+d-re teljesen bezárja, de volt vagy 25 detached screen ami futott.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #27274 üzenetére
Valami nem teljesen oké, mert most eléggé szétesett kimenetet mutat. Reggel még jó volt, meg most is jó néha.
Valami ötlet?
Próbálkozom most ilyesmivel:
screen /dev/ttyS0 115200,cs8,-parenb,-cstopb,-hupcl
De nem tűnik jónak egyelőre. Ami kellene:
Baud rate: 115200
Data bits: 8
Parity: NONE
Stop bits: 1
Flow control: NONELenry: Kb. öt másodpercenként bekerül a log-ba.
-
MasterMark
titán
Áh, sikerült:
screen /dev/ttyS0 115200
Ha kéne valakinek UnRAID NerdPack-ból telepíthető ez a screen.
Köszi a segítséget mindenkinek.
Lenry: Csak azért zavar kicsit, mert spamolja a logokat, meg ugye most a serialt onnan jó lett volna kinézni, de már szerintem elpörgette.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #27271 üzenetére
root@RELATIVITY:~# setserial -g /dev/ttyS[0123]
/dev/ttyS0, UART: 16550A, Port: 0x03f8, IRQ: 4Itt látni, akkor valamennyire jó lehet. A catolást kipróbálom.
-
MasterMark
titán
Tudom mi az SMBus,
de a GenericSerialBus az nem a sima soros port?[link] Valószínű nekem is csak ez van, ugyanúgy HP szerver.Valami interaktív terminál kellene, illetve lehet állítani kell a sebességet, meg a biteket hozzá.
bambano: Köszi, megnézem.
UnRAID oprendszer alá kellene valami, lehet csak VM vagy dokkerből tudom megoldani.
szerk.: Hogy tudom listázni, hogy látja-e a soros portot?
dmesg | grep tty
Amit próbáltam, de üres. A dmesg meg tele van a fenti hibával. -
MasterMark
titán
Üdv, két kérdésem lenne, első, hogy ez mi:
[1778140.144387] ACPI Error: SMBus/IPMI/GenericSerialBus write requires Buffer of length 66, found length 32 (20180531/exfield-393)
[1778140.144398] ACPI Error: Method parse/execution failed \_SB.PMI0._PMM, AE_AML_BUFFER_LIMIT (20180531/psparse-516)
[1778140.144413] ACPI Error: AE_AML_BUFFER_LIMIT, Evaluating _PMM (20180531/power_meter-338)Illetve hogy linuxból hogy tudom használni a soros portot úgy, mint Win-en a putty-val? Tehát terminálként máshoz csatlakozni vele.
Kicsit tartok tőle, hogy az előző hibaüzenetnek van valami köze ehhez.
Előre is köszi.
-
MasterMark
titán
válasz
bambano #26970 üzenetére
Ezt nem értem.
Csak belső DNS szervernek kell, nincs internetre kirakva. Saját domain-ra ő oldja fel, minden mást meg forwardoljon. Ez lenne az alapötlet.
De mikor beállítottam a címeket, akkor tesztelés közben már tudott feloldalni mást is, nem csak azt ami az én domain-om. Forwarder még nem volt beállítva.
letix: Root szervernek saját magát adtam meg.
szerk.: Esetleg egy DNS-over-TLS-t jó lenne megoldani rá, meg egy reklámszűrős blokkolást. (Mármint csak a forwardra, nyilván belső hálón nem kell.)
-
MasterMark
titán
Üdv, csináltam egy BIND szervert, viszont nem állítottam be forwardert, akkor is tudott válaszolni netes dns keresésre. Ez mitől van?
-
MasterMark
titán
válasz
Frawly #26434 üzenetére
Ubuntu MATE, már írtam.
Ezt a fajta fordítást is megpróbálom majd, köszi.
Update-upgrade már ezerszer megvolt, friss minden.
-
MasterMark
titán
Csinaltam egy ujrainditast, most bedugas utan latszik egy ideig, aztan eltunik.
imac@imac-desktop:~/Desktop$ lsusb
Bus 001 Device 004: ID 04b4:0101 Cypress Semiconductor Corp. Keyboard/Hub
Bus 001 Device 003: ID 1532:0042 Razer USA, Ltd
Bus 001 Device 002: ID 05e3:0606 Genesys Logic, Inc. USB 2.0 Hub / D-Link DUB-H4 USB 2.0 Hub
Bus 001 Device 006: ID 2001:3311 D-Link Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
imac@imac-desktop:~/Desktop$ lsusb
Bus 001 Device 004: ID 04b4:0101 Cypress Semiconductor Corp. Keyboard/Hub
Bus 001 Device 003: ID 1532:0042 Razer USA, Ltd
Bus 001 Device 002: ID 05e3:0606 Genesys Logic, Inc. USB 2.0 Hub / D-Link DUB-H4 USB 2.0 Hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
imac@imac-desktop:~/Desktop$ dmesg | tail
[ 293.304084] hid-generic 0003:1532:0042.0004: input,hidraw0: USB HID v1.11 Mouse [Razer Razer Abyssus] on usb-7c70:01:0b.2-3.3/input0
[ 293.374358] usb 1-3.4: new low-speed USB device number 9 using ehci-pci
[ 293.478888] usb 1-3.4: New USB device found, idVendor=04b4, idProduct=0101
[ 293.478910] usb 1-3.4: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[ 293.478921] usb 1-3.4: Product: Cypress USB Keyboard / PS2 Mouse
[ 293.478930] usb 1-3.4: Manufacturer: Cypress
[ 293.502246] input: Cypress Cypress USB Keyboard / PS2 Mouse as /devices/pci7c70:00/7c70:00:02.0/7c70:01:0b.2/usb1/1-3/1-3.4/1-3.4:1.0/0003:04B4:0101.0005/input/input4
[ 293.559124] hid-generic 0003:04B4:0101.0005: input,hidraw1: USB HID v1.00 Keyboard [Cypress Cypress USB Keyboard / PS2 Mouse] on usb-7c70:01:0b.2-3.4/input0
[ 293.569175] input: Cypress Cypress USB Keyboard / PS2 Mouse as /devices/pci7c70:00/7c70:00:02.0/7c70:01:0b.2/usb1/1-3/1-3.4/1-3.4:1.1/0003:04B4:0101.0006/input/input5
[ 293.622812] hid-generic 0003:04B4:0101.0006: input,hidraw2: USB HID v1.00 Mouse [Cypress Cypress USB Keyboard / PS2 Mouse] on usb-7c70:01:0b.2-3.4/input1
imac@imac-desktop:~/Desktop$Dobjam inkabb ki a francba?
-
MasterMark
titán
B-s van, semmilyen drivert nem tettem fel, épp az volt az eredeti kérdés is, hogy hogy?
bambano: Megvan a driver, amit az első kérdésben mutattam is, csak fordítgatni kellene. Vagy hogy máshogy keressek?
Megvan a gyári driver is, az sem megy fel, a már fent említett errorral:
...crypt_md5.c:1:0: error: -mcmodel not supported in this configuration
/*
^ -
MasterMark
titán
Hát ez érdekes, most kihúztam az usb-hub-ot amire a bill meg egér volt kötve, és így egyáltalán nem látszik semmi. (Mármint csak a root hub-ok.) A dlink usb hub csak véletlen egybeesés ezek szerint.
imac@imac-desktop:~$ lsusb
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hublspci-on se változik semmi.
Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is látja az oprendszer?
csixy: rfkill semmit nem mutat a list all-ra.
-
-
MasterMark
titán
Ez egy iMac G5, a wifi pedig USB-s D-Link GO-USB-N150.
Ilyen networkos cuccok vannak, itt hozzaadtam a wifi-t meg kitoltottem, de ugy kulonosebben semmi nem tortent az eg vilagon:
-
MasterMark
titán
imac@imac-desktop:~/RT_Linux_STA$ lsusb
Bus 001 Device 044: ID 04b4:0101 Cypress Semiconductor Corp. Keyboard/Hub
Bus 001 Device 043: ID 1532:0042 Razer USA, Ltd
Bus 001 Device 042: ID 05e3:0606 Genesys Logic, Inc. USB 2.0 Hub / D-Link DUB-H4 USB 2.0 Hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hubItt mintha ott lenne a D-Link cucc.
Oke, hogy van, de nincs wifi attol meg.
Probaltam uj wifi-t hozzaadni, de ugy nagyon nem tortent semmi.
Van erre valami modszer? -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #26405 üzenetére
Mondjuk olyanban is van: [link]
De ha közte lenne, akkor nem magától lefrissült volna update-upgrade után?
-
MasterMark
titán
Tippre, tegyük fel, hogy ez lehet az:
drivers/net/wireless/realtek/rtlwifi/rtl8188ee/rtl8188ee.ko
Akkor mit csináljak vele?
szerk.: A gyári driver telepítése is elhasal a make-re, valami olyasmi a baja, hogy:
...crypt_md5.c:1:0: error: -mcmodel not supported in this configuration
/*
^ -
MasterMark
titán
Ubuntu MATE, a PowerPC-s változat.
sh4d0w: Csak annyi a bajom, hogy bonyolultnak látszik.
csixy: Ennek utánanézek, köszi.
szerk.: Ahogy nézem, ezt is ugyanúgy kerndel modulként kell fordítani, és úgy lehet felrakni.
szerk.2: Emiatt felmentem most a gyártó oldalára, és van ott egy linux driver, bár ez is ilyen fordítgatos cucc, de teszek egy próbát. -
MasterMark
titán
válasz
Mr Dini #26382 üzenetére
Az első fele megvan. Ez a make nem megy. Egyébként igen, egy wifi stick-nek szeretnék drivert, hogy úgy működjön valamennyire.
A header verziót én is néztem, próbáltam valamit felrakni, megpróbáltam a passzóló verziót is, de az már alapból fent volt azt írta. (A 104-es.)
-
MasterMark
titán
Udv, valami ilyesmit probalok osszehozni, barmi is legyen:
sudo apt-get install build-essential git linux-headers-generic
git clone https://github.com/lwfinger/rtl8188eu.git
gedit rtl8188eu/os_dep/usb_intf.c
- - - Change this line: {USB_DEVICE(0x2001, 0x330F)}, /* DLink DWA-125 REV D1 */
- - - to this: {USB_DEVICE(0x2001, 0x3311)}, /* DLink GO-USB-N150 REV B1 */
cd rtl8188eu
make
sudo make install
sudo mkdir -p /lib/firmware/rtlwifi
sudo cp rtl8188eufw.bin /lib/firmware/rtlwifi/De igy ez van, a linux-headers-generic-et nem tudtam felrakni, mert nem talalja:
Valami otlet, hogy ilyenkor mit kell? Koszi.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #24853 üzenetére
Az NFS úgy tűnik megy.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #24853 üzenetére
Bocs a floodért.
Az INITRD: 0x0e000000+0x00952624 is not a memory region - disabling initrd sor se épp túl jó ha jól gondolom.
-
MasterMark
titán
Na már egész jó azt hiszem, itt tartok: [link]
Jól gondolom, hogy az NFS szerverből nem tudja bemountolni amit akarna?
Valaki tud NFS szervert konfigolni debiánon?
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24851 üzenetére
A langosat már megoldottam.
Elírtam a script-ben az usr-t. Köszi.
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24848 üzenetére
-
MasterMark
titán
I have no name!@host:/# cat <<EOF > etc/fstab
/dev/root / auto noatime 0 0
tmpfs /tmp tmpfs nodev,nosuid,size=32M 0 0
EOFHa beírom az első sort, akkor csak kapok egy
>
prompt-ot, a továbbiakat nekem kellene beleírni? Ezzel a paranccsal az fstab-ba írok bele? -
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24845 üzenetére
Az elején van egy olyan, hogy: My good friend has a guide on building one using debootstrap, so will only go into brief detail here. All of his tips are useful, so read that first! És ez a link nem megy ami itt van.
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24843 üzenetére
Értem köszi.
Ez a busybox ez mi például? A leírásból meg mintha ki lennének hagyva dolgok, azért nem áll össze nekem. A link pedig már nem él.
szerk.: Most megcsináltam az első részét, de mi ez a másolgatás a következőben pl? Itt mit kell csinálni?
-
MasterMark
titán
válasz
szőr Artúr #24841 üzenetére
Angollal nincs gond, épp most ment fel a debian virtuális gépre, gondoltam akkor már elkezdtem anélkül hogy érteném mit csinálok.
Ezt sejtettem, hogy valami rendszert csinál, csak hogy ebből tudok majd bootolni a nas-on? chrootolt környezet az mi és mire jó?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #24814 üzenetére
debootstrap-hez nem ért senki? Nem igazán értem mit kell ezzel csinálni és hogy.
-
MasterMark
titán
Üdv újra
Ebben tud valaki segíteni?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #17759 üzenetére
Ó hogy miért kell ennek ilyen bonyolultnak lennie...
-
MasterMark
titán
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet olyan univerzális független GRUB-ot csinálni, ami nem nyúl egyik eszköz boot-olási adataihoz utólag?
Egy Win7 és egy OpenElec-nek kellene valamit csinálni, mindkettő külön települt, hogy melyik menjen azt a BIOS-ból a Boot sorrend változtatásával adom meg.
És a lényeg, hogy ne nyúljon a Win7 boot részéhez, azaz az külön magába is menjen.Egy másik kérdésem, hogy ez az OpenElec egy pendrive-on van, és hogy lehet megoldani, hogy a Win ne adjon neki betűjelet, azaz láthatatlan legyen? Lemezkezelőből hibát ír.
Köszönöm.
-
MasterMark
titán
Üdv
Linux telepítőre formázott pendrive-ot mivel tudok visszaformázni? -
MasterMark
titán
Ezt találtam:
For Chrome
sudo gedit /usr/share/applications/google-chrome.desktop
Change line from
#Exec=/opt/google/chrome/google-chrome %U
TO
Exec=/opt/google/chrome/google-chrome --disk-cache-dir=`/tmp/ram/`a 'gedit'-et kicseréltem 'nano'-ra úgy bejött. Ha minden igaz így jó?
-
MasterMark
titán
válasz
CPT.Pirk #14715 üzenetére
Jól írtam be?
# /etc/fstab: static file system information.
#
# Use 'blkid' to print the universally unique identifier for a
# device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices
# that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
# / was on /dev/sda1 during installation
UUID=ae3ba817-3e2e-4bfa-8abc-abff09e952ff / ext4 errors=remount-ro,noatime,nobarrier 0 1
# swap was on /dev/sda5 during installation
UUID=5cbc34eb-2e69-4b1a-a2b0-8b016328ab91 none swap sw 0 0
none /tmp tmpfs nodev,nosuid,noatime,size=256M,mode=1777 0 0 -
MasterMark
titán
válasz
ViZion #14708 üzenetére
Xubuntut megprobaltam de nagyon lassu volt, most Lubuntut probalom ez nagyon jonak tunik, de nem tudom hogy kene ezt is persistetn modban inditani. Az Ubuntut a Linux Live USB Creatorral tettem fel pendrivera, az beallitotta a persistent modot. Most Power ISOval csak siman kiirtam pendrivera, es igy ott az inditomenuben nincs ott a persistent mod. Gondolom ezzel a Linux Live USB Creatorral ezt is megcsinalna, de az valahogy mast is csinal rajta, es lassabb lesz az egesz.
A feladat siman csak internetezes lenne es film nezes. A gep egy 2.6os Celeron 1 GB RAM. Elszallt benne a vinyo, es gondoltam pendriverol megoldanam valahogy ideiglenesen.
A lenyeg hogy lehet beallitani kezzel, hogy persistentben induljon?
-
MasterMark
titán
Mivel sehogy nem sikerült beállítani a Chrom-ot, ezért találtam egy ilyen hogy Chrome Linux, felraktam pendrivra, de csak Live mód van benne. Hogy lehet a beállításokat elmenteni? Gnome-os vagy mi.
-
MasterMark
titán
Na ezt a slax-ot felraktam, ez jónak tünik, de utólag hogy tudok telepíteni Chrome-ot?Azt hiszem rájöttem...
-
MasterMark
titán
Valaki tud valami egyszerű Linux-ot ami nem akadozna béna gépen?
Pendrive-ról persistent módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest