Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Google Pixel topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bluobluo75 #11658 üzenetére
eBay, ~3-4 nap alatt háznál van (ha UK-ből rendeled), és sokkal olcsóbb, mint Mo.-on bárhol is.
A felhelyezés elég trükkös, ha még nem csináltál ilyet, nézz róla pár youtube videót, mert annyira nem egyértelmű.
A lényege:
- Le kell pucolni mikroszálas kendővel a kijelzőt. Nagyon!(!!!!) A legkisebb szennyeződéstől is buborékos lesz.
- Én meg szoktam mosni előtte a kezem alaposan mosogatószerrel (zsíroldó, ha véletlenül megérintem a fóliát felhelyezés közben, nem lesz zsíros)
- 3 réteg egyik felét elkezded lehúzni óvatosan, közben bankkártyával simítod rá, ügyelve, nehogy bubis maradjon.
- Ha rajt van, akkor még simítgatás a kártyával (még rajt van ugye a felső réteg, így nem lesz karcos addig, ha már leszedted, utána nem lehet).Kb. ennyi, nekem így elsőre sikerült tökéletesen felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest