- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #13539 üzenetére
és hol van a konkrét skatera való rom?..mert én nem látom sehol a linken...
én csak ezt találtam róla mint támogatott telók--> [link]
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #13537 üzenetére
De most tényleg kérdéses,hogy a T-nél van 3.0.x kernel forrás
Mihez lenne
Skate-re nem fog jönni semmiféle hivatalos ICS, 3.0-ás kernel majd akkor lehet, ha a friss készülékek kijönnek, és a ZTE-nek ki kell adnia minimum a kernel forrást az adott modellhez.
-
agressor12
senior tag
válasz
skidrowkill #13468 üzenetére
De van ,gondolod,hogy az lehet az oka?
Flash-t nem szeretném leszedni mert az kell rá,valami megoldás? -
andyTM
őstag
válasz
skidrowkill #13474 üzenetére
- töltsd le [ezt]
- telepítsd, indítod, majd megkeresed a játékot a menüben; hosszan rányomsz és a felugró menüben kiválasztod a "remove google ads"-ot, s remélhetőleg elszáll a reklám.
- rootolt teló kell hozzá... -
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #13470 üzenetére
köszönöm, ezt még nem is láttam
-
Badboys
őstag
válasz
skidrowkill #13459 üzenetére
Akkor földobom és meglátjuk csak most a feleségem 858 Smartjával szarakodok mert nincs Googl Play és kellene egy GOO Manager apk.mert enélkül nem megy és minden letöltő link a netes Googl ra visz onnan meg nem tudom letölteni sehogysem
-
Badboys
őstag
válasz
skidrowkill #13455 üzenetére
Működése mennyire jó?Akadás,bug,Nekem az IA 3 al nem ment GPS em.
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill #13347 üzenetére
.
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill #13101 üzenetére
Ez van fent nekem. Modaco-n is ugyanez van, ott is a link a modaco-s topicban XDA-ra. De ugye látod, hogy ez csak egy legördülő menü-mod?
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #13078 üzenetére
Pl. írd be a Playen a keresőbe, hogy: wifi printing
Aztán válogass -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #13080 üzenetére
http://printershare.com/
-
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #13078 üzenetére
Azért nem mindegy mit szeretnél nyomtatni.
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill #13027 üzenetére
Go Launcher EX, ADW EX, LauncherPro a legelterjedtebb.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12903 üzenetére
(#12903) skidrowkill Köszönöm a tájékoztatást
Meg hallgattad legalább hátha a CWM rajta van akkor, ha van clolckword mód onnan vissza tudta volna állítani. Akkor jó lett neki nem?
Meg csináltam, FTM recovery vissza állítást, de az FTM recoveryt kikapcsolt állapotban az istenért nem tudtam vissza rakni, a FTM meg a zöld robot után jön be. Érdekes mihelyt bekapcsoltam és az USB hibakeresést is ki pipáltam mindjárt jó lett.
(#12901) xalli
Még nem volt, ilyen gondom vele. Próbáld meg esetleg másik rommal, de lehet, hogy USB csatlakozó, lesz. De ez csak egy tipp.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12892 üzenetére
Oké, ha valamit tudsz akkor írd majd meg légyszíves.
Az USB Hibakeresést hogyan kapcsolja be ha nem indul el a telefon?
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #12887 üzenetére
probálja meg a gyári recovery-s csomagbol visszatenni/feltenni a gyári ftm-et...
ahhoz nem kell bekapcsolni sem a telefont,mert kábelröl megy....
azt ami ITT van.
de amugy az FTM a zöld robot előtt jön be,nem utána -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Csak a Bubus által írtakkal tudjátok életre kelteni szvsz
ugyanis :
* Letöltés TPT fájlokat ad másik partícióra elrendezések
* Letöltés TPT fájlokat konvertálja, és helyezzen be egy menetben ROM
* Készítsd el a saját TPT választott partíció méretét, a hasznosítás és az indítási képet (egy adott tartományban) - root elérés kell Egyes telefonokon
* Indítsuk el a TPT belülről app egyes ROM-ok, nem kell használni a hardver gombok kézzel
* Ellenőrizze a fájl ép
* Csomagold ki a TPT fájlokat a megfelelő helyre
* Ellenőrizze, hogy minden fájlt te arról, hogy a Flash épFigyelem: veszélyes lehet TPTs és maradandóan tégla telefon. Csak fájlok tervezett telefon, és mindig kövesse az in-app utasításokat. Ha villog TPT, minden adatot törölni kell. Készítsen egy biztonsági mentést először.
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#12887) skidrowkill
Akkor próbáljátok, amit belinkeltem TPT SD kártyáról, visszaállítani. Figyel, ha most nem indul el, akkor mindegy nem egy próbát meg ér. Vagy talán érdemes lenne a T-Mobile honlapjáról leszedni és azzal is meg próbálni, mert ott ki kell szedni az aksit és lehet, hogy bejön a FTM recovery.
mrskatejoe
Igen az így van ahogy le írtad, szerintem a próbát meg éri. A másik telodra a Z4Root próbáld meg, hátha jó lesz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12883 üzenetére
(#12883) skidrowkill
Itt A TPT-s link. [link]
-
callvote
senior tag
válasz
jo a skate-hez ez a progi de nem rootolásra hanem átparticionálni...
ha nem tett fel cwm-et és gyári a recoveryje,megprobálhatja a tmobileos szoftverfrissítést hogy helyreteszi-e vagy sem...
vagy a zte oldalrol a letölthető rendszert feltenni... -
bubus66
nagyúr
válasz
Szerintem próbálja meg a Skatehez valló TPT aztán majd kiderül, hogy kuka-e vagy sem. De ha elolvasta volna a leírást ez Blade-hez való.mint ahogy írtad is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #12390 üzenetére
Én egy Wayteq xTAB-100-asra tippelnék.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12378 üzenetére
Éppen ezt írtam, nincs kernel forrás, ők is abból dolgoznak ami van.
Egyébként, ha már ICS: kép
-
Frozzy
őstag
válasz
skidrowkill #12322 üzenetére
Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12313 üzenetére
Adreno 200 van a Blade-ben is és a Skate-ben is.
-
Predator2
addikt
válasz
skidrowkill #12294 üzenetére
várom
köszönöm -
Predator2
addikt
válasz
skidrowkill #12280 üzenetére
a Adobe Flash 11 for ARM6 ugyan az amit te is adtál szóval
azt nem tudod véletlenül h ezt hogyan kell telepíteni/felmásolni? -
Predator2
addikt
válasz
skidrowkill #12278 üzenetére
http://noob.hu/2012/03/10/screenshot_14.jpg
Pedig ma este egy kortyot se ittam
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12271 üzenetére
-
Predator2
addikt
válasz
skidrowkill #12274 üzenetére
kicsomagoltam géppel asro-val megpróbáltam telepíteni de egy árva apk-t nem talál benne
de akkor hogy kell?
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #12038 üzenetére
Bocs, hogy csak most tudok válaszolni, de otthon nem tudtam belépni és most megnéztem a csomagok belsejét, Ha nem tévedek, akkor vegyíthető a két csomag.
(#12048) callvote: Nálam Videó van (nem Filmek), majd rányomok egy video-ra és bejön egy kép, arra is rá nyomok és megkérdezi mivel játszom le, nekem Galéria ikonnal Filmek és Opera-t ajánl fel, és a Filmekre bökve lejátsza.
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #12038 üzenetére
Hali!
Ilyen h remeg a kép nekem is volt...
Pontosan a hiba: Csak kint az asztalon vibrált a kép amikor oldalirányban lapoztam (máshol nem) Készülékben lesz vmi mert nekem a gyári rommal is (még rootolva sem volt) ugyanúgy csinálta.. ez akkor volt amikor az IA2 kiadásra került (ekkor volt nekem is új a teló... /a második skatem/ úgyh a gyári rom kb 10 percig volt rajta)
Feltettem az IA2-őt és ez meg is oldotta ezt a problémát...Viszont IA3-nál ismét jelentkezett a probléma DE csak a gyári háttereknél és azok közül is csak a "carbon"osaknál...annál az egy fekete-kék-nél ami még van nem...
Ha galériából állítok be hátteret akkor nincs gond...Én most mégis visszateszem az IA2-őt (egyrészt nekem elég az 5 megás wifi sebesség is) mert mostanában úgy beszaggat pl a GO Launcher mint álat.... néha megy mint a villám néha meg szaggat mint az atom... meg a bill.zár is (nekem a gyűrű-buborék van beállítva) olyan szaggatásokat leművel,tiszta idegesítő....
A Teljesítmény menüponton belül sincs elállítva semmi a procin kívül... azis már performance-ra van téve,hiába...nemsegít... ja és nem élő háttérkép van berakva
Nem értem mi lehet,pedig tiszta telepítéssel tettem fel,md5 értékeket is átnéztem előtte... -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #12036 üzenetére
simán a blue témának a topicjában vannak az aksik,a kiegészítő csomagoknál
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #12033 üzenetére
Nem tudom jó-e: [link]
A batt. nem tudom olyan-e, mert azt nem használom és most nem tudom hol kell bekapcsolni.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #12031 üzenetére
Nem találom, de az tuti, hogy volt, mert 1 szer feltettem a pach-t és ilyen lett a wifi kijelzés .
Sok link törölve lett
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #12029 üzenetére
Emlékezetem szerint V2 -re volt ilyen patch
hirtelen nem tudom hova raktam
keresem...
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12015 üzenetére
(#12015) skidrowkill
De az sms kérdésre előtted írtam válasz. Igaz nem neked lett címezve de azért ugyan úgy jó lehet neked. Tényleg érdemes vissza olvasni.
Zsolt_72 Igazad van hogy meg lett válaszolva a kérdése, mert esetleg nem neki válaszolnak azért még el lehet olvasni.
,
(#11967) bubus66 válasza vrsptr (#11962) Ebben adtam választ. Az SMS kérdésre. -
Danex
addikt
válasz
skidrowkill #12012 üzenetére
-(Egy másik hiba amiről halottam -"IA3 nál ha ráteszem az ujjam a képernyőre elkezd “remegni” a kép--miért lehet?
újra telepítés ennél sem segít...van egy G-szenzor amit ilyenkor kalibrálni lehet?Itt ha arra gondolsz, hogy teszem azt lehúzod félig a értesitősávot és ott tartod akkor az a érintőpanel "pontatlansága" miatt van és azért rezeg mert nem teljesen egyenletesen vannak az érzékelési pontok elhelyezve (költségcsökkentés)
-Ha 101 szavas az SMS már 2 SMS-ként küldi el...ez számomra kevés...nem lehet ezt állítani?
Ezzel csak az volt a probléma, hogy pont a megkérdezésed előtt 3 hozzászólással beszéltek erről...
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #12012 üzenetére
-SkaTe v2 Romot használok,kb óránként rebootol,újratettem és még akkor is előtte IA 3 at használtam ott nem fordult elő(nincs húzva a proci)
Ilyen hiba nincs, ha lenne már tele lenne sírva a topic.
-(Egy másik hiba amiről halottam -"IA3 nál ha ráteszem az ujjam a képernyőre elkezd “remegni” a kép--miért lehet?
újra telepítés ennél sem segít...Ilyen hiba nincs, ha lenne már tele lenne sírva a topic. (telefonnal lesz valami probléma)
-Ha 101 szavas az SMS már 2 SMS-ként küldi el...ez számomra kevés...nem lehet ezt állítani?
Balra dőlő ékezetet használj, vagy Handsent sms.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #11768 üzenetére
Ha megnézted volna a rom topicban a felsorolt módosításokat, akkor ezt láttad volna:
- A2SD
- Ext fájlrendszer támogatás -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10991 üzenetére
és ha widgetként teszed ki az energiagazálkodást?ott is lehet ki-be kapcsolgatni
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10969 üzenetére
amugy minek neked oda a mobilnet(gondolom a mobil adat ki-be kapcsolásra gondolsz)
azt az értesítések között a widgetben be tudod állítani,ki-be kapcsolgathatod(#10976) Vivec
én az igoból elöször az :
iGO My Way 8.4.2.139242 verziót használtam bladen is és skaten is cm alapu romnál (is)
utána az:
iGO My Way v8.4.3.179971 verziót használtam és a mai napig használom is.
mindkettő első indulásra sokáig keresi a jelet..de utána tökéletesen működik. -
kelzsoca
félisten
válasz
Gyári romokban? a power menüben??
Mobilnet bekapcsolása?
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10971 üzenetére
én azt tudom,olvasd ujra amit írtam
-
callvote
senior tag
válasz
a V2-be(V3?) meg a képmentést kéne odatenni,ott jobb,kényelmesebb,mint ahogy jelenleg van benne az a screenshoot er lite
-
pusihusi
addikt
válasz
skidrowkill #10791 üzenetére
ZTE Skate Ice Armor III. Ez a 4 lesz?
-
pusihusi
addikt
válasz
skidrowkill #10787 üzenetére
Ezeket hogy lehet letölteni?
-
pusihusi
addikt
válasz
miui screen-ek, ezt hogy lehet letölteni?
-
2008Kft
tag
válasz
Mondjuk ez bejön... KÉP De egyébként meg nem kéne...az Android 4.0 jobban tetszik...nekem..
-
pusihusi
addikt
válasz
skidrowkill #10784 üzenetére
MIUI, Ez új Rom lesz?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
skidrowkill #10784 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10780 üzenetére
Nem nagyon akarja megosztani, de ha kirakja a romot, és nem mellékeli a forrást, nagyon hamar boncasztalra tesszük (a romot és nem tilal-t
) és kiderül minden
-
2008Kft
tag
válasz
skidrowkill #10691 üzenetére
(#10691) skidrowkill:
Kész vicc az-az ember...és a romja egy kalap sajnálat
kb 2 naponta adja ki a javításokat a romjához.Már 7-nél tart...Osztom a véleményed, én is próbáltam már a romjait, de nagyon nem jött be, lassú és szerintem nem stabil, és kevés a beállítási lehetőség stb... de rengeteg külföldi isteníti... amit kicsit nem értek...meg írják, hogy ilyen gyors meg olyan de szerintem semmi extra.
Maradok a kelzsoca által készített romoknál mert idáig nem csalódtam benne, és van egy olyan érzésem hogy nem is fogokHiába aki profi az profi!
(#10690) mrskatejoe:
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .
Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.A leírás alapján meg csinálom, most még várom, hogy feltöltsön zöldig. Mert idáig nem ezzel a módszerrel csináltam. Ezzel szerintem "nagy" bajt nem tudok csinálni mert csak szoftveresen lesz "belenyúlva" a wipe battery stat-ba.
A SDK-s parancssoros megoldás nagyon nem szimpatikus, maradok a cwm-nál. Köszönöm még1x a választ! -
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #10691 üzenetére
Látom már tényleg a 7. Kiadásnál tart....
Én felraktam a v5-öt aminek a neve final volt.... -
badmad
senior tag
válasz
skidrowkill #10452 üzenetére
Nekem ez van fent 1 napja.Nem hibátlan pl:a névjegyzéknél eltüntek a zöld telefonok a nevek mellől.Persze telefonálni lehet csak boszantó.Én a hang miatt tettem fel nekem frankón hangos és elég szépen is szól.De szerintem ha meglesz az ICE AMORIII az megy fel.
-
badmad
senior tag
válasz
skidrowkill #10374 üzenetére
Szia!
Nem tudnál nekem küldeni egy általad szerkesztett változatott prívátban .Nekem ez a része még egy kicsit magas -
bagyusz
őstag
válasz
skidrowkill #10366 üzenetére
Nálam a gyári rom addig élt, hogy t-mobil boltól haza jöttem ami volt 15perc és már raktam is fel a főzőtt romot.
Ami sokat dob a kamera képminőségén az szerintem a build.prop-ban lévő beállításoktól függ.
ro.media.dec.jpeg.memcap=20000000 <- ez szerintem a kép bitsűrűségét szabályozza
ro.media.enc.jpeg.quality=100 <- jpeg minősége %-ban mérveHa meg tévednék, akkor úgy is kijavítanak.
-
bagyusz
őstag
válasz
skidrowkill #10359 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #10352 üzenetére
Rendszerpartícióra fastboot-al írj fel ilyen dolgokat, vagy futó rendszer alól terminálból, vagy végső esetben recovery-t recoveryből frissíts le, csak a művelet után ne indítsd újra recovery módban, mert az nem lesz szerencsés.
-
giigz
veterán
válasz
skidrowkill #10152 üzenetére
Basszus, de jo lenne, bar sajnos erre a beszüntetesre semmi eselyt nem latok.
-
domerator
veterán
válasz
Már megbocsáss, de ezt:
"aki nem tudja miről van szó..be akarják szüntetni a FB-ot GOOGLE-t,Twitter-t,Piratebay-t,Youtube-ot"
hol olvastad?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
A Google megveszi kilóra az amerikai kormányt, szerinted hogy tudnák már megszüntetni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
skidrowkill #10164 üzenetére
Ez szerintem azért bőven kimeríti a rémhír terjesztést...
Korántsem volt szó a különböző levelezőrendszerek megbénításáról, vagy netes keresőmotorok blokkolásáról..
@bubus66:
Külön kodek kell neki, amit első indítás után magától is letölt az adott készülékhez. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen környezetben lesz használva és képes ezt felmérni. (ARMv6, vagy V7, esetleg más architektúra...)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #10015 üzenetére
....és a telefonon ebben az esetben mi értelme van ?
nem sok értelmét látom
(megjegyzem elég gyenge az Angol tudásom
)
-
joestone
addikt
válasz
skidrowkill #10010 üzenetére
Ha nem marketről telepítesz akkor szükség lehet a beállítások - alkalmazások - ismeretlen források bepipálása .
-
tboldi
nagyúr
válasz
Vagy sérült az apk.
-
Jano_023
őstag
válasz
Akkor nem megy fel lehet nincsen elég helyed.
-
Jano_023
őstag
válasz
skidrowkill #10008 üzenetére
Mikor elinditod a telepítés akkor kiirja hogy feltette vagy megszakad?
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #9694 üzenetére
köszi észrevettem egy fordítási hibát...IA-n a Beállítások - WiFi és hálózatok - Bluetooth beállítások - Felfedezhetőségi időtartamnál a Soha az végtelent jelent, tehát ami neked kell...
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
skidrowkill #9694 üzenetére
Smegoldodott a probléma
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9689 üzenetére
Nem értek hozzá, de szerintem nincs összefüggés a build.prop és a bt láthatóság között.
Aber, ha bekapcsolom a Bt-t akkor be kell külön pipálni a láthatóságot ami 120mp-ről számol vissza és utána kikapcsol. Így úgy tűnik ezt nem lehet fix-re bekapcsolni. (alapból SkaTev2 alatt) De ettől még lehet rá valami megoldás. -
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #9668 üzenetére
Milyen CPU beállítással?
Nekem valamiért többet eszik.. -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9457 üzenetére
Most úgy áll a helyzet, hogy a MIUI-val nem lehet tudni mi lesz, és CM9-et, ahogy a CyanogenMod Team halad, úgy halad Tilal a rommal, illetve ide még a 3.x-es kernelt várják.
Ezek mellett van a hivatalos 2.3.5-ös gyári rom, és az ebből készült custom romok, illetve a CyanogenMod 7-es, amivel Tilal már nem foglalkozik tovább, és ő is az Ice Armor szériát ajánlja, tehát ez a vonal a miénk lett így.
Illetve van még egy Ligux vonal, ebből kijött már pár beta, szintén CM7-ből egy másik team által elkészített romcsaládról van szó.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9454 üzenetére
Itt vannak azok a készülékek, amire van MIUI=>link
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #9454 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9452 üzenetére
Még a forrás sincs meg, de ha meg is lesz, közel sem biztos, hogy megoldható a MIUI, nem véletlenül nem készült nyilván eddig csak ARMv7-es SoC-al szerelt készülékekre.
(#9451) bluobluo75
Az alap gyári szoftverrel sincs semmi probléma, egy launcher csere is sokat tud dobni a dolgokon, a felhasználók csak kis százaléka az, aki szoftveresen piszkálja a készülékét. (~6-8%)
(#9454) skidrowkill
Soha nem volt Blade-re, maximum egy felskinezett valami, de sok köze nem volt a MIUI-hoz.
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #9448 üzenetére
MIUI ROM Now Open Source (now can be compiled for zte skate)
[link] -
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #9448 üzenetére
A MIUI forrás hogy áll? - sehogy...
Lehet már Romot készíteni belőle? - nem, de már kitárgyaltuk hogy Skate-re NEM lesz MIUI ha van forrás ha nincs!(#9450) callvote: ezt most miért? mi értelme?
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9314 üzenetére
Megoldom, csak egyenlőre abszolút nem világos, mikor merre tükröz a gép. Holnap javítom.
(#9317) kelzsoca: én elhiszem, de miért kell ezt titokban tartani? Mármint a felhasználók részéről. Egy darab vodás mentést sem tett még ide föl senki.
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #9068 üzenetére
nálam ilyen nem volt
(#9067) hunaqua
ezzel én is így vagyok -
Frozzy
őstag
válasz
skidrowkill #8597 üzenetére
ilyennel még nem találkoztam
nincs valami auto killer program feltéve neked?
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #8200 üzenetére
Tömd ki papírral. Másnál bevált.
(#8196) Military: van akinek megy a 64-es is benne.
-
hunaqua
addikt
válasz
Szerintem az mindnek recseg-ropog.Meg ha szigorúak akarunk lenni,a gombok is lötyögnek.
Ennek a telefonnak, valjuk be őszintén az a legnagyobb előnye,hogy a Zsocáék foglalkoznak vele. -
callvote
senior tag
válasz
vegyél rá szilikon tokot
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
skidrowkill #8041 üzenetére
szerény véleményem szerint ennek kell lenni
WOW nem semmi
ennyien egyszerre
(#8050) feecike
nekem 4 napos origi volt amikor meghalta magát
próbáld ki amiket írtam, mert többet fogunk tudni . Az biztos, hogy nem ROM hiba, így máshol kell keresni a hibát...mondjuk SD kártya -
kelzsoca
félisten
válasz
szvsz=szerény véleményem szerint.
..................
Én nem mondtam egy szóval sem!
én szerintem a legjobban kidogozott rom amit eddig használtamItt mondtál hülyeséget:
-IceArmor CM forrású ROM (tilal6991 álltal át portolt forrásból készült)
Az igazság pedig ez:
Az Ice Armor-hoz nem sok köze van Tilal-nak, lényegében csak annyi, hogy időt spóroltunk vele, de az általa publikált skate config (ez nem rom, ez nem forrás, inkább konfigurációs beállításként kell rá gondolni) tehát ez a config is erősen hiányos volt, hogy ez direkt, vagy sem nem tudjuk, nem lényeg, de ki kellett egészíteni.
Tehát a valós forrás egy általunk átdolgozott CyanogenMod forrás, amihez egyedi kernelt raktunk össze, és felhasználtuk Tilal configját, így állt össze az Ice Armor. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Az szvsz = szerény véleményem szerint
Mp
-
Apaxp
senior tag
válasz
szvsz? esetleg??
szerény véleményem szerint
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
skidrowkill #8038 üzenetére
Szerény véleményem szerint
Force close:Mp
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #8021 üzenetére
Pontosítanék, mert kis zavart érzek
Tehát a Big Brother rom, az Tilal első kiadott romjából készült, a kész rom módosításával.
Az Ice Armor-hoz nem sok köze van Tilal-nak, lényegében csak annyi, hogy időt spóroltunk vele, de az általa publikált skate config (ez nem rom, ez nem forrás, inkább konfigurációs beállításként kell rá gondolni) tehát ez a config is erősen hiányos volt, hogy ez direkt, vagy sem nem tudjuk, nem lényeg, de ki kellett egészíteni.
Tehát a valós forrás egy általunk átdolgozott CyanogenMod forrás, amihez egyedi kernelt raktunk össze, és felhasználtuk Tilal configját, így állt össze az Ice Armor.A SkaTe pedig valóban a gyári rom átdolgozása.
-
Sommi
aktív tag
válasz
skidrowkill #8021 üzenetére
THX
Köszi
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #7888 üzenetére
szerintem így
[link] -
viperabácsi
addikt
válasz
skidrowkill #7871 üzenetére
én tudom a kolega nem
Torento a kártyára másold fel a clockworkmod mappát ha megtalálod a vinyódon. Utána az ebben lévő backup mappába másold be az eredeti rom mentését , majd recoveryből indítsd a visszaállitást ahogy az elöbb írtam.
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #7853 üzenetére
vagy az SD, vagy oprendszer...
-
Danex
addikt
válasz
skidrowkill #7853 üzenetére
hát én hamarabb mondanám az SD kártya hibáját
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #7720 üzenetére
rootolt skaten megy a flash.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #7705 üzenetére
Hát az még messze van
-
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #7702 üzenetére
nekem vannak nehéz napjaim...
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #7702 üzenetére
Már megszoktam
(#7701) Fooler89
Hát igen, egyrészt itt komoly fejlesztések, beleölt pénzek vannak, és nem adják ki, hiszen egy azonos, vagy hasonló tudással rendelkező készülékre át lehetne ültetni részben vagy egészben azt a szoftvert (ha lenne forrás) amit a gyártó saját erőforrásából, hosszú idő alatt hozott össze.
-
bagyusz
őstag
válasz
skidrowkill #7579 üzenetére
1,
Kikapcsolt állapotban is lehet:" MENU+ hangerő FEL lenyomása és nyomvatartása mellett be kell kapcsolni a telefont"
2,
Névjegyzék, menü gomb,importálás/exportálás, importálás sim-kártyáról,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged